|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.04.2006 18:21:54
|
|
|
| Winterwind kirjutas: |
täna sai tööjuures väike vingerpuss tehtud..
nimelt panime ühele töökaaslasele katkise defenderi klaviatuuri auto summuti külge..
tüüp siis natukese aja eest helistas ja oli sigavihane, sõitis koos klaveriga mitu kilti
enne kui välja vaatama läks mis koliseb  |
äkki oli kliendi auto hoopis
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
13.04.2006 18:24:41
|
|
|
| Winterwind kirjutas: |
täna sai tööjuures väike vingerpuss tehtud..
nimelt panime ühele töökaaslasele katkise defenderi klaviatuuri auto summuti külge..
tüüp siis natukese aja eest helistas ja oli sigavihane, sõitis koos klaveriga mitu kilti
enne kui välja vaatama läks mis koliseb  |
Palun ütle, et seda tegid platuunile
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
| Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.04.2006 18:25:04
|
|
|
| kjaups kirjutas: |
Palun ütle, et seda tegid platuunile  |
platuunil pole kahjuks autot
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
1 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.04.2006 18:31:52
|
|
|
njah, samas kooliajal sai ise ka sarnast lollust tehtud. klassivenna autol (zigull) oli aken irvakil, kooli õue peal. muugiti lahti ja võeti tagant akna pealt arstikarbist valged kummikindad. pandi need üksteise sisse, et oleks tugevam ja siis leikoplaastriga sumpsi otsa kinni. kui ta koju läks siis oli rahvast parasjagu juba kogunenud vaatama. sõitis siis kooli eest minema - SUUR VALGE UDAR taga paisumas, vaatepilt oli kohutavalt naljakas
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
13.04.2006 18:33:03
|
|
|
| Skeptik kirjutas: |
njah, samas kooliajal sai ise ka sarnast lollust tehtud. klassivenna autol (zigull) oli aken irvakil, kooli õue peal. muugiti lahti ja võeti tagant akna pealt arstikarbist valged kummikindad. pandi need üksteise sisse, et oleks tugevam ja siis leikoplaastriga sumpsi otsa kinni. kui ta koju läks siis oli rahvast parasjagu juba kogunenud vaatama. sõitis siis kooli eest minema - SUUR VALGE UDAR taga paisumas, vaatepilt oli kohutavalt naljakas  |
Paugupeale ehmatas raudselt juht nii, et sõitis posti pikali?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.04.2006 18:34:38
|
|
|
| NorthB kirjutas: |
| Skeptik kirjutas: |
njah, samas kooliajal sai ise ka sarnast lollust tehtud. klassivenna autol (zigull) oli aken irvakil, kooli õue peal. muugiti lahti ja võeti tagant akna pealt arstikarbist valged kummikindad. pandi need üksteise sisse, et oleks tugevam ja siis leikoplaastriga sumpsi otsa kinni. kui ta koju läks siis oli rahvast parasjagu juba kogunenud vaatama. sõitis siis kooli eest minema - SUUR VALGE UDAR taga paisumas, vaatepilt oli kohutavalt naljakas  |
Paugupeale ehmatas raudselt juht nii, et sõitis posti pikali?  |
ei mäletagi täpselt, igatahes kinni ta ei pidanud masinat, vaid sõitis koju ära
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hentz88
HV kasutaja

|
13.04.2006 19:50:31
|
|
|
endal ka unes huvitavaid asju juhtunud kunagi väiksemana ärkasin hommikul ülesse ja ei saa aru kus olen ümberingi kõik valge, lõpuks taipasin ära, et olin magades kuidagi tekikoti sisse pugenud. tükk tegu oli et sealt uuesti välja saada
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
13.04.2006 19:53:15
|
|
|
unes kõndimisega selline stoori: Ise vaatasin suures toas TV3-mest filmi sõbraga, kell oli mingi 23, äkki tuli 4 aastane õde suurde tuppa, läks TV juurde ja pani teisele kanalile (vene telku) ja sis kõndis toast välja enda tuppa.
Ma vaatasin sõbrale ilmetu näoga otsa ja ka sõbra näost oli kerge välja lugeda hämmingut.
Päris tükk aega oli ikka WTF mis just toimus
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reitz90
HV kasutaja
|
13.04.2006 20:08:16
|
|
|
Ise olen ka üpris kuutõbine. Olen tahtnud nurka kusele minna, teki olen pahupidi keeranud, teise tuppa telekat vaatama läinud jm.
Olen öösel seinalt kella haaranud ja karjunud, et see on pomm jms. Hommikul imestasin, kus kell on ja miks on kella vana asukoha juurest seinalt värv maha kraabitud. Ükskord kõndisin õe voodi poole ja ärkasin suure kisa peale üles. Ei tea mis ma teha tahtsin, ära kägistada?
Õhtul tülitsesime ka muidu. Ema rääkis, et ta olevat öösel rõdule kohvi jooma läinud.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
13.04.2006 20:10:23
|
|
|
Sõber rääkis kah ühe loo: oli tal raskemat sorti häda, lasi padja peale, sis pööras padja ümber ja magas edasi
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
13.04.2006 20:46:36
|
|
|
mees näeb unes, et sööb seeni. seened aga jõle vintsked. närib ja närib kuni lõpuks seened otsas.
hommikul ärkab - padi läinud!
habemega nali juba, aga sobib siia konteksti
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lolloom
HV veteran

|
13.04.2006 21:08:26
|
|
|
Endal juhtub vahest nii, et kui hommikul ärkan, olen ennast voodis täpselt 180 kraadi keeranud (jalad padjal)
Juhtus millalgi suvel ka nii, et läksin 22 paiku magama, ja kui kella 23 paiku lambist üles ärkasin, arvasin, et juba hommik ja alles riided selga pannud, sain aru, et õhtu veel alles.
_________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB |
|
| Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
209 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
13.04.2006 21:16:16
|
|
|
Koolis käisin, siis läksin kunagi 7-8 klassis hommikul kell 6 kooli, sest kell oli vale
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
13.04.2006 21:18:55
|
|
|
Päeval väike uinak pärast kooli et trenni normi minna oleks.
Üles ärgates vaatasin kella, ai raisk kohe kohe läheb buss kooli ju, riidesse, asjad koolikott, hoo pealt kingad ja jope, alla komistades vaatan hmm wtf päike loojub?
ei ole asi õige raibe
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
13.04.2006 22:06:07
|
|
|
mul sama hajameelsust esinenud hommikul näiteks laupäeviti nagu margusser'il lähed räigelt ähmi täis et oi plää kool ju täna,siis poolel teel saab aru pähe õnneks.
Sõbral oli nii,et unes kõndides tahtis peldikusse minna,tegi siis korteri ukse lahti ja kuses trepikoja täis
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jansik092
HV vaatleja
|
13.04.2006 22:50:04
|
|
|
Endal ka üks magamise lugu. Ise aru ei saand aga öösel ronisin venna voodisse kaissu talle ta ajas mind kuidagi ära aga ma küll midagi sellest ei mäleta
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
13.04.2006 22:55:22
|
|
|
Sugulane, pühap vastu esmaspäeva ööset, selge peaga ärkas järsku välisukse ees, tekk ümber, uks lukus.. Hakkas lammutama siis ja lõpuks äratas sellega ülejäänud pere üles, kes ta sisse lasi. Poiss oli öösel aknast välja garaazi katusele ja sealt alla hüpanud, kusjuures aken oli kinni..
Samas majas olen ka ise ööbinud ja üks hommiku siis pereema-isa rääkisid, et ma olevat öösel vetsu otsides nende magamistuppa läinud ja kapile istunud - õnneks juhatasid nad mind sealt välja..
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
13.04.2006 23:01:41
|
|
|
| Hõljuk kirjutas: |
Koolis käisin, siis läksin kunagi 7-8 klassis hommikul kell 6 kooli, sest kell oli vale  |
ma käisin esimeses klassis kui pärast esimest koolinädalat, tahtsin laupäeval ka kooli minna
Viimasel ajal tuleb tihti pühapäeva õhtuti Tartusse sõita ja seal ühistranspordiga liikelda. Iga kord bussi oodates vaatan et krt jälle jääb 10-20 minuti hiljaks. Ükspäev siis avastasin, et pühapäeval on hoopis teised sõiduajad
_________________ Imperfection is perfect |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
13.04.2006 23:09:17
|
|
|
Mul sõber iga õhtu mõliseb unes. No haledad naeru krambid samas kõraval arvuti taga olles.
Kõige koomim: Istusin siis arvuti taga ja tüüp järsku tõmbab tekki suuni. "Ma ei tea mis sealt tuleb! Lagi kukub peale!" Ma siis vaatan ja hämmingus. Kutt kukub vilistades ennast ühest voodi otsast teise liigutma (kergete tõugetega). Ma täiega irnun. Vaatab mulle otsa, "Lagi kukub pähe!". Siis tõmbas endale tekki silmadeni. Ma ikka, et mis sokk on, jää magama. Siis ise taipas ära, et midagi pole õige ja ma irnun arvuti taga. Käis minu pihta väikene repliik, "Käi p*rsse" ja siis keeras ettevaatlikult külje ja jäi taas magama...
Eile magas magas mingine kella 23 paiku ja järsku tõuseb voodisse istukile (telekas mängis). Vaatab telekas, "Mis sokk on?", vaatab mind ja uuesti "Mis sokk on?"... Ma vastu "Mis sokk on?"... Sõber "Ma ei tea, kuid midagi pole õige" Nii ta oli mingi minutikese shokkis ja siis jäi magama, nagu midagi poleks juhtunud
Ise olen vist paar korda unes ainult mingit nime öelnud või kergelt naernud (kui mõnusalt naljakas unenägu on olnud) ja siis kohe silmad avanud
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
   |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.04.2006 23:11:05
|
|
|
mnjaah, ma läksin ükskord kooli kah, uksed olid kinni, ootasin üheksani(kool hakkas siis)
ikka uksed kinni, like wtf, helistan koju - kodust öeldakse, et tule ära loll täna laupäev
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
14.04.2006 00:59:21
|
|
|
| kjaups kirjutas: |
Ise olen vist paar korda unes ainult mingit nime öelnud või kergelt naernud (kui mõnusalt naljakas unenägu on olnud) ja siis kohe silmad avanud  |
jajaaa
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
toivoku
HV veteran

|
14.04.2006 14:08:16
|
|
|
endal siistäna öösel siuke lugu,et mõtleisn,et vaatan filmi "malev" ära ja noh kuna arvuti õe toas siis kobisin siin voddisse ja vaatasi nseda malevat kuni magama jäin poolepealt, aga millegipärast hommikul oli oma toas ja oma voodis ilma padja ja tekita kuna padi ja tekk olid õe toas
kunagi kui noorem olin siis ema rääkis,et olin öösel hakanud riide kappi ronima ja ku iema kysis,et mis sa teed siis ma oli nvastanud,et lähen põllule kartuleid võtma
vanas korteris veel elades (olin siis mingi 6-7 vist) nägin unes,et ema käskis mul taburetipeale kusta, noh egas midagi lasingi läbi une
_________________ roogi räime. |
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
8 :: |
7 :: |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
14.04.2006 14:18:46
|
|
|
toivoku, need läbi une laskmised on ilgelt rõvedad.. Lähed unes põiele - oi kui hea on lasta.. Poole pealt ärkad üles ja ongi kõik täis lastud..
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
toivoku
HV veteran

|
14.04.2006 14:29:28
|
|
|
| Rajareits kirjutas: |
toivoku, need läbi une laskmised on ilgelt rõvedad.. Lähed unes põiele - oi kui hea on lasta.. Poole pealt ärkad üles ja ongi kõik täis lastud..  |
noh jah
_________________ roogi räime. |
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
8 :: |
7 :: |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.04.2006 15:51:44
|
|
|
kunagi väiksena maal tõusin voodist püsti, võtsin kapilt pastaka ja läksin seda pistikupessa toppima
_________________ nooope! |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
14.04.2006 16:17:35
|
|
|
| arm2004 kirjutas: |
kunagi väiksena maal tõusin voodist püsti, võtsin kapilt pastaka ja läksin seda pistikupessa toppima  |
mina tegin sama naelaga ja suutsin terves majas korgid läbi lasta. kusjuures kohe kui sisse lasin ta pistikusse tõmbasin veel välja ka
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
14.04.2006 18:04:25
|
|
|
sõber läks ühele tibile külge ajama, tuli norus tagasi.
Mina: noh connection refused jah?
Tema: Jah, ju siis pordid kinni.
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
14.04.2006 18:57:02
|
|
|
Ema-isa on rääkinud, et ma lobisen vahel unes mingis tundmatus keeles (türgi?)... Muidugi mõista ei tea ma ise sellest midagi, türgi keelt ka ei oska
Ahjah, mõnel hommikul, kui kooli vaja minna ja ema üles ajab, olen nii poolunes, poolärkvel voodis ja räägin asjadest, mida unes näen.. Ükskord olin mõtetega HV's ja küsisin, kas linki on , mõne aja pärast sain aru, mis p*ska ma ajan
Teine kord küsisin midagi piltide kohta, kuid ei mäleta täpsemalt.
Vahel mõtlen, kas öelda või mitte, et äkki ma juhuslikult seda unes ei näe, kuid kõik tundub liiga ehtne, et mitte uskuda. Pärast tuleb välja, et ikkagi on jama...
_________________ Tere hommikust!  |
|
| Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
16.04.2006 04:11:45
|
|
|
päris hea
tuli yks juhtum meelde mingi paari aastatagune. Olime väikese seltskonnaga ühes korteris, mis polnud eriti heas seiskorras. Ok .. oleme teisel korrusel. uks kinni.. igayks oma nurgas. küünal põles laua peal. tuba oli pime. rääkisime just ka selliseid õuduka jutte.
üks sõbranna istus seljaga ukse poole umbes meetri kaugusel ukseset. siis järsku hakkasin sokkima, et ma kuulsin, et keegi tuleb trepist yles..
.. kõik on vait.. kuulavad. ok ei usuta. sokin edasi, et uks jäi ju lahti jne..
ja siis äkki.. toa uks vajub lahti.. tydruk ukse ees hyppas lausa kohalt (ta ju kõige lähemal ka).. paras ehmatus oli küll..
seletus on lihtne.. toauks oli halvasti kinni pandu, ses mõttes, et keel ei olnud päris oma avas vaid ääre peal.. jasiis ta libises mingi hetk maha ja uks vajus lahti..
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
16.04.2006 17:20:47
|
|
|
Täna AirSoft'il sai granaatidega pulli.. Väike putka.. 3x3m.. ~15 inimest istuvad pinkide peal seina ääres.. ja kolmes seinas on lai "aken".. nu pmst niisama auk..
Ja siis hakkas igav ja sõbraga uurisime mu kotti natukene.. Leidsime paar granaadi ja paki tikke.. Sõber arvas, et nagunii mingi jura on ja ei löö paberist korpustki katki.. A no mis siis ikka.. Tuli otsa ja ise hops aknast välja.. Jõudsime veel 1m joosta, kui laks käis....... Tunnen inimestele, kes sees olid rämedalt kaasa, sest laks oli ikka väga tugev.. Korpuse juppe leidis nii 1m raadiuses ja esimesi kuule, mis sees oli leidus 5m kauguselt.. Ja laks oli kõva.. Ikka väga räme laks oli...
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j2nx
Kreisi kasutaja

|
16.04.2006 17:53:04
|
|
|
Kunagio väiksemana onupojaga vanaema juures, pandi ühte laia voodi magama. Suht tihti nii. . . .
Öösel olin hakanud teda jalgadega peksma ja jobuks sõimama...
Üldse oli mõni aeg tagasi aeg, kui päris tihti võis kuulda mind kedagi öösel sõimamas. Nagu kohe päris tihti...
Siis üks hommiku, nagu ikka mingi 2-3ni arvutis, hommikul veidi peale 6t ülesse, et rongile minna. Ajan kargud alla, hõõrun kaela, ja mõtlen omaette "ei, see ei ole minu kael mis valutab, ei tea kelle oma siin valutab" siis toimetan edasi, unustasin valu ära mõneks minutiks. Ja siis järsku plahvatas, et mis ma omale öelnud olin, muidugi valutas minu kael
Veits KL ürituselt. Mingid laskmised olid, jagati kõrvatropid, kuna väljas hirmus külm, siis tropid kivikõvad. Soendamsieks enamus toppisid omale suhu. Üks mees ka, siis järsku käratati kõik rivvi vms. See samane mees nii imeliku ehmatanud näoga seisab kohapeal. Ees olev ohve küsis, et mis sul viga? "Ma neelasin oma tropid alla"
Muidugi oli seejärel üleüldine naer ja irwitamine rivist.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
16.04.2006 19:37:47
|
|
|
| j2nx kirjutas: |
Veits KL ürituselt. Mingid laskmised olid, jagati kõrvatropid, kuna väljas hirmus külm, siis tropid kivikõvad. Soendamsieks enamus toppisid omale suhu. Üks mees ka, siis järsku käratati kõik rivvi vms. See samane mees nii imeliku ehmatanud näoga seisab kohapeal. Ees olev ohve küsis, et mis sul viga? "Ma neelasin oma tropid alla"
Muidugi oli seejärel üleüldine naer ja irwitamine rivist. |
Kas need tropid on korduvkasutatavad või ühekordsed?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
16.04.2006 19:41:07
|
|
|
| igavesed ikka, sama lugu vetuspaberiga ju, kogud ämbrisse, kuivatad ära, pärast kraabid kaka maha ja kerid rulli.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sathanas
HV kasutaja
|
16.04.2006 20:03:41
|
|
|
oli mingi sündmus ja uus rahvas ning hakkasin nendega tutvust sobitama, mingil hetkel taipasin et see on ju unenägu ja mis mõtet nendega tutvust sobitada? läks siis unenägu mingil muul teemal pärast seda edasi. hakkasin siis sõpradele rääkima kui veirdat und ma nägin. ühtäkki taipasin et ka see tegevus toimub unenäos, mis mõtet seletada kui hiljem ärgates peab jälle üle rääkima. mõne aja pärast ärkasin üles kah sest selliseid unenägusid kus mul tegevuse käigu üle mingi kontroll on näen ma lühikest aega enne ärkamist.
vot sihuke veider lugu
|
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
16.04.2006 20:37:09
|
|
|
| Sathanas kirjutas: |
| ...sihuke veider lugu |
Lucid dreaming. See post oleks pidand astraali teema alla minema hoopis
|
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
152 |
|
| tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
17.04.2006 13:40:18
|
|
|
minul lõppevad unenäod kõige põnevamate kohtade peal ära tihti. tihti on need unenäod seotud ilusate naistega. ja tihti olen ma väga närvis kui keegi mind on just sellise hea unenäo ajal üles äratanud.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
17.04.2006 18:51:50
|
|
|
| tsitaat: |
ja tihti olen ma väga närvis kui keegi mind on just sellise hea unenäo ajal üles äratanud.
|
et kõva on?
|
|
   |
167 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
17.04.2006 18:53:40
|
|
|
| tsitaat: |
ja tihti olen ma väga närvis...
|
seksuaalselt rahuldamata?
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j2nx
Kreisi kasutaja

|
17.04.2006 18:55:23
|
|
|
Natuke veel HinnaVaatluse foorumeid ja on nii mõnegi kasutaja (sugu-, pere-)elu teada tunda
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
17.04.2006 19:14:08
|
|
|
Praegu Tallinnas trammis sõites Tondi-kesklinn see reklaamibox rebootis oma 20 korda vist
No signal,beep-beep...Tux the pingviin vajub ette...beep-beep,
ja siis T-marketi späm
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
17.04.2006 19:24:43
|
|
|
| Dominus kirjutas: |
Praegu Tallinnas trammis sõites Tondi-kesklinn see reklaamibox rebootis oma 20 korda vist
No signal,beep-beep...Tux the pingviin vajub ette...beep-beep,
ja siis T-marketi späm  |
need on jah alati panges
_________________ White Powwa! |
|
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etsike
HV veteran

|
17.04.2006 19:26:34
|
|
|
Reede õhtupoolikul sõitsin Regulaga Saaremaa poole, nagu ma seda nõrkemiseni teinud olen, fotoka jätsin autosse kuna nagunii seal miskit pildistada pole, sättisin ennast siis baari pehmele diivanile, et seal siis silm looja lasta natukeseks ajaks ja keda ma näen, tiidzei Raiään Ängeloos isiklikult jalutab baaris ringi ja vahib uskumatult idiootse näoga ringi, kõrvaklapid ripuvad kaelas ja ümmarguseks topitud seljakott on seljas, paistis üks liikuvat, tekkis kange tahtmine väike jou-jou talle visata, aga ei viitsinud, uskumatult tobe nägi ikka välja, huuled paksud nagu neegril jne, teate küll ei viitsind ennast sealt diivanilt kergitada, läks kuskile minema, tegi vast praamil ringkäiku, et ennast ikka kõigile näidata, muie jäi mulle ikka päris pikaks ajaks näole. Sain naeru suht vägisi tagasi hoitud, oleks mul seal seltskonda ja paar õlut keres olnud siis poleks vähimatki kahtlust olnud et ma oleks seal silmad märjad laginal naernud ja tema kallal lööpinud.
viimati muutis Etsike 17.04.2006 19:28:54, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
17.04.2006 19:54:51
|
|
|
| Etsike kirjutas: |
| tiidzei Raiään Ängeloos |
See tola tuli millalgi ühes klubis kahe mu tuttava neiu juurde, ja seletas seal neile, nii et suust tatti pritsis, et nad peaks ikka tantsides rohkem liigutama (loe: sama idiootselt vehkima, kui ta ise) jne... Igatahes kõigil oli nalja kui palju.
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
17.04.2006 19:57:25
|
|
|
| Hetkel see diidzeii ringfm-is ju :O
|
|
   |
167 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
17.04.2006 20:17:10
|
|
|
| margusser kirjutas: |
| Hetkel see diidzeii ringfm-is ju :O |
kuula skyplus-i sealt tuleb smilers
mis sest raianist ikka kuulata - vaadata veel aga kuulata???
samas: pange õlut, võtke naisi on suht lahe väljend küll
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hentz88
HV kasutaja

|
17.04.2006 20:43:25
|
|
|
| Etsike kirjutas: |
Reede õhtupoolikul sõitsin Regulaga Saaremaa poole, nagu ma seda nõrkemiseni teinud olen, fotoka jätsin autosse kuna nagunii seal miskit pildistada pole, sättisin ennast siis baari pehmele diivanile, et seal siis silm looja lasta natukeseks ajaks ja keda ma näen, tiidzei Raiään Ängeloos isiklikult jalutab baaris ringi ja vahib uskumatult idiootse näoga ringi, kõrvaklapid ripuvad kaelas ja ümmarguseks topitud seljakott on seljas, paistis üks liikuvat, tekkis kange tahtmine väike jou-jou talle visata, aga ei viitsinud, uskumatult tobe nägi ikka välja, huuled paksud nagu neegril jne, teate küll ei viitsind ennast sealt diivanilt kergitada, läks kuskile minema, tegi vast praamil ringkäiku, et ennast ikka kõigile näidata, muie jäi mulle ikka päris pikaks ajaks näole. Sain naeru suht vägisi tagasi hoitud, oleks mul seal seltskonda ja paar õlut keres olnud siis poleks vähimatki kahtlust olnud et ma oleks seal silmad märjad laginal naernud ja tema kallal lööpinud. |
Angelos ju esines Privileegis (ööklubi)
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
17.04.2006 20:56:35
|
|
|
| Täna Tartus klubis Trehv - DJ Ryan Angelos. Kes tahab vaadata, siis mul 4 piletit anda!
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
j2nx
Kreisi kasutaja

|
17.04.2006 21:01:12
|
|
|
Veel parem nali elust enesest...
Mai kuus tulge Paidesse, Dj Ryan Angelos on õhtujuhiks, mingi tantsumuusika üritusel.
nüüd peaks vist ütlema isegi MC Ryan Angelos??
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|