Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Aivar88
HV veteran
|
08.04.2006 10:58:35
Re: Ordi Pärnus |
|
|
Bastardo kirjutas: |
Ausõna Auron, mai tahagi, et mind poes ümmardataks, ei pea ma ka end mingiks kunniks. Aga ei ole ju palju tahta, et sinusse inimlikult suhtutakse. Nii, et sul ei tekiks muljet, et sa pead müüjalt tülitamise pärast vabandust paluma. |
Kusjuures sellistele müüjatele oleksidki võinud öelda enne lahkumist, et vabandan et tülitasin! see vast paneks nad natuke mõtlema
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.04.2006 12:35:51
Re: Ordi Pärnus |
|
|
DyFendeX kirjutas: |
Ausõna Auron, mai tahagi, et mind poes ümmardataks, ei pea ma ka end mingiks kunniks. Aga ei ole ju palju tahta, et sinusse inimlikult suhtutakse. Nii, et sul ei tekiks muljet, et sa pead müüjalt tülitamise pärast vabandust paluma. |
Kusjuures sellistele müüjatele oleksidki võinud öelda enne lahkumist, et vabandan et tülitasin! see vast paneks nad natuke mõtlema  |
või siis: "vabandan, ma enam EI tülita teid kunagi"
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
11.04.2006 10:49:45
Paar sõna ikka kiituseks kah |
|
|
Pean nüüd natuke oma Ordi kohta tehtud negatiivset kommentaari korrigeerima (ja teen seda rõõmuga). Olen nendega kahel viimasel päeval oma tellitud komplekti teemal e-kirju vahetanud ja ütlen, et kirjateel suhtlevad nad väga viisakalt ja kiirelt. Pakuvad ise paremaid lahendusi välja, annavad nõu, teevad alet ja on üldse sellised mõnusad.
Ma pole küll päris kindel, kas vahetasin kirju selle sama mehega, keda salongis nägin aga usun, et nii see on. Võib-olla inimesele lihtsalt sobib kirjalik suhtlemine rohkem kui näost näkku klientidega kohtumine. Seda ei saa talle ju pahaks panna
Igatahes minu arvamus Ordist on jälle paranenud.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
11.04.2006 11:00:10
Re: Paar sõna ikka kiituseks kah |
|
|
Ma pole küll päris kindel, kas vahetasin kirju selle sama mehega, keda salongis nägin aga usun, et nii see on. Võib-olla inimesele lihtsalt sobib kirjalik suhtlemine rohkem kui näost näkku klientidega kohtumine. Seda ei saa talle ju pahaks panna  |
Selles pole jah midagi imelikku. Saab hetke järele mõelda, enne kui vastad ja kirjas väljenduvad inimesed üldse põhjalikumalt. Ilmselt oskasid sa ise ka oma vajadused ja probleemid kirja teel paremini sõnadesse panna, nii et leiti kohe ka mõlemat osapoolt rahuldav lahendus.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
11.04.2006 19:27:25
Re: Paar sõna ikka kiituseks kah |
|
|
Draax kirjutas: |
Ma pole küll päris kindel, kas vahetasin kirju selle sama mehega, keda salongis nägin aga usun, et nii see on. Võib-olla inimesele lihtsalt sobib kirjalik suhtlemine rohkem kui näost näkku klientidega kohtumine. Seda ei saa talle ju pahaks panna  |
Selles pole jah midagi imelikku. Saab hetke järele mõelda, enne kui vastad ja kirjas väljenduvad inimesed üldse põhjalikumalt. Ilmselt oskasid sa ise ka oma vajadused ja probleemid kirja teel paremini sõnadesse panna, nii et leiti kohe ka mõlemat osapoolt rahuldav lahendus. |
See on arvutiaajastu tulemus, et reaalajas suhtlemine kannatab
Poes suheldes ei taha kohe kuidagi kogu murede/mõtete list peast välja tulla
Kuigi näiteks K-ga olen sunnitud ajama asju telefoni teel ja selles osas peab ennast ikka niipalju pingutama, et kõik öeldud saaks...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonx
HV kasutaja
|
12.04.2006 14:38:41
|
|
|
ega see kirjutamine ole jah inimestele kergem(it ajastu inimestele eriti)
tunnistan, et endalgi on kergem asju ajada kirja teel kui telefonitsi...kaldun arvama et pooltel HV inimestel on see nii
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.04.2006 22:41:06
|
|
|
Kui on otsesuhtluses probleeme või kartust, siis võib ju rahulikult enne suhtlemist mõne väikse spikri koostada, et mille kohta mida küsida 8) Ehk siis samamoodi kui poodi minnes kirja pannakse mida osta tarvis oleks
Igatahes mina olen oma pärimistele alati kiirelt mulle vajalikud vastused kätte saanud
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
16.04.2006 21:27:55
|
|
|
Eks ta ole jah nii...
Seda enam, et kui head müügimehed on siis võid pärast rohkema kraamiga lahkuda kui plaanisid
Tartus näiteks ordi hulgi inimestega suisa rõõm suhelda... (alla linna pole enam ammu sattunud, nii et tolle osas ei tea enam sõna võtta)
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
KENWOOD
HV Guru

|
05.05.2006 22:32:59
|
|
|
386 kirjutas: |
Auron on Pärnust. Seega tema ongi päss? |
ei see veel puudus head mõtted teil ikka
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
08.05.2006 17:13:58
|
|
|
Üks must tõrvatilk ka meepotti. Nädalavahetusel üritas Pärnu mnt. salongi külastada täpselt kell 10:00, kui salong oleks pidanud avatama. Kahjuks oli aga pood kinni, kussjuures kõige negatiivsem oli see, et mingi tüüp tallas seal klaasi taga ringi ja jõllitas mind korduvalt. Ootasin ca 15min. ja alles siis pani endal veel irve näol, sildi uksele, et vabandame ja avame 11:00.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
KENWOOD
HV Guru

|
08.05.2006 22:51:07
|
|
|
tüüp hoidis enda tuju üleval aga jah ,see küll ei ole viisakas käitumine kliendi suhtes
|
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
lohesell
HV vaatleja
|
10.05.2006 12:02:22
|
|
|
vutt kirjutas: |
Üks must tõrvatilk ka meepotti. Nädalavahetusel üritas Pärnu mnt. salongi külastada täpselt kell 10:00, kui salong oleks pidanud avatama. Kahjuks oli aga pood kinni, kussjuures kõige negatiivsem oli see, et mingi tüüp tallas seal klaasi taga ringi ja jõllitas mind korduvalt. Ootasin ca 15min. ja alles siis pani endal veel irve näol, sildi uksele, et vabandame ja avame 11:00. |
Kuna üks töötaja hilines endast olenematutel põhjustel tööle, oli salongis peale 10°° kohal vaid üks müügikonsultant. Müügisalongi ei saa aga ühe müüjaga turvalisuse huvides avada. Vabandame!
PS: Arvan, et "irve näol" on natukene üle pakutud väljend!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
10.05.2006 12:43:06
|
|
|
Selgitus arusaadav, aga oleks ju võinud ust paotada ja öelda ka viisakalt et on väiksed probleemid ja enne 11 pole võimalik avada. Selline klaasi taga ootajale kuivalt sildi ülesviskamine mõjub solvavalt tõesti. Kui inimene ootab (ja läbi klaasi on ju näha, et ootab) avamist ja visatakse lihtsalt silt akna peale, siis see jätab küll sellise üleoleva mulje, et "passi seal klaasi taga kui tahad, aga meie praegu ei ava"
Nii et paar lauset ukse taga ootajale oleks pahameelt edukalt vältinud.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
lohesell
HV vaatleja
|
10.05.2006 12:56:44
|
|
|
Draax kirjutas: |
Selgitus arusaadav, aga oleks ju võinud ust paotada ja öelda ka viisakalt et on väiksed probleemid ja enne 11 pole võimalik avada. Selline klaasi taga ootajale kuivalt sildi ülesviskamine mõjub solvavalt tõesti. Kui inimene ootab (ja läbi klaasi on ju näha, et ootab) avamist ja visatakse lihtsalt silt akna peale, siis see jätab küll sellise üleoleva mulje, et "passi seal klaasi taga kui tahad, aga meie praegu ei ava"
Nii et paar lauset ukse taga ootajale oleks pahameelt edukalt vältinud. |
Täiesti põhjendatud, Draax. Eks müügimees oli ise ka antud olukorras meeltesegaduses ja ei osanud selle peale tulla. Muidu igati tore ja asjalik ja viisakas kolleeg ning hea teenindaja.
Tänan märkuse eest!
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.05.2006 13:47:32
|
|
|
Raizk ma ükspääv nägin siis Pärnu ordis räiget turvalisuse rikkumist, nimelt blondiin naiska oli üksi tööl
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
lohesell
HV vaatleja
|
10.05.2006 14:21:52
|
|
|
Auron kirjutas: |
Raizk ma ükspääv nägin siis Pärnu ordis räiget turvalisuse rikkumist, nimelt blondiin naiska oli üksi tööl  |
esindus 10x väiksem ka ju! Turvalisuse all pidasin silmas vargusi! Kui esindus suur, siis on ühel müüjal praktiliselt võimatu tervel esindusel silma peal hoida ning varastega jageleda. Pärnus on pikanäpumehi kah tunduvalt vähem kui tartus/tallinnas!
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
17.05.2006 15:54:10
|
|
|
OK, ok! "Irve näol" oli jah veidike palju öeldud aga shitt mekk jäi man sellest intsidendist küll. Ostsin siiski asja tol päeval ikkagi Ordist. Tõsi, seda küll hoopis Jõe tänava salongist.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
19.05.2006 11:37:41
|
|
|
Paistab, et liitun teiega kohe kohe 8)
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
KENWOOD
HV Guru

|
19.05.2006 17:38:02
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Paistab, et liitun teiega kohe kohe 8) |
mh kas sain õigesti aru et läksid ordise tööle
|
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
19.05.2006 18:05:20
|
|
|
niih mull väga meeldiv kogemus siis:
2 päeva eest saatsin siis Ordi-sse e-maili,et oleks soov saada Hitachi Travelstar 7K100 100GB 7200rpm 8MB ATA/100 kõvaketas läptopile nimelt siis küsisin,et kas on võimalik tellida,palju maksab ja kui palju aega läheb.
Vastus tuli päris kärmelt,vaevalt 5 minti oli vahe Vastati,et neil on see võimalik tellida ja maksumus on 2900.-krooni.
ja aeg mil tuleb on umbes 2-10 tööpäeva.
niih siis tellisin ära ja öeldi,et ketas jõuab lattu 2 päeva pärast 19.05.06(täna) lõunaks.
Siis täna (19.05.06) käis mu tuttav seda ketast ära toomas ja asi laabus väga hästi,kuna see tellimuse kinnitus tuli mu e-mail-ile siis helistas sõber mulle ja palus mul öelda kinnituse number müüja-le kes siis asja kinnitas ja sõbrale ära müüs.
Müüjale suured tänud ja kindlasti ka suured tänud Helena Nielsenile,Kes siis muga läbi e-maili ühendust pidas
minupoolt 101% hea meel,et selle Ordist ostsin
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
20.05.2006 14:49:20
|
|
|
käisin siis täna veel ühte läpatsi ketast ostmas,see oli 40gb 5400 pööret ja 8mb vahemäluga hitachi ketas
kas seal kliendikaarte ka jagatakse
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
KENWOOD
HV Guru

|
20.05.2006 15:03:39
|
|
|
kutsa99 kirjutas: |
käisin siis täna veel ühte läpatsi ketast ostmas,see oli 40gb 5400 pööret ja 8mb vahemäluga hitachi ketas
kas seal kliendikaarte ka jagatakse  |
kliendikaart võiks olla jah aga umbes sellises stiilis et see sooduse protsent kasvab nagu sooritatud väärtusega et kui oled ostnud kokku üle 50000kr siis tuleb mingi 1 % juurde soodustust
|
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.05.2006 15:25:09
|
|
|
MoosiVaras kirjutas: |
kutsa99 kirjutas: |
kas seal kliendikaarte ka jagatakse  |
kliendikaart võiks olla jah aga umbes sellises stiilis et see sooduse protsent kasvab nagu sooritatud väärtusega et kui oled ostnud kokku üle 50000kr siis tuleb mingi 1 % juurde soodustust  |
Selline sooduka süsteem oleks tavainimese jaoks suht pointless ja firmade jaoks liialt mugav.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
20.05.2006 15:38:23
|
|
|
Auron kirjutas: |
Selline sooduka süsteem oleks tavainimese jaoks suht pointless ja firmade jaoks liialt mugav. |
Siinkohas oleks kasulik teada, milliste kasumimarginaalidega IT kauba müük käib.
Pole see kaugeltki ehituskaup, kus saab paarkümmend % alla kaubelda vahel.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
22.05.2006 12:12:02
|
|
|
Kah üks positiivne kogemus Ordist juures: äiapapal oli soov oma vana arvuti (iidvana Pentium 400MHz, K-Salongist ostetud) uuega asendada. Sai siis nende kodulehelt järgi vaadatud milline komplekt vastaks vajadustele. Ainus asi oli see, et TV-Out'iga videokaarti oli lisaks vaja. Läksime äiapapaga Pärnu mnt. salongi kohale, tegime ühe naisterahvaga (äkki oli Bibi tema nimeks?) seal juttu, et oleks komplekti vaja... võtsin selle arvutite nimekirja ette, ütlesin millist silmas pidasin ning et TV-Out'iga videokaarti oleks ka lisaks vaja. Klõbistas teine seal siis natuke, ütles, millise videokaarti ta sinna lisaks äkki paneks. Me siis ütlesime, et lasku meile pakkumine välja, et me natuke mõtleme veel. Hiljem siis helistasin, ütlesin tellimuse/pakkumise numbri ja asi läks töösse. Komplekt sai valmis täpselt nii kiiresti nagu lubatud ja kõik sees nii nagu olema pidi.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |