Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Desknote märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2006 00:49:12 vasta tsitaadiga

biosix kirjutas:
oskab keegi soovitada, kas tasub osta desknote Desknote B321 Ultra (Komplekt 2)? Soov oleks endal odavamat tüüpi aga mitte väga jama läpakat.

B321 Ultra on uuendatud mudel kuid vaadates konfi sel mudelil sisi ma küll ei soovita kellelgil seda
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2006 15:33:24 vasta tsitaadiga

Asi pole isegi mitte mudelis või selle konfis. Lugege, mis kogemused inimestel antud firmaga osaks on saanud.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 03.06.2006 18:56:03 vasta tsitaadiga

remi kirjutas:
Asi pole isegi mitte mudelis või selle konfis. Lugege, mis kogemused inimestel antud firmaga osaks on saanud.

remi sa pead seda silmas et jookseb kokku ja nii edasi , tegelt kui korra 553 mudeli garantii alusel viia siis nad teevad selle korda ja teevad sulle BIOS upgrade ja vsjoo , rohkem probleem i ei esinenud , mul isiklikult 553 komplekt 4 ja olen rahul
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 03.06.2006 23:47:54 vasta tsitaadiga

tptdairy, absoluutselt ei pea seda silmas.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
UUS
HV kasutaja

sõnum 05.07.2006 18:08:06 vasta tsitaadiga

No vaatamata kõigele sai siis ikkagi vastu võetud otsus ja tellisin eile antud firma Tartu esindusest siis läpaka ära!! Lubati 3 päevapärast kätte anda, eks näeb!!
Aga päevake möödas ja juba jõuti helistada ja kurta et mulle lubatud proset ei ole icon_sad.gif Pean siis alustuseks leppima lahjemaga ja hiljem siis lubati õige prose peale panna kui asjad eestimaale jõuavad icon_rolleyes.gif
Iseenesest võib esialgu nagu teenindusega rahul tiba olla kuna ikkagi helistavad ja teavitavad isegi halbu uudiseid!!
Eks täiendan oma posti kui aparaat käes ja masinat kah tiba jooksutatud!!
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
psihh
HV vaatleja

sõnum 07.07.2006 19:13:20 vasta tsitaadiga

Niisiis. Ma ikka veel hämmingus oma sellenädalastest Desknote Tallinn hoolduse külastustest.

Olen Desknote klient olnud üle kahe aasta. Ma olen ennast harjunud tundma seal laua taga istudes mõttetu plärajana, kelle käest saab raha küsida. Aga oh ime. Esmaspäeval minnes vahetama oma toiteplokki ( kolmandat muide icon_rolleyes.gif ), lisaks lasin arvutiüle ka vaadata, millega kaasnens mingi pisikeses pudi-pafivahetus. Istus seal laua taga tüüp keda ma seal nägin esimest korda. Võttis arvutivastu ja kogu lugu. Järgi minnes oli laua taga juba teine inimene. Inimene kellega sai rääkida ja kes ime küll, tundis huvi ka minu kui kliendi vastu. Olles harjunud selle noore prillidega poisi lühilausete ja arvete ulatamisega, siis nagu ei osanudki midagi suurt rääkida. Aga tüüp kuuldes, et tegemist kolmanda toitekaga siis tundis ka huvi millest see tingitud on, ja et kas eelmise eest kah raha makstud, et milles asi olla võis. Igatahes tehti arve kolm-nelisada eeku väiksemaks. Arves pole küssa, küssa on selles suhtumises. Ja kui eile õhtul arvuti enam ülesse ei läinud, siis täna viisin jälle selle sinna. Bioses oli mingi kamm ja see lasti üle. Sama tüüp ei küsinud üldse raha mu käest. Uskumatu, aga nii see oli. Küsis, et kuidas siis niimood.

Asi pole mitte väikses arves vaid suhtumises, mis minule seal osaks sai. Praeguse seisuga, kus ma endale uut läpparit otsin ma sinna majja küll oma jalga ei tõsta. Kui sama vana oleks minuga see kaks aastat suhelnud siis ilmselt ma läheks ja ostaks endale ka uuesti Desknote läppari. Aga paraku ma otsin nüüd HP-d.

Parimat
Psihh
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 09.07.2006 10:18:55 vasta tsitaadiga

see viimane tekst on nüüd küll vähe segane, alguses kiidad, et asi palju parem ja suhtumine hea, arved väiksemad ja siis ostad ikka HP???
samas aru ma ei saa inimestest kes käivad muudkui oma laptopidega(ei pea silmas ainult desknotet, ordi, ml jms kodumaiseid "brände") garantiis ja ostavad oma raha eest veel toitekaid, korpuseid vms asju, samas, kui on ilmselge, et probleem ei ole mitte kasutajas vaid toodangus ja peaks igati garantii alla käima...
nii palju ka veel, et Eestis selline asi loomulikult ei kehti(kui pole mingit hanget just), kuid välismaal äriklassi läpparil =3x garantiis käimine ühe masinaga uut laptopi tootja poolt tasuta...

Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 01.08.2006 21:27:56 vasta tsitaadiga

Tellisin ka neilt läpaka, kohapeale (tartusse) minnes küsin kas saan ikka kauba mida tellisin....noh ilma windoozata saan...aga sitta kah. Eks näis kas asi on teis või desknotes. =)
UUS
HV kasutaja

sõnum 01.08.2006 21:35:56 vasta tsitaadiga

noh kuukene saab täis ja siiani läpakas veel tipp-topp thumbs_up.gif loodan et asjad nii jäävadki icon_biggrin.gif
tagasi üles
R0mm
HV kasutaja
R0mm

sõnum 01.08.2006 21:48:28 vasta tsitaadiga

Ostsin ka sealt omale läpaka aasta tagasi. B220. Detailid on ju täitsa kvaliteetsed mitte mingid lambikad. Mäluks kingston, HDD on mul Hitachi, prose on intelilt, emme on ECS. See selleks.
See aasta mis mul see aparaat on olnud on möödunud täitsa probleemivabalt. Tegelikult see Desknote kui selline ei todoa neid arvuteid vaid on ECS läpakate edasimüüja Eestis. www.ecs.com.tw
Teeninduse kohta ega ka garantii kohta ei oska kommenteerida, kuna mul pole seda teenust vaja läinud.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
spanjel
HV vaatleja

sõnum 07.08.2006 01:37:36 vasta tsitaadiga

Sattusin siia virvendama ja mõtlesin teemale veel lisada, et nüüdseks on minu desknote läpakas eksisteerinud pea 2 aastat ja selle aja jooksul on tal kõikvõimalikud asjad välja vahetatud. viimane asi , mis lambist ära kustus oli kõvaketas:D õnneks ei ole ma selle instrumendi omanik enam, lihtsalt jälgin huviga kõrvalt kui saast üks arvuti võib olla. uut omanikku muidugi ausa inimesena hoiatasin ja müüsin väga odavalt:)

ühesõnaga, kui näpud sügelevad 0% intressi järele, siis ärge andke kiusatusele järgi. omast kogemusest võin öelda, et isegi hinnalt odavam Fujitsu siemens on töökindlam.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 08.08.2006 12:57:32 vasta tsitaadiga

themm kirjutas:
siin oli jutt et desknote läeb pankrotti, kuid samas sai uuritud nüüd et desknotel maksuvõlg puudub http://www.krediidiinfo.ee/jakjs.php?eregnr=10889256

sõbral plaan osta desknote b553(kompl 2), on kellelgi sellisega kokkupuuteid ning kas üldse tasuks sealt osta

minul on Desknote B553 komplekt4 uuem mudel ... , olen rahul sellega , algul sai garantiis kaia m'lu suhtes et oli rikkes aga tehti korda kiirelt ja tehti BIOs upgrade ja k]ik rohkem problem pole veel olnud ...
Kuid ma olen suhelda saanud otse hooldusjuhiga. Soovitan! kui v]tat suiis juba kallima mudeli siis on nii mida kallim seda parem !
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 08.08.2006 21:20:38 vasta tsitaadiga

Sai soetatud läpakas ja hetkel töötab....eks annan teada kui tupikusse hakkan lendama icon_confused.gif
skulmars
HV Guru

sõnum 08.08.2006 21:22:02 vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:

minul on Desknote B553 komplekt4 uuem mudel ... , olen rahul sellega , algul sai garantiis kaia m'lu suhtes et oli rikkes aga tehti korda kiirelt ja tehti BIOs upgrade ja k]ik rohkem problem pole veel olnud ...
Kuid ma olen suhelda saanud otse hooldusjuhiga. Soovitan! kui v]tat suiis juba kallima mudeli siis on nii mida kallim seda parem !

lase omale eesti klaver ka seadistada...
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 177
tagasi üles
soulshaker
HV Guru
soulshaker

sõnum 08.08.2006 23:03:25 vasta tsitaadiga

http://www.desknote.ee/b549.php
Kas kellelgi selle masinaga kah kokkupuuteid on?
Korpus on igatahes sellel oluliselt etem kui sama configa Ordi masin.

Lisaks tahaks teada, kuidas toimub Desknote 3-aastane garantii, sest nende kodukalt ma selle kohta väga infi ei leidnud.
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 219
tagasi üles
UUS
HV kasutaja

sõnum 10.08.2006 19:29:56 vasta tsitaadiga

soulshaker kirjutas:
Kas kellelgi selle masinaga kah kokkupuuteid on?
Korpus on igatahes sellel oluliselt etem kui sama configa Ordi masin.

Lisaks tahaks teada, kuidas toimub Desknote 3-aastane garantii, sest nende kodukalt ma selle kohta väga infi ei leidnud.

no sisuliselt sama masin mis mul, ainult molu sul pisem aga aku võimsam icon_biggrin.gif Seega mis sind täpsemalt huvitaks?
Garantiiga on segane lugu ja pole viitsinud süveneda aga üks on kindel et läpakas tuleb 30 päevajooksul kodulehel ära registreerida muidu ei ole üldse garantiid!!!! Seda mulle muidugi ostupäeval ei mainitud!!! Hiljem küsisin seda ka poes et mis siis saab kui mul metsas netti pole ja ei saa regamist teha---vastus oligi et siis gar. ei ole ja ei tule ka!! Minu jaoks on see tiba haige lugu aga mis teha!!! Ehki müüa oleks võinud seda regamise värki mulle sealsamas poes pakkuda aga ei...... on vast põrsas.... sellepeale kulub ehk minut aega icon_mad.gif
tagasi üles
soulshaker
HV Guru
soulshaker

sõnum 10.08.2006 20:54:08 vasta tsitaadiga

UUS, aga masinaga mingeid probleeme pole ette tulnud? Üle ei kuumene? Miskeid kalasid ei esine?
Palju muidu aku sul peab?
tagasi üles
UUS
HV kasutaja

sõnum 10.08.2006 22:22:24 vasta tsitaadiga

soulshaker kirjutas:
UUS, aga masinaga mingeid probleeme pole ette tulnud? Üle ei kuumene? Miskeid kalasid ei esine?
Palju muidu aku sul peab?

Tuttavaga mõlemad ostsime koos ja nüüdseks saab kuu ja nädal täis ja ei mingeid üllatusi pole olnud!! Ehk üllatus see et jõudlus on hea ja mu lauaarvuti jääb isegi kohati alla just isegi graafika osas!
ee ehk ainult minu jaoks aga väike üllatus oli teistsugune s-video väljund telekasse aga noh kui vajadus peaks tekkima siis ehk leiab tolle ka juhul kui see mul karbis just kaasas polnud icon_razz1.gif
Ja pisut harjumatu on ka see et temp-i näeb ainult HDD mis on praegu soojal ajal 39-41 soe! harjunud lauaomal pea kõiki temp-e nägema aga samas polegi see ju suurt oluline. 3d mängudes kipub vent tihti sumisema aga wini all on vaikus ise! Vahvleid teha ei saa icon_biggrin.gif jääb jahedaks icon_biggrin.gif
aku on mul see lahjem versioon cel 6 vist (kui vaja täpsustan) nu 2 tundi wifi võrgus rohkem ei julge lubada aga samas pole otseselt proovinud mõõta ka!!
Ühesõnaga minu jaoks oluline oli see et öösel servudes tiksudes on asi hääletu ja mängude ajal oleks jõudu ja võimsust -- seda see läpakas minu jaoks on ja olen hetkel rahul (3dmark2006-1900punni)
wifi on ka laitmatu olnud thumbs_up.gif
muidugi poes tuleks ikka kaubelda ka hinna üle sest see ikka paindub seal ka kes veel ei tea thumbs_up.gif
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 10.08.2006 22:44:44 vasta tsitaadiga

ega ei saagi loota kui et mingi mängude ajal kui kasutad täis ressurssi et oleks vent vaikne ju... ja vähestel läpparitel näitab kusjuures kõike tempe...
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
soulshaker
HV Guru
soulshaker

sõnum 10.08.2006 23:39:16 vasta tsitaadiga

kusjuures Enter pakub täpselt sama confi ja korpusega sama masinat icon_wink.gif ja hind oli minu meelest isegi tiba odavam. Sellisel juhul ei teki eriti vist kõhklustki kust see masin osta - Enterist loomulikult icon_wink.gif
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 11.08.2006 01:21:48 vasta tsitaadiga

täpsem mudel?
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
soulshaker
HV Guru
soulshaker

sõnum 11.08.2006 10:07:24 vasta tsitaadiga

Netis ei ole seda Microlinki masinat olemas. Eile käisin Tartu Enteri esinduses ning üllatus oli suur kui nägin samas korpuses masinat, mida pakub Desknote kah.
Täpselt sama konf. oli, ainult et kaanel on teine kleeps icon_wink.gif
EDIT!
http://www.arvutid.ee/prod.asp
Leidsin selle masina ka Enteri hinnakirjast siis thumbs_up.gif
tagasi üles
maxj
HV vaatleja

sõnum 11.08.2006 15:46:57 vasta tsitaadiga

Sai omale eile kah Desknote'st läppar ostetud. Mudeliks B610. Kuna tegemiste esimese läppariga, siis võrrelda eriti ei oska. läppar igatahes toimib ja probleemideta. Ostuprotsessiga võib üldiselt vist rahule jääda. Kuna kokkulepitud mudelit soovitud tähtajaks ei saanud, pakuti välja natuke kallim mudel. Võtsin selle ja nendepoolsel initsiatiivil tehti arvutile väike tasuta upgrade. Hetkel olen rahul, näis mis edasi saab.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 12.08.2006 23:21:48 vasta tsitaadiga

Minu mudelil peaks olema 512 rami aga üks 128ne pulk on puudu, ei maksa vist õiendama minna? Pikk ma ka tartusse sellepärast :S
R0mm
HV kasutaja
R0mm

sõnum 13.08.2006 07:27:54 vasta tsitaadiga

Aga tasub ühendust võtta online kasutajatoega ja kokku leppida kuidas sa selle puuduva mälu omale masinasse saad, sest kui sa selle ostnud ikka oled, siis pead sa selle saama. Kuigi natuke imelik tundub, et 128 puudu. Ma saaks aru et 256, et siis vale mälu pandud lihtsalt kogemata.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Desknote mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.