|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
zaG
HV kasutaja
|
16.04.2006 11:19:39
|
|
|
| KrikU kirjutas: |
Ma soovitan seda pikka postitatud confi MITTE kasutada
Kasutage seda - http://kriku.gameland.ee/fps.cfg
Ja ülejäänud settingud pange mängu seest paika. Reeglina pole vaja ka dxlevelit muuta kuna HL2/CSS leiab ise sobivaima codepathi sinu arvuti riistvara/graafikakaardi järgi. |
Ausalt öeldes ei näe ma põhjust miks MITTE kasutada seda pikka konfi. Tõesti, pilt oli sellega jube ja enne soovitaks CS1.6 mängida kui sellise pildiga source aga eks see ole iga inimese oma asi, mida ta mängida tahab. Kahjuks sain mina mängida ainult esimese configa ja see tõstis mu fps-i ~40 võrra video stress testi andmetel pilt. Kasutatud on profiilis olevat arvutit. Kahjuks KrikU antud konf minu masinal ei tööta, proovisin video stress testi teha ja asi jooksis 3 korda kokku, alguses kaks korda loadingu ajal ja viimane kord siis kui seal neid plaate hakkas näitama. Peale kolmandat korda loobusin ja mõtlesin, et testin siis mõnes serveris, sain paar minutit mängida ja jälle pilt seisab. Arvatavasti arvutile ei meeldi midagi selle confi juures.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
16.04.2006 19:18:25
|
|
|
Aga kas sa seda adud, et see pikk conf muudab windowsi REGISTRIS CS:S-i teatud settinguid mille vaikeväärtuste taastamiseks tuleb registrist cstrike folder kustutada ja mida paljud üldse ei oska teha. Ma olin naiivne arvates, et oma account nimega kataloogi kustutades saab vaikeväärtused tagasi aga peale selle pika confi proovimist oli lugu selline, et tahtsin taastada vaikeväärtusi kuid ei õnnestunud (mingi bumpmapping mida dust kaartide seintel näha jäi tagasi tulemata). Siis avastasin registrist terve rea väärtusi mille mäng võtab igal juhul sealt (va. kui ise muudad manuaalselt confi või konsooli abil) ning uurides seda pikka confi, muudetakse üsna mitmeid väärtusi ja nende vaikeväärtused ei taastu enne kui registrist ka terve 'alamkataloog' tühjaks teha.
Minu conf ei tööta, ma arvan, et sul on confid lihtsalt niivõrd sassi asjad keeranud, selles ongi asi. Lase oma account kataloog maha kus kõik confid loetakse (backupi omad confid), kustuta registrist HKEY_CURRENT_USER/Software/Valve/Source/cstrike ja nüüd lase mäng uuesti käima ja las mäng ise paneb vaikeväärtused paika. Sul soovitan textures medium hoida 512mb mälu tõttu. Peale seda võid proovida mu fps confi ja lase käia. Soovitan mu confi kasutades Shadow details panna "low" options alt. Minu põhiconf on muidu üldse selline:
http://kriku.gameland.ee/autoexec.cfg
Selle asemel, et seda pikka segast (paljud commandid on seal täiesti obsolete/useless) ja kahtlast confi kasutada võiks ka lihtsalt kolida directx7 codepathi peale ning panna kõik video options alt "low" ja annabki sama välja praktiliselt.
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
16.04.2006 20:39:28
|
|
|
Aga kas sa seda adud, et see pikk conf muudab windowsi REGISTRIS CS:S-i teatud settinguid mille vaikeväärtuste taastamiseks tuleb registrist cstrike folder kustutada ja mida paljud üldse ei oska teha...
...Minu conf ei tööta, ma arvan, et sul on confid lihtsalt niivõrd sassi asjad keeranud, selles ongi asi. Lase oma account kataloog maha kus kõik confid loetakse (backupi omad confid), kustuta registrist HKEY_CURRENT_USER/Software/Valve/Source/cstrike... |
Olen selle mänguga betast saati kokku puutunud, seega tean, et mäng jätab teatud commandid ka peale confi kustutamist samaks ja nende eemaldamiseks tuleb registrist seda põhjustav info maha lasta. Inimesed, kes registrisse ei julge minna, kartes midagi ära rikkuda, neile on tehtud kõiksugused regitry cleanerid, mida on imelihtne kasutada.
| tsitaat: |
Sul soovitan textures medium hoida 512mb mälu tõttu. Peale seda võid proovida mu fps confi ja lase käia.
Selle asemel, et seda pikka segast (paljud commandid on seal täiesti obsolete/useless) ja kahtlast confi kasutada võiks ka lihtsalt kolida directx7 codepathi peale ning panna kõik video options alt "low" ja annabki sama välja praktiliselt. |
Panin kõik settingud nii madalaks kui panna annab, arvutile lihtsalt midagi ei meeldinud. mat_dxlevel 70 + kõik low on väärt soovitus
Igatahes kui obsolete/useless commande toksida sisse ei taha siis kunagi steami foorumilt leitud FPS tweak kus enamikel commandidel on seletus taga mis mida teeb.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
17.04.2006 16:21:10
|
|
|
Kas see stress test näitab enamvähem täpselt, ses suhtes, et CS:S on umbkaudu sama framerate?
Huvi pakub sellepärast, et seal testis ma saan ~84fps (V-sync on onis ja monitor on 85hz, kui see offi panna saaks ehk rohkem) aga DoD:S on mul frame pidevalt 25-40 (samad settingud, et kõik põhjas 1280x960 ja V-sync) samas ma ei ütleks, et DoD niipalju parem välja näeb.
Tegelt keegi võik öelda selle käsu millega CS fpsi näitab ja ehk selle commanid ka millega DoDi ühenduse statistika ja fpsi näidud ära saaks peita?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
17.04.2006 16:24:44
|
|
|
net_graph 1 (või 2 või 3)
või cl_showfps 1
ning see stress test ei näita midagi erilist. actionis läheb FPS kõvasti alla. mul stress test 140fps aga actionis laial maastikul mitme mehega kipub 30 kanti minema
|
|
| Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
17.04.2006 16:27:15
|
|
|
Aga kas sa seda adud, et see pikk conf muudab windowsi REGISTRIS CS:S-i teatud settinguid mille vaikeväärtuste taastamiseks tuleb registrist cstrike folder kustutada ja mida paljud üldse ei oska teha. Ma olin naiivne arvates, et oma account nimega kataloogi kustutades saab vaikeväärtused tagasi aga peale selle pika confi proovimist oli lugu selline, et tahtsin taastada vaikeväärtusi kuid ei õnnestunud (mingi bumpmapping mida dust kaartide seintel näha jäi tagasi tulemata). Siis avastasin registrist terve rea väärtusi mille mäng võtab igal juhul sealt (va. kui ise muudad manuaalselt confi või konsooli abil) ning uurides seda pikka confi, muudetakse üsna mitmeid väärtusi ja nende vaikeväärtused ei taastu enne kui registrist ka terve 'alamkataloog' tühjaks teha.
Minu conf ei tööta, ma arvan, et sul on confid lihtsalt niivõrd sassi asjad keeranud, selles ongi asi. Lase oma account kataloog maha kus kõik confid loetakse (backupi omad confid), kustuta registrist HKEY_CURRENT_USER/Software/Valve/Source/cstrike ja nüüd lase mäng uuesti käima ja las mäng ise paneb vaikeväärtused paika. Sul soovitan textures medium hoida 512mb mälu tõttu. Peale seda võid proovida mu fps confi ja lase käia. Soovitan mu confi kasutades Shadow details panna "low" options alt. Minu põhiconf on muidu üldse selline:
http://kriku.gameland.ee/autoexec.cfg
Selle asemel, et seda pikka segast (paljud commandid on seal täiesti obsolete/useless) ja kahtlast confi kasutada võiks ka lihtsalt kolida directx7 codepathi peale ning panna kõik video options alt "low" ja annabki sama välja praktiliselt. |
päris hea conf...mäng liigub kiiremini, kuigi FPS kohati ikkagi 9 8)
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stalker
HV kasutaja

|
17.04.2006 22:03:42
|
|
|
| piimaPAKK kirjutas: |
| Kas see stress test näitab enamvähem täpselt, ses suhtes, et CS:S on umbkaudu sama framerate? |
Ei, stresstest näitab ikka väga lambikaid tulemusi võrreldes reaalse performance'ga mängudes.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
17.04.2006 22:27:53
|
|
|
| Stalker kirjutas: |
| piimaPAKK kirjutas: |
| Kas see stress test näitab enamvähem täpselt, ses suhtes, et CS:S on umbkaudu sama framerate? |
Ei, stresstest näitab ikka väga lambikaid tulemusi võrreldes reaalse performance'ga mängudes. |
yep, sest stresstestis jookseb ta praktiliselt tyhja kaarti l2bi ju, pm sama kui sa üksi mingit m2ppi m2ngid(ilma bottideta), aga kui ikka v6rgus pelad , siis ju k6ik see sigin sagin vajab palju t66d prose poolt, aga video vast samal koormusel mis testis
_________________ Salamander |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
17.04.2006 22:39:14
|
|
|
Kas teil kellelgi on veel selline haigus et peab lihtsalt CSSis teistele nuga andma ? Viimaselajal muud ei olegi, knifed knifed lihtsalt ei saa, peab knifema kedagi
panin eila terve office aja noaga ringi... sain ca 10 killi nüüd dustis , anna ainult nuga eriti hea oli, terror dust1 es, väike camp seal tunneli juures , võtsn mingi 6 meest AKaga , siis flash sisse, uuesti flash, noaga sisse ja viimasele tüübile kah nuga
|
|
| Kommentaarid: 398 loe/lisa |
   |
323 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
17.04.2006 22:45:19
|
|
|
| Suuremates serverites ikka zutskan ära kellegi kui võimalik, sest seal on segadus vastastiimis kerge tekkima:D
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
17.04.2006 22:53:23
|
|
|
| zaG kirjutas: |
| Suuremates serverites ikka zutskan ära kellegi kui võimalik, sest seal on segadus vastastiimis kerge tekkima:D |
JUST JUST, erti meeldib kui tüübid oma m4 jkadega hüsteeriliselt lasevad, ning siis jooksevad laadima , ning siis tuleb kuri BHS ja annab nuga
püssi raundides on kah hea nuga anda deagle saab tühjaks jooksed ligi jah sahh
|
|
   |
323 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
17.04.2006 23:51:49
|
|
|
| miga kirjutas: |
päris hea conf...mäng liigub kiiremini, kuigi FPS kohati ikkagi 9 8)  |
Jah, see conf ei anna mitte just väga palju juurde kuid suurendab fpsi siis kui osa rahvast juba maha kõmmutatud ja veidike ka spawnis. Aga see, et fps kuni 10 langeb on paratamatus sest northwood p4 2.4ghz pole just mitte kõige kiirem pill, CS:S on väga nõudlik protsessori floating point jõudluse osas mis on just eriti p4 protsessorite Netburst arhidektuuri väga nõrk külg.
|
|
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
18.04.2006 11:43:30
|
|
|
pole kah ime et ma ei saa mingi nipiga 2 GHz celeroniga mängu jooksma, aga imelik... ma kunagi pelasin s6bra juures CSS beta 1.2 duron + gf2 peal fps ca 30-40, ehk mängitav
|
|
   |
323 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
18.04.2006 14:30:33
|
|
|
| Sponge Bob kirjutas: |
pole kah ime et ma ei saa mingi nipiga 2 GHz celeroniga mängu jooksma, aga imelik... ma kunagi pelasin s6bra juures CSS beta 1.2 duron + gf2 peal fps ca 30-40, ehk mängitav  |
Mäng ei vasta ammu enam nendele nõuetele mis alguses olid. Playermudelid on juba palju detailsemad, mapid kirjumad ja igast mõttetut jama täis jne...
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
18.04.2006 19:56:48
|
|
|
Mapid on üldiselt samad mis algusest peale, va. dust millele HDR peale poogiti. Teisi mappe pole mu teada muudetud. Modelid tehti jah palju detailsemaks.
Mina panin hiljuti p3 800@896 peal ka asja tööle ja lageda platsiga on fps 40-60 ja suures actionis kuni 10 aga siiski isegi kannatab mängida.
Celeron 2.0 on jah veel eriti super juust prose selle mängu mängimiseks Duronil on aga hea floating point jõudlus (üldse on AMD prosedel see viimased põlvkonnad olnud parem, Intelil oli see hea kuni P3 prosedeni ja nüüd siis Pentium-M ja selle edasiarendused).
|
|
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
18.04.2006 21:11:42
|
|
|
| Mapid on üldiselt samad mis algusest peale, va. dust millele HDR peale poogiti. Teisi mappe pole mu teada muudetud. |
Pidasin silmas neid mappe mis peale esimese versiooni tulekut juurde on tehtud, mida uuemad mapid seda rohkem mälu nõuavad.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.04.2006 11:13:22
|
|
|
| kriku, kas vana celeron, või Celeron-D ? viimase perf peaks ju tibakese parem olema suurema L2 tõttu ja Prescott tuuma tõttu ?
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
19.04.2006 23:00:18
|
|
|
RESPECT! kui sa suudad sellise pildiga ja raamide arvuga sekundis seda pela mängida
_________________ Salamander |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
19.04.2006 23:03:05
|
|
|
Kas sellise confi/pildiga public serverisse ka saab?
Et nagu VAC mingit moodi blokeerib teatud asju imo
|
|
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
19.04.2006 23:09:30
|
|
|
Kas sellise confi/pildiga public serverisse ka saab?
Et nagu VAC mingit moodi blokeerib teatud asju imo  |
tavalisi commandeid seal kasutatud
| thebull kirjutas: |
RESPECT! kui sa suudad sellise pildiga ja raamide arvuga sekundis seda pela mängida  |
ega ta eriti mängitav ei ole. eks ma üritan asja mängitavamaks teha. 10fps võiks juba mängida
kas CSS saab panna jooksma nt 400*300 ?
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
19.04.2006 23:33:19
|
|
|
Ma usun, et isegi CS 1.6 ei veaks üle 30fps-i selle kaardiga aga näeks isegi parem välja kuna seda niiiii jubedaks ära konfida pole nii kerge aga kes teab, ise sai kunagi ammu-ammu CS 1.0 taotud 8MB ATI Rage2C-ga ja tollel ajal lühendit FPS mitteteades tundus asi mängitav tänapäeval tavalisemast tavalisema (loe: rondimast rondima) 633MHz Cellu peal.
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
19.04.2006 23:42:29
|
|
|
| siLc kirjutas: |
Ma usun, et isegi CS 1.6 ei veaks üle 30fps-i selle kaardiga aga näeks isegi parem välja kuna seda niiiii jubedaks ära konfida pole nii kerge aga kes teab, ise sai kunagi ammu-ammu CS 1.0 taotud 8MB ATI Rage2C-ga ja tollel ajal lühendit FPS mitteteades tundus asi mängitav tänapäeval tavalisemast tavalisema (loe: rondimast rondima) 633MHz Cellu peal. |
vabandan OT pärast
640*480:
800*600:
kui veel dothan 2,6GHz peal jooksma panna ja mälud ka karmimal kellal, siis näeks vast võimsamaid skriine
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
20.04.2006 10:44:38
|
|
|
Minu poolt ka väike OT, kuid küsimus selles, et oskab keegi pakkuda kesk klassi videokaarti, mis veaks Source korralikult välja ja FPS püsiks suht kõrgel ja stabiilsena. Juba oma aasta nühin Source patrioodist GF 4 MX440 64mb kaardiga 8) Kõik settingud on low peale lastud ja graafika oli midagi 800x... vms. Suht mängitav on muidu, kuid Cleanis 40/40 annab ikka soovida ...FPS on siis keskmiselt 9 ..Kasutan ka KrikU antud confi, mis asja vähekenegi leevendab Tglt olen ma suht õnnelik ise, et suudan mõne mehe headshotiga maha lasta, kuigi mäng on suht tihti kui replay
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
20.04.2006 11:01:50
|
|
|
Minu poolt ka väike OT, kuid küsimus selles, et oskab keegi pakkuda kesk klassi videokaarti, mis veaks Source korralikult välja ja FPS püsiks suht kõrgel ja stabiilsena. Juba oma aasta nühin Source patrioodist GF 4 MX440 64mb kaardiga 8) Kõik settingud on low peale lastud ja graafika oli midagi 800x... vms. Suht mängitav on muidu, kuid Cleanis 40/40 annab ikka soovida ...FPS on siis keskmiselt 9 ..Kasutan ka KrikU antud confi, mis asja vähekenegi leevendab Tglt olen ma suht õnnelik ise, et suudan mõne mehe headshotiga maha lasta, kuigi mäng on suht tihti kui replay  |
well pool aastat tagasi oleks öeld gf6600gt (see nagu väga odavaks läind juba) aga kui nüüd tahad keskklassi kaarti siis tasuks juba 7 seeria poole vaadata...mis need uued one, 7200, 7600 ja isegi 7800 saab vist juba odavalt kätte.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
20.04.2006 14:01:35
|
|
|
Minu poolt ka väike OT, kuid küsimus selles, et oskab keegi pakkuda kesk klassi videokaarti, mis veaks Source korralikult välja ja FPS püsiks suht kõrgel ja stabiilsena. Juba oma aasta nühin Source patrioodist GF 4 MX440 64mb kaardiga 8) Kõik settingud on low peale lastud ja graafika oli midagi 800x... vms. Suht mängitav on muidu, kuid Cleanis 40/40 annab ikka soovida ...FPS on siis keskmiselt 9 ..Kasutan ka KrikU antud confi, mis asja vähekenegi leevendab Tglt olen ma suht õnnelik ise, et suudan mõne mehe headshotiga maha lasta, kuigi mäng on suht tihti kui replay  |
No 9800 pro käraks küll. Tegelt sul jääb asi ikka prose taha ka.
|
|
| Kommentaarid: 330 loe/lisa |
   |
288 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
20.04.2006 14:53:27
|
|
|
tiit26, on väga sitt prose siis ?
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
20.04.2006 16:36:18
|
|
|
tiit26, on väga sitt prose siis ? |
ütleks küll, et see on paras pidur sul
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
20.04.2006 19:37:55
|
|
|
| heikis kirjutas: |
ütleks küll, et see on paras pidur sul |
ei ütleks, et prose taha jääb videokaart 9800 pro peaks 70 välja venitama tavaliste settingutega
Minu masin (profiilis) võtab 70 ja kohati 90 välja kuid on ka aegu kus 40 on
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
20.04.2006 21:59:17
|
|
|
| Unholy kirjutas: |
| heikis kirjutas: |
ütleks küll, et see on paras pidur sul |
ei ütleks, et prose taha jääb videokaart 9800 pro peaks 70 välja venitama tavaliste settingutega
Minu masin (profiilis) võtab 70 ja kohati 90 välja kuid on ka aegu kus 40 on |
Hmm 9800pro peaks juna 100 välja vedama ilusti (tavaserverites). Minu profiilis olev masin näitab mingi 24 slotistes täis serverites 75-85 fpsi (settingud high va vsync= off antialiasing = trilienar ja hdr= off).
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
21.04.2006 14:24:14
|
|
|
| sul on prose jällegi suht palju võimsam
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
21.04.2006 14:37:32
|
|
|
võimsam ?
liba 3200+ ehk sis 2500+ 200mhz siiniga ongi 3200+ seega unholy sa lihtsalt lase enda prose kah 200 siiniga käima ja peaks saama sama või parema tulemuse
prose sis teil yxsama
ja tegelikuses sis vahe miski ca. 400mhz ei tekita vägasuurt vahet (on kyl vahe olemas aga mitte eriti suur)
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
21.04.2006 14:47:20
|
|
|
| Irw minu arvuti ruum on 3 korrusel (väike ruum) Kõik soojus jne tuleb siia..Siin ei saa clockata liiga palav on...
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sessa
HV veteran

|
21.04.2006 15:25:02
|
|
|
jama verk siis kui sul pole raha et korralik jahuti osata ja pööningul elad kindlasti suppilinna agulis kuskil ok nali aga korralik jahuti peaks sul mure lahendama ja sa saaksid ilusti 3200 peale lükata ja mis su proze praegune temp on mängimise ajal?
viimati muutis sessa 21.04.2006 16:13:26, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
21.04.2006 15:26:06
|
|
|
No mina ütleks, et jah 6600GT ja 9800 pro alates on sobiv CSS-i jaoks kui tahad 1024x768 resolutsioonil täiesti puhtalt mängida koos 8x AF-iga ja võibolla tahad lisada Antialiasingut. Tähtis oleks, et oleks ka 1Gb RAM mälu selle mängu mängimiseks ning võimalikult kiire CPU, soovitavalt AMD 64 praegu ja lähitulevikus ilmselt Inteli Conroe AMD XP ja Inteli kiired prosed annavad keskmise tulemuse CSS-is perfomance osas. Videokaart üldjuhul pudelikaelaks ei saa. Kui aga resod mingi 1280x1024 siis mõni GF 6800/7xxx seeria või ati x800 seeria kaart ja võibolla mõnel juhul miski 20" LCD-ga isegi 1600x1200 siis peaks olema mingi kiiremat sorti videokaart alates 7900GT ja uuemad või Atilt X1800XT ja uuemad. Videokaart määrab ikka põhiliselt kui suurel resolutsioonil saab mängida veel kõrge fps-iga mida prose välja veab.
Ma ise mängin 1152x864 AA 2x AF 2x ja textures HIGH, shaders HIGH, HDR enabled, shadows LOW, models LOW.
|
|
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
21.04.2006 15:55:56
|
|
|
7800gtx puhul 1600x1200 täiesti mängitav fps yle 100
seega pole vaja viimast sõna
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
21.04.2006 17:01:15
|
|
|
| Ma ise mängin 1152x864 AA 2x AF 2x ja textures HIGH, shaders HIGH, HDR enabled, shadows LOW, models LOW. |
Nu nu nu, kuigi see on täielikult maitse asi, kas mitte textures LOW, shaders LOW, HDR off, shadows HIGH ning models MEDIUM ei loo paremad tingimused vastase (mis ei näe välja nagu hulktahukas) märkamiseks võrdlemisi vähedetailseks keeratud tekstuuride ja monotoonseks tehtud mappide taustalt ? Ise jälgin seda "filosoofiat" ning pelan 1280x1024 ja eelmainitud sätetel koos ühe tuntud Eesti mängija konfiga. Koffris 39 muu matsiga fps stabiilselt 100 küll ei ole (keskm. 50-70, min. 30) aga 5vs5-s peaks see enamvähem garanteeritud olema 6600GT-ga.
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
22.04.2006 12:19:50
|
|
|
| sessa kirjutas: |
jama verk siis kui sul pole raha et korralik jahuti osata ja pööningul elad kindlasti suppilinna agulis kuskil ok nali aga korralik jahuti peaks sul mure lahendama ja sa saaksid ilusti 3200 peale lükata ja mis su proze praegune temp on mängimise ajal? |
Pole raha, et korralik jahuti osta? Vaata mu profiili laptopi.....Mingis agulis ma ei ela vaid korralik maja tammelinnas Arvutiruum on lihtsalt "pööningul"
Peaks küll jah ostma korraliku jahutuse millalgi..Ega täpselt ei tea millist osta kah..Mingi päev peab uurima...
viimati muutis Unholy 22.04.2006 12:57:03, muudetud 1 kord |
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
22.04.2006 12:34:39
|
|
|
| sessa kirjutas: |
jama verk siis kui sul pole raha et korralik jahuti osata ja pööningul elad kindlasti suppilinna agulis kuskil ok nali aga korralik jahuti peaks sul mure lahendama ja sa saaksid ilusti 3200 peale lükata ja mis su proze praegune temp on mängimise ajal? |
Pole raha, et korralik jahuti osta?????????????????????????? VAATA MU PROFIILI LAPTOPI.... |
haha, keegi riivas su ego ? müü enda "super hyper" ACER ( ) laptop maha siis ja osta korralik jahuti !! saad enda prose tiba klokkida ja fps ongi parem !! 8)
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
5 :: |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
22.04.2006 15:30:58
|
|
|
| DyFendeX kirjutas: |
haha, keegi riivas su ego ? müü enda "super hyper" ACER ( ) laptop maha siis ja osta korralik jahuti !! saad enda prose tiba klokkida ja fps ongi parem !! 8) |
Ma usun, et korraliku jahutuse saamiseks pole läptopi päris maha vaja müüa, piisab sellest kui veidi kokku hoida ja mõni mõttetu vidin ostmata jätta.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
22.04.2006 19:32:03
|
|
|
Minu filosoofia järgib siiski alati seda, et "as it's meant to be played" ehk siis mingi textuuri kvaliteedi pealt küll ei tohiks koonerdada seda enam kui fps-i vahet selle muutmine ei anna ja teine eesmärk on saada arvuti riistvarale optimaalne conf mis on lähim sellele mida mängu tegijad on tahtnud, et see näeks välja mängija ekraanil. Tuleviku mängud on järjest detailide rohkemad ja keerulisemad, kas seda monotoonset visuaalse lihtsustamise mõtet saab lõputult kasutada? Mingist piirist hakkab see selgeks mänguliseks eeliseks muutuma ja hakatakse pidama cheadiks (mitte CSS puhul praegu vaid üleüldse tulevikus).
Jah, Shadows high lubab mingi tobeda bugi pärast ehk märgata ukse taga seisvat vastast, kuid kuna see mõjutab võrdlemisi oluliselt FPS-i siis olen selle pannud LOW peale, kusjuures väga pikalt hoidsin teda default HIGH peal seni kuni tekitasin endale nn. fps confi kuna 40 player serverites tahaks ka normaalselt mängida.
|
|
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
23.04.2006 10:39:01
|
|
|
| aga muidu kumb peaks rohkem juurde andma kas 512 mb rammi juurde mu komplektile profiilis või uus jahutus?
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
23.04.2006 11:05:04
|
|
|
| aga muidu kumb peaks rohkem juurde andma kas 512 mb rammi juurde mu komplektile profiilis või uus jahutus? |
ram
|
|
   |
290 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
23.04.2006 11:32:04
|
|
|
| aga muidu kumb peaks rohkem juurde andma kas 512 mb rammi juurde mu komplektile profiilis või uus jahutus? |
ram ikka, ega uus jahutus FPS juurde anna siis kui klokid siis annab
|
|
   |
323 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sessa
HV veteran

|
23.04.2006 11:53:28
|
|
|
| rammi rämedalt alla 1GB on natuke nadi ikke hddr mapides
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
23.04.2006 12:13:07
|
|
|
hdr võib alati välja lülitada ju
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
23.04.2006 14:04:34
|
|
|
| oravapoiss kirjutas: |
hdr võib alati välja lülitada ju  |
kuidas selle välja saab lülitada ?
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
23.04.2006 14:05:22
|
|
|
kuidas selle välja saab lülitada ? |
Graafikaseadete alt äkki?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
23.04.2006 15:35:47
|
|
|
| jah 512mb rami puhul teine 512mb juurde teeks kõige paremat unholy profiilis olevale arvutile. Ja protsessorit ka võimalusel klokkida @ 3200+ peale annab puhast FPS-i juurde kuna mängu piirab just põhiliselt CPU kiirus.
|
|
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|