Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Westswamp
HV Guru
Westswamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.06.2006 09:23:23 vasta tsitaadiga

Ma ei oska muud kommenteerida, kui et Elion on Viasat'iga tülli läinud. Arvestades, et on ju Elion see kes trügis sõnaotses mõttes Viasat'i turule. Kliendid ju samad, kes ei ela betoonkarpides, vaid eramajades, kuhu tähepoiss ja stv ei hakka oma võrku iial ehitama.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p2ep
HV veteran

sõnum 04.06.2006 09:29:34 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... tjah, peaks vist ikka mingi asjalikuma universaalpuldi ära ostma, see digiboxi pult on kohe eriliselt tuim tükk

Äkää - mu meelest on vastuvõtja tuim.
Sama puldiga telekat juhtides on peaasi, et "kuhugi sinnapoole" suunan, digibox tahab snaipeit operaatoriks.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 04.06.2006 09:33:04 vasta tsitaadiga

Viasat ilmselt jah sai aru, et Elion oma kiire interneti lisavõimalusega võib turu seisukohalt neile ohtlikuks muutuda. Niipalju, kui ma olen Viasati klientidega rääkinud, tahavad kõik peale 2a möödumist lepingust loobuda. Sealt pole lihtsalt midagi vaadata.

Kui Elionil tulevad asenduseks satilt FTA-na vaadatavad kanalid, siis olen mina oma satipanniga rahul ja näen samapalju. Kuigi Elion võiks suure sõprusrahva UK BBC-d ja ITV-d endale programmivalikusse mahkerdada, kuna lõunakiirtel olevatena on nende vastuvõtuks kole suurt panni vaja.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 04.06.2006 09:33:09 vasta tsitaadiga

aga ma ei saa pointile pihta, et kui terve teemakanal välja võetakse, siis miks tehakse ainult 40% soodustus mitte millegi näitamise eest? icon_rolleyes.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 04.06.2006 09:34:07 vasta tsitaadiga

Nu aga sa näed ju Motors TV-d ja Planeta Sporti. Via S. 2 ja 3 asemel.
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 04.06.2006 09:36:32 vasta tsitaadiga

gamer kirjutas:
Nu aga sa näed ju Motors TV-d ja Planeta Sporti. Via S. 2 ja 3 asemel.

ai see jäi 2 silma vahele. icon_redface.gif alguses esimese ropsuga lugesin, et need olid ka seal paketis icon_biggrin.gif my bad

tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 09:45:52 vasta tsitaadiga

Ei tea jah mis neil Elionis seal viga on neil.
Aga eks me veel näe ja kuule mis see Elion tegema hakkab selle DigiTv-ga ja selle arendamisega...
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 37
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 04.06.2006 09:47:33 vasta tsitaadiga

cristallic kirjutas:
Aga eks me veel näe ja kuule mis see Elion tegema hakkab selle DigiTv-ga ja selle arendamisega...

Ei ole neil midagi viga, kui tootja ja levitaja neile kanalite näitamiseks õigusi ei anna, või küsib ülisuurt tasu, siis lihtsalt ei näidata. Ja ma usun, et Viasat kopikatega küll ei rahulduks, vaadates, kuidas nad oma paketile hinda juurde kruvivad koguaeg.
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 09:49:25 vasta tsitaadiga

gamer kirjutas:
cristallic kirjutas:

Ei ole neil midagi viga, kui tootja ja levitaja neile kanalite näitamiseks õigusi ei anna, või küsib ülisuurt tasu, siis lihtsalt ei näidata. Ja ma usun, et Viasat kopikatega küll ei rahulduks, vaadates, kuidas nad oma paketile hinda juurde kruvivad koguaeg.

Sellepärast siis lisanubki uute kanalite eest kuutasu juurde...
Aga kui Elionil peaks asi edukaks muutuma siis Viasat peab tahaes tahtmata hindu langetama.
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 04.06.2006 09:50:57 vasta tsitaadiga

Nu see on kahe otsaga asi, kuna siinne turg on niigi väike, siis tuli Viasat siia vaid seetõttu, et siin monopol haarata. Kui lisanduvad teised tegijad ja on näha, et suurt kasumit enam ei teeni, jäädakse oma skandinaaviamaade juurde ja unustatakse baltimaad.
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 09:53:28 vasta tsitaadiga

gamer kirjutas:
Nu see on kahe otsaga asi, kuna siinne turg on niigi väike, siis tuli Viasat siia vaid seetõttu, et siin monopol haarata. Kui lisanduvad teised tegijad ja on näha, et suurt kasumit enam ei teeni, jäädakse oma skandinaaviamaade juurde ja unustatakse baltimaad.

Jap nii on ta aegade jooksul olnud
tagasi üles
Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 04.06.2006 09:57:55 vasta tsitaadiga

Viasat hakaku vastukaaluks ka kiiret internetti pakkuma, siis oleks nende pakett ka vastuvõetavam.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 10:01:21 vasta tsitaadiga

Motiv8 kirjutas:
Viasat hakaku vastukaaluks ka kiiret internetti pakkuma, siis oleks nende pakett ka vastuvõetavam.

Minagi läheks siis Viasatile üle-Elion ongi enamjaolt mul ainult neti pärast icon_biggrin.gif
Pealegi Elioniga mul kaob pidevalt nett ära või siis DigiBox nagu jookseks kokku-On see normaalne?
tagasi üles
a1
Kreisi kasutaja
a1

sõnum 04.06.2006 11:11:50 vasta tsitaadiga

gamer kirjutas:

maa viasati jalge all põleb icon_razz1.gif
võimalusi luuakse pidevalt juurde, kaablioperaatorid räägivad erinevate keelte ja supakate võimalusest, Levira lubab ca20 kanalit eetrisse tuua, neist osad ilmselt tasulised. jääb vaid küsimus, kes toodab huvipakkuva sisu (tõlgib!), kui vaatajaid on niipalju nagu neid on. ma ei imestaks, kui programmitootjad hakkaksid varsti telekamaksu nõudma, et rahastatust parandada või ilmuvad propagandakanalid mis mujalt tuima näoga kinni taotakse.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.06.2006 11:57:15 vasta tsitaadiga

cristallic kirjutas:
Motiv8 kirjutas:

Minagi läheks siis Viasatile üle-Elion ongi enamjaolt mul ainult neti pärast icon_biggrin.gif
Pealegi Elioniga mul kaob pidevalt nett ära või siis DigiBox nagu jookseks kokku-On see normaalne?

ei ole normaalne ja jääbki pidevalt katkema kui riketesse ei teata, ilma tehnikuta asja korda ei saa ju.

mis viasati puutub siis jumal teab mis ta mõtles kuid arvan, et üritas kiirelt ja odavalt suurt nutsu saada, on kuulda olnud, et kui viasati kanalid oleks nii nagu praegu põhipaketti alles jäänud siis oleks elion klientidele pidanud kuumaksule 100,- otsa väänama mis oleks viasatile vähegi mänguruumi jätnud (hinnad oleks suurema vahega kui praegu), nüüd aga said nad vastu pükse ning jäävad praegu makstavatest summadestki ilma, ma kujutan ette, et see papp on hetkelgi juba päris suur.

Ma usun, et kui viasati kuumaks a'la 1500kr oleks siis saaksite sealt pannipealt omale interneti ka, kõik on nõudmises ning rahas. Mina jääksin ikka küll elioni juurde sellise hinnavahe juures.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 12:06:13 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
cristallic kirjutas:
Motiv8 kirjutas:

ei ole normaalne ja jääbki pidevalt katkema kui riketesse ei teata, ilma tehnikuta asja korda ei saa ju.

mis viasati puutub siis jumal teab mis ta mõtles kuid arvan, et üritas kiirelt ja odavalt suurt nutsu saada, on kuulda olnud, et kui viasati kanalid oleks nii nagu praegu põhipaketti alles jäänud siis oleks elion klientidele pidanud kuumaksule 100,- otsa väänama mis oleks viasatile vähegi mänguruumi jätnud (hinnad oleks suurema vahega kui praegu), nüüd aga said nad vastu pükse ning jäävad praegu makstavatest summadestki ilma, ma kujutan ette, et see papp on hetkelgi juba päris suur.

Ma usun, et kui viasati kuumaks a'la 1500kr oleks siis saaksite sealt pannipealt omale interneti ka, kõik on nõudmises ning rahas. Mina jääksin ikka küll elioni juurde sellise hinnavahe juures.

Siis peab tehnikule helistama aga praegu on nii pikad järjekorrad seal tehnikute kutsumisele
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.06.2006 12:09:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Siis peab tehnikule helistama aga praegu on nii pikad järjekorrad seal tehnikute kutsumisele

rikked lahendatakse 2 tööpäevajooksul max. 8009966
kui lisatasulised tööd kliendi valduses vajalikud siis tuleb eraldi tööajatellimusega ning sellega võib aeg nädal, paar olla. 165
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 12:11:32 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
tsitaat:

rikked lahendatakse 2 tööpäevajooksul max. 8009966
kui lisatasulised tööd kliendi valduses vajalikud siis tuleb eraldi tööajatellimusega ning sellega võib aeg nädal, paar olla. 165

Kui ma helistasin siis öeldi mulle, et paar nädalat läheks aega ennem kui vabaneb icon_eek.gif
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 04.06.2006 12:22:14 vasta tsitaadiga

Kurat eile sai ka lolli peaga see dtv võetud ja siis õhtul lugesin seda. http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.citizen-profile.news&componentId=&actionId=&actionParam=30816&menuId=&locale=et
Krt ainukesed vaadatavad kanalid kaovad ära.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 12:28:18 vasta tsitaadiga

icon_evil.gif See asi hakkab käest juba ära minema-lihtsalt vihale ajab selline asi icon_evil.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.06.2006 12:53:48 vasta tsitaadiga

minumeelest pole viasati kanalid kunagi vaadatavad olnud, spordivalikust ei tule miskit, tv1000 baltic on programmiga aastaid maas jne.. võibolla on see hoopis õnnistus sest asenduskanalid on ajutised kuni leitakse mõni korralikum programmitootja kellelt vajalikud teemakanalid osta.
lisaks on viafännidel võimalik tv.elion foorumis avaldus teha ning kinnitada, et soovitakse eraldi viasat teemapaketti mis on ka arutamisel kuna aga kopikas mida viasat tahab on päris suur sis ei oska selle tulevikku ennustada.
ps. käest pole siin midagi ära, paremad palad on alles tulemas...esimene etapp, pildid ette, kiirus paika ja siis kõvakettaga digiboxid rohkem teemapakette, arvatavasti ka VOD teenused...
ps. kes kurdavad pildi hakkimise pärast need peaksid kindlasti riketesse teada andma, keegi ei tahagi teile ruudulisi slaide ekraanile müüa, võimalikult vaikselt üritatakse lihtsalt toodetega pihta hakata, et suudetaks ära parandada kõik vigased liinid,kapid. ning kui asjad korras saab lisakraamiga edasi minna.
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 04.06.2006 13:11:03 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
minumeelest pole viasati kanalid kunagi vaadatavad olnud, spordivalikust ei tule miskit, tv1000 baltic on programmiga aastaid maas jne.. võibolla
...

Täpselt, ainuke asi mis mina vaatasin, oli meistrite liiga sport2 ja sport3 pealt, mitte midagi muud asjalikku mujalt neil ei tule...
kuigi väga bro oleks kui nad need s2 ja s3 jätaks või mingisugused analoogid jalgpalli kanalitele..

tagasi üles
marko815
HV vaatleja

sõnum 04.06.2006 13:16:44 vasta tsitaadiga

mul ei ole 4 päeva juba telekas töötanud.Panen tööle ja mustal taustal on kiri loading ainult..
tagasi üles
jackal17
HV vaatleja
jackal17

sõnum 04.06.2006 13:28:27 vasta tsitaadiga

Ise käin neid paigaldamas. Kui jah pildiga on jama siis kindlasti helistada helpdeski, kõige paremini saad sellest aru kui vaadata ETV'd kui seal juba ruudud sees siis helistada. Siis kontrollitakse liini parameetreid, vajaduse korral mindakse kohale ja parandatakse viga. Ette on tulnud igasuguseid totakaid juhtumeid, alustades sellisest lihtsast asjast et ennem sisse lülitada seda ühendust loov speedtouch modem/WiFi ruuter mitte amino ning siis helistatakse ja hoitakse mõtetult helpdeski liine kinni. Olen kohal käinud mingi mõtetutel kutsetel kus tihtipeale tehaksegi selline viga mida ma just ennist mainisin. Tuleb teha siis lihtsalt restart aminole ja kõik. Aga ega inimesed selle peale ju ise ei tule. Muidugi pole kõik sellised aga on ette juhtunud selliseid rohkem kui peaks. Kui nad sellist teenust tahavad võiks nagu selle kohta kuskilt eelnevalt infi ka hankida. Samuti ka nende filtritega mis eraldavad adsl signaali ja telefoni ning, selle peal on kohe eraldi pildid kuhu käib modemile minev juhe ning kuhu läheb telefon. ja Daa ikka pannakse vastupidi ja siis kutsutakse tehnik välja. Sellised asjad ajavad ikka närvi küll. Ja eriti siis kui klient veel on sita iseloomuga ning vingub et noh annate meile katkise asja...Daa minge p**sse. Vahest on tunne küll et tõmbaks üle küüru. Ning samuti nagu esimeses kommentaaris juttu on et Amino võtab oma signaali vastu ainult mööda neljandat porti...sellepärast et sinna on konfitudki IPTV.
Hyvä päiva beer_yum.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 17
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 13:36:25 vasta tsitaadiga

jackal17 kirjutas:
Ise käin neid paigaldamas. Kui jah pildiga on jama siis kindlasti helistada helpdeski, kõige paremini saad sellest aru kui vaadata ETV'd kui seal juba ruudud sees siis helistada. Siis kontrollitakse liini parameetreid, vajaduse korral mindakse kohale ja parandatakse viga. Ette on tulnud igasuguseid totakaid juhtumeid, alustades sellisest lihtsast asjast et enne sisse lülitada seda ühendust loov speedtouch modem/WiFi ruuter mitte amino ning siis helistatakse ja hoitakse mõtetult helpdeski liine kinni. Olen kohal käinud mingi mõtetutel kutsetel kus tihtipeale tehaksegi selline viga mida ma just ennist mainisin. Tuleb teha siis lihtsalt restart aminole ja kõik. Aga ega inimesed selle peale ju ise ei tule. Muidugi pole kõik sellised aga on ette juhtunud selliseid rohkem kui peaks. Kui nad sellist teenust tahavad võiks nagu selle kohta kuskilt eelnevalt infi ka hankida. Samuti ka nende filtritega mis eraldavad adsl signaali ja telefoni ning, selle peal on kohe eraldi pildid kuhu käib modemile minev juhe ning kuhu läheb telefon. ja Daa ikka pannakse vastupidi ja siis kutsutakse tehnik välja. Sellised asjad ajavad ikka närvi küll. Ja eriti siis kui klient veel on sita iseloomuga ning vingub et noh annate meile katkise asja...Daa minge p**sse. Vahest on tunne küll et tõmbaks üle küüru. Ning samuti nagu esimeses kommentaaris juttu on et Amino võtab oma signaali vastu ainult mööda neljandat porti...sellepärast et sinna on konfitudki IPTV.
Hyvä päiva beer_yum.gif

Aga äkki oskad algselt juhendada mind?
Mul kaob nett või pilt aega ajalt ära-ometigi on seaded tip-top korras.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.