Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  gmail'i account'i sisse logides on parool esimest korda sisestades alati vale - milles asi? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 08.05.2006 07:43:52 gmail'i account'i sisse logides on parool esimest korda sisestades alati vale - milles asi? vasta tsitaadiga

kas ehk keegi on sama asjaga kokku puutunud? Kui ma sisestan www.gmail.com 'is kasutajanime ja parooli, siis on viimane alati vale ja teisel korral sisestades logib alati sisse. Kas tegemist on mingi gmail'i bug'iga voi milles asi?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raqiro
HV vaatleja

sõnum 08.05.2006 17:04:31 vasta tsitaadiga

võid proovida, et kustutad kõik oma salvestatud paroolid ära (või vähemalt gmaili oma).
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 14.05.2006 11:10:36 vasta tsitaadiga

Lisaks veel ühe mõtte: logimisel ikka ootad korralikult ära kui leht on ette tulnud? On silma hakanud et kui hakkad oma kasutajanime sisse toksima ja leht pole veel täielikult letud siis viskab fookuse paroolilahtrisse (mille tagajärjeks siis poolik kasutajanimi ja parool millle eelneb kasutajanime lõpp).
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.05.2006 23:13:14 vasta tsitaadiga

Kunagi oli mul mail.ee ja IE'ga sama lugu. Sisestasin kasutajatunnuse ja parooli ära ning vajutasin enterit. Peale seda visati sama lehekülg tühjade väljadega uuesti ette. Teisel katsel läks alati sisse. Enam pole seda probleemi kohanud icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.05.2006 15:53:11 vasta tsitaadiga

indre329 kirjutas:
Kunagi oli mul mail.ee ja IE'ga sama lugu. Sisestasin kasutajatunnuse ja parooli ära ning vajutasin enterit. Peale seda visati sama lehekülg tühjade väljadega uuesti ette. Teisel katsel läks alati sisse. Enam pole seda probleemi kohanud icon_rolleyes.gif

Mul ja paljudel tuttavatel oli sama asi mail.ee-ga. See oli küll paar aastat tagasi.
Ise loobusin mail.ee postkastist kuna ei viitsinud sellega lõpuks enam jamada.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
tikimunkee
HV vaatleja
tikimunkee

sõnum 17.05.2006 07:16:24 vasta tsitaadiga

Mul tekkis sama asi peale seda kui keelasin paroolide meelespidamise lehel ära, nii et kontrolli üle kas on ära keelatud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 03.06.2006 03:02:41 vasta tsitaadiga

tikimunkee kirjutas:
Mul tekkis sama asi peale seda kui keelasin paroolide meelespidamise lehel ära, nii et kontrolli üle kas on ära keelatud.
on küll keelatud. Aga kas võib tegu olla Gmail'i turvafeatur'ega. Et ei lase momentaanselt kasutajanime ja parooli sisestada, vaid mingi pisike paus peab vahel olema? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
jaakobus
HV vaatleja

sõnum 04.06.2006 22:30:01 vasta tsitaadiga

minul töötab FF-ga korralikult. kahtlustan, et sul on lihtsalt mingi lag sees. proovi olla kannatlik ja teha operatsioone aeglasemalt, vaata, mis juhtub.
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 08.06.2006 20:48:01 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
tikimunkee kirjutas:
on küll keelatud. Aga kas võib tegu olla Gmail'i turvafeatur'ega. Et ei lase momentaanselt kasutajanime ja parooli sisestada, vaid mingi pisike paus peab vahel olema? icon_rolleyes.gif

Mul ka paroolide meelespidamine keelatud, aga mingeid probleeme sisse logimisel ei esine, nii et selles asi siiski olla ei saa. Samuti ei ole vajalik kasutaja/parooli sisestamisel paus, kuna kasutan RoboForm'i nende sisestamiseks ning see sisestab nii kasutaja kui ka salasõna korraga.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  gmail'i account'i sisse logides on parool esimest korda sisestades alati vale - milles asi?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.