|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
mar6
HV veteran
|
13.03.2006 16:10:22
|
|
|
Ja selline asi veel, et üks inimene ütles, et ma ei saa saksamaale maksta kuna mul pole pankas eurosid vaid on kroonid.
Aga mul ühispankas näitab nii eurosid kui ka kroone. Minu meelest peaks pank ju automaatselt kroonid eurodeks tegema kui ma raha saadan.... eriti veel euroopa liitus.
Või on midagi muutunud? Keegi kes on saatnud raha oskab äkki kommenteerida?
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
13.03.2006 16:41:57
|
|
|
| mar6 kirjutas: |
Ja selline asi veel, et üks inimene ütles, et ma ei saa saksamaale maksta kuna mul pole pankas eurosid vaid on kroonid.
Aga mul ühispankas näitab nii eurosid kui ka kroone. Minu meelest peaks pank ju automaatselt kroonid eurodeks tegema kui ma raha saadan.... eriti veel euroopa liitus.
Või on midagi muutunud? Keegi kes on saatnud raha oskab äkki kommenteerida?  |
Pank vahetab su raha ära. Oma kursiga, mille leiad vastava panga valuutakursside leheküljelt, ülekandekursside alt. Kui teed välismaale mineva makse, saad maksekorraldust tehes panna ka maksevaluuta: eurod, dinaarid, tugrikud, mida iganes - peaasi, et pank seda valuutat konverteerib, siis vahetab ta selle ära kah.
Niiet su 'üks inimene' ei ole piisavalt informeeritud.
|
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
1 :: |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
13.03.2006 17:16:18
|
|
|
| Hallvatt kirjutas: |
Või on midagi muutunud? Keegi kes on saatnud raha oskab äkki kommenteerida?  |
Pank vahetab su raha ära. Oma kursiga, mille leiad vastava panga valuutakursside leheküljelt, ülekandekursside alt. Kui teed välismaale mineva makse, saad maksekorraldust tehes panna ka maksevaluuta: eurod, dinaarid, tugrikud, mida iganes - peaasi, et pank seda valuutat konverteerib, siis vahetab ta selle ära kah.
Niiet su 'üks inimene' ei ole piisavalt informeeritud. |
Seal ühispanga lehel ma paneks jah euro, seal vist oligi see ainus valik kui ma teen makset euroopa liitu.
Sellega ei tohiks siis nagu probleeme olla.
Siis mul õigus ikka selles asjas õnneks.
Hakkasin juba arvama, et ei saagi oma pangaarvelt raha kanda, vaid peab sinna enne eurosid toppima
|
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
16.03.2006 22:54:57
|
|
|
Hmm tekkis probleem. Olen ostnud eBayst juba paar asja . Seni on läinud kõik hästi , kuid nüüd esines läbi paypal makstes üks jama : Tahan maksta , aga :
"This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link."
Unetis pole midagi kirjas , et kaart oleks kuidagi moodi blokeeritud või kinni . Milles probla ?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
17.03.2006 09:01:34
|
|
|
Viidikas, ega sa vahepeal uut kaarti pole teinud?
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
| Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
17.03.2006 09:01:40
|
|
|
| Viidikas kirjutas: |
| Hmm tekkis probleem.... |
SEB Eesti Ühispank
Kontaktid
Kliendiabi: 665 5100
info@seb.ee
Parem helista sinna ja loe see teade ette.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
17.03.2006 13:54:42
|
|
|
| Ei ole teinud , aga pärast seda jama tegin uue kaardi , kuid ei kirjutanud neid security koode üles jne . Enam ei leia neid ka kuskilt ..
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
21.03.2006 10:54:04
|
|
|
| Mis security codes? Tegid U-netis virtual visa? CVV2 koodi näed kui võtad ülevalt lepingud->kaardid->minu pangakaardid, sealt saad muuta limiiti ja kõike. Aga minul on hoopis teine küssa. Nimelt et kas Eesti kodanikule on paypalis mingi makselimiit palju ta võib üle kanda 1 kuu jooksul? Ostsin märtsis ühe asja paypali kaudu, paar nädalat hiljem uuesti ostes ütles et lisa uus krediitkaart või ühine expanded use programmiga et saaksid maksta aga isegi uue kaardi lisamisel ütles ikka sedasama. Kokku oleks läinud koos eelmise maksega summa napilt üle 300£, tea kas see on mingi limiit idaeurooplastele?
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
21.03.2006 11:44:06
|
|
|
| Jorsik kirjutas: |
| Mis security codes? Tegid U-netis virtual visa? CVV2 koodi näed kui võtad ülevalt lepingud->kaardid->minu pangakaardid, sealt saad muuta limiiti ja kõike. Aga minul on hoopis teine küssa. Nimelt et kas Eesti kodanikule on paypalis mingi makselimiit palju ta võib üle kanda 1 kuu jooksul? Ostsin märtsis ühe asja paypali kaudu, paar nädalat hiljem uuesti ostes ütles et lisa uus krediitkaart või ühine expanded use programmiga et saaksid maksta aga isegi uue kaardi lisamisel ütles ikka sedasama. Kokku oleks läinud koos eelmise maksega summa napilt üle 300£, tea kas see on mingi limiit idaeurooplastele? |
Sellest on siin eespool juttu ka olnud. Miks paypal sellist jama korraldab, ei oska öelda. Kustuta oma paypal-i konto ära ja tee uus, siis peaksid jamast lahti saama.
|
|
| Kommentaarid: 330 loe/lisa |
   |
288 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
21.03.2006 12:45:55
|
|
|
| tiit26 kirjutas: |
| Sellest on siin eespool juttu ka olnud. Miks paypal sellist jama korraldab, ei oska öelda. Kustuta oma paypal-i konto ära ja tee uus, siis peaksid jamast lahti saama. |
Kurat küll, ei saa kustutada ka praegu, mul on open dispute ühe ebay müüjaga. Paypal ka ei viitsi vastata mu järelpärimisele ja 2 päeva on veel aega et maksta ebayst ostetud asja eest on kuradi tropid
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
21.03.2006 14:18:25
|
|
|
| Sellest on siin eespool juttu ka olnud. Miks paypal sellist jama korraldab, ei oska öelda. Kustuta oma paypal-i konto ära ja tee uus, siis peaksid jamast lahti saama. |
Kurat küll, ei saa kustutada ka praegu, mul on open dispute ühe ebay müüjaga. Paypal ka ei viitsi vastata mu järelpärimisele ja 2 päeva on veel aega et maksta ebayst ostetud asja eest on kuradi tropid  |
Ega mul oli sama lugu, päris vähe närvi ajas. Aga ega meili teel neilt kiiret vastust ei saa. Kui inglise keel suus, siis mõttekam helistada.
|
|
   |
288 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
21.03.2006 14:48:05
|
|
|
Kurat küll, ei saa kustutada ka praegu, mul on open dispute ühe ebay müüjaga. Paypal ka ei viitsi vastata mu järelpärimisele ja 2 päeva on veel aega et maksta ebayst ostetud asja eest on kuradi tropid  |
Ega mul oli sama lugu, päris vähe närvi ajas. Aga ega meili teel neilt kiiret vastust ei saa. Kui inglise keel suus, siis mõttekam helistada. |
Kusjuures ma sain nüüd vastuse, 1 päevaga, wow Seal soovitati teine paypali account teha. No ma siis tegin. Aga ma ei leia kohta ebays, kus saaks muuta paypali andmeid. Või on sellest pohhui? Et ma tahaks maksta oksjonil võidetud asja eest, teine paypal on ka minu oma ju, kas ma saaks sellega ka makstud? Ja kui saan, kas siis see buyers protection kehtib ikka?
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
21.03.2006 22:34:48
|
|
|
Ega mul oli sama lugu, päris vähe närvi ajas. Aga ega meili teel neilt kiiret vastust ei saa. Kui inglise keel suus, siis mõttekam helistada. |
Kusjuures ma sain nüüd vastuse, 1 päevaga, wow Seal soovitati teine paypali account teha. No ma siis tegin. Aga ma ei leia kohta ebays, kus saaks muuta paypali andmeid. Või on sellest pohhui? Et ma tahaks maksta oksjonil võidetud asja eest, teine paypal on ka minu oma ju, kas ma saaks sellega ka makstud? Ja kui saan, kas siis see buyers protection kehtib ikka? |
No lähed paypal-i lehele, seal Pay for eBay, sisestad vajalikud andmed ja peaksid makstud küll saama. Ja see buyers protection peaks ikka kehtima, kuna makstes ju jääb näha, et sina oled maksnud.
|
|
   |
288 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
22.03.2006 16:42:12
|
|
|
| Minul on selline probleem , et maksin ühe PSP mängu eest raha ära ca 10 päeva tagasi ning saatsin ka emaili , et makstud. Saatsin 3 emaili , kuid 10ne päeva jooksul pole ühelegi vastatud. Sama enne , kui ma ostma hakkasin vastas ta igale mu emailile. Ootan veel paar päeva . Kuid mida teha , kui pakk ei jõuagi kohale ?
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
23.03.2006 12:48:32
|
|
|
Viidikas, file a claim @ paypal.
Samas on mul endal analoogne case olnud. Jaanuari lõpus maksin asja eest raha (£13) ära. Kolme nädala pärast küsisin müüjalt, et kus kraam on. Müüja tsiteeris aadressi ja ütles, et kaup on teel. Aadress oli õige ja rahunesin maha. Kaks nädalat hiljem mainisin meilis müüjale, et kaupa pole ikka veel kohal. Kokku saatsin vist 3 meili ja 2 teadet ebays - ei vastatud. Siis pöördusin paypali poole ja nädalaga oli raha arvel tagasi, müüjast polnud aga midagi kuulda. Eks see, et pakk oli kindlustatud, aitas kindlasti kaasa. Ja arvake ära, mis pakikene mulle umbes nädal peale raha tagasisaamist postkasti potsatas!! Sealt sain välja lugeda, et jaanuari lõpus oli ka postitatud. Müüjalt pole siiamaani midagi kuulda olnud.
Vahel võib paki UK'st Estoniasse jõudmine krdi kaua aega võtta...
_________________ Allkiri |
|
| Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
23.03.2006 21:42:03
|
|
|
| Viidikas kirjutas: |
| Minul on selline probleem , et maksin ühe PSP mängu eest raha ära ca 10 päeva tagasi ning saatsin ka emaili , et makstud. Saatsin 3 emaili , kuid 10ne päeva jooksul pole ühelegi vastatud. Sama enne , kui ma ostma hakkasin vastas ta igale mu emailile. Ootan veel paar päeva . Kuid mida teha , kui pakk ei jõuagi kohale ? |
Mismoodi sa maksid, paypali kaudu? kust see pakk teele saadeti, sellest oleneb kaua tuleb? Aga jah, file a claim, kui on buyers protection programi alt müüdud see mäng, siis peaks raha tagasi saama.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Polt
HV vaatleja
|
03.04.2006 16:52:01
|
|
|
Sooviks siis saksamaalt ühe autovõimendi osta, umbes 50 eurose, päris hea peaks saama.Niipalju kui olen arusaanud läheb postikulu kuskil 20-30 eurot otsa?Kui ma olen müüjalt saanud arvenumbri ja papi ülekandnud siis kas ma pean talle ka selle saatekulu maksma või maksan selle mina?Tõenöoliselt toimub see DHL-ga, kas need vennad toovad mulle selle raha eest ka ukse taha või pean ma kuhugi sellele järgi minema jne
Kui kellelgi on teemaga kogemusi oleks väike abi väga teretulnud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
03.04.2006 18:27:55
|
|
|
| Polt kirjutas: |
Sooviks siis saksamaalt ühe autovõimendi osta, umbes 50 eurose, päris hea peaks saama.Niipalju kui olen arusaanud läheb postikulu kuskil 20-30 eurot otsa?Kui ma olen müüjalt saanud arvenumbri ja papi ülekandnud siis kas ma pean talle ka selle saatekulu maksma või maksan selle mina?Tõenöoliselt toimub see DHL-ga, kas need vennad toovad mulle selle raha eest ka ukse taha või pean ma kuhugi sellele järgi minema jne
Kui kellelgi on teemaga kogemusi oleks väike abi väga teretulnud. |
Postikulu maksmisest - vaata, mis oksjonikirjelduses selle kohta öeldud on. Enamasti, nii 99% juhtudel maksab ostja.
Paki saatmise hind oleneb mis teenust ta kasutab, võib 20-30 euri olla küll.
DHL ei ole aint kullerifirma, saksamaal veab ta laiali kõik pakid. Kui müüja ütleb sulle, et tuleb DHLiga, siis kontrolli, kas see on kulleriteenus või tavaline postipakk. Kui kuller, siis toob ta sulle ukse taha jah. Kui tavapost, pead postkontorisse järele minema, kui koju pakiteatis tuleb.
|
|
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
03.04.2006 18:38:13
|
|
|
| mis krediit kaardid siis kehitvad seal. kas on mingid erilised nõuded. Proovisin ego nr panna aga ei tunnistanud. mis ma valesti tegin. äkki peab mingi rahvusvahelise süsteemi aktiveerima
|
|
| Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
5 :: |
4 :: |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmg
Kreisi kasutaja

|
03.04.2006 20:07:56
|
|
|
Hansapanga tudengikaart toimib
_________________ |V|355 VV17|-| 7}{3 |3357, [)13 (_1|<3 7]-[3 R357 |
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
03.04.2006 20:15:11
|
|
|
| ego ei ole õige krediitkaart imo, mina olen kasutanud ühispanga u-kaarti, saab teha u-neti kaudu ja kohe toimib
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
112
HV kasutaja
|
04.04.2006 12:14:34
|
|
|
| excalibur kirjutas: |
| Proovisin ego nr panna aga ei tunnistanud. |
Mul ka EGO nr pandud ja toimib
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
20.04.2006 11:45:18
|
|
|
Kas kellelgi on veel selline probleem, et ebay lehte nagu ei laadi ära vahel vaid nagu ühendus kaoks?
Vahepeal on kõikide müüdavate asjade taga nullid(näitab palju asju müügis) ja siis jälle töötab ja siis jälle nullis.
Ise kasutan muidu firefoxi. Üldiselt olen seda täheldanud saksa ebays ja niipalju kui saksa keelest aru saan siis kirjutab nagu mingist nende serveri veast, aga see jama on juba kestnud mitu kuud...
|
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
20.04.2006 13:55:40
|
|
|
Kas kellelgi on veel selline probleem, et ebay lehte nagu ei laadi ära vahel vaid nagu ühendus kaoks?
Vahepeal on kõikide müüdavate asjade taga nullid(näitab palju asju müügis) ja siis jälle töötab ja siis jälle nullis.
Ise kasutan muidu firefoxi. Üldiselt olen seda täheldanud saksa ebays ja niipalju kui saksa keelest aru saan siis kirjutab nagu mingist nende serveri veast, aga see jama on juba kestnud mitu kuud... |
Mul IE-ga küll kõik toimib
|
|
   |
288 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
20.04.2006 16:10:07
|
|
|
Ise kasutan muidu firefoxi. Üldiselt olen seda täheldanud saksa ebays ja niipalju kui saksa keelest aru saan siis kirjutab nagu mingist nende serveri veast, aga see jama on juba kestnud mitu kuud... |
mul (firefox) viskab ka vahepeal vigu sisse ja vahepeal ajab lehekülje layouti paigast. aga reload või edasi-tagasi on alati probleemi lahendanud.
|
|
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|