Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Naljad elust enesest ja elukunstnike teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 1277, 1278, 1279  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.04.2006 18:21:54 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
täna sai tööjuures väike vingerpuss tehtud..
nimelt panime ühele töökaaslasele katkise defenderi klaviatuuri auto summuti külge..
tüüp siis natukese aja eest helistas ja oli sigavihane, sõitis koos klaveriga mitu kilti
enne kui välja vaatama läks mis koliseb icon_lol.gif thumbs_up.gif

äkki oli kliendi auto hoopis icon_lol.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2006 18:24:41 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
täna sai tööjuures väike vingerpuss tehtud..
nimelt panime ühele töökaaslasele katkise defenderi klaviatuuri auto summuti külge..
tüüp siis natukese aja eest helistas ja oli sigavihane, sõitis koos klaveriga mitu kilti
enne kui välja vaatama läks mis koliseb icon_lol.gif thumbs_up.gif

Palun ütle, et seda tegid platuunile thumbs_up.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 13.04.2006 18:25:04 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Palun ütle, et seda tegid platuunile thumbs_up.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

platuunil pole kahjuks autot icon_lol.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.04.2006 18:31:52 vasta tsitaadiga

njah, samas kooliajal sai ise ka sarnast lollust tehtud. klassivenna autol (zigull) oli aken irvakil, kooli õue peal. muugiti lahti ja võeti tagant akna pealt arstikarbist valged kummikindad. pandi need üksteise sisse, et oleks tugevam ja siis leikoplaastriga sumpsi otsa kinni. kui ta koju läks siis oli rahvast parasjagu juba kogunenud vaatama. sõitis siis kooli eest minema - SUUR VALGE UDAR taga paisumas, vaatepilt oli kohutavalt naljakas icon_lol.gif
tagasi üles
NorthB
HV kasutaja

sõnum 13.04.2006 18:33:03 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
njah, samas kooliajal sai ise ka sarnast lollust tehtud. klassivenna autol (zigull) oli aken irvakil, kooli õue peal. muugiti lahti ja võeti tagant akna pealt arstikarbist valged kummikindad. pandi need üksteise sisse, et oleks tugevam ja siis leikoplaastriga sumpsi otsa kinni. kui ta koju läks siis oli rahvast parasjagu juba kogunenud vaatama. sõitis siis kooli eest minema - SUUR VALGE UDAR taga paisumas, vaatepilt oli kohutavalt naljakas icon_lol.gif

Paugupeale ehmatas raudselt juht nii, et sõitis posti pikali? icon_lol.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.04.2006 18:34:38 vasta tsitaadiga

NorthB kirjutas:
Skeptik kirjutas:

Paugupeale ehmatas raudselt juht nii, et sõitis posti pikali? icon_lol.gif

ei mäletagi täpselt, igatahes kinni ta ei pidanud masinat, vaid sõitis koju ära

tagasi üles
hentz88
HV kasutaja
hentz88

sõnum 13.04.2006 19:50:31 vasta tsitaadiga

endal ka unes huvitavaid asju juhtunud kunagi väiksemana ärkasin hommikul ülesse ja ei saa aru kus olen ümberingi kõik valge, lõpuks taipasin ära, et olin magades kuidagi tekikoti sisse pugenud. tükk tegu oli et sealt uuesti välja saada icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 13.04.2006 19:53:15 vasta tsitaadiga

unes kõndimisega selline stoori: Ise vaatasin suures toas TV3-mest filmi sõbraga, kell oli mingi 23, äkki tuli 4 aastane õde suurde tuppa, läks TV juurde ja pani teisele kanalile (vene telku) ja sis kõndis toast välja enda tuppa.
Ma vaatasin sõbrale ilmetu näoga otsa ja ka sõbra näost oli kerge välja lugeda hämmingut.
Päris tükk aega oli ikka WTF mis just toimus icon_lol.gif

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
reitz90
HV kasutaja

sõnum 13.04.2006 20:08:16 vasta tsitaadiga

Ise olen ka üpris kuutõbine. Olen tahtnud nurka kusele minna, teki olen pahupidi keeranud, teise tuppa telekat vaatama läinud jm.
Olen öösel seinalt kella haaranud ja karjunud, et see on pomm jms. Hommikul imestasin, kus kell on ja miks on kella vana asukoha juurest seinalt värv maha kraabitud. Ükskord kõndisin õe voodi poole ja ärkasin suure kisa peale üles. Ei tea mis ma teha tahtsin, ära kägistada? icon_rolleyes.gif
Õhtul tülitsesime ka muidu. Ema rääkis, et ta olevat öösel rõdule kohvi jooma läinud. icon_lol.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 13.04.2006 20:10:23 vasta tsitaadiga

Sõber rääkis kah ühe loo: oli tal raskemat sorti häda, lasi padja peale, sis pööras padja ümber ja magas edasi icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!
Shelby-SV

sõnum 13.04.2006 20:46:36 vasta tsitaadiga

mees näeb unes, et sööb seeni. seened aga jõle vintsked. närib ja närib kuni lõpuks seened otsas.
hommikul ärkab - padi läinud!

habemega nali juba, aga sobib siia konteksti icon_wink.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 55
tagasi üles
lolloom
HV veteran
lolloom

sõnum 13.04.2006 21:08:26 vasta tsitaadiga

Endal juhtub vahest nii, et kui hommikul ärkan, olen ennast voodis täpselt 180 kraadi keeranud icon_lol.gif (jalad padjal)

Juhtus millalgi suvel ka nii, et läksin 22 paiku magama, ja kui kella 23 paiku lambist üles ärkasin, arvasin, et juba hommik ja alles riided selga pannud, sain aru, et õhtu veel alles.

Hõljuk
Kreisi kasutaja

sõnum 13.04.2006 21:16:16 vasta tsitaadiga

Koolis käisin, siis läksin kunagi 7-8 klassis hommikul kell 6 kooli, sest kell oli vale icon_lol.gif
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 117
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 13.04.2006 21:18:55 vasta tsitaadiga

Päeval väike uinak pärast kooli et trenni normi minna oleks.
Üles ärgates vaatasin kella, ai raisk kohe kohe läheb buss kooli ju, riidesse, asjad koolikott, hoo pealt kingad ja jope, alla komistades vaatan hmm wtf päike loojub?
ei ole asi õige raibe icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 13.04.2006 22:06:07 vasta tsitaadiga

mul sama hajameelsust esinenud hommikul näiteks laupäeviti nagu margusser'il icon_biggrin.gif lähed räigelt ähmi täis et oi plää kool ju täna,siis poolel teel saab aru pähe õnneks.
Sõbral oli nii,et unes kõndides tahtis peldikusse minna,tegi siis korteri ukse lahti ja kuses trepikoja täis icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
jansik092
HV vaatleja

sõnum 13.04.2006 22:50:04 vasta tsitaadiga

Endal ka üks magamise lugu. Ise aru ei saand aga öösel ronisin venna voodisse kaissu talle thumbs_up.gif ta ajas mind kuidagi ära aga ma küll midagi sellest ei mäleta icon_wink.gif
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 13.04.2006 22:55:22 vasta tsitaadiga

Sugulane, pühap vastu esmaspäeva ööset, selge peaga ärkas järsku välisukse ees, tekk ümber, uks lukus.. Hakkas lammutama siis ja lõpuks äratas sellega ülejäänud pere üles, kes ta sisse lasi. Poiss oli öösel aknast välja garaazi katusele ja sealt alla hüpanud, kusjuures aken oli kinni.. icon_confused.gif

Samas majas olen ka ise ööbinud ja üks hommiku siis pereema-isa rääkisid, et ma olevat öösel vetsu otsides nende magamistuppa läinud ja kapile istunud - õnneks juhatasid nad mind sealt välja.. icon_redface.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 13.04.2006 23:01:41 vasta tsitaadiga

Hõljuk kirjutas:
Koolis käisin, siis läksin kunagi 7-8 klassis hommikul kell 6 kooli, sest kell oli vale icon_lol.gif

ma käisin esimeses klassis kui pärast esimest koolinädalat, tahtsin laupäeval ka kooli minna icon_biggrin.gif

Viimasel ajal tuleb tihti pühapäeva õhtuti Tartusse sõita ja seal ühistranspordiga liikelda. Iga kord bussi oodates vaatan et krt jälle jääb 10-20 minuti hiljaks. Ükspäev siis avastasin, et pühapäeval on hoopis teised sõiduajad icon_redface.gif icon_biggrin.gif

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 13.04.2006 23:09:17 vasta tsitaadiga

Mul sõber iga õhtu mõliseb unes. No haledad naeru krambid samas kõraval arvuti taga olles.
Kõige koomim: Istusin siis arvuti taga ja tüüp järsku tõmbab tekki suuni. "Ma ei tea mis sealt tuleb! Lagi kukub peale!" Ma siis vaatan ja hämmingus. Kutt kukub vilistades ennast ühest voodi otsast teise liigutma (kergete tõugetega). Ma täiega irnun. Vaatab mulle otsa, "Lagi kukub pähe!". Siis tõmbas endale tekki silmadeni. Ma ikka, et mis sokk on, jää magama. Siis ise taipas ära, et midagi pole õige ja ma irnun arvuti taga. Käis minu pihta väikene repliik, "Käi p*rsse" ja siis keeras ettevaatlikult külje ja jäi taas magama...

Eile magas magas mingine kella 23 paiku ja järsku tõuseb voodisse istukile (telekas mängis). Vaatab telekas, "Mis sokk on?", vaatab mind ja uuesti "Mis sokk on?"... Ma vastu "Mis sokk on?"... Sõber "Ma ei tea, kuid midagi pole õige" icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Nii ta oli mingi minutikese shokkis ja siis jäi magama, nagu midagi poleks juhtunud icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Ise olen vist paar korda unes ainult mingit nime öelnud või kergelt naernud (kui mõnusalt naljakas unenägu on olnud) ja siis kohe silmad avanud icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 13.04.2006 23:11:05 vasta tsitaadiga

mnjaah, ma läksin ükskord kooli kah, uksed olid kinni, ootasin üheksani(kool hakkas siis)
ikka uksed kinni, like wtf, helistan koju - kodust öeldakse, et tule ära loll täna laupäev icon_redface.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 14.04.2006 00:59:21 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:

Ise olen vist paar korda unes ainult mingit nime öelnud või kergelt naernud (kui mõnusalt naljakas unenägu on olnud) ja siis kohe silmad avanud icon_rolleyes.gif

jajaaa icon_wink.gif

icon_lol.gif

tagasi üles
toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 14.04.2006 14:08:16 vasta tsitaadiga

endal siistäna öösel siuke lugu,et mõtleisn,et vaatan filmi "malev" ära ja noh kuna arvuti õe toas siis kobisin siin voddisse ja vaatasi nseda malevat kuni magama jäin poolepealt, aga millegipärast hommikul oli oma toas ja oma voodis ilma padja ja tekita kuna padi ja tekk olid õe toas icon_biggrin.gif

kunagi kui noorem olin siis ema rääkis,et olin öösel hakanud riide kappi ronima ja ku iema kysis,et mis sa teed siis ma oli nvastanud,et lähen põllule kartuleid võtma icon_biggrin.gif

vanas korteris veel elades (olin siis mingi 6-7 vist) nägin unes,et ema käskis mul taburetipeale kusta, noh egas midagi lasingi läbi une icon_biggrin.gif

Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 14.04.2006 14:18:46 vasta tsitaadiga

toivoku, need läbi une laskmised on ilgelt rõvedad.. Lähed unes põiele - oi kui hea on lasta.. Poole pealt ärkad üles ja ongi kõik täis lastud.. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 14.04.2006 14:29:28 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
toivoku, need läbi une laskmised on ilgelt rõvedad.. Lähed unes põiele - oi kui hea on lasta.. Poole pealt ärkad üles ja ongi kõik täis lastud.. thumbs_down.gif

noh jah icon_biggrin.gif

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 14.04.2006 15:51:44 vasta tsitaadiga

kunagi väiksena maal tõusin voodist püsti, võtsin kapilt pastaka ja läksin seda pistikupessa toppima icon_lol.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Naljad elust enesest ja elukunstnike teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 1277, 1278, 1279  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.