Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
03.03.2006 01:00:49
|
|
|
abit kirjutas: |
ostjal ei tohiks mingit vahet olla...mul ei ole probleemi sellega küll olnud |
väike vahe on... põmst võin krediitkaardimakse panga kaudu tagantjärgi tühistada. misjärel küsib paypal müüjalt ka raha tagasi. ehkki see on juba kauba teele saatnud. see on ränk protsess, aga võimalik. ja mõned ebay müüjad (eriti saksmannid), vähe arad nagu nad on, kujutavad seda meie pangandust siin endale muidugi väga anarhiana ette ning arvavad, et idaeurooplased teevad kohe esimesel võimalusel neile tünga. eks nad taha oma riske lihtsalt maandada ja hirmu minimiseerida...
põmst ma saan tühistada ka paypali makse muidugi - esitades pretensiooni jne. aga see on samuti keeruline protsess, kus ka müüja saab sekka kobiseda. krediitkaardiga üle paypali läind papi puhul on müüja aga jõuetu.
ausalt öeldes olen ka korra elus ebays tünga saand - ja seda justnimelt sakslaselt, kes raha sai, aga kaupa ei saatnud. ja siis on problesid olnud paari saksas elava türgiga. ühegi teise maa ebaytajaga mul negatiivset kogemust pole. pole ka osta.ee-s ega siingi ühtki negatiivset ärikogemust. sestap võin öelda et sakslaste hirm muude maade tüngategijate ees on alusetu, otsigu parem endi hulgast pätte. aga ega nad ei kuulaks seda juttu niikuinii...
kokkuvõttes on tark müüjaga enne pakkuma hakkamist ikkagi maksmise variandid selgeks rääkida. ja kui ta ei taha üle paypali krediitkaardi raha, siis tuleb lihtsalt kelleltki teiselt osta. ükski pakkumine pole ainulaadne ja kordumatu, nii et nui neljaks peab kätte saama. isegi haruldasemad asjad tulevad ikka väikese vahega jälle müüki. tuleb lihtsalt kannatlik olla - ükskord müüb vajalikku asja ka kutt, kes maksmismeetoditest probleemi ei tekita.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
03.03.2006 16:58:38
|
|
|
Sain asja makstud juba
Aga kui kaua tuleb umbes pakk inglismaalt Royal AirMailiga ?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
06.03.2006 13:35:06
|
|
|
Selline asi veel et kui ma võidan oksjoni, siis saadetakse automaatselt e-mail kus on siis see "pay now" nupp.
Aga kui mul omal pole paypali kontot ja tahaks et keegi teine maksab oma paypali kontoga, kas siis saab nii, et siis see teine inimene lihtsalt saadab oma paypali kontolt müüja kontole või peab kõik toimuma läbi selle mulle saadetud e-maili?
Ma ise millegipärast arvan, et peab ise kasutama ikka seda pay now nuppu peale oksjoni lõppu saadetud emailis. On keegi aidanud kellelgi nii makset teha?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
06.03.2006 14:09:22
|
|
|
mar6 kirjutas: |
Selline asi veel et kui ma võidan oksjoni, siis saadetakse automaatselt e-mail kus on siis see "pay now" nupp.
Aga kui mul omal pole paypali kontot ja tahaks et keegi teine maksab oma paypali kontoga, kas siis saab nii, et siis see teine inimene lihtsalt saadab oma paypali kontolt müüja kontole või peab kõik toimuma läbi selle mulle saadetud e-maili?
Ma ise millegipärast arvan, et peab ise kasutama ikka seda pay now nuppu peale oksjoni lõppu saadetud emailis. On keegi aidanud kellelgi nii makset teha? |
kui sa ise ei maksa, ei ole sul selle pay-it-now'ga midagi pihta hakata.
see kutt, kes maksab, peab alustama lihtsalt paypalis makset müüjale ja makse märkeks panema selle sinu võidetud oksjoni nr-i. ühtlasi sa võiks müüjat teavitada, et teine mees maksab sinu oksjoni. sellega oiad palju jama ära
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
06.03.2006 14:14:28
|
|
|
Hallvatt kirjutas: |
Ma ise millegipärast arvan, et peab ise kasutama ikka seda pay now nuppu peale oksjoni lõppu saadetud emailis. On keegi aidanud kellelgi nii makset teha? |
kui sa ise ei maksa, ei ole sul selle pay-it-now'ga midagi pihta hakata.
see kutt, kes maksab, peab alustama lihtsalt paypalis makset müüjale ja makse märkeks panema selle sinu võidetud oksjoni nr-i. ühtlasi sa võiks müüjat teavitada, et teine mees maksab sinu oksjoni. sellega oiad palju jama ära |
Müüjat teavitaks jah enne, aga tekkis lihtsalt selline küsimus, et mis sellest "ripakil" e-mailist saab, mis teatab et ma võitsin ja ootab nagu sealt nupu kaudu maksmist.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
06.03.2006 14:29:26
|
|
|
Müüjat teavitaks jah enne, aga tekkis lihtsalt selline küsimus, et mis sellest "ripakil" e-mailist saab, mis teatab et ma võitsin ja ootab nagu sealt nupu kaudu maksmist.  |
viska minema. või hoia alles, ükskõik. sa ei saa seda nuppu lihtsalt kasutada.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
06.03.2006 16:47:07
|
|
|
Müüjat teavitaks jah enne, aga tekkis lihtsalt selline küsimus, et mis sellest "ripakil" e-mailist saab, mis teatab et ma võitsin ja ootab nagu sealt nupu kaudu maksmist.  |
viska minema. või hoia alles, ükskõik. sa ei saa seda nuppu lihtsalt kasutada. |
Aga see "teine mees" ju saab, kui ta sama masina tagant seda teeb?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
06.03.2006 16:59:17
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Aga see "teine mees" ju saab, kui ta sama masina tagant seda teeb? |
Oeh. Puust ja punaseks. See 'nupp' on link, mis viib kohale, kus sina (st sinu kasutaja ebays ja ka sama meiliga kasutaja paypalis) maksab müüjale (tema kasutajanimi ebays ja paypalis) selle konkreetse ostu eest. Kui üks asjadest ei klapi - müüja pole see, ostja pole see, ost pole see, summa pole see - siis ei saa seda linki kasutada. Sest seal ei saa andmeid muuta. Punkt. Kui aru ei saanud, kasuta seda nuppu, vaata, mis juhtub. Mis krdi vajadus on tingimata igasugu nuppe vajutada, eriti kui on öeldud, et sest pole abi?! On siis nii raske käsitsi andmeid paypali sisse toksida?
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
eXacTy
Kreisi kasutaja
|
06.03.2006 17:36:01
|
|
|
Mul paypalis hetkel selline probleem, et enam ei saa tasuda asjade eest. Annab sellist kirja
"To send more than your sending limit, add a Mastercard, Discover, or American Express card and enroll in PayPal's Expanded Use Program."
Tegin U-kaardi ja panin limiidi 30000.- ja sellest olen maxnud mingi 300-500.- Nii et selle kaardi limiit ei saa täis olla ja mina ei leidnud baypalist ka et mul oleks limiit peal kuskil vms...
Tegin uue U-kaardi ja ütleb et ikka limiit täis Tähendab viga on paypalis...
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
06.03.2006 17:51:07
|
|
|
eXacTy kirjutas: |
and enroll in PayPal's Expanded Use Program. |
Selle tegid ära ikka?
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
eXacTy
Kreisi kasutaja
|
06.03.2006 18:05:35
|
|
|
Ei aga mis asi see on ja kuida seda teha saab?
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiit26
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 330 loe/lisa |
   |
288 |
|
tagasi üles |
|
 |
eXacTy
Kreisi kasutaja
|
06.03.2006 19:20:23
|
|
|
Tänud, kustutasin konto ära tegin uue ja toimib
Ma juba mõtlesin, et ei saagi maxtud. Hea et siin niipalju abivalmis inimesi on
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
06.03.2006 22:05:22
|
|
|
Oeh. Puust ja punaseks. See 'nupp' on link, mis viib kohale, kus sina (st sinu kasutaja ebays ja ka sama meiliga kasutaja paypalis) maksab müüjale (tema kasutajanimi ebays ja paypalis) selle konkreetse ostu eest. < ... > |
Vat krtteab, mul on eBays ja PayPalis küll erineva e-mailiga kasutajad tehtud. Ise kah ei tea, miks. Aga toimib.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hela
HV vaatleja

|
06.03.2006 22:18:24
|
|
|
Mina proovisin kunagi Ühispanga virtuaalse kaardiga läbi BidPay ameerikasse maksta. Tehing aga ebaõnnestus.
Ühispangast vastati selle peale, et ameerikasse pole võimalik maksta.
Seda teemat sirvides jäi justkui tunne, et seda on siiski tehtud?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
06.03.2006 22:23:01
|
|
|
Vat krtteab, mul on eBays ja PayPalis küll erineva e-mailiga kasutajad tehtud. Ise kah ei tea, miks. Aga toimib. |
sama siin. ja loomulikult peabki toimima. tuleb ainult ebay ja paypal kontod omavahel ebay all siduda.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
07.03.2006 02:16:00
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
sama siin. ja loomulikult peabki toimima. tuleb ainult ebay ja paypal kontod omavahel ebay all siduda. |
Jah, seda küll. Aga vaevalt saab siduda teise mehe paypali oma ebayga - kui teisel mehel on see juba oma ebayga seotud. Kui keegi tõestab, et saab, siis ma vabandan muidugi ja rohkem ei kobise.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jorsik
HV kasutaja

|
07.03.2006 02:25:20
|
|
|
Oeh. Puust ja punaseks. See 'nupp' on link, mis viib kohale, kus sina (st sinu kasutaja ebays ja ka sama meiliga kasutaja paypalis) maksab müüjale (tema kasutajanimi ebays ja paypalis) selle konkreetse ostu eest. < ... > |
Vat krtteab, mul on eBays ja PayPalis küll erineva e-mailiga kasutajad tehtud. Ise kah ei tea, miks. Aga toimib. |
Makset tehes pead sa nagunii sisse logima ju igalepoole, nii ebaysse kui ka paypali, niiet nende paroole teadmata ei saa keegi maksta salaja sinu masina taga olles vmt. Kirjad mis tulevad sinu maili postkasti, dubleeritakse nagunii ka ebay postkasti saates ja kui on mingi "pay now" nupp, siis sellele klikates suunatakse sind nagunii sinu MyEbaysse
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
07.03.2006 14:54:07
|
|
|
Teab keegi selle kasutaja nime, kes vahepeal ärifoorumites reklaamis võimalust saksa ebay'st tellimist.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
07.03.2006 14:57:44
|
|
|
Suured tänud
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
10.03.2006 19:06:19
|
|
|
Kaua umbes pakk lendab Royal AirMailiga Eestisse UKst? Tellisin 2 märtsil ja pole veel kohale jõudnud . Vaatasin seal listis lendas pakk soome näiteks 2,2 tööpäeva. On kellelgi Royal AirMailiga tegemist olnud ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
martinti
HV kasutaja
|
10.03.2006 19:14:05
|
|
|
alla nädala ei tule mingil juhul.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
10.03.2006 19:25:55
|
|
|
Mu pakk tuli GB-st kuningliku õhupostiga 8 päeva.
Ja järgmine "maapostiga" täpselt 4 nädalat.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
10.03.2006 19:28:01
|
|
|
Mnjah . 8 päeva möödas mul , no loodetavasti tuleb siis lähipäevil . Tänud !
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|