Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.04.2006 18:21:54
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
täna sai tööjuures väike vingerpuss tehtud..
nimelt panime ühele töökaaslasele katkise defenderi klaviatuuri auto summuti külge..
tüüp siis natukese aja eest helistas ja oli sigavihane, sõitis koos klaveriga mitu kilti
enne kui välja vaatama läks mis koliseb  |
äkki oli kliendi auto hoopis
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
13.04.2006 18:24:41
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
täna sai tööjuures väike vingerpuss tehtud..
nimelt panime ühele töökaaslasele katkise defenderi klaviatuuri auto summuti külge..
tüüp siis natukese aja eest helistas ja oli sigavihane, sõitis koos klaveriga mitu kilti
enne kui välja vaatama läks mis koliseb  |
Palun ütle, et seda tegid platuunile
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.04.2006 18:25:04
|
|
|
kjaups kirjutas: |
Palun ütle, et seda tegid platuunile  |
platuunil pole kahjuks autot
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.04.2006 18:31:52
|
|
|
njah, samas kooliajal sai ise ka sarnast lollust tehtud. klassivenna autol (zigull) oli aken irvakil, kooli õue peal. muugiti lahti ja võeti tagant akna pealt arstikarbist valged kummikindad. pandi need üksteise sisse, et oleks tugevam ja siis leikoplaastriga sumpsi otsa kinni. kui ta koju läks siis oli rahvast parasjagu juba kogunenud vaatama. sõitis siis kooli eest minema - SUUR VALGE UDAR taga paisumas, vaatepilt oli kohutavalt naljakas
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
13.04.2006 18:33:03
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
njah, samas kooliajal sai ise ka sarnast lollust tehtud. klassivenna autol (zigull) oli aken irvakil, kooli õue peal. muugiti lahti ja võeti tagant akna pealt arstikarbist valged kummikindad. pandi need üksteise sisse, et oleks tugevam ja siis leikoplaastriga sumpsi otsa kinni. kui ta koju läks siis oli rahvast parasjagu juba kogunenud vaatama. sõitis siis kooli eest minema - SUUR VALGE UDAR taga paisumas, vaatepilt oli kohutavalt naljakas  |
Paugupeale ehmatas raudselt juht nii, et sõitis posti pikali?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.04.2006 18:34:38
|
|
|
NorthB kirjutas: |
Skeptik kirjutas: |
njah, samas kooliajal sai ise ka sarnast lollust tehtud. klassivenna autol (zigull) oli aken irvakil, kooli õue peal. muugiti lahti ja võeti tagant akna pealt arstikarbist valged kummikindad. pandi need üksteise sisse, et oleks tugevam ja siis leikoplaastriga sumpsi otsa kinni. kui ta koju läks siis oli rahvast parasjagu juba kogunenud vaatama. sõitis siis kooli eest minema - SUUR VALGE UDAR taga paisumas, vaatepilt oli kohutavalt naljakas  |
Paugupeale ehmatas raudselt juht nii, et sõitis posti pikali?  |
ei mäletagi täpselt, igatahes kinni ta ei pidanud masinat, vaid sõitis koju ära
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz88
HV kasutaja

|
13.04.2006 19:50:31
|
|
|
endal ka unes huvitavaid asju juhtunud kunagi väiksemana ärkasin hommikul ülesse ja ei saa aru kus olen ümberingi kõik valge, lõpuks taipasin ära, et olin magades kuidagi tekikoti sisse pugenud. tükk tegu oli et sealt uuesti välja saada
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
13.04.2006 19:53:15
|
|
|
unes kõndimisega selline stoori: Ise vaatasin suures toas TV3-mest filmi sõbraga, kell oli mingi 23, äkki tuli 4 aastane õde suurde tuppa, läks TV juurde ja pani teisele kanalile (vene telku) ja sis kõndis toast välja enda tuppa.
Ma vaatasin sõbrale ilmetu näoga otsa ja ka sõbra näost oli kerge välja lugeda hämmingut.
Päris tükk aega oli ikka WTF mis just toimus
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
reitz90
HV kasutaja
|
13.04.2006 20:08:16
|
|
|
Ise olen ka üpris kuutõbine. Olen tahtnud nurka kusele minna, teki olen pahupidi keeranud, teise tuppa telekat vaatama läinud jm.
Olen öösel seinalt kella haaranud ja karjunud, et see on pomm jms. Hommikul imestasin, kus kell on ja miks on kella vana asukoha juurest seinalt värv maha kraabitud. Ükskord kõndisin õe voodi poole ja ärkasin suure kisa peale üles. Ei tea mis ma teha tahtsin, ära kägistada?
Õhtul tülitsesime ka muidu. Ema rääkis, et ta olevat öösel rõdule kohvi jooma läinud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
13.04.2006 20:10:23
|
|
|
Sõber rääkis kah ühe loo: oli tal raskemat sorti häda, lasi padja peale, sis pööras padja ümber ja magas edasi
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
13.04.2006 20:46:36
|
|
|
mees näeb unes, et sööb seeni. seened aga jõle vintsked. närib ja närib kuni lõpuks seened otsas.
hommikul ärkab - padi läinud!
habemega nali juba, aga sobib siia konteksti
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
lolloom
HV veteran

|
13.04.2006 21:08:26
|
|
|
Endal juhtub vahest nii, et kui hommikul ärkan, olen ennast voodis täpselt 180 kraadi keeranud (jalad padjal)
Juhtus millalgi suvel ka nii, et läksin 22 paiku magama, ja kui kella 23 paiku lambist üles ärkasin, arvasin, et juba hommik ja alles riided selga pannud, sain aru, et õhtu veel alles.
_________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB |
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
209 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
13.04.2006 21:16:16
|
|
|
Koolis käisin, siis läksin kunagi 7-8 klassis hommikul kell 6 kooli, sest kell oli vale
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
13.04.2006 21:18:55
|
|
|
Päeval väike uinak pärast kooli et trenni normi minna oleks.
Üles ärgates vaatasin kella, ai raisk kohe kohe läheb buss kooli ju, riidesse, asjad koolikott, hoo pealt kingad ja jope, alla komistades vaatan hmm wtf päike loojub?
ei ole asi õige raibe
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
13.04.2006 22:06:07
|
|
|
mul sama hajameelsust esinenud hommikul näiteks laupäeviti nagu margusser'il lähed räigelt ähmi täis et oi plää kool ju täna,siis poolel teel saab aru pähe õnneks.
Sõbral oli nii,et unes kõndides tahtis peldikusse minna,tegi siis korteri ukse lahti ja kuses trepikoja täis
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
jansik092
HV vaatleja
|
13.04.2006 22:50:04
|
|
|
Endal ka üks magamise lugu. Ise aru ei saand aga öösel ronisin venna voodisse kaissu talle ta ajas mind kuidagi ära aga ma küll midagi sellest ei mäleta
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
13.04.2006 22:55:22
|
|
|
Sugulane, pühap vastu esmaspäeva ööset, selge peaga ärkas järsku välisukse ees, tekk ümber, uks lukus.. Hakkas lammutama siis ja lõpuks äratas sellega ülejäänud pere üles, kes ta sisse lasi. Poiss oli öösel aknast välja garaazi katusele ja sealt alla hüpanud, kusjuures aken oli kinni..
Samas majas olen ka ise ööbinud ja üks hommiku siis pereema-isa rääkisid, et ma olevat öösel vetsu otsides nende magamistuppa läinud ja kapile istunud - õnneks juhatasid nad mind sealt välja..
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
13.04.2006 23:01:41
|
|
|
Hõljuk kirjutas: |
Koolis käisin, siis läksin kunagi 7-8 klassis hommikul kell 6 kooli, sest kell oli vale  |
ma käisin esimeses klassis kui pärast esimest koolinädalat, tahtsin laupäeval ka kooli minna
Viimasel ajal tuleb tihti pühapäeva õhtuti Tartusse sõita ja seal ühistranspordiga liikelda. Iga kord bussi oodates vaatan et krt jälle jääb 10-20 minuti hiljaks. Ükspäev siis avastasin, et pühapäeval on hoopis teised sõiduajad
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
13.04.2006 23:09:17
|
|
|
Mul sõber iga õhtu mõliseb unes. No haledad naeru krambid samas kõraval arvuti taga olles.
Kõige koomim: Istusin siis arvuti taga ja tüüp järsku tõmbab tekki suuni. "Ma ei tea mis sealt tuleb! Lagi kukub peale!" Ma siis vaatan ja hämmingus. Kutt kukub vilistades ennast ühest voodi otsast teise liigutma (kergete tõugetega). Ma täiega irnun. Vaatab mulle otsa, "Lagi kukub pähe!". Siis tõmbas endale tekki silmadeni. Ma ikka, et mis sokk on, jää magama. Siis ise taipas ära, et midagi pole õige ja ma irnun arvuti taga. Käis minu pihta väikene repliik, "Käi p*rsse" ja siis keeras ettevaatlikult külje ja jäi taas magama...
Eile magas magas mingine kella 23 paiku ja järsku tõuseb voodisse istukile (telekas mängis). Vaatab telekas, "Mis sokk on?", vaatab mind ja uuesti "Mis sokk on?"... Ma vastu "Mis sokk on?"... Sõber "Ma ei tea, kuid midagi pole õige" Nii ta oli mingi minutikese shokkis ja siis jäi magama, nagu midagi poleks juhtunud
Ise olen vist paar korda unes ainult mingit nime öelnud või kergelt naernud (kui mõnusalt naljakas unenägu on olnud) ja siis kohe silmad avanud
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.04.2006 23:11:05
|
|
|
mnjaah, ma läksin ükskord kooli kah, uksed olid kinni, ootasin üheksani(kool hakkas siis)
ikka uksed kinni, like wtf, helistan koju - kodust öeldakse, et tule ära loll täna laupäev
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
14.04.2006 00:59:21
|
|
|
kjaups kirjutas: |
Ise olen vist paar korda unes ainult mingit nime öelnud või kergelt naernud (kui mõnusalt naljakas unenägu on olnud) ja siis kohe silmad avanud  |
jajaaa
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivoku
HV veteran

|
14.04.2006 14:08:16
|
|
|
endal siistäna öösel siuke lugu,et mõtleisn,et vaatan filmi "malev" ära ja noh kuna arvuti õe toas siis kobisin siin voddisse ja vaatasi nseda malevat kuni magama jäin poolepealt, aga millegipärast hommikul oli oma toas ja oma voodis ilma padja ja tekita kuna padi ja tekk olid õe toas
kunagi kui noorem olin siis ema rääkis,et olin öösel hakanud riide kappi ronima ja ku iema kysis,et mis sa teed siis ma oli nvastanud,et lähen põllule kartuleid võtma
vanas korteris veel elades (olin siis mingi 6-7 vist) nägin unes,et ema käskis mul taburetipeale kusta, noh egas midagi lasingi läbi une
_________________ roogi räime. |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
8 :: |
7 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
14.04.2006 14:18:46
|
|
|
toivoku, need läbi une laskmised on ilgelt rõvedad.. Lähed unes põiele - oi kui hea on lasta.. Poole pealt ärkad üles ja ongi kõik täis lastud..
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivoku
HV veteran

|
14.04.2006 14:29:28
|
|
|
Rajareits kirjutas: |
toivoku, need läbi une laskmised on ilgelt rõvedad.. Lähed unes põiele - oi kui hea on lasta.. Poole pealt ärkad üles ja ongi kõik täis lastud..  |
noh jah
_________________ roogi räime. |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
8 :: |
7 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.04.2006 15:51:44
|
|
|
kunagi väiksena maal tõusin voodist püsti, võtsin kapilt pastaka ja läksin seda pistikupessa toppima
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|