Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 2338, 2339, 2340  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.06.2006 13:50:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga äkki oskad algselt juhendada mind?
Mul kaob nett või pilt aega ajalt ära-ometigi on seaded tip-top korras.

juhend, valid 8009966 ja ootad kuni saad liinile, muide see ei maksa sentigi ning natuke mõistmist, et kõnejärjekord on pikk.
seejärel annad rikkest teada ning võid kohe ilusti öelda, et 4 päeva ei toimi korralikult, ning oled erinevaid restarte proovinud ning, et sa ei ole kindlasti RESET'i teinud.
sellega säästad helpdeski töötaja suuremast vaevast ning ta ei pea sulle hakkama rääkima, et kas toiteplokid on ikka seinas ning kas telefonil on adsl filter vahel.
juhul kui oled juhendi 2x läbi lugenud ning kõik täpselt selle järgi teostanud võid kindel olla, et tehnik tuleb ja leiab vea jaama ja sinu vahel olevatest kaablitest. Vähetõenäolisemal juhul on seadmetel midagi viga kuid viimased tarkvara uuendused parandavad softivead automaatselt.
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 13:50:58 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
tsitaat:

Aga äkki oskad algselt juhendada mind?
Mul kaob nett või pilt aega ajalt ära-ometigi on seaded tip-top korras.

juhend, valid 8009966 ja ootad kuni saad liinile, muide see ei maksa sentigi ning natuke mõistmist, et kõnejärjekord on pikk.
seejärel annad rikkest teada ning võid kohe ilusti öelda, et 4 päeva ei toimi korralikult, ning oled erinevaid restarte proovinud ning, et sa ei ole kindlasti RESET'i teinud.
sellega säästad helpdeski töötaja suuremast vaevast ning ta ei pea sulle hakkama rääkima, et kas toiteplokid on ikka seinas ning kas telefonil on adsl filter vahel.
juhul kui oled juhendi 2x läbi lugenud ning kõik täpselt selle järgi teostanud võid kindel olla, et tehnik tuleb ja leiab vea jaama ja sinu vahel olevatest kaablitest. Vähetõenäolisemal juhul on seadmetel midagi viga kuid viimased tarkvara uuendused parandavad asja automaatselt.

Selge suured tänud-eks ma siis pöördu sinna
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 37
tagasi üles
undo
Kreisi kasutaja
undo

sõnum 04.06.2006 16:23:53 vasta tsitaadiga

Kusjuures avastasin sellise huvitava asja - kui speedtouchi paar päeva vooluvõrgust väljas hoida, siis conf on läinud - mis krdi flash see selline on ?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 83
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.06.2006 17:12:38 vasta tsitaadiga

undo kirjutas:
Kusjuures avastasin sellise huvitava asja - kui speedtouchi paar päeva vooluvõrgust väljas hoida, siis conf on läinud - mis krdi flash see selline on ?

oleneb mis konf, praktiliselt on see ju võimatu, mis sa arvad, et need valmiskonfitud seadmed mis poes on, on äsjaseadistatud ja müüakse vähem kui kolme päevaga maha icon_smile.gif

kui konfad midagi ringi siis pead save all ka tegema, muidu ei kirjutata uut konfiguratsiooni user.ini faili.
tagasi üles
undo
Kreisi kasutaja
undo

sõnum 04.06.2006 19:57:31 vasta tsitaadiga

Point ei ole selles. Läksin ära paariks päevaks, tõmbasin ruuteri välja ning tagasi tulles oli ruuter nullis.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 83
tagasi üles
ruutu
HV vaatleja
ruutu

sõnum 04.06.2006 20:43:23 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
rikked lahendatakse 2 tööpäevajooksul max. 8009966
kui lisatasulised tööd kliendi valduses vajalikud siis tuleb eraldi tööajatellimusega ning sellega võib aeg nädal, paar olla. 165

sa oled ikka väga optimist icon_biggrin.gif mõnes piirkonnas on tõesti nii, tallinna pool on nädal hea aeg icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 04.06.2006 21:02:52 vasta tsitaadiga

ruutu kirjutas:
indrekp kirjutas:
kui lisatasulised tööd kliendi valduses vajalikud siis tuleb eraldi tööajatellimusega ning sellega võib aeg nädal, paar olla. 165

sa oled ikka väga optimist icon_biggrin.gif mõnes piirkonnas on tõesti nii, tallinna pool on nädal hea aeg icon_razz.gif

sellisel juhul on sul vähemalt õigus kuumaksust tagasiarvestust nõuda icon_wink.gif
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 04.06.2006 21:38:33 vasta tsitaadiga

undo kirjutas:
Läksin ära paariks päevaks, tõmbasin ruuteri välja ning tagasi tulles oli ruuter nullis.

Siis on asi ilmselt selles, et "tõmbasid välja", aga see toiming ei ole alati 1-0, vahel juhtub ka 1-0-1-0, ehk siis vahepeal toimub mingi "tagasilülitamine" (sädelemine seinapesas). Ja selle peale olen ma seadmed paar korda lolliks saanud küll. Nii et kindlam on esiti nupust välja lülitada ning alles seejärel toitekas välja.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 21:42:45 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
undo kirjutas:
Läksin ära paariks päevaks, tõmbasin ruuteri välja ning tagasi tulles oli ruuter nullis.

Siis on asi ilmselt selles, et "tõmbasid välja", aga see toiming ei ole alati 1-0, vahel juhtub ka 1-0-1-0, ehk siis vahepeal toimub mingi "tagasilülitamine" (sädelemine seinapesas). Ja selle peale olen ma seadmed paar korda lolliks saanud küll. Nii et kindlam on esiti nupust välja lülitada ning alles seejärel toitekas välja.

Mul sellega küll probleeme ei ole tekkind
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 04.06.2006 21:59:34 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
ruutu kirjutas:
indrekp kirjutas:

sellisel juhul on sul vähemalt õigus kuumaksust tagasiarvestust nõuda icon_wink.gif
Vot seda tahaks ma näha icon_biggrin.gif

Küsimus (Elion): Kas teil net töötab?
Vastus (klient): Töötab küll, aga ühendus katkeb tihti.
K: Kas te digitv'd näete?
V: Näen, aga pilt vahepeal ruuduline.
K: No ja mida te siis soovite, mis tagasiarvestust, teenus on ju olemas. Kui üldse ei oleks, siis on teine lugu. Kuidas meil lepingus kirjas on? Oli vist 98% ajast peab toimima ühendus. Peale katkemist teete kohe ruuterile restardi ja on ju ühendus tagasi. Ma ei usu, et veab kuu peale 2% kokku. Ja kas te olete üldse mõõtnud teleka pildi üldpinnast ruudulist ala ja selle nähtuse kestvust ajaliselt? Kui teil on pretensioone, siis palun mõõtke ruudulise ala maht pildi üldpinnast protsentides ja kui kaua see kestab ning nii kuuaja jooksul. Siis arvutame välja, kas ruudulise ala kestvus täisekraani suhtes on 2% kuus või rohkem.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 04.06.2006 22:03:30 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
undo kirjutas:

Vot nüüd ma saan aru miks osadel seadmetel on nupp väljalülitamiseks ja osadel mitte. Kui seadme töökindlus kannatab tuleb nupp lisada, kui on töökindel, saab nupu arvelt kulusi kokkuhoida. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 22:04:07 vasta tsitaadiga

Kusjuures kui Wifit kasutada ja samal ajal DigiTv-d vaadata siis kisub ikka pilt päris ruuduliseks
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 04.06.2006 22:21:49 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
Vot nüüd ma saan aru miks osadel seadmetel on nupp väljalülitamiseks ja osadel mitte. Kui seadme töökindlus kannatab tuleb nupp lisada, kui on töökindel, saab nupu arvelt kulusi kokkuhoida.

Pigem nii, et kui on nupp, siis tuleks esmalt seda kasutada. Kui pole, siis sikutame kohe seinast.
Seinast välja tõmmates on õnnestunud näiteks telekaid "õhku lasta", s.t. toite- või reabloki transi/kivi maha põletada.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 04.06.2006 22:52:49 vasta tsitaadiga

eriti jama, et hääd kanalid kaovad ära just siis, kui ma peaksin saama Dtv icon_evil.gif
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 04.06.2006 23:19:06 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:
eriti jama, et hääd kanalid kaovad ära just siis, kui ma peaksin saama Dtv icon_evil.gif

Ega ajab jumalast närvi ikka icon_evil.gif
Algul olin pakkumisega küllalt rahul aga nüüd hakkan ootama uut 12Mb neti kiiruse teenust kelleltki teiselt ja siis lähen viasatile üle-Asi vähemalt töötab
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 04.06.2006 23:27:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

TV8, Viasat History ja TV1000 East

Jäävad ära, gives.gif
Ok Viastat History't sai paar korda vaadatud kuu aja jooksul ja TV1000't peale 23:00 ka mõned korrad, ent üldiselt jurad kanalid, gives.gif
Paremad kanalid jäävad ju alles, gives.gif
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 05.06.2006 00:54:43 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
indrekp kirjutas:
ruutu kirjutas:
indrekp kirjutas:

Vot seda tahaks ma näha icon_biggrin.gif

Küsimus (Elion): Kas teil net töötab?
Vastus (klient): Töötab küll, aga ühendus katkeb tihti.
K: Kas te digitv'd näete?
V: Näen, aga pilt vahepeal ruuduline.
K: No ja mida te siis soovite, mis tagasiarvestust, teenus on ju olemas. Kui üldse ei oleks, siis on teine lugu. Kuidas meil lepingus kirjas on? Oli vist 98% ajast peab toimima ühendus. Peale katkemist teete kohe ruuterile restardi ja on ju ühendus tagasi. Ma ei usu, et veab kuu peale 2% kokku. Ja kas te olete üldse mõõtnud teleka pildi üldpinnast ruudulist ala ja selle nähtuse kestvust ajaliselt? Kui teil on pretensioone, siis palun mõõtke ruudulise ala maht pildi üldpinnast protsentides ja kui kaua see kestab ning nii kuuaja jooksul. Siis arvutame välja, kas ruudulise ala kestvus täisekraani suhtes on 2% kuus või rohkem.

See viimane Elioni poolne vastus ei tule iial elioni töötaja suust seega ei tasuks ise improviseerida vaid teha nii nagu õige, teavitada rikkest ning seda seni kuni asi lahendatud, kui viga leitakse 2 tööpäeva jooksul Elioni osast, saab asi korda ja teenust edasi tarbida, kui selleks kulub rohkem aega siis Elioni osa vea eest saab klient pretensiooni esitamisel pooleteistkordse summa ulatuses tagasiarvestuse vastavalt kulunud ajale, kui viga leitakse kliendi osast siis nagu ikka pakutakse, et tehakse tasu eest korda, a'la 10-30 aastat vana telefonikaabel kliendi valduses millel naelad läbi löödud vms. või valesti paigaldatud telefonivõrk kus filter telefoniaparaadi juures mis tegelikult peaks sissetuleva kaabli hargnemiskohas olema jne.
ehk Elioni jaoks on see prestiiziküsimus, asja saab korda igal juhul ja võimalikult kiiresti ning mugavalt mõlemale poolele.

mis puutub kanalitesse siis ei ole ju mõtet selles Elioni süüdistada, kuna viasat üritas koorida siis ilmselt ei ole mõtet sellele alluda ning hakata omakorda klientidelt seda summat sisse kasseerima, ma olen pigem rahul sellise kuumaksuga ning ilma viasatita ning lootuses, et leitakse hoopis paremad kanalid nende asemele, samas kui tuuakse siiski sisse eritasuline viasati pakett siis on seda võimalik kõigil tellida ja ikkagi odavamalt kui 299kr kuus.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 05.06.2006 01:47:48 vasta tsitaadiga

ei tea midagi... see TV1000 oli ikka piisav põhjus liitumiseks... enamike inimeste mällu on see ikka üsna hästi sööbinud ja kui see nüüd tavalistist maha tõmmatakse ja miski närune pro 7 + muu sodi asemele pannakse, siis vähemalt mul on hea meel, et pole liitunud... minule endale suva, aga perekonna teistele liikmetele küll + veel history kadumine. Kuigi selle 60kr maksaks ka kiirema neti eest juurde, siis siiski asi on põhimõttes... tehku see viasat mida tahes...oleks pidanud digigtv populaarsust ette nägema ja mitte konkurendi kanaleid sisse panema icon_smile.gif
Lisaks on kaduvad kanalid ka reklaamides mõnusalt figureerinud, nii et mõtlemisainet on...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
gamer
HV veteran
gamer

sõnum 05.06.2006 07:21:52 vasta tsitaadiga

On asi ika nii, et seadmed tasuta kui 3a lepingu teed? Ühesünaga edu neile, kes tahavad mujalt minna internetiühendust otsima.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
cristallic
HV kasutaja
cristallic

sõnum 05.06.2006 07:24:41 vasta tsitaadiga

Jah sellisel juul on seadmed tasuta-aga proovi seda lepingut rikkuda ja kukkud aga maksma
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 05.06.2006 08:01:54 vasta tsitaadiga

Keegi ütleb kust menüüst ma saan teha pordi suunamist sellel ruuteril, et saaks ftp servu püsti lükata. Ei leia õiget kohta üles.
limp
HV Guru
limp

sõnum 05.06.2006 08:27:26 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Keegi ütleb kust menüüst ma saan teha pordi suunamist sellel ruuteril, et saaks ftp servu püsti lükata. Ei leia õiget kohta üles.

my toolbox ja sealt gaming and application vms

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 05.06.2006 08:29:09 vasta tsitaadiga

Kas see DigiTv "levib" üle eesti või ainul kaardi ülemises osas icon_razz1.gif icon_question.gif
limp
HV Guru
limp

sõnum 05.06.2006 08:37:36 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Kas see DigiTv "levib" üle eesti või ainul kaardi ülemises osas icon_razz1.gif icon_question.gif

peaks ikka üle eesti, keegi siit rääkis et juba valgas ka on olemas... nii et helista ja küsi millal saad icon_smile.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 05.06.2006 08:42:13 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

Keskmises osas ka kohe kindlasti! 8)

On üks küsimus speedtouchi spetsidele kah. Kas pakette saab lisaks Dtv 4 mulgule kah kuidagi eelisjärjekorda sättida? Ehk kui Dtv saab esmajärjekorras oma paketid kätte, kas siis teistes "aukudes" olevat liiklust saaks kah kuidagi prioritiseerida? Näiteks pordist 21 tulev kraam ei lämmataks pordist 1234 tulevat kraami? Või ehk saab liiklust selekteerida programmide keskselt?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 2338, 2339, 2340  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.