Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Barbo20
HV veteran

|
22.05.2006 13:21:28
|
|
|
Mul ordiga kokkupuuteid olnud juba aastad 6-7.
1) üks esimesi kogemusi oli selline, et läksin Küüni tn poodi ja ei teadnud midagi arvutitest tollal ja küsisin ram-i. Küsisin, et kas midagi lisakas ka vaja teha, kui lisan ram-i, siis hakkasid müügikonsultandid sitajuttu keerutama, et raskelt vaja installida ja omavahel irwitasid... väga imelik.
2) garantiiga on siiamaani kõik positiivsed kogemused
3) nüüdseks suhtlen ainult äriklienditeenindajaga ja ostan ettevõttele 100K per/kuu
Kokkuvõtvalt: selliste mahtude juures nagu Ordi, on kvaliteet väga hea.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
22.05.2006 13:35:33
|
|
|
Niisiis. Esimene kogemus Ordis oli vast 4 aastat tagasi. Või 3.
1)Sai siis 3 aastat tagasi sealt arvuti muretsetud. siis kogu kremplina. Mina kahjuks ei mäleta mis tänava poega tegu oli. aga pärnu mnt oma see igaljuhul ei olnud. Igaljuhul suhtuti tookord asjasse tüsise kiindumusega. Kasti sain vist tookord kätte 3-4 päevaga.
2)Teine Ordi elamus oli vast eelmise aasta kevadel. Siis käisin sealt omale helikaarti ja Creative kõlle nõudmas. Kätte nad ma sealt igaljuhul sain. Probleeme pole tekkinud jubinatega.
3)Kolmandat korda sai selles pärnu mnt majakeses käidud selle aasta veebruaris. Kui ma oma mobo läbi kärsatasin. Läksin siis sinna ja nõudsin omale s775 proset ja emaplaati. Siis natukene seal õiendasime ja hakkas mulel ikka AMD-d pähe määrima. AMD-ga aga mul kogemusi polnud. Olin kuulnud et need vaid kui praepannid (Socket A). Natukene siis seletas mulle. Rääkis klokkimisest ja sellisest jurast. Ja lõpuks saigi s754 jupid võetud. Jutuajamine oli muhe.
Igaljuhul väga positiivne kohake.
|
|
Kommentaarid: 419 loe/lisa |
   |
3 :: |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
22.05.2006 17:48:16
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Auron kirjutas: |
Selline sooduka süsteem oleks tavainimese jaoks suht pointless ja firmade jaoks liialt mugav. |
Siinkohas oleks kasulik teada, milliste kasumimarginaalidega IT kauba müük käib.
Pole see kaugeltki ehituskaup, kus saab paarkümmend % alla kaubelda vahel. |
keskelläbi se paarkümmend prossa seal ainult kasu sees ongi kui sedagi mõnede asjade pealt teenivad kauplejad ikka suht vähe (rohkem suke rahva kohalemeelitamise eesmärgil myymine)
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asgate
Kreisi kasutaja
|
22.05.2006 18:09:24
|
|
|
Mina ostsin oma esimese (normaalse) arvuti jõe tn ordist u aasta tagasi, Samuti olid minu teadmised arvutitest vägagi nõrgad. Mingi arusaam sagedusest, mälumahtudest ning teistest taolistest parameetritest olid siiski olemas, sest minu vana vana masin (cpu 133 MHz ram 64MB) lubas siiski üht ja teist asja katsetada. Uus arvuti töötab siiamaani, kõik uuendused sellele arvutile olen Samuti ordist ostnud( ram, hdd, helikaart, graafikakaardi jahutuse vahetus). Aasta jooksul on siiski selle masinaga probleeme esinenud, kuid need olid seotud minu oskamatusega arvutiga ringi käia, arvuti ise on täitsa OK.
Positiivsele kogemusele toetudes ostan tulevikuski oma kaubad ordi kaudu.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
23.05.2006 13:10:53
|
|
|
Ordiga endal ka ainult positiivsed kogemused. Sa sealt ostetud toide 500W Atrix. Aga asi oli ebastabiilne ,proovisin sõbra arvutil ja tal sama jama ,loobib restarte pidevalt.
Viisin garantiisse ja juba järgmise päeva õhtul helistati. Väideti ,et töötab ja üks killer arvuti juba päev läbi jookseb selle toitekaga. Aga tüüp pakkus ,et Atrix suht kapriisne ja ebakvaliteetne toide ,et ta kõikidele arvutitele ei meeldi . Sain sellise võimaluse ,et jätan Atrixi sinna ,maksan 200.- peale ja saan 400W chiefteci toite vastu. Järgmiseks päevaks oli chieftec juba ära tellitud ja äravahetamine sujus. Et kiire ja abivalmis garantii.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
23.05.2006 18:02:55
|
|
|
Totu user kirjutas: |
Sain sellise võimaluse ,et jätan Atrixi sinna ,maksan 200.- peale ja saan 400W chiefteci toite vastu. Järgmiseks päevaks oli chieftec juba ära tellitud ja äravahetamine sujus. Et kiire ja abivalmis garantii. |
Vot täpselt, k-saloonis oleksid nad oma "peaga" mõtlemata kliendile saatnud toite tagasi kui töökorras. Muu vastu vahetamisest oleks ainult und võinud näha. Siit tulebki vahe, miks osad eelistavad odavat hinda kvaliteetsele garantiile.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
24.05.2006 17:35:46
|
|
|
minu arvamus ordist on
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
24.05.2006 21:34:08
|
|
|
Keegi kirjutas: |
minu arvamus ordist on  |
Minu arvamus on sama. Olen ostnud kaupa nii endale kui ka asutusele kus töötan - mitte mingit probleemi. Kõik sujus ladusalt.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
24.05.2006 23:02:48
|
|
|
PCman kirjutas: |
Keegi kirjutas: |
minu arvamus ordist on  |
Minu arvamus on sama. Olen ostnud kaupa nii endale kui ka asutusele kus töötan - mitte mingit probleemi. Kõik sujus ladusalt. |
mul on peaaegu kõik arvutijupid sealt, ainult video ei ole .
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sommer
Kreisi kasutaja

|
31.05.2006 09:49:20
|
|
|
kaup kvaliteetne, aga Rakvere Ordist ei leia pahatihti midagi peale arvutite ja hädavajalike juppide
Arctic silver 5 nende Rakvere tootevalikus oleks Siis läheks ostaks mõne sutsaka
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.05.2006 12:03:30
|
|
|
Sommer kirjutas: |
kaup kvaliteetne, aga Rakvere Ordist ei leia pahatihti midagi peale arvutite ja hädavajalike juppide
Arctic silver 5 nende Rakvere tootevalikus oleks Siis läheks ostaks mõne sutsaka |
vähe ostjaid ja soovivaid sellepärast vast ei too seda sinna seisma ja mädanema nurka. Sa võid küsida ehk saavad kusagilt tellida ja sulle kohale toimetada.
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Creat_1
HV veteran

|
31.05.2006 12:49:05
|
|
|
kindlasti muretsevad selle asja. Mul toodi emaplaat tallinna ordis tartu ordisse.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
31.05.2006 20:17:50
|
|
|
Täna helistasin ordisse, et paarile küsimusele vastust saada. Jutt läks mu komplektile, mida läbi veebipoe tellida tahan, mis viis selleni, et telefoni teen tellisin asjad ära ja andsin kõik andmed jne. Homseks maksan raha ka ära ning lubati hommikul esimese asjana mu tellimus sisse anda ning 1-2 päeva jooksul kaup kohale toimetada
Nii et, ma ise ei pidanudki midagi tegema. Nad leidsid isegi mulle toiteploki, mida ma ise ei suutnud terve linna peale leida. Chieftec 450W sai valitud siis
Kõne läks küll 15 minuti pikkuseks, kuid selliste meeldivate klienditeenendajatega võiks päev otsa rääkida
Taaskord positiivne Ordile.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonx
HV kasutaja
|
31.05.2006 21:40:33
|
|
|
Sommer kirjutas: |
Arctic silver 5 nende Rakvere tootevalikus oleks Siis läheks ostaks mõne sutsaka |
ei taha takka sundida aga tuleb küsida
lisaks tuleb inimestel aru saada asjaolust, et Rakveres olev Ordi esindus ei kuulu AS Ordile ningi ei ole sinna võimalik tellida kaupa mida ei ostetaks
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
01.06.2006 01:36:14
|
|
|
jonx kirjutas: |
Rakveres olev Ordi esindus ei kuulu AS Ordile |
ou ou, kellele ta siis kuulub? Minuteada on teiste firmade markeeringuid oma esindustel keelatud kasutada
_________________ Amazon - will not buy! |
|
Kommentaarid: 220 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
01.06.2006 08:02:41
|
|
|
UrmoZ kirjutas: |
ou ou, kellele ta siis kuulub? Minuteada on teiste firmade markeeringuid oma esindustel keelatud kasutada  |
Vihjeks: http://www.ordi.ee/pood/edasimyyjad?id=UYMQI2fL&mv_pc=12
Ma usun, et neil kõigil on lubatud (ja võib-olla lausa lepingus kirjas kohustus) Ordi sümboolikat eksponeerida.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
01.06.2006 12:00:07
|
|
|
... kes veel ei tea, siis edasimüüja on reeglina sama, mis vahendaja ! Paljud edasimüüjad ei tegele üldse ei arvutite koostamise ega nende parandamisega ehk vaid mingis ulatuses hooldamisega ja teenivadki peamiselt ainult vahendustasu pealt. Arvutid tellitakse emafirmalt ja ka parandatakse seal, sellest ka need pikad viivitused tarneaegade puhul jne. Edasimüüjaks olemine mõnele suuremale firmale on kasulik peamiselt ikka reklaami mõttes, kuna keskmine inimene ei tee vahet, kas ta ostab oma arvuti edasimüüjalt või Ordi enda poest, tema jaoks üks Ordi ta kõik. Loomulikult, kahjustab väga kergekäeliselt edasimüügi lepinguid jagades emafirma oma mainet, kuna paljud alustajad ja pisemad poekesed, ei pruugi olla oma ülesannete kõrgusel ja tekitavad ebapädeva tegutsemisega emafirmale halba mainet ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
01.06.2006 23:00:12
|
|
|
Õde tahtis vaiksemat arvutit. Kuna elab kaugel Tartus, soovitasin tal kasti mõnda salongi viia ja seal emaplaadile, videokaardile passiivjahutused ning prosele vaiksem jahutus lasta peale keerata. Ütlesin veel, et küsi vanad jahutid ka tagasi, äkki läheb kusagil vaja. Samuti lasin küsida uute jahutite pakendid ja lisavidinad, mis üle jäid.(termopasta, mõned klambrid, kruvid, mida iganes) Juhuslikult juhtus selleks salongiks Ordi olevat, kuna see kõige lähem. No ja mis te arvate, mis talle siis vastati?
Pikalt saadeti! Midagi ei antud tagasi. Küll ta oli kuri!
|
|
Kommentaarid: 649 loe/lisa |
   |
527 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.06.2006 23:03:50
|
|
|
Mõttetu mees kirjutas: |
Õde tahtis vaiksemat arvutit. Kuna elab kaugel Tartus, soovitasin tal kasti mõnda salongi viia ja seal emaplaadile, videokaardile passiivjahutused ning prosele vaiksem jahutus lasta peale keerata. Ütlesin veel, et küsi vanad jahutid ka tagasi, äkki läheb kusagil vaja. Samuti lasin küsida uute jahutite pakendid ja lisavidinad, mis üle jäid.(termopasta, mõned klambrid, kruvid, mida iganes) Juhuslikult juhtus selleks salongiks Ordi olevat, kuna see kõige lähem. No ja mis te arvate, mis talle siis vastati?
Pikalt saadeti! Midagi ei antud tagasi. Küll ta oli kuri! |
ee mös õigusega teda siis nn "pikalt" saadeti? Kus salongis nõnda tehti Ja mis siis arvutist sai? Tehti see siis vaiksemaks? Ma oleks selle suhtumise vasta saatnud nad pikalt enne kui mind oleks jõutud saata
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
01.06.2006 23:04:52
|
|
|
Et nii öeldigi? Ja mitte et vabandame aga ei..
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
01.06.2006 23:11:11
|
|
|
Mõttetu mees kirjutas: |
Pikalt saadeti! Midagi ei antud tagasi. Küll ta oli kuri! |
Segaseks jääb see jutt. Ehk täpsustaks vähe. Kas kõik need jahutused said ostetud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
02.06.2006 01:25:42
|
|
|
ei klapi siin juba see, et üheski salongis ei keerata sul arvutisse uusi jahutusi.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
02.06.2006 08:29:32
|
|
|
Sorry, jäi vist lõpp segaseks jah. Ei, jahutid vahetati ikka ära probleemitult, aga jahutite pakendeid kolaga ning vanad jahutid keelduti tagasi andmast, ja suhtumine oli olnud selline, et mida sa plika veel ei taha.
Milline Ordi salong see täpselt oli, ma ei tea, sest ei ole Tartu inimene. Elab ta Tartusse sisse sõites EPA torni lähedal, ju seal lähedal siis mingi Ordi urgas ka kusagil on. Igaljuhul mingi kitsas koht pidi olema. Kui nüüd Ordi lehelt kontakte vaadata, siis arvan et tegu oli Betooni 9 asetseva kohaga.
Lugu ise juhtus mõned kuud tagasi. Sattusin siin seda teemat lugema ja tuli see asi meelde.
Eks asi võis olla ka selles, et õde küsis neid jubinaid alles arvutit tagasi saades, kui võibolla patsiga poiss oli HV foorumis AC jahutitest üle jäänud termopasta ja kleepeka, ning vanad jahutid taskurahaks teinud.
|
|
Kommentaarid: 649 loe/lisa |
   |
527 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.06.2006 09:19:37
|
|
|
Mõttetu mees
... kle ära aja jama, ilmselt on su õde nii arake, et kui talle juba kergelt imeliku pilguga otsa vaadatakse, siis lööb verest ära. Sellist asja ei saa lihtsalt võimalik olla, et vana kraami tagasi ei anta, see oleks sama idiootne, kui läheksid autol talvekumme suvekummide vastu vahetama ja töökoda jätaks talvekummid endale. Kui Tartu Ordi Betooni tn. esindus oma ~6 teeninduslauaga on urgas, siis mida peaks ütlema teiste poodide kohta ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Barbo20
HV veteran

|
02.06.2006 09:32:43
|
|
|
Ja kogu loo õnneks, ei tee keegi müügisaalis teenindust/hooldust/juppide vahetust. Selleks on olemas maja teises otsas teenindusosakond. Btw, termopastat, kleepekaid jääb neil mägede viisi üle (samas majas on Ordi tootmisosakond, kus valmistatakse kümneid arvuteid päevas).
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|