Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
taavi
HV veteran
|
01.06.2006 19:20:15
|
|
|
sirtauri kirjutas: |
Kas nüüd on kõik kanalid krüptitud |
ei, minul küll töötab.
dynamic kirjutas: |
route delete 0.0.0.0 10.24.24.1 |
ahsoo, ma ei tea, mis ettekujutus mul jäi.
aga no tee mis tahad, digiboxist ja arvutist mina korraga telekat vaadata ei saa. see, mille viimasena mõnda kanalit näitama paned, töötab, teisel jääb pilt seisma.
ühesõnaga see, kes viimasena kanalit vahetab, saab omale pildi. sama kanal korraga telekas ja arvutis töötab vabalt.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
01.06.2006 22:11:37
|
|
|
taavi kirjutas: |
aga no tee mis tahad, digiboxist ja arvutist mina korraga telekat vaadata ei saa. see, mille viimasena mõnda kanalit näitama paned, töötab, teisel jääb pilt seisma.
ühesõnaga see, kes viimasena kanalit vahetab, saab omale pildi. sama kanal korraga telekas ja arvutis töötab vabalt. |
Midagi on mäda küll, alul arvasin et ma siin enam korraga telekast ja arvutist ei saa vaadata ruuteri firmwaredega eksperimenteerimiste tõttu, ent järjest süveneb kahtlus et Elion hakanud mäkra panema.
Mõni aeg tagasi sai korraga enam-vähem normaalselt kahest kohast näha, ent nüüd saab korraga mõlemast kohast vaid ühte kanalit näha  kui üks vahetab kanalit siis teisel jääb pilt 'pausile'.
viimati muutis Elof 02.06.2006 11:07:17, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.06.2006 23:11:00
|
|
|
TanElofJ kirjutas: |
taavi kirjutas: |
ühesõnaga see, kes viimasena kanalit vahetab, saab omale pildi. sama kanal korraga telekas ja arvutis töötab vabalt. |
Midagi on mäda küll, alul arvasin et ma siin enam korraga telekast ja arvutist ei saa vaadata ruuteri firmwaredega eksperimenteerimiste tõttu, ent järjest süveneb kahtlus et Elion hakanud mäkra panema.
Mõni aeg tagasi sai korraga enam-vähem normaalselt kahest kohast näha ent nüüd saab korraga mõlemast kohast vaid ühte kanalit näha  kui üks vahetab kanalit siis teisel jääb pilt 'pausile'. |
mul raplas see algusest peale nii olnud...
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mm
HV kasutaja
|
01.06.2006 23:17:51
|
|
|
pakuks lambist, et sinu piirkonnas on lihtsalt koormus kasvanud?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.06.2006 23:59:16
|
|
|
m6mm kirjutas: |
pakuks lambist, et sinu piirkonnas on lihtsalt koormus kasvanud? |
kui mulle vastasid, siis ma olin esimene testija raplas, ehk oli ainuke seade kogu sõlme otsas. kuna keegi väidab, et on kaks pilti korraga tööle saanud siis ainuke võimalus selleks on mingi versioon ruuteri/digiboxi tarkvarast on selline mis seda võimaldas või toimis sel mehel paar kõige madalama striimiga kanalit korraga.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mm
HV kasutaja
|
02.06.2006 00:55:54
|
|
|
TanElofJ-le
a noh.. ilmselt see pakkumine ei pea paika siis :/
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
02.06.2006 13:33:59
|
|
|
Sain pildi korraga mõlemasse taas tagasi. Ei katke pilt teisel kui vahetada kanalit ükskõik kas telekas või arvutis.
Täpselt ei tea milles asi, ent igal juhul töötab hetkel:
ruuteri 1; 2 pesa normaalreiimis, 3; 4 iptv.
võrgukaabliga ühendatud 4. ja 2. pesa.
telekasse läheb kaabel 1. pesast, kuhu iptv evib tänu 4. ja 2. pesa ühendusele.
Arvutisse 3. pesa.
Nett läbi USB.
Üldiselt seis suhteliselt veider.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
faca
HV vaatleja
|
02.06.2006 23:50:02
|
|
|
jyrka20 kirjutas: |
Tellitud sai kodulahendus koos DTV'ga. Kuna omasin ADSL 2+ modem/ruuterit Zyxel P660R-61 siis elioni seadmeid ei võtnud.
Hetkel on asi seadistatud järgnevalt.
1. P660R-61 sai konfitud bridgeks.
2. P660R-61 modemis sai ära konfitud 2 PVC'd. Neti jaoks 0:100 ja DTV jaoks 0:101.
~
|
jyrka20 või keegi palun seletaks kuidas seda PVC osa teha seal Zyxel'is? - mul H versioon samast asjast ja no mitte ei saa pihta. Kas see on äkki see remote node seadistamine või..
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainerk
HV vaatleja
|
03.06.2006 00:16:57
|
|
|
Sain pildi korraga mõlemasse taas tagasi. Ei katke pilt teisel kui vahetada kanalit ükskõik kas telekas või arvutis.
Täpselt ei tea milles asi, ent igal juhul töötab hetkel:
ruuteri 1; 2 pesa normaalreiimis, 3; 4 iptv.
võrgukaabliga ühendatud 4. ja 2. pesa.
telekasse läheb kaabel 1. pesast, kuhu iptv evib tänu 4. ja 2. pesa ühendusele.
Arvutisse 3. pesa.
Nett läbi USB.
Üldiselt seis suhteliselt veider. |
Ilmselt on siin kuskil vastus olemas, aga äkki viitsid lähidalt kirja panna tegevused, mis sa tegid, et seda eelpoolmainitud sisu saavutada.
Ma ise proovisin seda, mis eelpool mainitud ühes kohas (eth bridge group move intf=ethport3 name=iptv) ja ühendasin juhtmed nii nagu mainitud, aga tulemus on see, et arvutis ja telekas saab sama kanalit vaadata ainult, kui ühes vahetada, siis teises kaob pilt ära
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
03.06.2006 09:52:21
|
|
|
rainerk kirjutas: |
Sain pildi korraga mõlemasse taas tagasi... |
Ilmselt on siin kuskil vastus olemas, aga äkki viitsid lähidalt kirja panna tegevused, mis sa tegid, et seda eelpoolmainitud sisu saavutada.
Ma ise proovisin seda, mis eelpool mainitud ühes kohas (eth bridge group move intf=ethport3 name=iptv) ja ühendasin juhtmed nii nagu mainitud, aga tulemus on see, et arvutis ja telekas saab sama kanalit vaadata ainult, kui ühes vahetada, siis teises kaob pilt ära  |
Täpselt nii nagu sul, 2 iptv pesa ja 2 tava pesa. sai lihtsalt üks iptv pesa ühendatud tavareiimis pesaga, tavalise kahe otsaga võrgukaabliga.
Tegelikult spoofisin ka võrgukaardi MAC'i igaks juhuks digiboksi omaks, ent see ei peaks olema vajalik.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxy
HV vaatleja
|
03.06.2006 11:53:11
|
|
|
Tegelikult peaks juhul kui kasutada ka arvutis üle VLC DTV-d muutuma mittevajalikuks arvuti videokaardi TV-out telekasse. Kuna telekas on ju ka juba üle STB võrgutatud siis peaks olema võimalik striimida pilt/heli arvutist STB-sse- on keegi seda proovinud? Ja see lahendaks arvutist kodukinno 5.1 vms. heli saatmise ilma kohutavat kaablipusa vedamata...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
madisx
HV kasutaja
|
03.06.2006 12:05:01
|
|
|
Kas teistel on ka selline või siis selline pildikvaliteet?
Väga häirib ikka, et pilt sedasi hakkima ja solkima hakkab suhteliselt tihti. Ja nüüd võtavad veel mõned head kanalid ka ära 1. juulist.
EDIT: Teine link oli kogemata vale saanud.
viimati muutis madisx 03.06.2006 12:26:28, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
03.06.2006 12:14:04
|
|
|
Endal pole veel kordagi nii juhtunud. Tavaliselt on viga kehvas liinis vms. Oleneb kus elad, kui oma majas ja mingi jupp oma veetud juhet, või otsi tehtud, siis arvatavasti selles viga. Kui elad korteris, siis see osa liinist on tavaliselt Elioni oma mis jääb seina taha, see jupp mis seinakontaktist juba tuleb, see on sinu oma.
Kas seda esineb erinevate kanalitega? Vahet võib olla, et kanalil endal mingi jama, sellega pole mingit seost Elioniga. Näiteks sati pealt tuleb vahest ka sama kanal mingi sitase kvaliteediga.
Kui ikka ei midagi, sis helista tehnilise toe telefonil, ja vb oleks parim kui kutsud tehniku kohale kes uurib asja.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
03.06.2006 12:22:43
|
|
|
Reeglina sellist jama ei teki, vahest ainult siis kui korraga arvutist ja telekast erinevaid kanaleid vaadata mis mõlemad suure bandwidth'iga.
Vahepeal firmwaredega möllates sai tekitada aga sellise situatsiooni, mil Azureus (bittorrenti 'client') poos ühenduse niivõrd kinni, et telekasse pilti ei jõudnudki, kuigi Azureus ei kasutanud enam kui 3Mb/s.
Veider asi see võrgundus asi.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
03.06.2006 12:29:44
|
|
|
madisx kirjutas: |
Kas teistel on ka selline või siis selline pildikvaliteet?
Väga häirib ikka, et pilt sedasi hakkima ja solkima hakkab suhteliselt tihti. Ja nüüd võtavad veel mõned head kanalid ka ära 1. juulist.  |
Ise kurtsin sama mure siin mõned päevad tagasi. Küll aga selle erinevusega, et mul loopis sellist pilti tunduvalt vähem. Nii maksimaalselt 10 korda minutis ja iga kord ainult hetkeks. Midagi ma ette sellega ei võtnud, kuid järgmisel päeval oli lõunapaiku nett umbes 3h maas ning pärast seda pole nagu väga vigagi enam. Vahest mitmekümne minuti jooksul hetkeks lendab ruudukesi, kuid see ei häiri enam.
Kusjuures Eurosport tundub üldse teistest natuke suuremat kiirust nõudev kanal olevat.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
madisx
HV kasutaja
|
03.06.2006 12:29:45
|
|
|
Siis on see mul liini asi arvatavasti. Elan oma majas ja ilmselt tuleb enda juhtme ots siis üle vaadata.
Tänan
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxy
HV vaatleja
|
03.06.2006 14:11:00
|
|
|
Tegelikult pole mingit probleemi erinevaid kanaleid vaadata, suurim mõrv on siis kui proovida ETV/TV3 ja/või MTV kombinatsiooni- nende bitrate on kõrgeim (kui uskuda VLC 0.85 infot)- ja samas jääb muude suvaliste kombinatsioonide puhul ikka 2-3Mb/s üle ka neti jaoks
Suurim probleem on ikkagi see, et PC näeb kahte DHCP gatewayd ja tekib üsna vastik konflikt
Kõik need pakutud ruutimised etc. ei ole sobilikud tavakasutajale, lahendus peaks peituma winni meetrikas.
BTW Ikkagi see nn. tavakasutaja setup s.t. switchi kasutamine on jumekam kui suunamine ETH3 peale- ei tea miks aga DTV ON sujuvam 2 kanali vaatamisel- ja switchi hind pluss veel lahtisidestus ruuterist...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
03.06.2006 16:15:11
|
|
|
Üks asi, mis selle tehnika juures kuhugi ei kõlba, on digiboxi IR vastuvõrja tundlikkus:
telekale aitab, kui umbes "sinnapoole" sihid, digibox aga tahab 3 meetri pealt ca 10-kraadilist täpsust.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
03.06.2006 18:02:28
|
|
|
yep, olen ise ka täheldanud, et digiboxi vastuvõtja üsna tundlik, kui natuke mööda lased sis ei tööta kohe.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
comcute
HV kasutaja

|
03.06.2006 21:00:54
|
|
|
Viga on selles lollakas lillas klaasis seal ees, mitte ir vastuvõtjas. Pole vist päris läbi mõeldud materjali valiku suhtes.
_________________ Show someone an MS OS if they've never seen a computer, and see how surprised they are that you turn it off by going to the start button. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.06.2006 23:08:26
|
|
|
... tjah, peaks vist ikka mingi asjalikuma universaalpuldi ära ostma, see digiboxi pult on kohe eriliselt tuim tükk ja üldse on neid erinevaid pulte ajapikku nii palju kogunenud, et lihtsam on minna ja otse nuppu vajutada, kui õige pult üles leida
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
03.06.2006 23:46:35
|
|
|
Dohh minule ilmus lisaks paarkümmend kanalit mis lukus on. Jube ebamugav neid sinna õrritamiseks panna. Sellessuhtes et kasutada ka ebamugav kui kasutult on seal terve rida neid. Ja siis juurde reklaam ka tellimiseks minge elioni lehele (käisin uurisin pole haisugi) või helistage. Helistasin niih 30kanalit tuleb juurde ja 250 eeki kuumaksu juurde!
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
5 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mm
HV kasutaja
|
04.06.2006 01:25:00
|
|
|
mis imekanalid need siis on, et lausa 250 kuus?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
cristallic
HV kasutaja

|
04.06.2006 07:02:12
|
|
|
Imekanaleid seal midagi erilist polegi(nn. vanade kanalite lisa kanalid).
250.- Juurde??!! Mida veel-oleks siis võind kohe alguses midagi mainida nende tulekust vms.Nüüd hakkad vaikselt igakord jälle juurde maksma kui midagi uut peaks jälle tulema.Polegi tegelt nii odav asjake või mis?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
3 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
04.06.2006 09:06:40
|
|
|
tsitaat: |
Spordi teemapaketis asendatakse Viasat Sport 2 ja 3 Motors TV ja RTR Planeta Sportiga ning pakutakse kuni uute kanalite leidmiseni teemapaketi kuutasu soodustust 40% (sooduskuutasu 30 krooni). Teaduse ja kultuuri teemapaketist on Elion 1. juulist sunnitud välja jätma Viasat Exploreri ning pakub kuni uue kanali leidmiseni kuutasu soodustust 20% (sooduskuutasu 24 krooni). See muutus puudutab neid Kaabel DigiTV kliente, kes on tellinud spordi või teaduse ja kultuuri teemapaketi.
|
irwww. praeguste teemapakettide alt ma enam spordipaketti ei leidnud, tundub ja kes teab kas seal peale nende 4 kanali vee oligi üldse midagi ja nüüd teevad nad soodustust 40% mitte millegi näitamise eest. päris vahvad sellid elionis
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |