Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Draqula
HV Guru
|
07.03.2006 17:14:28
|
|
|
Nu lepingu lõpetamine on ikka selline asi mis peab korrektselt käima, mitte lihtsalt maili teel - tahan naabrimehele jama keerata, saadan tema nimel maili et lõpetage leping. Nii ei saa ju.
Nende poolt oli muidugi nõme niimoodi kuu lõpuni vastusega venitada, aga kuidas tulla selle peale üldse et meili teel võiks lepingut lõpetada...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
07.03.2006 17:28:22
|
|
|
lepingu lõpetamise soovi aktsepteeritakse ka kirja või faksi teel saadetuna. taaskord maksab üldtingimusi lugeda.
vastastikuse nõusoleku eeldust lepingu lõpetamiseks ei usu:)
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gene
Piiratud kasutaja

|
07.03.2006 18:43:42
|
|
|
Oeh ma mõtlesin, et annan neile lihtsalt oma soovi edasi.
"Soovime lepingut lõpetada" Aga nemad lihtsalt vastasid, et interneti teel ei sa seda teha.
Mitte, et nad oleks vastanud kuidas või kus seda teha saab.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
somekas
HV vaatleja
|
07.03.2006 19:48:47
|
|
|
täna Starmani klienditeenindus oli küll tasemel
kuna vahetasin arvutit ja net kadus, siis esimese korraga sain infotelefonile löögile ja nende poolt kiire reageering ning voila net olemas. huvitav asjaolu oli selles, et ei pidanud isegi oma aadressi ütlema (igaksjuhuks küsisin üle, et nad ikka minu aadressist räägivad ja selgus, et jah).
Seega kuna märts on teeninduse kuu, siis minu poolt Starmanile 5 pluss
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
07.03.2006 23:00:52
|
|
|
somekas, samas oleks piisanud kui sa ise oleks oma modemile restardi teinud 8)
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gene
Piiratud kasutaja

|
07.03.2006 23:06:21
|
|
|
OT: aga mulle tundub, et starman on nagu k-salong.
Asjad toimuvad kuidas kunagi.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
07.03.2006 23:09:59
|
|
|
somekas kirjutas: |
(y) täna Starmani klienditeenindus oli küll tasemel :D
kuna vahetasin arvutit ja net kadus, siis esimese korraga sain infotelefonile löögile ja nende poolt kiire reageering ning voila net olemas. huvitav asjaolu oli selles, et ei pidanud isegi oma aadressi ütlema (igaksjuhuks küsisin üle, et nad ikka minu aadressist räägivad ja selgus, et jah).
Seega kuna märts on teeninduse kuu, siis minu poolt Starmanile (y) 5 pluss |
sul hirmus ei hakanud:D isegi aadressi ei kysita, ise teavad, et kes ja kust :lol:
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
somekas
HV vaatleja
|
08.03.2006 09:45:15
|
|
|
TO raiku tegin ka ise restardi, ei mõikand. kuna eelnev kogemus oli starmani infotelefonist muusikat kuulata päris mitu minutit, siis tegin kõik minust sõltuva, et sinna helistada ainult viimases hädas.
to blas. kui sa nii tark oled ehk, siis seletad mismoodi nad minu aadressi kätte said. leping pole minu nimel, lepingus sisalduvad tel nr on teine ja ainuke kontakt on sinna üks kord helistatud minu telefonil.
ei usu et sateliit mind jälgib . pole nii tähtis isik kelle tegemisi luurata
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
08.03.2006 09:59:05
|
|
|
Jaanuari alguses kolisin Elioni korrusmaja interneti peale. Kui asi töötas, logisin Starmani weebil sisse ja lõpetasin lepingu ära. Paari päeva pärast tegin seda uuesti. Paari päeva pärast saatsin neile e-maili, et milles asi ja miks nad mu lepingut ära ei lõpeta. Vastuseks sain maili, kus kirjutati, et vabandavad hilise vastuse eest ja leping on lõpetatud esimesest korrast, kui ma seda Starmani weebilehe kaudu tegin.
Seega saab lepingut lõpetada küll, tagasiside on lihtsalt uimane.
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
08.03.2006 10:11:04
|
|
|
somekas kirjutas: |
to blas. kui sa nii tark oled ehk, siis seletad mismoodi nad minu aadressi kätte said. leping pole minu nimel, lepingus sisalduvad tel nr on teine ja ainuke kontakt on sinna üks kord helistatud minu telefonil.
ei usu et sateliit mind jälgib :lol: . pole nii tähtis isik kelle tegemisi luurata |
ähh, ega ma paha pärast. starman salvestab infotelefoni kõnesid, mine tea mis andmed neil veel on, mille abil sind ära tuvastati:)
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
08.03.2006 10:52:47
|
|
|
minu teada kasutab starmani teenindus (ja ka mitmete teiste firmade teeninduskeskused) süsteemi, kus tuvastatakse sissetuleva telefoninumbri number ja kui see eelnevalt on lisatud kellegi kliendikontaktile (lihtne andmebaasipäring ju tegelikult; äkki ongi see üks kord helistatud), siis oskab süsteem ise avada antud kliendi kausta. tegelikult on mugav asi: ei pea alati aadressi üle küsima ja säästetakse kõvasti aega.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
16.03.2006 22:04:23
|
|
|
http://www.pohjarannik.ee/modules.php?name=News&file=article&sid=2451 vot selline apsakas oli neil seekord, ise ainult tv paketi kasutaja, aga paar sõpra kasutavad nii neti-telefoni kui tv teenust ja neil ka pold järgmine hommik signaali, siis sai helistatud neile ja uuritud milles küsimus ja sai küsitud ka selle kohta kas see ka kompenseeritakse, siis vastuseks tuli et kirjutage avaldus ja siis alles otsustatakse...no mille kuradima pärast peab klient jooksma ja krt teab kuhu kohta mingit avaldust kirjutama, eriti veel sellises mastaabis rikke puhul, samuti ei kuulnud ma vabandust ja ei loe ka seda välja antud artiklist...rääkimata nende kodulehest kust pole peale kallinevate hindade muud lugeda.
See on see et pole enam konkurentsi
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
16.03.2006 23:19:07
|
|
|
Starman hakkas Tartus näitama PimpTV-d
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gene
Piiratud kasutaja

|
17.03.2006 15:05:52
|
|
|
Tallinnas näitab juba ammu
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
17.03.2006 18:27:34
|
|
|
te pole seal tartus millegist ilma jäänud...
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
17.03.2006 19:23:05
|
|
|
wirx kirjutas: |
te pole seal tartus millegist ilma jäänud... |
inimesed tahavad pimpi näha otse, mitte läbi ärapanija 8)
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
Kommentaarid: 840 loe/lisa |
   |
4 :: |
637 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
25.03.2006 03:25:41
|
|
|
klge. mul see digi-tv ei tööta korralikult. st jõnksutab ja nagu "jääb kinni" pilt kui ka heli. et kellelgi sama probleem???
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
25.03.2006 09:07:01
|
|
|
Eile töötas.Täna ka.Öösel ei vaadanud muidugi.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
25.03.2006 16:34:16
|
|
|
-Margus- kirjutas: |
Eile töötas.Täna ka.Öösel ei vaadanud muidugi. |
meibi siis digi-boxis viga....
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
26.03.2006 18:44:24
|
|
|
Kas kellelgi veel digiboxiga analoogseid kalasid esineb?
Karp siis Humax CX-FOX C II nagu vist enamusel.
Soft: FFCCX 1.00.03, alglaadimise soft: H6.43, uuendus: 23 DEC 2005.
Vaatasin, et FinnSat'i lehel pakuti juba ka uuemat versiooni - Soft: FFCCX 1.00.10, alglaadimise soft: H6.44, uuendus: 24 FEB 2006.
Probleemid sellised:
* Kellaaeg ja koos sellega saatekava jääb pidevalt taha, avitab välja/sisse lülitamine.
* Volume'i muutmisel ei tule vahest vastavad OSD riba ette.
* Vahest subtiitrid jäävad kinni ja siis mõne ajapärast jooksevad kiirelt järgi.
* Kohati viskab ette kirja: Vigane Kaart.
* Lisaks kalasid pildi hangumisega ja kanalite vahetamisega. PIMP'i siia alla ei arvesta, see hakib nagunii pidevalt.
Ise loodan, et pigem softi, kui raua bugi.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
26.03.2006 20:20:47
|
|
|
ei tea. helistan homme ja küsin järele, et miks nii on
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
muri666
HV kasutaja
|
26.03.2006 21:04:51
|
|
|
plaan siis endale ka starmani kaabel-tv ja internet panna. Mõned küsimused selle kohta, klienditeeninduses suht napisõnalised neiud.
Tuppa tuleb üks antenni kaabel. See läheb modemisse, modemist cat5 läheb arvutitaha ja modemist antenni kaabel läheb teleka taha?
Tahaks panna ruuteri, et kui vaja siis saaks mitmesse arvutisse neti.
Ei taha seadmeid rentida. Oskab keegi öelda mis seadmed ma poest ostma peaksin et saaksin tehtud nagu eespool mainitud..
viimati muutis muri666 26.03.2006 21:42:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roid Rat
HV vaatleja

|
26.03.2006 22:02:48
|
|
|
Ühel päeval helistas koju Starmani operaator ja küsis kas ma ei tahaks nende võrku minna. Pakuti sama kiiret neti kui mul praegune Elioni kodulahendus (2 MB download ja 0,5 MB vms upload), tasuta modemit, tasuta traadita lauatelefoni ja neljandiku odavamat kuumaksu ja odavaid kõnesid jne.. Tekkis küsimus, et milles konks on? Kas see odavam hind tuleb siis kvaliteedi arvelt? Kas Starmanil on tihti serveri vms probleeme?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
26.03.2006 23:41:58
|
|
|
muri666 kirjutas: |
plaan siis endale ka starmani kaabel-tv ja internet panna. Mõned küsimused selle kohta, klienditeeninduses suht napisõnalised neiud.
Tuppa tuleb üks antenni kaabel. See läheb modemisse, modemist cat5 läheb arvutitaha ja modemist antenni kaabel läheb teleka taha?
Tahaks panna ruuteri, et kui vaja siis saaks mitmesse arvutisse neti.
Ei taha seadmeid rentida. Oskab keegi öelda mis seadmed ma poest ostma peaksin et saaksin tehtud nagu eespool mainitud.. |
ei, modemi tagant ei lähe entenn telekasse. ennem modemit olen splitteri pannud, kust siis üks modemisse, teine digi-box`i.(ja sealt edasi telekasse).
kui tahad ruuterit panna, siis modemist väljuv võrgujuhe ruuterisse, sealt siis edasi kas arvutisse või wi-fi võrk. oleneb, mida tahad.
kui tellid starmanist kolmik-paketi, siis saad modemi tasuta kaasa(nö "tasuta" - sinu oma pole, aga renti ka ei võeta sellelt)
koxx kirjutas: |
Ühel päeval helistas koju Starmani operaator ja küsis kas ma ei tahaks nende võrku minna. Pakuti sama kiiret neti kui mul praegune Elioni kodulahendus (2 MB download ja 0,5 MB vms upload), tasuta modemit, tasuta traadita lauatelefoni ja neljandiku odavamat kuumaksu ja odavaid kõnesid jne.. Tekkis küsimus, et milles konks on? Kas see odavam hind tuleb siis kvaliteedi arvelt? Kas Starmanil on tihti serveri vms probleeme? |
ma olen starmani klient olnud mingi aasta nüüd- praegu pole küll midagi negatiivset öelda. ootamatuid katkestusi pole olnud, hooldustööd teatatakse piisava varuga ette. kvaliteetne on ka! kiirus on selline, nagu lubatud. julgeks isegi soovitada
ja millegipärast ma arvan, et konksu polegi- lihtsalt tahavad kliente juurde
|
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
27.03.2006 11:30:33
|
|
|
Kaabelneti "viga" on suht kusine upstream. Muidugi tahavad kliente juurde, nende hinnad on tolafoni hindadest sutsu soodsamad ka.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|