|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
estdata
Kreisi kasutaja

|
03.06.2006 00:49:12
|
|
|
| biosix kirjutas: |
| oskab keegi soovitada, kas tasub osta desknote Desknote B321 Ultra (Komplekt 2)? Soov oleks endal odavamat tüüpi aga mitte väga jama läpakat. |
B321 Ultra on uuendatud mudel kuid vaadates konfi sel mudelil sisi ma küll ei soovita kellelgil seda
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
03.06.2006 15:33:24
|
|
|
| Asi pole isegi mitte mudelis või selle konfis. Lugege, mis kogemused inimestel antud firmaga osaks on saanud.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
3 :: |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
03.06.2006 18:56:03
|
|
|
| remi kirjutas: |
| Asi pole isegi mitte mudelis või selle konfis. Lugege, mis kogemused inimestel antud firmaga osaks on saanud. |
remi sa pead seda silmas et jookseb kokku ja nii edasi , tegelt kui korra 553 mudeli garantii alusel viia siis nad teevad selle korda ja teevad sulle BIOS upgrade ja vsjoo , rohkem probleem i ei esinenud , mul isiklikult 553 komplekt 4 ja olen rahul
|
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
03.06.2006 23:47:54
|
|
|
| tptdairy, absoluutselt ei pea seda silmas.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
05.07.2006 18:08:06
|
|
|
No vaatamata kõigele sai siis ikkagi vastu võetud otsus ja tellisin eile antud firma Tartu esindusest siis läpaka ära!! Lubati 3 päevapärast kätte anda, eks näeb!!
Aga päevake möödas ja juba jõuti helistada ja kurta et mulle lubatud proset ei ole Pean siis alustuseks leppima lahjemaga ja hiljem siis lubati õige prose peale panna kui asjad eestimaale jõuavad
Iseenesest võib esialgu nagu teenindusega rahul tiba olla kuna ikkagi helistavad ja teavitavad isegi halbu uudiseid!!
Eks täiendan oma posti kui aparaat käes ja masinat kah tiba jooksutatud!!
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psihh
HV vaatleja
|
07.07.2006 19:13:20
|
|
|
Niisiis. Ma ikka veel hämmingus oma sellenädalastest Desknote Tallinn hoolduse külastustest.
Olen Desknote klient olnud üle kahe aasta. Ma olen ennast harjunud tundma seal laua taga istudes mõttetu plärajana, kelle käest saab raha küsida. Aga oh ime. Esmaspäeval minnes vahetama oma toiteplokki ( kolmandat muide ), lisaks lasin arvutiüle ka vaadata, millega kaasnens mingi pisikeses pudi-pafivahetus. Istus seal laua taga tüüp keda ma seal nägin esimest korda. Võttis arvutivastu ja kogu lugu. Järgi minnes oli laua taga juba teine inimene. Inimene kellega sai rääkida ja kes ime küll, tundis huvi ka minu kui kliendi vastu. Olles harjunud selle noore prillidega poisi lühilausete ja arvete ulatamisega, siis nagu ei osanudki midagi suurt rääkida. Aga tüüp kuuldes, et tegemist kolmanda toitekaga siis tundis ka huvi millest see tingitud on, ja et kas eelmise eest kah raha makstud, et milles asi olla võis. Igatahes tehti arve kolm-nelisada eeku väiksemaks. Arves pole küssa, küssa on selles suhtumises. Ja kui eile õhtul arvuti enam ülesse ei läinud, siis täna viisin jälle selle sinna. Bioses oli mingi kamm ja see lasti üle. Sama tüüp ei küsinud üldse raha mu käest. Uskumatu, aga nii see oli. Küsis, et kuidas siis niimood.
Asi pole mitte väikses arves vaid suhtumises, mis minule seal osaks sai. Praeguse seisuga, kus ma endale uut läpparit otsin ma sinna majja küll oma jalga ei tõsta. Kui sama vana oleks minuga see kaks aastat suhelnud siis ilmselt ma läheks ja ostaks endale ka uuesti Desknote läppari. Aga paraku ma otsin nüüd HP-d.
Parimat
Psihh
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
09.07.2006 10:18:55
|
|
|
see viimane tekst on nüüd küll vähe segane, alguses kiidad, et asi palju parem ja suhtumine hea, arved väiksemad ja siis ostad ikka HP???
samas aru ma ei saa inimestest kes käivad muudkui oma laptopidega(ei pea silmas ainult desknotet, ordi, ml jms kodumaiseid "brände") garantiis ja ostavad oma raha eest veel toitekaid, korpuseid vms asju, samas, kui on ilmselge, et probleem ei ole mitte kasutajas vaid toodangus ja peaks igati garantii alla käima...
nii palju ka veel, et Eestis selline asi loomulikult ei kehti(kui pole mingit hanget just), kuid välismaal äriklassi läpparil =3x garantiis käimine ühe masinaga uut laptopi tootja poolt tasuta...
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
01.08.2006 21:27:56
|
|
|
Tellisin ka neilt läpaka, kohapeale (tartusse) minnes küsin kas saan ikka kauba mida tellisin....noh ilma windoozata saan...aga sitta kah. Eks näis kas asi on teis või desknotes. =)
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
01.08.2006 21:35:56
|
|
|
noh kuukene saab täis ja siiani läpakas veel tipp-topp loodan et asjad nii jäävadki
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R0mm
HV kasutaja

|
01.08.2006 21:48:28
|
|
|
Ostsin ka sealt omale läpaka aasta tagasi. B220. Detailid on ju täitsa kvaliteetsed mitte mingid lambikad. Mäluks kingston, HDD on mul Hitachi, prose on intelilt, emme on ECS. See selleks.
See aasta mis mul see aparaat on olnud on möödunud täitsa probleemivabalt. Tegelikult see Desknote kui selline ei todoa neid arvuteid vaid on ECS läpakate edasimüüja Eestis. www.ecs.com.tw
Teeninduse kohta ega ka garantii kohta ei oska kommenteerida, kuna mul pole seda teenust vaja läinud.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spanjel
HV vaatleja
|
07.08.2006 01:37:36
|
|
|
Sattusin siia virvendama ja mõtlesin teemale veel lisada, et nüüdseks on minu desknote läpakas eksisteerinud pea 2 aastat ja selle aja jooksul on tal kõikvõimalikud asjad välja vahetatud. viimane asi , mis lambist ära kustus oli kõvaketas:D õnneks ei ole ma selle instrumendi omanik enam, lihtsalt jälgin huviga kõrvalt kui saast üks arvuti võib olla. uut omanikku muidugi ausa inimesena hoiatasin ja müüsin väga odavalt:)
ühesõnaga, kui näpud sügelevad 0% intressi järele, siis ärge andke kiusatusele järgi. omast kogemusest võin öelda, et isegi hinnalt odavam Fujitsu siemens on töökindlam.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
08.08.2006 12:57:32
|
|
|
| themm kirjutas: |
siin oli jutt et desknote läeb pankrotti, kuid samas sai uuritud nüüd et desknotel maksuvõlg puudub http://www.krediidiinfo.ee/jakjs.php?eregnr=10889256
sõbral plaan osta desknote b553(kompl 2), on kellelgi sellisega kokkupuuteid ning kas üldse tasuks sealt osta |
minul on Desknote B553 komplekt4 uuem mudel ... , olen rahul sellega , algul sai garantiis kaia m'lu suhtes et oli rikkes aga tehti korda kiirelt ja tehti BIOs upgrade ja k]ik rohkem problem pole veel olnud ...
Kuid ma olen suhelda saanud otse hooldusjuhiga. Soovitan! kui v]tat suiis juba kallima mudeli siis on nii mida kallim seda parem !
|
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
08.08.2006 21:20:38
|
|
|
Sai soetatud läpakas ja hetkel töötab....eks annan teada kui tupikusse hakkan lendama
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
skulmars
HV Guru
|
08.08.2006 21:22:02
|
|
|
| tptdairy kirjutas: |
minul on Desknote B553 komplekt4 uuem mudel ... , olen rahul sellega , algul sai garantiis kaia m'lu suhtes et oli rikkes aga tehti korda kiirelt ja tehti BIOs upgrade ja k]ik rohkem problem pole veel olnud ...
Kuid ma olen suhelda saanud otse hooldusjuhiga. Soovitan! kui v]tat suiis juba kallima mudeli siis on nii mida kallim seda parem ! |
lase omale eesti klaver ka seadistada...
|
|
| Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
177 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
08.08.2006 23:03:25
|
|
|
http://www.desknote.ee/b549.php
Kas kellelgi selle masinaga kah kokkupuuteid on?
Korpus on igatahes sellel oluliselt etem kui sama configa Ordi masin.
Lisaks tahaks teada, kuidas toimub Desknote 3-aastane garantii, sest nende kodukalt ma selle kohta väga infi ei leidnud.
|
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
10.08.2006 19:29:56
|
|
|
| soulshaker kirjutas: |
Kas kellelgi selle masinaga kah kokkupuuteid on?
Korpus on igatahes sellel oluliselt etem kui sama configa Ordi masin.
Lisaks tahaks teada, kuidas toimub Desknote 3-aastane garantii, sest nende kodukalt ma selle kohta väga infi ei leidnud. |
no sisuliselt sama masin mis mul, ainult molu sul pisem aga aku võimsam Seega mis sind täpsemalt huvitaks?
Garantiiga on segane lugu ja pole viitsinud süveneda aga üks on kindel et läpakas tuleb 30 päevajooksul kodulehel ära registreerida muidu ei ole üldse garantiid!!!! Seda mulle muidugi ostupäeval ei mainitud!!! Hiljem küsisin seda ka poes et mis siis saab kui mul metsas netti pole ja ei saa regamist teha---vastus oligi et siis gar. ei ole ja ei tule ka!! Minu jaoks on see tiba haige lugu aga mis teha!!! Ehki müüa oleks võinud seda regamise värki mulle sealsamas poes pakkuda aga ei...... on vast põrsas.... sellepeale kulub ehk minut aega
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
10.08.2006 20:54:08
|
|
|
UUS, aga masinaga mingeid probleeme pole ette tulnud? Üle ei kuumene? Miskeid kalasid ei esine?
Palju muidu aku sul peab?
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UUS
HV kasutaja
|
10.08.2006 22:22:24
|
|
|
| soulshaker kirjutas: |
UUS, aga masinaga mingeid probleeme pole ette tulnud? Üle ei kuumene? Miskeid kalasid ei esine?
Palju muidu aku sul peab? |
Tuttavaga mõlemad ostsime koos ja nüüdseks saab kuu ja nädal täis ja ei mingeid üllatusi pole olnud!! Ehk üllatus see et jõudlus on hea ja mu lauaarvuti jääb isegi kohati alla just isegi graafika osas!
ee ehk ainult minu jaoks aga väike üllatus oli teistsugune s-video väljund telekasse aga noh kui vajadus peaks tekkima siis ehk leiab tolle ka juhul kui see mul karbis just kaasas polnud
Ja pisut harjumatu on ka see et temp-i näeb ainult HDD mis on praegu soojal ajal 39-41 soe! harjunud lauaomal pea kõiki temp-e nägema aga samas polegi see ju suurt oluline. 3d mängudes kipub vent tihti sumisema aga wini all on vaikus ise! Vahvleid teha ei saa jääb jahedaks
aku on mul see lahjem versioon cel 6 vist (kui vaja täpsustan) nu 2 tundi wifi võrgus rohkem ei julge lubada aga samas pole otseselt proovinud mõõta ka!!
Ühesõnaga minu jaoks oluline oli see et öösel servudes tiksudes on asi hääletu ja mängude ajal oleks jõudu ja võimsust -- seda see läpakas minu jaoks on ja olen hetkel rahul (3dmark2006-1900punni)
wifi on ka laitmatu olnud
muidugi poes tuleks ikka kaubelda ka hinna üle sest see ikka paindub seal ka kes veel ei tea
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
10.08.2006 22:44:44
|
|
|
| ega ei saagi loota kui et mingi mängude ajal kui kasutad täis ressurssi et oleks vent vaikne ju... ja vähestel läpparitel näitab kusjuures kõike tempe...
|
|
| Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
10.08.2006 23:39:16
|
|
|
kusjuures Enter pakub täpselt sama confi ja korpusega sama masinat ja hind oli minu meelest isegi tiba odavam. Sellisel juhul ei teki eriti vist kõhklustki kust see masin osta - Enterist loomulikult
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
11.08.2006 01:21:48
|
|
|
| täpsem mudel?
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
11.08.2006 10:07:24
|
|
|
Netis ei ole seda Microlinki masinat olemas. Eile käisin Tartu Enteri esinduses ning üllatus oli suur kui nägin samas korpuses masinat, mida pakub Desknote kah.
Täpselt sama konf. oli, ainult et kaanel on teine kleeps
EDIT!
http://www.arvutid.ee/prod.asp
Leidsin selle masina ka Enteri hinnakirjast siis
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maxj
HV vaatleja
|
11.08.2006 15:46:57
|
|
|
| Sai omale eile kah Desknote'st läppar ostetud. Mudeliks B610. Kuna tegemiste esimese läppariga, siis võrrelda eriti ei oska. läppar igatahes toimib ja probleemideta. Ostuprotsessiga võib üldiselt vist rahule jääda. Kuna kokkulepitud mudelit soovitud tähtajaks ei saanud, pakuti välja natuke kallim mudel. Võtsin selle ja nendepoolsel initsiatiivil tehti arvutile väike tasuta upgrade. Hetkel olen rahul, näis mis edasi saab.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
12.08.2006 23:21:48
|
|
|
Minu mudelil peaks olema 512 rami aga üks 128ne pulk on puudu, ei maksa vist õiendama minna? Pikk ma ka tartusse sellepärast :S
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R0mm
HV kasutaja

|
13.08.2006 07:27:54
|
|
|
| Aga tasub ühendust võtta online kasutajatoega ja kokku leppida kuidas sa selle puuduva mälu omale masinasse saad, sest kui sa selle ostnud ikka oled, siis pead sa selle saama. Kuigi natuke imelik tundub, et 128 puudu. Ma saaks aru et 256, et siis vale mälu pandud lihtsalt kogemata.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TomPom
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R0mm
HV kasutaja

|
13.08.2006 10:59:17
|
|
|
| Tiiger15, Sa vaata äkki sul ikkagi pole int video. Üldjuhul on ikka nendel desknotedel mingi graafikakiirendi, millel on oma mälu, kuid on ka int video. Mine lihtsalt biosi ja pane sealt jagatud mälu võimalikult väikseks. Minu desknote läpakal näiteks on nii, et on mingi Intel extreme graphics 64MB mäluga, kuid biosis annab määrata ka shared memory. kuna aga ma reaalselt seda shared memi ei kasuta, siis ta mul minimaalseks pandud (4mb) päris nulli ei anna panna kahjuks.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
themm
HV kasutaja

|
14.08.2006 21:30:37
|
|
|
| üldjuhul on osadel noutidel ka int. mälu...kuid kui sul on kuni 128mb int videomälu siis peaks sul mälu olema ca 380mb...
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
19.08.2006 09:16:20
|
|
|
Mul on Nii, et 512 - 128 = 384. Kui arvuti käima hakkab ennast jooksutama siis näitab et tal 384 mb mälu. Mis see shared memory siis lõppudelõpuks on? Video graafikakiirendi jaoks? Midagi veel?
EDIT: Vaatan oma biosi. Ma pole sellist iial näinud aga igatahes on seal selline valik: UMA Frame Buffer Size [128MB]
Valikuteks on 16, 32, 64, 128
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R0mm
HV kasutaja

|
19.08.2006 09:21:41
|
|
|
This BIOS feature controls the amount of system memory that is allocated to the integrated graphics processor when the system boots up. However, its effect depends on whether your motherboard supports the older Unified Memory Architecture (UMA) or the new Dynamic Video Memory Technology (DVMT).
If you have a motherboard that supports UMA, the memory size you select determines the maximum amount of system memory that is allocated to the graphics processor. Once allocated, it can only be used as graphics memory. It is no longer accessible to the operating system or applications.
Therefore, it is recommended that you select the absolute minimum amount of system memory that the graphics processor requires for your monitor. You can calculate it by multiplying the resolution and colour depth that you are using. Of course, if you intend to play 3D games, you will need to allocate more memory.
ühesõnaga sellega määradki graafikachipi kasutatava mälu hulga. Kui sa eriti ei mängi, siis pane see jagatud mälu mingi 32mb või isegi vähem ja sellest täitsa piisab.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
19.08.2006 16:37:25
|
|
|
Aga küsiks veel seda, et kui panen selle väiksemaks siis muude programmide jaoks kasutatakse rohkem mälu? Näiteks kui panen UMA mingi 32 peale kas siis photoshop läheb kiiremini käima vms. Nuh saate aru mis ma mõtlen?!
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R0mm
HV kasutaja

|
19.08.2006 22:18:40
|
|
|
põhimõttelselt küll jah.
proovi igasuguseid variante. seda mäluhulka saab igakell muuta.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
20.08.2006 19:52:40
|
|
|
| kunagi sai proovitud ja oli valik 8 kuni 128mb ja tegin igasugu teste jne ja selle vahe tuli mingi 5% maksimaalselt...
|
|
   |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psihh
HV vaatleja
|
22.08.2006 09:27:05
|
|
|
Niisiis. Minu desknote B550 on õhtal. Emaplaat oma aja ära elanud. Aega läks sellega kõigest kaks aastat ja üks kuu. Vahetus maksab 4800 krooni. Arvuti ise maksis kaks aastat tagasi 15 500 eeksu. "Oleks" kohe kallima ost ei nutaks siin praegu eksole. Oleks on tore poiss.
Tegelikult ei ole see päris õhtal. Kisun arvuti lahti ja võtan emaplaadil kivi välja, panen tagasi, ja töötab jälle. Olen rahul, et mulle inside inffi selle kohta anti. Samas olen ka õnnelik, et mul on arvuti millel tüüpvead puuduvad - ei ole niisama jooksmist hooldusesse. Kui läheb siis kapitaalselt. Ja veel- küsisin Tallinna poe juhataja käest, et mis nende arvates Desknote arvuti elueaks on planeeritud? Õlakehituse saatel sain vastuseks, et kaks-kolm aastat peakski olema eluiga.
Niisiis, kel tahtime odav arvuti osta siis mõelge natsa ka kui odava ajsa ja kui pikaks ajaks te selle ostate.
Jube nukker lugu igatahes. Ma lootsin sellega mingi 5 aastaksest ikka läbi ajada. Et kui juba kord ostetud siis pikemaks ajaks...
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
22.08.2006 10:20:50
|
|
|
| psihh, kui emme õhtal, siis kas see mitte garantii alla ei peaks minema. Desknote pakub ju 3-aastakest seda!
|
|
   |
219 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psihh
HV vaatleja
|
22.08.2006 13:10:44
|
|
|
| No selle ajal kui mina selle ostsin oli garantii kõigest kaks aastat.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
themm
HV kasutaja

|
23.08.2006 18:55:59
|
|
|
| ega tegelikult ei peagi ükski arvuti eriti ilma hoolduseta 2-3 aastat vastu, kui ainult vanemad või mõned äriklassi läptopid. endal 98 aastast pärit hp omnibook 2100, päris hästi on vastu pidanud ainult varsti vist ketas hakkab ära surema
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
23.08.2006 20:39:59
|
|
|
no peavad ikka küll...mida sa neil ikka hooldad, õlitad emaplaati?
tolmu võid kodus ka välja puhuda, kui väga hull seis...(mida küll väga vähestel juhtub)
kettad surevad ka tutitkatel masinatel ja sugugi mitte vanadusse...(kuigi 98 aasta läpparite kettad on ikka sigaaeglased küll...pane uus 800 eegune 40gb sisse ja teine elu oleks kohe nagu laptopil;)
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
26.08.2006 19:17:52
|
|
|
Sai ostetud eelmainitud desknote b549. Olen küll äärmiselt skeptiline kodumaise toodangu suhtes, aga pea kuu aja kasutamise juures on peamiselt positiivsust kogetud. Masin on tehniliselt tasemel, kuigi graafika jõudlus pole just see mida ootasin. Aku kestab, kuid kohe mitte mingi valemiga 7h! Pigem paneb normaalse kasutamise juures 3,5-4 tundi mis iseenesest pole kehv tulemus. Välimus on üldjoontes kena ja suurus on paras (kerge ka). Peaks olema see mitac-i toodang tegelikult, beestingus müüdi isegi selle barebone 9kiloga. Aga jah, kui sealt desknotest ostate siis vaadake sinna kallimate mudelite poole, muidugi see kui vastupidav masin satub on siiski mõnes mõttes individuaalne. Praegusel hetkel julgen enda konfiga desknotet soovitada (T2400, 1gb ddr2, x1600, 60gb)
PS: naljakas juhtumine oli see, et on märgitud 256 mb mäluga x1600 Millegi pärast tuvastavad kõik programmid (k.a. win, everest) minu masinas 512mb mäluga x1600 Ei oska nagu sellele seletust anda. Kas tehases on siis veits pange pandud? Minu meelest nagu mitaci koduleht ei anna sellist varianti sellest mudelist.
|
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monitoorik
HV vaatleja
|
28.08.2006 14:56:34
|
|
|
Olen Desknote kodulehe peale vihane. Sugulane ostis masina, küsis mult et kas normaalne, lasin silmadega parameetrid üle ja vaatasin, et xp ka sees, väga hea. Soovitasin osta. Kui arvuti käes, tuli hädakõne, et ei lähe käima. Uurisin asja, et op süsteemi polegi. Ärritusin, vaatasin kohe desknote saidile ja võttis vanduma. Seal on kirjas, et sobivus: Windows XP.
Olen ise süüdi.
Oleks ma ise ostnud, oleks muidugi küsinud mitu korda op süsteemi kohta. Klienditeenindus on ikka nõrk seal
Aga Desknote ma ei osta ega soovita oma arvutivõhikutest tuttavatele!
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xfile
HV vaatleja

|
28.08.2006 15:00:04
|
|
|
| eh paistab, et desknote rüperaalidel nüüd jälle 2a garantiid...
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ülempealik
HV vaatleja
|
19.09.2006 11:00:19
|
|
|
Ostsin omale pea 2 aastat tagasi Desknote B556. Müüs mulle selle sealt keegi Janno. Prillidega ja pisut flegma olemisega tüüp. Samas seletas kõike ja oli väga osavõtlik. Jäin isegi uskuma, et ostan õige asja (eelnevalt olin kuulnud-lugenud palju hoiatusi selle firma toodete kohta).
Arvuti sain kätte 2 nädalaga ja õigeaegselt. Kätte andis selle mulle see pisike siilipeaga Urmas, kes ei tohiks vist üldse klientidega suhelda.
Tema arvates vist klienditeenindus ongi vaid arve esitamine. isegi tere ei öelnud mulle vastu.
Arvutit tutvudes hiljem avastasin hämmastusega, et nad olid vaikimisi installeerinud OpenOffice. Arusaamatu mulle, kuna võtsin XP+Office 2003 niikuinii ju.
Aga kõige ülejäänuga olen rahul. Olen selle firma tooteid soovitanud mitmele oma tuttavale ning seni ei ole kellelgi olnud mingeid probleeme. Isegi mitte garantiilisi. kui peaksin hakkama uut läpparit valima, siis minu jaoks oleks Desknote´il üsna kõva eelis. Tööl kasutan Delli ja ei ütleks küll, et nüüd oleks Desknotest parem või et Desknote oleks halvem. Sõbra Fujitsu-Siemensit olen ka kasutanud. Ja endale sellist ei taha. Kole näeb välja. Minu B556 on ikka väga soliidne selle kõrval.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
26.09.2006 08:15:56
|
|
|
| Nüüd on minu raal B556 juba aasta otsa vatti näinud ning ei ole tal häda midagi, arvestades seda et ta lappab tööd teha praktiliselt ööpäevaringselt. Ja vähetähtis ei ole muidugi ka eesti klaviatuur!
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maxj
HV vaatleja
|
27.09.2006 15:55:42
|
|
|
| Heheh, on jah garantiiaega lühendatud. Võin vist end õnnelikuks lugeda, sest minu arvuti 10.08.06 väljastatud müügiarvel on selgelt kirjas 36 kuud. Huvitav, millest selline samm?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sebastian
Kreisi kasutaja
|
28.09.2006 10:32:52
|
|
|
Ise omasin B532 arvutit. läks ka mingi aja pärast garantiisse, kuna lihtsalt ei võtnud enam pilti ette. lubati korda teha 3-5 tp jooksul. ok, sellest sai ca 2 nädalat, kuid ka see ei ole tegelikult pikk aeg. mille üle natuke kurdaks, et tagasi saades ei antud informatsiooni selle kohta, mis oli viga masinal. see küll ei ole väga tähtis, kuid enda harimiseks oleks hea teada arvuti nõrki kohti.
Mida veel? Eestikeelne klaviatuur on küll hea asi, kuid arvestdes et olen vähemalt 6-7 a klaviatuuride taga istunud, siis ei oma enam tähtsust mis märgid seal peal on v.a need asjad mis käivad FN alt. kõik muu onjuba pimesi.
Hetkel istun Šveitsi klaviatuuri taga, enne olin saksa oma ja veel enne seda eesti. ei ole vahet eriti.
Muidugi, Desknote sülearvutitel olen ma kokku puutunud suht kehva kasutajatoega(draiverid jms), ning ka kaasasolevaid haldusprogramme ei ole eriti.
Ahjaa.. kui ma ostsin selle deskonote mudeli siis oli ka kirjas 36 kuud garantiid kodulehel. aga ostmise ajal, ning hiljem vaadates kodukalt, oli ca 1päev tagasi muudetud ära selle arvuti garantiiks 24 kuud. ja siis nädalake hiljem jälle 36
|
|
| Kommentaarid: 157 loe/lisa |
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
19.10.2006 13:38:53
|
|
|
esmamulje Desknotest oli vägagi positiivne. kohe sisenedes tuli klienditeenindaja abi andma ja tundus et on ka asjast teadlik. ostma minnes sattusin teise teenindaja juurde kes oli äärmiselt vaikne ja mitte midagi ütlev. no see selleks. kuu on mul see masin olnud ja neli korda olen näinud sinist ekraani. paar korda on teinud restarti ja korra kuulsin imelikku kõrinat kõvakettas. ekraan on ka paaril korral mustaks jäänud kui kaan uuesti avada. plaan on garantiisse minna aga hetkel on seis liiga kiire ja loengus on masinat vaja.
minu puhul kehtis täielikult murphy seadus. kaks päeva peale ostu tuli müügile täpselt sama masin sadakond mHz parema prosega. kusjuures ostu ajal küsisin kas paremat prose sellele komplektile pole. see vaiksem klienditeenindaja ütles et Intelil on tarneprobleemid ja seda kindlat proset on Eestis üldse äärmiselt vähe. jutt käib siis 1,83 kahetuumalisest. ja nüüdseks on termomeetrid ka otsad andnud. nad nimelt näitavad prose kraadideks vastavalt 8 ja 13. eks paistab mis peale garantiid saama hakkab.
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vanamees
HV kasutaja
|
22.10.2006 22:03:29
|
|
|
Ehitavad mul seda arvutit sääl varsti juba kuu aega, kuigi lubasid algul paari päeva jooksul kätte, kui ma neile väikese ettemaksu kohe ära teen.
Kusjuures on neil kõik arvutid Intel® 945GM chipseti pääle ehitatud, isegi need millel graafikakaart eraldi on. Küsisin, mis videokaart on Desknote B920 Pro sees, vastuseks oli 7900GT .
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
27.10.2006 13:50:29
|
|
|
probleem mis mul masinaga oli on kirjas kaks postitust tagasi. viisin siis lõpuks garantiisse. järgmine päev helistati ja küsiti kas andmed kettal on olulised. kuna olin ennetavalt kõik vajaliku teise masinasse kopeerinud siis lasin nel teha mis iganes vajalik probleemi lahendamiseks. tunnike tagasi sain masina kätte. kohapeal seletati mulle:
| tsitaat: |
| probleem saisnes arvatavasti selles et bios seadistas mälude sagedused valesti. vahetasime mälud ära ja lasime masinale windows xp kuhu oma korda 3dmark'i ja sandra et masinat testida. probleem peaks olema lahendatud. |
pu**i...just praegu tuli windowsi installi ajal ette sinine ekraan ...mul lihtsalt ei ole sõnu...
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vanamees
HV kasutaja
|
01.11.2006 18:17:02
|
|
|
| Üldiselt mõttetu koht, arvuti muutub ammu juba vanarauaks, kui sealt midagi kätte saab.
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|