Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  automaatne uuendus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WoS
HV vaatleja

sõnum 21.02.2003 21:08:47 automaatne uuendus vasta tsitaadiga

selline küsimus, et kas see autorefresh on hädavajalik? Nimelt häirib see päris kohati kui on tegemist mõne suurema teemaga, ma loen ja siis lambist viskab ära, sest teeb automaatset uuendust. Kas ei oleks normaalsem, et inimene vajutab ise F5 kui tahab või liigub hiirega reload/refresh nupukesele? See säästaks bandwidthi, vähendaks serveri koormust ja kindlasti ka kasutajate närve. Tean mitu inimest, kel sama asi mitte meeltmööda pole olnud.

Või siis võiks olla võimalus valida linnukesega, kas soovid autorefreshi või mitte.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.02.2003 21:12:37 Re: automaatne uuendus vasta tsitaadiga

WoS kirjutas:
selline küsimus, et kas see autorefresh on hädavajalik? Nimelt häirib see päris kohati kui on tegemist mõne suurema teemaga, ma loen ja siis lambist viskab ära, sest teeb automaatset uuendust. Kas ei oleks normaalsem, et inimene vajutab ise F5 kui tahab või liigub hiirega reload/refresh nupukesele? See säästaks bandwidthi, vähendaks serveri koormust ja kindlasti ka kasutajate närve. Tean mitu inimest, kel sama asi mitte meeltmööda pole olnud.

Või siis võiks olla võimalus valida linnukesega, kas soovid autorefreshi või mitte.

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 358
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ipruul
Kreisi kasutaja

sõnum 21.02.2003 21:15:14 vasta tsitaadiga

kus kohas see auto refresh yldse asutusel on? ma olen kokku puutunud väga mitmete arvutitega ja yhelgi ei ole seda veel näinud. aga sinu jutust järeldan, et see on küll eba vajalik
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 21.02.2003 21:15:43 vasta tsitaadiga

Niipalju kui mina tean siis see auto-refresh on hädavajalik sessiooni hoidmiseks - pole muidugi 100% kindel selles
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 61
tagasi üles
WoS
HV vaatleja

sõnum 21.02.2003 22:07:42 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Niipalju kui mina tean siis see auto-refresh on hädavajalik sessiooni hoidmiseks - pole muidugi 100% kindel selles

siin paned küll puusse. ja kui ka hoitakse siin nii sessiooni, siis on küll väga ebapraktiline. cookie is da magic word.

ipruul kirjutas:
kus kohas see auto refresh yldse asutusel on? ma olen kokku puutunud väga mitmete arvutitega ja yhelgi ei ole seda veel näinud. aga sinu jutust järeldan, et see on küll eba vajalik

hmm...no võta mingi teema lahti kasvõi ja passi seal. Küll varsti läheb refreshib...pole küll aega mõõtnud.

--------------------------------
<meta http-equiv="refresh" content="660">

blahh...ehk siis 11 min on refresh aeg. Pikemad teemad nõuavad pikemalt süvenemist. Või sai alles nüüd see 11 min peale lükatud? Millegipärast tundub, et varem küll nii kaua aega ei läinud kui refreshi tegi. Muidugi varem ei ole ma source'i vaadanud kah.

viimati muutis WoS 21.02.2003 22:17:46, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 21.02.2003 22:12:45 vasta tsitaadiga

mul on olnud nii...,et kui kirjutada siin kiirpostituses või mis asi ta nüüd on...kirjutad mingi pika teksti valmis ja siis teeb äkki ise autorefreshi ja kõik tekst on läinud... icon_neutral.gif
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 21.02.2003 22:14:44 vasta tsitaadiga

Tuhkur kirjutas:
mul on olnud nii...,et kui kirjutada siin kiirpostituses või mis asi ta nüüd on...kirjutad mingi pika teksti valmis ja siis teeb äkki ise autorefreshi ja kõik tekst on läinud... icon_neutral.gif

postituste kribamise ajal pole mul never refresh'inud, aga teema lugemise ajal küll thumbs_down.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
WoS
HV vaatleja

sõnum 21.02.2003 22:19:27 vasta tsitaadiga

tommionu kirjutas:

postituste kribamise ajal pole mul never refresh'inud, aga teema lugemise ajal küll thumbs_down.gif

no tema räägib sellest kiirpostituse aknast, mis teema lugemise ajal sul all on. Siis ikka refreshib.
tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 21.02.2003 22:21:22 vasta tsitaadiga

tommionu kirjutas:

ju sa siis pole nii pikka teksti ja nii kaua kirjutanud seal kiirpostituse aknas...seepärast selle kasti nimi vist ongi kiirpostitus...,et tuleb kiirelt kirjutada...muidu kaob ära icon_biggrin.gif

tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 21.02.2003 22:22:29 vasta tsitaadiga

asi selles et ei kasuta seda kiirpostituse akent icon_wink.gif
alati ju teemat lugedes jääb ette ennem nupp VASTA icon_exclaim.gif
ja siis alles tuleb see nö editeerimis keskkond ...

üldse tavaliselt panen tsiteeri kohe vastava postituse juures, sest siis mul on silme ees ka kohe see jutt, mida ma kommida otseselt tahan - hiljem nagunii kas kustutan selle jutu üldse või redigeerin lühemaks icon_wink.gif
tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 21.02.2003 22:24:47 vasta tsitaadiga

aga see kui nüüd seda nuppu vajutada...siis tuleb ju tiba ka oodata...ühesõnaga võtab rohkem aega ja on tiba tülikam
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 21.02.2003 22:28:14 vasta tsitaadiga

Tuhkur kirjutas:
aga see kui nüüd seda nuppu vajutada...siis tuleb ju tiba ka oodata...ühesõnaga võtab rohkem aega ja on tiba tülikam

muretse normaalne ühendus siis 8)
mingist sekundilist viivitust ma küll mingiks tüliks ei pea ja ilgeks ootamiseks ...
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 21.02.2003 22:32:04 vasta tsitaadiga

Aga kusjuures Mozillat kasutades ei kao ära ka sealt kiirpostituse aknast tekst kui autorefreshi teeb. Vähemalt mul küll pole kadunud... mitmel korral on juhtunud refreshima, aga ilmub ka pooleliolev tekst uuesti tagasi.
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 21.02.2003 22:43:41 vasta tsitaadiga

namstoop kirjutas:
Aga kusjuures Mozillat kasutades ei kao ära ka sealt kiirpostituse aknast tekst kui autorefreshi teeb. Vähemalt mul küll pole kadunud... mitmel korral on juhtunud refreshima, aga ilmub ka pooleliolev tekst uuesti tagasi.

kusjuures ka netikaabaks 7.0 ja ka nüüd siis 7.1 jätab meelde mul, mida ma kuhugi siin HVF'is kribanud olen ja kui ma kogemata kuskile valele lingile juhtun vajutama ja siis BACK teen, on kirjutatud tekst ilusti alles 8)

teiste veebisaitide kohta ei oska öelda, kuna ei kommenteeri kuskil mujal kui HVF'is icon_smile.gif
tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 21.02.2003 23:03:38 vasta tsitaadiga

tommionu kirjutas:

mingist sekundilist viivitust ma küll mingiks tüliks ei pea ja ilgeks ootamiseks ...

Leht loodi 0.135374 sekundiga...tähendab ,et ühendus on ok...aga ikkagi...lisanupuvajutus...

tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 21.02.2003 23:06:01 vasta tsitaadiga

Tuhkur kirjutas:
... aga ikkagi...lisanupuvajutus...

nu eriti laisk icon_razz.gif
selle eest pole aga mul probleemi et kirjutatu äkki ära kaob icon_wink.gif
tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 21.02.2003 23:07:31 vasta tsitaadiga

no laisk või mitte...aga kiirem saab ikka nii nagu mina seda teen...ja sel juhul on see autorefresh küll tülikas
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 21.02.2003 23:14:39 vasta tsitaadiga

Tuhkur kirjutas:
no laisk või mitte...aga kiirem saab ikka nii nagu mina seda teen...ja sel juhul on see autorefresh küll tülikas

niikaua on kiirem kui sa loed teema viimaseid poste ja hakkad ise kommima kohe sinna otsa, aga niikaua mitte ei ole see kiirem, kui loed mingit teemat ja siis on mingi koht seal keskel (minul on näiteks 100 posti üksteise otsas järjest icon_wink.gif ), kus sa tahad kommida juurde (näiteks keegi käis välja mingi asja ja sa tahad midagi kas juurde lisada või üldse asja oma seisukohalt vaadelda) ... sa vajutad ju tsiteeri, mitte ei lähe teema lõppu (kas siis scrollides, hiirega scrolli-bar'i vedades, või siis CTRL+END) ... või tõesti lähed teema lõppu ja hakkad siis oma juttu ajama ... sama kaua võtab see minu nupu vajutus aega kui sinu teema lõppu minemine mingil moel icon_wink.gif

PS. enamalt jaolt minul vähemalt tuleb küll juba poole teema peal midagi keelele ja mida tahaks välja öelda icon_razz.gif
tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 21.02.2003 23:49:10 vasta tsitaadiga

no sellest "tsiteeri" nupust saan ma aru...ja kasutan ise ka seda...aga kuna praegu ple tsiteerimist vaja siis kirjutan ikkagi siia kiirpostitusse...
ühesõnaga kui sa seda kiirpostitust ei kasuta siis see autorefresh niiväga ei segagi...lihtsalt lugedes annab vana koha üles otsida...
äkki teeks küsitluse selle kohta....keda see autorefresh segab ja keda mitte icon_wink.gif icon_biggrin.gif

WoS
HV vaatleja

sõnum 22.02.2003 01:30:15 vasta tsitaadiga

ma räägin kah, et mind häirib see kõige rohkem lugemisel...
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 22.02.2003 14:41:07 vasta tsitaadiga

Mind pole küll kordagi seganud. Seega kui midagi muuta, siis ainult nii, et profiili veel üks parameeter ümberklõpsimiseks juurde.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Tar
HV kasutaja
Tar

sõnum 25.02.2003 19:41:22 vasta tsitaadiga

Oleks ka poolt et see refresh oleks valikuline.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
kotkas1000
HV kasutaja

sõnum 25.02.2003 19:53:15 Re: automaatne uuendus vasta tsitaadiga

WoS kirjutas:

Mind häirib see täiega. See ju tegelt ebavajalik. Niiet arvan, et oleks parem, kui seda ei toimuks. WoS, sa tee küsitlus siia teemasse. Las siis iga mees hääletab konkreetselt, kas "ei" või "jah". Vähem mõtetut läbu.

tagasi üles
clon
HV kasutaja
clon

sõnum 25.02.2003 20:00:49 vasta tsitaadiga

Tuhkur kirjutas:
tommionu kirjutas:

Leht loodi 0.135374 sekundiga...tähendab ,et ühendus on ok...aga ikkagi...lisanupuvajutus...

IRWe see on aeg millega PHP lehe ära parsib .. see ei ole seotud ajaga millega see sinu ekraanile jõuab .. see on sama nii Dial-Up ühendusega kui ka localhostist lehte avades icon_biggrin.gif

näed nii:

<?php
list($micro,$sec) = split(" ",microtime());
$startTimer = $sec+$micro;

// php kood

list($micro,$sec) = split(" ",microtime());
$endTimer = $sec+$micro;
echo "Lehekülg genereeriti: " . substr($endTimer-$startTimer,0,6) . " sekundiga";
?>

icon_biggrin.gif

aga auto-refresh käib mullegi närvidele .. nii mõnigi pikk txt on niimoodi kaduma läinud ja vihaga siis brauser kinni lajatatud icon_mad.gif [/code]
tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 25.02.2003 20:45:01 vasta tsitaadiga

no mulle tundus see aeg ka kuidagi imelikult lühike...aga eks ta mingi 1sekundiga umbes ette tuleb ka...
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  automaatne uuendus mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.