Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
04.06.2006 13:50:41
|
|
|
tsitaat: |
Aga äkki oskad algselt juhendada mind?
Mul kaob nett või pilt aega ajalt ära-ometigi on seaded tip-top korras.
|
juhend, valid 8009966 ja ootad kuni saad liinile, muide see ei maksa sentigi ning natuke mõistmist, et kõnejärjekord on pikk.
seejärel annad rikkest teada ning võid kohe ilusti öelda, et 4 päeva ei toimi korralikult, ning oled erinevaid restarte proovinud ning, et sa ei ole kindlasti RESET'i teinud.
sellega säästad helpdeski töötaja suuremast vaevast ning ta ei pea sulle hakkama rääkima, et kas toiteplokid on ikka seinas ning kas telefonil on adsl filter vahel.
juhul kui oled juhendi 2x läbi lugenud ning kõik täpselt selle järgi teostanud võid kindel olla, et tehnik tuleb ja leiab vea jaama ja sinu vahel olevatest kaablitest. Vähetõenäolisemal juhul on seadmetel midagi viga kuid viimased tarkvara uuendused parandavad softivead automaatselt.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
cristallic
HV kasutaja

|
04.06.2006 13:50:58
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Aga äkki oskad algselt juhendada mind?
Mul kaob nett või pilt aega ajalt ära-ometigi on seaded tip-top korras.
|
juhend, valid 8009966 ja ootad kuni saad liinile, muide see ei maksa sentigi ning natuke mõistmist, et kõnejärjekord on pikk.
seejärel annad rikkest teada ning võid kohe ilusti öelda, et 4 päeva ei toimi korralikult, ning oled erinevaid restarte proovinud ning, et sa ei ole kindlasti RESET'i teinud.
sellega säästad helpdeski töötaja suuremast vaevast ning ta ei pea sulle hakkama rääkima, et kas toiteplokid on ikka seinas ning kas telefonil on adsl filter vahel.
juhul kui oled juhendi 2x läbi lugenud ning kõik täpselt selle järgi teostanud võid kindel olla, et tehnik tuleb ja leiab vea jaama ja sinu vahel olevatest kaablitest. Vähetõenäolisemal juhul on seadmetel midagi viga kuid viimased tarkvara uuendused parandavad asja automaatselt. |
Selge suured tänud-eks ma siis pöördu sinna
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
04.06.2006 16:23:53
|
|
|
Kusjuures avastasin sellise huvitava asja - kui speedtouchi paar päeva vooluvõrgust väljas hoida, siis conf on läinud - mis krdi flash see selline on ?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.06.2006 17:12:38
|
|
|
undo kirjutas: |
Kusjuures avastasin sellise huvitava asja - kui speedtouchi paar päeva vooluvõrgust väljas hoida, siis conf on läinud - mis krdi flash see selline on ? |
oleneb mis konf, praktiliselt on see ju võimatu, mis sa arvad, et need valmiskonfitud seadmed mis poes on, on äsjaseadistatud ja müüakse vähem kui kolme päevaga maha
kui konfad midagi ringi siis pead save all ka tegema, muidu ei kirjutata uut konfiguratsiooni user.ini faili.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
undo
Kreisi kasutaja

|
04.06.2006 19:57:31
|
|
|
Point ei ole selles. Läksin ära paariks päevaks, tõmbasin ruuteri välja ning tagasi tulles oli ruuter nullis.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
ruutu
HV vaatleja

|
04.06.2006 20:43:23
|
|
|
rikked lahendatakse 2 tööpäevajooksul max. 8009966
kui lisatasulised tööd kliendi valduses vajalikud siis tuleb eraldi tööajatellimusega ning sellega võib aeg nädal, paar olla. 165 |
sa oled ikka väga optimist mõnes piirkonnas on tõesti nii, tallinna pool on nädal hea aeg
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.06.2006 21:02:52
|
|
|
ruutu kirjutas: |
kui lisatasulised tööd kliendi valduses vajalikud siis tuleb eraldi tööajatellimusega ning sellega võib aeg nädal, paar olla. 165 |
sa oled ikka väga optimist mõnes piirkonnas on tõesti nii, tallinna pool on nädal hea aeg  |
sellisel juhul on sul vähemalt õigus kuumaksust tagasiarvestust nõuda
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
04.06.2006 21:38:33
|
|
|
Läksin ära paariks päevaks, tõmbasin ruuteri välja ning tagasi tulles oli ruuter nullis. |
Siis on asi ilmselt selles, et "tõmbasid välja", aga see toiming ei ole alati 1-0, vahel juhtub ka 1-0-1-0, ehk siis vahepeal toimub mingi "tagasilülitamine" (sädelemine seinapesas). Ja selle peale olen ma seadmed paar korda lolliks saanud küll. Nii et kindlam on esiti nupust välja lülitada ning alles seejärel toitekas välja.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
cristallic
HV kasutaja

|
04.06.2006 21:42:45
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Läksin ära paariks päevaks, tõmbasin ruuteri välja ning tagasi tulles oli ruuter nullis. |
Siis on asi ilmselt selles, et "tõmbasid välja", aga see toiming ei ole alati 1-0, vahel juhtub ka 1-0-1-0, ehk siis vahepeal toimub mingi "tagasilülitamine" (sädelemine seinapesas). Ja selle peale olen ma seadmed paar korda lolliks saanud küll. Nii et kindlam on esiti nupust välja lülitada ning alles seejärel toitekas välja. |
Mul sellega küll probleeme ei ole tekkind
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
04.06.2006 21:59:34
|
|
|
sa oled ikka väga optimist mõnes piirkonnas on tõesti nii, tallinna pool on nädal hea aeg  |
sellisel juhul on sul vähemalt õigus kuumaksust tagasiarvestust nõuda  |
Vot seda tahaks ma näha
Küsimus (Elion): Kas teil net töötab?
Vastus (klient): Töötab küll, aga ühendus katkeb tihti.
K: Kas te digitv'd näete?
V: Näen, aga pilt vahepeal ruuduline.
K: No ja mida te siis soovite, mis tagasiarvestust, teenus on ju olemas. Kui üldse ei oleks, siis on teine lugu. Kuidas meil lepingus kirjas on? Oli vist 98% ajast peab toimima ühendus. Peale katkemist teete kohe ruuterile restardi ja on ju ühendus tagasi. Ma ei usu, et veab kuu peale 2% kokku. Ja kas te olete üldse mõõtnud teleka pildi üldpinnast ruudulist ala ja selle nähtuse kestvust ajaliselt? Kui teil on pretensioone, siis palun mõõtke ruudulise ala maht pildi üldpinnast protsentides ja kui kaua see kestab ning nii kuuaja jooksul. Siis arvutame välja, kas ruudulise ala kestvus täisekraani suhtes on 2% kuus või rohkem.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
04.06.2006 22:03:30
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Siis on asi ilmselt selles, et "tõmbasid välja", aga see toiming ei ole alati 1-0, vahel juhtub ka 1-0-1-0, ehk siis vahepeal toimub mingi "tagasilülitamine" (sädelemine seinapesas). Ja selle peale olen ma seadmed paar korda lolliks saanud küll. Nii et kindlam on esiti nupust välja lülitada ning alles seejärel toitekas välja. |
Vot nüüd ma saan aru miks osadel seadmetel on nupp väljalülitamiseks ja osadel mitte. Kui seadme töökindlus kannatab tuleb nupp lisada, kui on töökindel, saab nupu arvelt kulusi kokkuhoida.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
cristallic
HV kasutaja

|
04.06.2006 22:04:07
|
|
|
Kusjuures kui Wifit kasutada ja samal ajal DigiTv-d vaadata siis kisub ikka pilt päris ruuduliseks
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
04.06.2006 22:21:49
|
|
|
Westswamp kirjutas: |
Vot nüüd ma saan aru miks osadel seadmetel on nupp väljalülitamiseks ja osadel mitte. Kui seadme töökindlus kannatab tuleb nupp lisada, kui on töökindel, saab nupu arvelt kulusi kokkuhoida. |
Pigem nii, et kui on nupp, siis tuleks esmalt seda kasutada. Kui pole, siis sikutame kohe seinast.
Seinast välja tõmmates on õnnestunud näiteks telekaid "õhku lasta", s.t. toite- või reabloki transi/kivi maha põletada.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
04.06.2006 22:52:49
|
|
|
eriti jama, et hääd kanalid kaovad ära just siis, kui ma peaksin saama Dtv
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
cristallic
HV kasutaja

|
04.06.2006 23:19:06
|
|
|
ärihai kirjutas: |
eriti jama, et hääd kanalid kaovad ära just siis, kui ma peaksin saama Dtv  |
Ega ajab jumalast närvi ikka
Algul olin pakkumisega küllalt rahul aga nüüd hakkan ootama uut 12Mb neti kiiruse teenust kelleltki teiselt ja siis lähen viasatile üle-Asi vähemalt töötab
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
04.06.2006 23:27:06
|
|
|
TV8, Viasat History ja TV1000 East
|
Jäävad ära,
Ok Viastat History't sai paar korda vaadatud kuu aja jooksul ja TV1000't peale 23:00 ka mõned korrad, ent üldiselt jurad kanalid,
Paremad kanalid jäävad ju alles,
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.06.2006 00:54:43
|
|
|
Westswamp kirjutas: |
sellisel juhul on sul vähemalt õigus kuumaksust tagasiarvestust nõuda  |
Vot seda tahaks ma näha
Küsimus (Elion): Kas teil net töötab?
Vastus (klient): Töötab küll, aga ühendus katkeb tihti.
K: Kas te digitv'd näete?
V: Näen, aga pilt vahepeal ruuduline.
K: No ja mida te siis soovite, mis tagasiarvestust, teenus on ju olemas. Kui üldse ei oleks, siis on teine lugu. Kuidas meil lepingus kirjas on? Oli vist 98% ajast peab toimima ühendus. Peale katkemist teete kohe ruuterile restardi ja on ju ühendus tagasi. Ma ei usu, et veab kuu peale 2% kokku. Ja kas te olete üldse mõõtnud teleka pildi üldpinnast ruudulist ala ja selle nähtuse kestvust ajaliselt? Kui teil on pretensioone, siis palun mõõtke ruudulise ala maht pildi üldpinnast protsentides ja kui kaua see kestab ning nii kuuaja jooksul. Siis arvutame välja, kas ruudulise ala kestvus täisekraani suhtes on 2% kuus või rohkem. |
See viimane Elioni poolne vastus ei tule iial elioni töötaja suust seega ei tasuks ise improviseerida vaid teha nii nagu õige, teavitada rikkest ning seda seni kuni asi lahendatud, kui viga leitakse 2 tööpäeva jooksul Elioni osast, saab asi korda ja teenust edasi tarbida, kui selleks kulub rohkem aega siis Elioni osa vea eest saab klient pretensiooni esitamisel pooleteistkordse summa ulatuses tagasiarvestuse vastavalt kulunud ajale, kui viga leitakse kliendi osast siis nagu ikka pakutakse, et tehakse tasu eest korda, a'la 10-30 aastat vana telefonikaabel kliendi valduses millel naelad läbi löödud vms. või valesti paigaldatud telefonivõrk kus filter telefoniaparaadi juures mis tegelikult peaks sissetuleva kaabli hargnemiskohas olema jne.
ehk Elioni jaoks on see prestiiziküsimus, asja saab korda igal juhul ja võimalikult kiiresti ning mugavalt mõlemale poolele.
mis puutub kanalitesse siis ei ole ju mõtet selles Elioni süüdistada, kuna viasat üritas koorida siis ilmselt ei ole mõtet sellele alluda ning hakata omakorda klientidelt seda summat sisse kasseerima, ma olen pigem rahul sellise kuumaksuga ning ilma viasatita ning lootuses, et leitakse hoopis paremad kanalid nende asemele, samas kui tuuakse siiski sisse eritasuline viasati pakett siis on seda võimalik kõigil tellida ja ikkagi odavamalt kui 299kr kuus.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
05.06.2006 01:47:48
|
|
|
ei tea midagi... see TV1000 oli ikka piisav põhjus liitumiseks... enamike inimeste mällu on see ikka üsna hästi sööbinud ja kui see nüüd tavalistist maha tõmmatakse ja miski närune pro 7 + muu sodi asemele pannakse, siis vähemalt mul on hea meel, et pole liitunud... minule endale suva, aga perekonna teistele liikmetele küll + veel history kadumine. Kuigi selle 60kr maksaks ka kiirema neti eest juurde, siis siiski asi on põhimõttes... tehku see viasat mida tahes...oleks pidanud digigtv populaarsust ette nägema ja mitte konkurendi kanaleid sisse panema
Lisaks on kaduvad kanalid ka reklaamides mõnusalt figureerinud, nii et mõtlemisainet on...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
gamer
HV veteran

|
05.06.2006 07:21:52
|
|
|
On asi ika nii, et seadmed tasuta kui 3a lepingu teed? Ühesünaga edu neile, kes tahavad mujalt minna internetiühendust otsima.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
cristallic
HV kasutaja

|
05.06.2006 07:24:41
|
|
|
Jah sellisel juul on seadmed tasuta-aga proovi seda lepingut rikkuda ja kukkud aga maksma
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
05.06.2006 08:01:54
|
|
|
Keegi ütleb kust menüüst ma saan teha pordi suunamist sellel ruuteril, et saaks ftp servu püsti lükata. Ei leia õiget kohta üles.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
05.06.2006 08:27:26
|
|
|
Zonerman kirjutas: |
Keegi ütleb kust menüüst ma saan teha pordi suunamist sellel ruuteril, et saaks ftp servu püsti lükata. Ei leia õiget kohta üles. |
my toolbox ja sealt gaming and application vms
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
05.06.2006 08:29:09
|
|
|
Kas see DigiTv "levib" üle eesti või ainul kaardi ülemises osas
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
05.06.2006 08:37:36
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Kas see DigiTv "levib" üle eesti või ainul kaardi ülemises osas  |
peaks ikka üle eesti, keegi siit rääkis et juba valgas ka on olemas... nii et helista ja küsi millal saad
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
05.06.2006 08:42:13
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Kas see DigiTv "levib" üle eesti või ainul kaardi ülemises osas  |
Keskmises osas ka kohe kindlasti! 8)
On üks küsimus speedtouchi spetsidele kah. Kas pakette saab lisaks Dtv 4 mulgule kah kuidagi eelisjärjekorda sättida? Ehk kui Dtv saab esmajärjekorras oma paketid kätte, kas siis teistes "aukudes" olevat liiklust saaks kah kuidagi prioritiseerida? Näiteks pordist 21 tulev kraam ei lämmataks pordist 1234 tulevat kraami? Või ehk saab liiklust selekteerida programmide keskselt?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|