Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Mihkel.
HV Guru

|
22.05.2006 15:28:56
|
|
|
Telekasse läheb ju scart mitte antenn?
Ise sain nüüd ka DigiTV tööle ja kiirus on mega. Ruuter.ee olen 10mbit kätte saand. Teleka pilt on ka MEGA.
Ja paluks kelleltki puust ja punaselt kuidas näiteks port2'le 1mbit/256kbit väänata, e. kuidas QoS kasutada.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.05.2006 15:38:25
|
|
|
... läheb nii üks kui teine, vastavalt vajadusele, minul näiteks, läheb pilt SCART'i mööda isiklikku telekasse ja ka antennikaablit mööda mujale juhuks, kui keegi tahab sama asja paralleelselt vaadata, mida minagi ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
-priit-
HV kasutaja

|
22.05.2006 16:00:41
|
|
|
Väga vabandan... ehk on sellest siin juttugi olnud, aga esmapilgul ei märganud.
Nimelt on minulgi nüüd uus ruuter.. aga kuidas ma saaksin muulad ja muud loomad korralikult sellega toimima?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
22.05.2006 16:08:32
|
|
|
-priit- kirjutas: |
Väga vabandan... ehk on sellest siin juttugi olnud, aga esmapilgul ei märganud.
Nimelt on minulgi nüüd uus ruuter.. aga kuidas ma saaksin muulad ja muud loomad korralikult sellega toimima? |
weebi põhises confimises oli toolboxi all vist miskisugune application and gamingu all. ise pead luurama. seal kohe eraldi emuula pordid ka ära toodud. ehk siis puust ja punasest ette tehtud
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.05.2006 16:50:10
|
|
|
... nüüd tundub 12Mbit olevat aktiveeritud ka laiemale üldsusele, Elioni kiirustest näitab 10-12Mbit, lühiajalised mõõtmised ~9Mbit. Suuremale kiirusele üle minekuks on vajalik korraks PPP ühendus välja logida ja uuesti sisse ehk ruuteriomanikel, tuleks lihtsalt ühendus korraks katkestada ja uuesti luua või kes on eriti mugavad, tehku ruuterile lihtsalt restart (OFF/ON) ...
... väike sellekohane väljavõte ka Dtv foorumist:
Lauri kirjutas: |
Zonerman kirjutas: |
No nii, täna siis 22. Mai ja Elion väitis, et sellel päevl lülitatakse ka 12mbit interneti peale üle. Jään ootama... |
ja kuidas nüüd tundub? sul oli sessioon 17-ndast kuupäevast püsti, ilma uuesti sisse logimata uue kiirusega profiili ei saa ja võibki ootama jääda (praegu viskasin käsitsi su ruuteri välja) |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
22.05.2006 17:48:29
|
|
|
kas selle 12M'ga ka midagi praktilist teha on? Peale kiirusetestide jooksutamise, ma mõtlen. Kellelgi kuskilt tegelikult ka tuleb midagi nii kiiresti? Põhimõtteliselt võiks ju ka 100M ühendust pakkuda, praktikas palju üle 2-4Mbit/s ju nagunii kuskilt kätte ei saa.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.05.2006 17:52:54
|
|
|
netmaster kirjutas: |
kas selle 12M'ga ka midagi praktilist teha on? Peale kiirusetestide jooksutamise, ma mõtlen. Kellelgi kuskilt tegelikult ka tuleb midagi nii kiiresti? Põhimõtteliselt võiks ju ka 100M ühendust pakkuda, praktikas palju üle 2-4Mbit/s ju nagunii kuskilt kätte ei saa. |
piraatlusest ei räägi aga sel puhul on vast abiks, lisaks isiklikud veebiserverid kus vajalikku kraami vaja liigutada...msn.ee, zone.ee jne kõik annavad maksimumi kätte ja kui nii võtta siis kasvõi veebileht tuleb 12x kiiremini ette, märgatav just ülisuurte fotode puhul, teksti avanemisel pole need millisekundid küll olulised.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.05.2006 17:54:28
|
|
|
... hapud viinamarjad ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
switch
HV veteran
|
22.05.2006 17:55:31
|
|
|
indrekp kirjutas: |
kas selle 12M'ga ka midagi praktilist teha on? Peale kiirusetestide jooksutamise, ma mõtlen. Kellelgi kuskilt tegelikult ka tuleb midagi nii kiiresti? Põhimõtteliselt võiks ju ka 100M ühendust pakkuda, praktikas palju üle 2-4Mbit/s ju nagunii kuskilt kätte ei saa. |
piraatlusest ei räägi aga sel puhul on vast abiks, lisaks isiklikud veebiserverid kus vajalikku kraami vaja liigutada...msn.ee, zone.ee jne kõik annavad maksimumi kätte ja kui nii võtta siis kasvõi veebileht tuleb 12x kiiremini ette, märgatav just ülisuurte fotode puhul, teksti avanemisel pole need millisekundid küll olulised. |
kuidas näiteks torrentitega on? tahaks näiteks neid demo HD video klippe ( päris suured ) või mõnda National Geographicu saadet vaadata...mul hetkel ei ole mõtet tõmmata kuna kiirused jäävad sinna 1kb/s piiri..
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
1 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.05.2006 17:58:37
|
|
|
switch,
... tee endale kõigepealt torrent'i tööpõhimõte selgeks, kuid seda mõnes teises teemas paluks !
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.05.2006 18:02:19
|
|
|
tsitaat: |
kuidas näiteks torrentitega on? tahaks näiteks neid demo HD video klippe ( päris suured ) või mõnda National Geographicu saadet vaadata...mul hetkel ei ole mõtet tõmmata kuna kiirused jäävad sinna 1kb/s piiri..
|
see sobib jah mõnda teise foorumisse ja teemasse, aga kiirus peaks ikka max olema. (avatud pordid võlusõna)
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mm
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
22.05.2006 18:13:37
|
|
|
Nuh proovisin ka välismaalt (turrent ) tõmmata ja 10mbit tuli küll kenasti.
Lisaks siis elioni enda test...
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
22.05.2006 18:13:44
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... nüüd tundub 12Mbit olevat aktiveeritud ka laiemale üldsusele, Elioni kiirustest näitab 10-12Mbit, lühiajalised mõõtmised ~9Mbit. Suuremale kiirusele üle minekuks on vajalik korraks PPP ühendus välja logida ja uuesti sisse ehk ruuteriomanikel, tuleks lihtsalt ühendus korraks katkestada ja uuesti luua või kes on eriti mugavad, tehku ruuterile lihtsalt restart (OFF/ON) ...
... väike sellekohane väljavõte ka Dtv foorumist:
Lauri kirjutas: |
Zonerman kirjutas: |
No nii, täna siis 22. Mai ja Elion väitis, et sellel päevl lülitatakse ka 12mbit interneti peale üle. Jään ootama... |
ja kuidas nüüd tundub? sul oli sessioon 17-ndast kuupäevast püsti, ilma uuesti sisse logimata uue kiirusega profiili ei saa ja võibki ootama jääda (praegu viskasin käsitsi su ruuteri välja) |
|
mul panid nad täiega segast. alguses kui kontrollisin oli kirjas et on võimalik panna digitv. sõlmisin lepingu sain aja tehniku jaoks kõik oli okoo. päev ennem sissepanekut võeti ühendust ja öeldi et jaamas minu kaart vahetamata. et alles 1 juuli. no okei, aga nad võiksid lasta selle vana kaardigagi vähemalt max speedi peale mis sealt kanntab tulla kuna lepingud jne sõlmitud...
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.05.2006 18:19:13
|
|
|
... aga kurda seda siin:
http://tv.elion.ee/foorum/index.php
... ehk saad veidi täiendavat infot, kui ei midagi muud ...
PS. laiema üldsuse all mõtlesin ikka neid, kes juba Dtv võimalusega varustatud ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
22.05.2006 18:26:47
|
|
|
tv-kaardi katsetaja, anna tulemustest teada.
ise katsetasin starmani digi avermedia tvboxiga (humax >avermedia)....ei läinud väga libedalt:)
composite otsaga ei saanud pilti ette, s-videoga ei õnnestunud häält saada. võibolla oma nupp ei nokkinud ka piisavalt:)
_________________ The truth is out there
viimati muutis blas 22.05.2006 18:31:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
lock
Kreisi kasutaja
|
22.05.2006 18:31:30
|
|
|
minul on kiirus
Kulunud aeg - 1.34 sekundit
Saadetud andmed - 870784 baiti
5199839.5 bit/sec
5078 Kbit/sec
5 Mbit/sec
634.8 KB/sec
ja elioni testi järgi Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 4.2 kuni 5.0 Mbps.
elion kus mu 12mbits on ?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
22.05.2006 18:34:12
|
|
|
piraatlusest ei räägi aga sel puhul on vast abiks, lisaks isiklikud veebiserverid kus vajalikku kraami vaja liigutada...msn.ee, zone.ee jne kõik annavad maksimumi kätte ja kui nii võtta siis kasvõi veebileht tuleb 12x kiiremini ette, märgatav just ülisuurte fotode puhul, teksti avanemisel pole need millisekundid küll olulised. |
asi selles ongi, et isiklikku veebiserverisse saadetakse asju ikka üles. Kust sihukseid veebilehti leiaks, kus 100MB pilte peal on? Kui 2M ühendusega avaneb näiteks Delfi 1 sekund, siis 12M ühendusega 0.09 sekundit? Mis seal vahet on, kui lugemiseks kulub nagunii kümneid kordi rohkem aega. Ma lihtsalt oleks tahtnud kuulda, et kas selline ulmeline kiirus peale ISP'ide PR osakondade üksteisest ülekarjumise ka midagi praktilist annab....
Miks need viinamarjad hapud olema peaks?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
22.05.2006 18:38:07
|
|
|
kas digiboksil käib kaabel tv ka taga?
kas see tagant vaates kõige parempoolsesse metalljunni topin selle??
netmaster
meid ei huvita mingi leheavamine, vaid suurte failide liigutamine ühest kohast teise...
näiteks oma vana netiga tirid üht asja mingi 10 tundi, aga selle netiga vist umbes alla tunni?
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
comcute
HV kasutaja

|
22.05.2006 19:13:19
|
|
|
Lordlestale: http://tv.elion.ee/lib/juhend_digiboks_est.pdf viimane lehekülg.
blas: kuidas on video(pilt) ja audio(heli) omavahel seotud?
_________________ Show someone an MS OS if they've never seen a computer, and see how surprised they are that you turn it off by going to the start button. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
gamer
HV veteran

|
22.05.2006 19:17:42
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
kas digiboksil käib kaabel tv ka taga?
kas see tagant vaates kõige parempoolsesse metalljunni topin selle??
netmaster
meid ei huvita mingi leheavamine, vaid suurte failide liigutamine ühest kohast teise...
näiteks oma vana netiga tirid üht asja mingi 10 tundi, aga selle netiga vist umbes alla tunni? |
Aga ometi on tegu ikkagi Digi-Tv-ga ja see 12 MB on kõrvalväärtus, mis peaks olema antud teemas teisejärguline.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
comcute
HV kasutaja

|
22.05.2006 19:27:18
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
lahe küll, aga mul pole seda pdf faili mitte millegagi avada... |
Lühidalt siis, jah need 2 viimast pesa on kõrgsagedusliku signaali edastamiseks. Eelviimane on väljund ja viimane sisend
_________________ Show someone an MS OS if they've never seen a computer, and see how surprised they are that you turn it off by going to the start button. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
22.05.2006 19:46:53
|
|
|
asi selles ongi, et isiklikku veebiserverisse saadetakse asju ikka üles. Kust sihukseid veebilehti leiaks, kus 100MB pilte peal on? Kui 2M ühendusega avaneb näiteks Delfi 1 sekund, siis 12M ühendusega 0.09 sekundit? Mis seal vahet on, kui lugemiseks kulub nagunii kümneid kordi rohkem aega. Ma lihtsalt oleks tahtnud kuulda, et kas selline ulmeline kiirus peale ISP'ide PR osakondade üksteisest ülekarjumise ka midagi praktilist annab....
Miks need viinamarjad hapud olema peaks? |
Ma ju seda kirjutasingi, et teksti avamisel ei ole vahet, pidid ikka üle kordama
Isegi 1MB pilt rullib ennast 1Mbit/s püsika otsas ekraanile, 12Mbit/s püsikaga on aga pilt plaksti ees, seda uba tahtsin täpsustada.
Konkurentsi eelis ongi just see, et kõik tahavad rohkem pakkuda ja parema hinnaga, mis saab kliendil selle vastu olla, mina võtaks küll kaks või enam poole hinnaga
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
netmaster
HV kasutaja

|
22.05.2006 20:14:45
|
|
|
Konkurentsi eelis ongi just see, et kõik tahavad rohkem pakkuda ja parema hinnaga, mis saab kliendil selle vastu olla, mina võtaks küll kaks või enam poole hinnaga |
asi selles ongi, et pole poole hinnaga. Kuna mul on kodus 2 telekat ja lastel kahes arvutis TV kaardid, pole mul selle televisiooniga eriti midagi pea hakata, sest tahtes mitut kanalit (kuni 4) korraga vaadata, pean ma tavalise kaabelTV ikkagi alles jätma. Kuna praeguse ISP'i ühendusega (2M üles/alla) olen ma üldiselt rahul, siis kas on mõtet pool raha juurde maksta (kaotades veel poole uploadist) selle 12M interneti pärast. Minuarust on sellest vähe, et ma võin kuu lõpus omale vastu rinda lüüa ja öelda, et ma olen nüüd 50 pildi vaatamisel, 1000 sekundit kokku hoidnud. Kas siis tegelikult ka kuskilt see 10-12Mb/s tuleb (mingitest failivahetuse serveritest, p2p võrkudest, kust iganes on sellise kiirusega midagi tõmmata). See, et kõik nüüd iga päev mingeid suuri pilte vaatama kukuvad, on vabandage väga demagoogia....
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|