Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 22.05.2006 13:21:28 vasta tsitaadiga

Mul ordiga kokkupuuteid olnud juba aastad 6-7.
1) üks esimesi kogemusi oli selline, et läksin Küüni tn poodi ja ei teadnud midagi arvutitest tollal ja küsisin ram-i. Küsisin, et kas midagi lisakas ka vaja teha, kui lisan ram-i, siis hakkasid müügikonsultandid sitajuttu keerutama, et raskelt vaja installida ja omavahel irwitasid... väga imelik.
2) garantiiga on siiamaani kõik positiivsed kogemused
3) nüüdseks suhtlen ainult äriklienditeenindajaga ja ostan ettevõttele 100K per/kuu

Kokkuvõtvalt: selliste mahtude juures nagu Ordi, on kvaliteet väga hea.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 99
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Black66
HV Guru
Black66

sõnum 22.05.2006 13:35:33 vasta tsitaadiga

Niisiis. Esimene kogemus Ordis oli vast 4 aastat tagasi. Või 3.
1)Sai siis 3 aastat tagasi sealt arvuti muretsetud. siis kogu kremplina. Mina kahjuks ei mäleta mis tänava poega tegu oli. aga pärnu mnt oma see igaljuhul ei olnud. Igaljuhul suhtuti tookord asjasse tüsise kiindumusega. Kasti sain vist tookord kätte 3-4 päevaga. thumbs_up.gif
2)Teine Ordi elamus oli vast eelmise aasta kevadel. Siis käisin sealt omale helikaarti ja Creative kõlle nõudmas. Kätte nad ma sealt igaljuhul sain. Probleeme pole tekkinud jubinatega.
3)Kolmandat korda sai selles pärnu mnt majakeses käidud selle aasta veebruaris. Kui ma oma mobo läbi kärsatasin. Läksin siis sinna ja nõudsin omale s775 proset ja emaplaati. Siis natukene seal õiendasime ja hakkas mulel ikka AMD-d pähe määrima. AMD-ga aga mul kogemusi polnud. Olin kuulnud et need vaid kui praepannid (Socket A). Natukene siis seletas mulle. Rääkis klokkimisest ja sellisest jurast. Ja lõpuks saigi s754 jupid võetud. Jutuajamine oli muhe.
Igaljuhul väga positiivne kohake. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 419 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 343
tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2006 17:48:16 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
Auron kirjutas:

Selline sooduka süsteem oleks tavainimese jaoks suht pointless ja firmade jaoks liialt mugav.

Siinkohas oleks kasulik teada, milliste kasumimarginaalidega IT kauba müük käib.
Pole see kaugeltki ehituskaup, kus saab paarkümmend % alla kaubelda vahel.

keskelläbi se paarkümmend prossa seal ainult kasu sees ongi kui sedagi mõnede asjade pealt teenivad kauplejad ikka suht vähe (rohkem suke rahva kohalemeelitamise eesmärgil myymine)
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Asgate
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2006 18:09:24 vasta tsitaadiga

Mina ostsin oma esimese (normaalse) arvuti jõe tn ordist u aasta tagasi, Samuti olid minu teadmised arvutitest vägagi nõrgad. Mingi arusaam sagedusest, mälumahtudest ning teistest taolistest parameetritest olid siiski olemas, sest minu vana vana masin (cpu 133 MHz ram 64MB) lubas siiski üht ja teist asja katsetada. Uus arvuti töötab siiamaani, kõik uuendused sellele arvutile olen Samuti ordist ostnud( ram, hdd, helikaart, graafikakaardi jahutuse vahetus). Aasta jooksul on siiski selle masinaga probleeme esinenud, kuid need olid seotud minu oskamatusega arvutiga ringi käia, arvuti ise on täitsa OK.
Positiivsele kogemusele toetudes ostan tulevikuski oma kaubad ordi kaudu. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.05.2006 13:10:53 vasta tsitaadiga

Ordiga endal ka ainult positiivsed kogemused. Sa sealt ostetud toide 500W Atrix. Aga asi oli ebastabiilne ,proovisin sõbra arvutil ja tal sama jama ,loobib restarte pidevalt.
Viisin garantiisse ja juba järgmise päeva õhtul helistati. Väideti ,et töötab ja üks killer arvuti juba päev läbi jookseb selle toitekaga. Aga tüüp pakkus ,et Atrix suht kapriisne ja ebakvaliteetne toide ,et ta kõikidele arvutitele ei meeldi icon_confused.gif . Sain sellise võimaluse ,et jätan Atrixi sinna ,maksan 200.- peale ja saan 400W chiefteci toite vastu. Järgmiseks päevaks oli chieftec juba ära tellitud ja äravahetamine sujus. Et kiire ja abivalmis garantii.

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 23.05.2006 18:02:55 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Sain sellise võimaluse ,et jätan Atrixi sinna ,maksan 200.- peale ja saan 400W chiefteci toite vastu. Järgmiseks päevaks oli chieftec juba ära tellitud ja äravahetamine sujus. Et kiire ja abivalmis garantii.

Vot täpselt, k-saloonis oleksid nad oma "peaga" mõtlemata kliendile saatnud toite tagasi kui töökorras. Muu vastu vahetamisest oleks ainult und võinud näha. Siit tulebki vahe, miks osad eelistavad odavat hinda kvaliteetsele garantiile.

Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 24.05.2006 17:35:46 vasta tsitaadiga

minu arvamus ordist on thumbs_up.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 24.05.2006 21:34:08 vasta tsitaadiga

Keegi kirjutas:

Minu arvamus on sama. Olen ostnud kaupa nii endale kui ka asutusele kus töötan - mitte mingit probleemi. Kõik sujus ladusalt.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 24.05.2006 23:02:48 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
Keegi kirjutas:

Minu arvamus on sama. Olen ostnud kaupa nii endale kui ka asutusele kus töötan - mitte mingit probleemi. Kõik sujus ladusalt.

mul on peaaegu kõik arvutijupid sealt, ainult video ei ole .
tagasi üles
Sommer
Kreisi kasutaja
Sommer

sõnum 31.05.2006 09:49:20 vasta tsitaadiga

kaup kvaliteetne, aga Rakvere Ordist ei leia pahatihti midagi peale arvutite ja hädavajalike juppide
Arctic silver 5 nende Rakvere tootevalikus oleks thumbs_up.gif Siis läheks ostaks mõne sutsaka
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 31.05.2006 12:03:30 vasta tsitaadiga

Sommer kirjutas:
kaup kvaliteetne, aga Rakvere Ordist ei leia pahatihti midagi peale arvutite ja hädavajalike juppide
Arctic silver 5 nende Rakvere tootevalikus oleks thumbs_up.gif Siis läheks ostaks mõne sutsaka

vähe ostjaid ja soovivaid sellepärast vast ei too seda sinna seisma ja mädanema nurka. Sa võid küsida ehk saavad kusagilt tellida ja sulle kohale toimetada.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Creat_1
HV veteran
Creat_1

sõnum 31.05.2006 12:49:05 vasta tsitaadiga

kindlasti muretsevad selle asja. Mul toodi emaplaat tallinna ordis tartu ordisse.
tagasi üles
clm
HV kasutaja

sõnum 31.05.2006 20:17:50 vasta tsitaadiga

Täna helistasin ordisse, et paarile küsimusele vastust saada. Jutt läks mu komplektile, mida läbi veebipoe tellida tahan, mis viis selleni, et telefoni teen tellisin asjad ära ja andsin kõik andmed jne. Homseks maksan raha ka ära ning lubati hommikul esimese asjana mu tellimus sisse anda ning 1-2 päeva jooksul kaup kohale toimetada icon_smile.gif
Nii et, ma ise ei pidanudki midagi tegema. Nad leidsid isegi mulle toiteploki, mida ma ise ei suutnud terve linna peale leida. Chieftec 450W sai valitud siis icon_smile.gif

Kõne läks küll 15 minuti pikkuseks, kuid selliste meeldivate klienditeenendajatega võiks päev otsa rääkida icon_smile.gif

Taaskord positiivne thumbs_up.gif Ordile.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
jonx
HV kasutaja

sõnum 31.05.2006 21:40:33 vasta tsitaadiga

Sommer kirjutas:

ei taha takka sundida aga tuleb küsida thumbs_up.gif
lisaks tuleb inimestel aru saada asjaolust, et Rakveres olev Ordi esindus ei kuulu AS Ordile ningi ei ole sinna võimalik tellida kaupa mida ei ostetaks icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 01.06.2006 01:36:14 vasta tsitaadiga

jonx kirjutas:
Rakveres olev Ordi esindus ei kuulu AS Ordile

ou ou, kellele ta siis kuulub? Minuteada on teiste firmade markeeringuid oma esindustel keelatud kasutada icon_razz1.gif

p2ep
HV veteran

sõnum 01.06.2006 08:02:41 vasta tsitaadiga

UrmoZ kirjutas:

ou ou, kellele ta siis kuulub? Minuteada on teiste firmade markeeringuid oma esindustel keelatud kasutada icon_razz1.gif

Vihjeks: http://www.ordi.ee/pood/edasimyyjad?id=UYMQI2fL&mv_pc=12
Ma usun, et neil kõigil on lubatud (ja võib-olla lausa lepingus kirjas kohustus) Ordi sümboolikat eksponeerida.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.06.2006 12:00:07 vasta tsitaadiga

... kes veel ei tea, siis edasimüüja on reeglina sama, mis vahendaja ! Paljud edasimüüjad ei tegele üldse ei arvutite koostamise ega nende parandamisega ehk vaid mingis ulatuses hooldamisega ja teenivadki peamiselt ainult vahendustasu pealt. Arvutid tellitakse emafirmalt ja ka parandatakse seal, sellest ka need pikad viivitused tarneaegade puhul jne. Edasimüüjaks olemine mõnele suuremale firmale on kasulik peamiselt ikka reklaami mõttes, kuna keskmine inimene ei tee vahet, kas ta ostab oma arvuti edasimüüjalt või Ordi enda poest, tema jaoks üks Ordi ta kõik. Loomulikult, kahjustab väga kergekäeliselt edasimüügi lepinguid jagades emafirma oma mainet, kuna paljud alustajad ja pisemad poekesed, ei pruugi olla oma ülesannete kõrgusel ja tekitavad ebapädeva tegutsemisega emafirmale halba mainet ...
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 01.06.2006 23:00:12 vasta tsitaadiga

Õde tahtis vaiksemat arvutit. Kuna elab kaugel Tartus, soovitasin tal kasti mõnda salongi viia ja seal emaplaadile, videokaardile passiivjahutused ning prosele vaiksem jahutus lasta peale keerata. Ütlesin veel, et küsi vanad jahutid ka tagasi, äkki läheb kusagil vaja. Samuti lasin küsida uute jahutite pakendid ja lisavidinad, mis üle jäid.(termopasta, mõned klambrid, kruvid, mida iganes) Juhuslikult juhtus selleks salongiks Ordi olevat, kuna see kõige lähem. No ja mis te arvate, mis talle siis vastati?
Pikalt saadeti! Midagi ei antud tagasi. Küll ta oli kuri!
Kommentaarid: 649 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 527
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 01.06.2006 23:03:50 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
Õde tahtis vaiksemat arvutit. Kuna elab kaugel Tartus, soovitasin tal kasti mõnda salongi viia ja seal emaplaadile, videokaardile passiivjahutused ning prosele vaiksem jahutus lasta peale keerata. Ütlesin veel, et küsi vanad jahutid ka tagasi, äkki läheb kusagil vaja. Samuti lasin küsida uute jahutite pakendid ja lisavidinad, mis üle jäid.(termopasta, mõned klambrid, kruvid, mida iganes) Juhuslikult juhtus selleks salongiks Ordi olevat, kuna see kõige lähem. No ja mis te arvate, mis talle siis vastati?

ee mös õigusega teda siis nn "pikalt" saadeti? Kus salongis nõnda tehti icon_eek.gif Ja mis siis arvutist sai? Tehti see siis vaiksemaks? Ma oleks selle suhtumise vasta saatnud nad pikalt enne kui mind oleks jõutud saata icon_neutral.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Max Powers

sõnum 01.06.2006 23:04:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Pikalt saadeti!

Et nii öeldigi? Ja mitte et vabandame aga ei..
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Henrik
HV kasutaja

sõnum 01.06.2006 23:11:11 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:

Segaseks jääb see jutt. Ehk täpsustaks vähe. Kas kõik need jahutused said ostetud?
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 02.06.2006 01:25:42 vasta tsitaadiga

ei klapi siin juba see, et üheski salongis ei keerata sul arvutisse uusi jahutusi.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 02.06.2006 08:29:32 vasta tsitaadiga

Sorry, jäi vist lõpp segaseks jah. Ei, jahutid vahetati ikka ära probleemitult, aga jahutite pakendeid kolaga ning vanad jahutid keelduti tagasi andmast, ja suhtumine oli olnud selline, et mida sa plika veel ei taha.
Milline Ordi salong see täpselt oli, ma ei tea, sest ei ole Tartu inimene. Elab ta Tartusse sisse sõites EPA torni lähedal, ju seal lähedal siis mingi Ordi urgas ka kusagil on. Igaljuhul mingi kitsas koht pidi olema. Kui nüüd Ordi lehelt kontakte vaadata, siis arvan et tegu oli Betooni 9 asetseva kohaga.
Lugu ise juhtus mõned kuud tagasi. Sattusin siin seda teemat lugema ja tuli see asi meelde.
Eks asi võis olla ka selles, et õde küsis neid jubinaid alles arvutit tagasi saades, kui võibolla patsiga poiss oli HV foorumis AC jahutitest üle jäänud termopasta ja kleepeka, ning vanad jahutid taskurahaks teinud. icon_smile.gif
Kommentaarid: 649 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 527
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.06.2006 09:19:37 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees

... kle ära aja jama, ilmselt on su õde nii arake, et kui talle juba kergelt imeliku pilguga otsa vaadatakse, siis lööb verest ära. Sellist asja ei saa lihtsalt võimalik olla, et vana kraami tagasi ei anta, see oleks sama idiootne, kui läheksid autol talvekumme suvekummide vastu vahetama ja töökoda jätaks talvekummid endale. Kui Tartu Ordi Betooni tn. esindus oma ~6 teeninduslauaga on urgas, siis mida peaks ütlema teiste poodide kohta ?

Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 02.06.2006 09:32:43 vasta tsitaadiga

Ja kogu loo õnneks, ei tee keegi müügisaalis teenindust/hooldust/juppide vahetust. Selleks on olemas maja teises otsas teenindusosakond. Btw, termopastat, kleepekaid jääb neil mägede viisi üle (samas majas on Ordi tootmisosakond, kus valmistatakse kümneid arvuteid päevas).
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 99
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.