Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
08.05.2006 07:43:52
gmail'i account'i sisse logides on parool esimest korda sisestades alati vale - milles asi? |
|
|
kas ehk keegi on sama asjaga kokku puutunud? Kui ma sisestan www.gmail.com 'is kasutajanime ja parooli, siis on viimane alati vale ja teisel korral sisestades logib alati sisse. Kas tegemist on mingi gmail'i bug'iga voi milles asi?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
raqiro
HV vaatleja
|
08.05.2006 17:04:31
|
|
|
võid proovida, et kustutad kõik oma salvestatud paroolid ära (või vähemalt gmaili oma).
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
14.05.2006 11:10:36
|
|
|
Lisaks veel ühe mõtte: logimisel ikka ootad korralikult ära kui leht on ette tulnud? On silma hakanud et kui hakkad oma kasutajanime sisse toksima ja leht pole veel täielikult letud siis viskab fookuse paroolilahtrisse (mille tagajärjeks siis poolik kasutajanimi ja parool millle eelneb kasutajanime lõpp).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.05.2006 23:13:14
|
|
|
Kunagi oli mul mail.ee ja IE'ga sama lugu. Sisestasin kasutajatunnuse ja parooli ära ning vajutasin enterit. Peale seda visati sama lehekülg tühjade väljadega uuesti ette. Teisel katsel läks alati sisse. Enam pole seda probleemi kohanud
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
15.05.2006 15:53:11
|
|
|
indre329 kirjutas: |
Kunagi oli mul mail.ee ja IE'ga sama lugu. Sisestasin kasutajatunnuse ja parooli ära ning vajutasin enterit. Peale seda visati sama lehekülg tühjade väljadega uuesti ette. Teisel katsel läks alati sisse. Enam pole seda probleemi kohanud  |
Mul ja paljudel tuttavatel oli sama asi mail.ee-ga. See oli küll paar aastat tagasi.
Ise loobusin mail.ee postkastist kuna ei viitsinud sellega lõpuks enam jamada.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tikimunkee
HV vaatleja

|
17.05.2006 07:16:24
|
|
|
Mul tekkis sama asi peale seda kui keelasin paroolide meelespidamise lehel ära, nii et kontrolli üle kas on ära keelatud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
03.06.2006 03:02:41
|
|
|
tikimunkee kirjutas: |
Mul tekkis sama asi peale seda kui keelasin paroolide meelespidamise lehel ära, nii et kontrolli üle kas on ära keelatud. |
on küll keelatud. Aga kas võib tegu olla Gmail'i turvafeatur'ega. Et ei lase momentaanselt kasutajanime ja parooli sisestada, vaid mingi pisike paus peab vahel olema?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakobus
HV vaatleja
|
04.06.2006 22:30:01
|
|
|
minul töötab FF-ga korralikult. kahtlustan, et sul on lihtsalt mingi lag sees. proovi olla kannatlik ja teha operatsioone aeglasemalt, vaata, mis juhtub.
_________________ pingviin on sõber |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
08.06.2006 20:48:01
|
|
|
mightythor kirjutas: |
tikimunkee kirjutas: |
Mul tekkis sama asi peale seda kui keelasin paroolide meelespidamise lehel ära, nii et kontrolli üle kas on ära keelatud. |
on küll keelatud. Aga kas võib tegu olla Gmail'i turvafeatur'ega. Et ei lase momentaanselt kasutajanime ja parooli sisestada, vaid mingi pisike paus peab vahel olema?  |
Mul ka paroolide meelespidamine keelatud, aga mingeid probleeme sisse logimisel ei esine, nii et selles asi siiski olla ei saa. Samuti ei ole vajalik kasutaja/parooli sisestamisel paus, kuna kasutan RoboForm'i nende sisestamiseks ning see sisestab nii kasutaja kui ka salasõna korraga.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|