Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Naabrid vait ehk wooferi põrandast eraldamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heix24
HV kasutaja
heix24

sõnum 11.03.2006 20:09:55 vasta tsitaadiga

kas mitte ei olnud nii et kella 7.00 kuni 23.00 võis lasta muusikat niipalju kui tahad.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NorthB
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2006 20:46:55 vasta tsitaadiga

heix24 kirjutas:
kas mitte ei olnud nii et kella 7.00 kuni 23.00 võis lasta muusikat niipalju kui tahad.

Kui ma ei eksi, siis ei tohtinud ületada mingit piiri. Kas oli 90dB?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 11.03.2006 21:22:20 vasta tsitaadiga

Vähemalt Tallinnas on iga müraga kaaskodanike häirimine avaliku korra rikkumine, mis on trahvitav kuni 100 trahviühikuga. Selle kohta, mis kvalifitseerub häirimiseks ja mis mitte ei ole minuteada otseselt midagi öeldud. Sellest võiks järeldada, et häirimiseks kvalifitseerub iga heli, mis kedagi häirib on ja seaduse rakendamise vajalikkuse hindamise teostab avaliku korra valvaja ehk politsei.
Teema kohta käivad dB'd tulevad äkki Müra normtasemed elu- ja puhkealal, elamutes ning ühiskasutusega hoonetes ja mürataseme mõõtmise meetodid:
tsitaat:
§ 8. Olmemüra

Inimtegevusest põhjustatud müra ehitistes loetakse vastuvõetavaks, kui ehitis vastab projekteerimisnormide eelnõu EPN 16.1 «Ehitiste heliisolatsiooninõuded. Kaitse müra eest» (1999) nõuetele. Heliisolatsiooninõuded on esitatud tingimusel, et helirõhutase LpAmax müraallikaga ruumis ei ületa 80 dB.

EPN 16.1 (tasuline, 139.-) sätestab minuteada, et ehitatavate korteri vaheseinad peavad kinni pidama 55dB heli. Sellest tuleb läbikostev helitugevus 25dB, mis enamusi inimesi tõepoolest ei häiri, aga on üle 4 (psühhoakustilise) korra valjum kui terve noore inimese kuulmislävi.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
omnibook
HV kasutaja
omnibook

sõnum 11.03.2006 21:30:02 vasta tsitaadiga

madal helil on kombeks ju hästi levida, mingid supaka õhku tõstmised siin ei aita. tuleb tuba helikindlaks teha icon_wink.gif
mida paksem sein seda vähem levib.
endal küll kodus supakas mööda põrandat ringi ei surise icon_lol.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
lehm
HV veteran
lehm

sõnum 11.03.2006 22:27:18 vasta tsitaadiga

omnibook kirjutas:
madal helil on kombeks ju hästi levida, mingid supaka õhku tõstmised siin ei aita. tuleb tuba helikindlaks teha icon_wink.gif
mida paksem sein seda vähem levib.
endal küll kodus supakas mööda põrandat ringi ei surise icon_lol.gif

riputamine aitab niipalju et põrand värisema ei hakka. ning need jutud, et ajalehed ja kellad kukuvad tänu supakale on küll üks peerujutt!!!!!!!
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 12.03.2006 01:32:58 vasta tsitaadiga

paneelikas ei anna vist suurt midagi ära. mul olid varem (nüüdseks müüdud kuna naabrid ei kannatanud) radiotehnika (nüüd vist audes) AC003 tavalised kolmeribalised ja 45W võim. no toas kannatas bassid kenasti ära, aga teises korteri otsas, köögis klaasid riiulil klirisesid ja üldse oli selline kohutav müra. need krd paneelid on nagu relsid vibratsioonile mis kaugenedes hakkavad kasvama. aga tavalised bassid lõid õhku välja küll, tühi õllepurk mahtus täpselt mulku, seda sai päris tihti lennutatud. aga kasti enda liigutamiseks rippasendis jääb sellest ikka väheks, kasti mass liiga suur icon_lol.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 12.03.2006 15:44:45 vasta tsitaadiga

lehm kirjutas:

riputamine aitab niipalju et põrand värisema ei hakka. ning need jutud, et ajalehed ja kellad kukuvad tänu supakale on küll üks peerujutt!!!!!!!

400W subbakaga küll veel midagi ei kuku. Enne lähed ikka ise toast välja icon_wink.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
rosco
HV kasutaja

sõnum 12.03.2006 17:44:20 vasta tsitaadiga

NorthB kirjutas:
mighty kirjutas:
ega sa ymera 14 ei ela icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

igastahes minu muusikavlik on lai icon_razz.gif

Ei, Mustamäel...

Kus mustakal täpsemalt. Mu muusikastiili kah enamus vihakavad icon_biggrin.gif Ja vahest saab ikka "normaalselt kuulatud".
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 12.03.2006 18:45:18 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
lehm kirjutas:

400W subbakaga küll veel midagi ei kuku. Enne lähed ikka ise toast välja icon_wink.gif

minuarust pole siin midagi naljakat icon_lol.gif ma olen oma Z680 asju küll ja küll kukutanud
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
NorthB
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.03.2006 18:48:42 vasta tsitaadiga

rosco kirjutas:
NorthB kirjutas:
mighty kirjutas:

Ei, Mustamäel...

Kus mustakal täpsemalt. Mu muusikastiili kah enamus vihakavad icon_biggrin.gif Ja vahest saab ikka "normaalselt kuulatud".

Lepistiku kandis..
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
rosco
HV kasutaja

sõnum 15.03.2006 19:06:10 vasta tsitaadiga

NorthB kirjutas:
rosco kirjutas:
NorthB kirjutas:
mighty kirjutas:

Ei, Mustamäel...

Lepistiku kandis..

Luckily mitte mina icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jannyy
HV kasutaja
jannyy

sõnum 16.03.2006 00:21:38 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
jannyy kirjutas:
Tulebki sellised vanemad naabrid leida, kel kõva kuulmine, siis saab volüümi ka keerata vähe icon_biggrin.gif
Endal oli muidu selline juhtum, et sai ka öösel natuke liiga kõvasti kuulatud ja ülevalt tuli tüüp uksetaha ja hakkas seletama, et ta töötab politseis ja ähvardas saja asjaga. Mis sest , et tüüpi näeb koju tulemas ainult tunkedes, pole veel kuulnud, et ta töötaks politseis.

Et kui naaber politseis ei tööta, siis nagu üspuha ? Loodetavasti ta telefoni ikka kasutada oskab. Esimene kord saad hoiatuse, teist korda vahele jäädes trahvi koha peal.

Mitte selles pole asi, et ta seal ei töötanud, vaid selles, et pidi kohe hakkam valetama, ennem pole kordagi probleem olnud, jah tõesti ei tajunud kellaaega ja muusika oli natuke liiga kõvasti, kuid ainult üks kord. Mõtle, kui kõik niimodi tegema hakkavad, mis siis saaks?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Naabrid vait ehk wooferi põrandast eraldamine mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.