Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
.Scorps.
HV Guru

|
02.01.2006 20:40:13
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Logi x-530 komplekt balanseerib ise muusika igale poole võrdselt, olenemata sellest, kui palju arvutist lubatud on. |
Seda ka mitte. 5.1 helikaardiga, kui kõik kolm juhet oma aukudes on, saab küll arvutiga üksikuid kõlareid kontrollida, kX Projecti draiverid abiks. Muusika tuleb küll kõigist kõlaritest, aga seda annab samuti kX'iga kontrollida. Ainult woofer ei ole 100% kontrollitav (kuigi suures osas on), ülejäänusid saab küll ilusti sättida.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
02.01.2006 20:53:37
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Ma mõtlesin, et selles mõttes, et kui tõmmata kõik satikad maha, siis käib supakas tasakesi. |
Möh? Seda ütlesin minagi, et supakat täiesti välja lülitada ei õnnestu (ainult siis, kui kõik teised ka maha keerata). Kui kX'ist supakas maha tõmmata, jääb ta ikka tasakesi mängima, kuna Logi ei ole nõus ainult satikatel mängida laskma. Kui kX'ist tõmmata maha nii satelliidid, center kui supakas, jäävad kõik vait. Komplekt laseb mingi osa satikate helist automaatselt supakasse, lisaks sellele, mis supaka väljundist tuleb.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heins
HV veteran
|
03.01.2006 01:43:10
|
|
|
reimers66 kirjutas: |
mul tuli siin meelde kui sain endale just Logitech Z680 ja oli hirmsasti vaja kohe suht öösel proovida kui hästi mängivad njah juhtus see et naabrimees oleks napilt mulle politsei kutsunud ise
ähvardas mind et nii kõvasti ei tohi kuulata ma ültesin et mul arvutikõlarid naabrimees vaatas umbes nii et coomoon ma elan nimelt eramajas ja juba naabrid kuulsid
jah korterisse on tgl igasugu helitehnike paras Overkill ja mõeldud ainult varaste saagiks 8) |
sinu käes ongi minu vanad z680-d vist kui õieti mäletan.
Mul oli ka nendega nii, et ple päeviti käidi ukse taga, et vaiksemaks paneks.
Samas paar korda öösel kui sai valjemalt kuulatud ei olnud midagi (võibolla naaber lihtsalt raske unega)
Aga praegu kasutan Z-2300 komplekti sellega pole veel probleeme olnud.
Elan muidi 8 kordses mingi 1982 ehitatud korterelamus. õnneks pole paneelmaja, nii et heli nii kergelt edasi ei kandu naabritele.
Aga jah minu arvates võiks nii ikka olla et päeval tümista palju tahad aga öösel võiks rahu ja vaikus olla.
Ise ka tavaliselt mingi 22 ja 23 vahel hakkan klappidega kuulama.
Muidu Z-680 komplekti puhul aitas see kui tõstsin bassika lihtsalt maast kõrgemale mingi asja (padja) peale.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
03.01.2006 11:21:56
|
|
|
Heins, njah need sinu ex kõlarid vist jah muidu nali oligi selles et ma elan eramajas ja ei arvanud et sedasi kostuvad
2 korruselt mul 2x200W RMS suured JWS kõlarid ja need küll nii hirmsalt ei müdista eks see subwoofer teeb selliseid jubadaid madalaid helisi 8)
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
alariv
HV kasutaja

|
03.01.2006 13:08:13
|
|
|
reimers66, su 2x200W kõlarid ei müdista?
viimati muutis alariv 03.01.2006 19:22:55, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
reimers66
HV Guru

|
03.01.2006 18:22:47
|
|
|
alariv kirjutas: |
reimerse66, su 2x200W kõlarid ei müdista?  |
peaks mainima et Z680 teevad rajumat häält nendest
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
04.01.2006 02:55:44
|
|
|
kingi naarile kõrvatropid
mõned naabrid lihtsalt on erilised fruktid...ükskord ühel sõbrannal lasnas külas olles kella 12 paiku heliseb äkki fonolukk ja tädike kurdab, et me naerame liiga kõvasti(ta oli siis sõitnud liftiga 8ndalt alla, õue külmetama läinud selle jaoks, et meile seda teatavaks teha) oleks meid siid mingi suur kamp olnud mina ja kaks vaikset neidu, kes siis vaikselt itsitasid...hiljem sain teada, et sama tädike oli ka paarkorda ennem käind ja helistand, et tüdruk kõnnib mööda tuba näiteks
Praktilise poole pealt aitab näiteks kaasa madalate helide kõrgemaks timmimine...st mida madalam heli seda paremini läbib materjale(üleval hea näide kohe reimerse66 kõlarite puhul) või siis endale korralikud klapid osta ja kindlasti on musa nautimine hoopis teine tase peale seda
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
04.01.2006 12:24:46
|
|
|
wirx kirjutas: |
kingi naarile kõrvatropid
mõned naabrid lihtsalt on erilised fruktid...ükskord ühel sõbrannal lasnas külas olles kella 12 paiku heliseb äkki fonolukk ja tädike kurdab, et me naerame liiga kõvasti(ta oli siis sõitnud liftiga 8ndalt alla, õue külmetama läinud selle jaoks, et meile seda teatavaks teha) oleks meid siid mingi suur kamp olnud mina ja kaks vaikset neidu, kes siis vaikselt itsitasid...hiljem sain teada, et sama tädike oli ka paarkorda enne käind ja helistand, et tüdruk kõnnib mööda tuba näiteks
Praktilise poole pealt aitab näiteks kaasa madalate helide kõrgemaks timmimine...st mida madalam heli seda paremini läbib materjale(üleval hea näide kohe reimerse66 kõlarite puhul) või siis endale korralikud klapid osta ja kindlasti on musa nautimine hoopis teine tase peale seda  |
Nii frukti pole ka näinud veel
Samas mul on teise toa ja minu toa vahel väike "koridor" vms. Näitlikult öeldes kuuleb siin samu asju vaiksemalt, kui seal kõvemini, ehk see "koridor" on n.ö ruuporiks
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Butcher
HV kasutaja

|
05.01.2006 14:57:52
|
|
|
tsitaat: |
ehk see "koridor" on n.ö ruuporiks |
Resonants tekib paralleelsete peelgeldavate seinte vahel (kapis on näiteks ka hea bass). Kuulasin ka poes arvuti woofrit. Kole lugu ikka küll see "bass" oli ainult ühel sagedusel ehk need odavad woofrid aetakse mingil kindlal sageduses woofri sees juba resonantsi, et võimalikult palju kumiseks ja plöriseks.
Proovige järgi mõnda 10Hz to 100Hz Sweep heli samplet, mingil sagedusel tuleb hirm kõva "bass" sealt woofrist välja.( http://realmofexcursion.com/ )
Korterite vahelises helipidavuses arvestatakse põhiliselt kahte näitajat: õhumüra ja löögimüra. Projekteerimisnormid näitavad et kahe korteri vahel peaks olema õhumüra isolatsiooni indeks Rw vähemalt 55db ja löögimürataseme indeks Lnw 53db. Heliisolatsiooninõuded esitatakse eeldusel, et helitase müraallikaga ruumis ei ületa 80db.
Nii et te võiksite muusikat kuulata helirõhku mõõtes 80db. Ilmselge et nõukogude ajal ehitatud paneelmajad ei vasta mingitele ehitusnormidele (nii helipidavuse, soojapidavuse, ventilatsiooni ...). Kõik esemed vähendavad minu teada müra levimist, nii vaipp põrandal, kui ka tapeet seinas, raamaturiiul naabripoolses seinas oleks väga hea, kõik võimalikud esemed mis takistavad paralleelsete pindade vahel heli liikumist (kaja), näiteks maast laeni kardinad võtavad peegeldust kõvasti maha.
Ei kujuta ette kuidas see woofri riputamine kummipaeltega välja näeb, aga idee järgi on see ideaalne lahendus. Usun et padi woofri all võtab päris korralikult vibratsiooni (löögimüra) vähemaks - sellest peaks piisama? Nagu selgus: naabrite vastu ei aita mitte miski.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gamer15
HV vaatleja

|
10.02.2006 22:17:45
|
|
|
parem piina naabreid rohkem ja osta omale Logitech Speaker z-2300 sel on 120 W supakas
|
|
tagasi üles |
|
 |
lehm
HV veteran

|
07.03.2006 01:42:37
|
|
|
tglt võiksid need inimesed pilte visata kes mingi lahendusega valmis saanud või kasvõi porrrolooni alla pannud. muidugi suudab igaüks seda endale ette kujutada aga ikkagi...
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
vxpsv
HV kasutaja

|
07.03.2006 02:10:31
|
|
|
endal siis 400W RMS woofer teine kord 88sel asi ikka k2est 2ra l2inud asi ikka p2ris k6vasti k2inud
aga siiani poole veel keegi ukse taga k2inud
oleneb kes sul ikka naabrid on
yks kord k2isin s6bra juures panime nats tina mingi keskus oli polnud siis mingid woofri ega midagi
asi polnud k6vasti kah üldse aga n2e imet yks kaks ukse kell ja kes ukse taga sinises vormis mehikeset
isegi mendid ei kuulnud ukse taga meie tymmi p2rast kuulsime kes siis mendid v2lja kutsus oli mingi
kaks korrust altpoolt mingi vana
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heins
HV veteran
|
07.03.2006 02:29:09
|
|
|
vxpsv kirjutas: |
endal siis 400W RMS woofer teine kord 88sel asi ikka k2est 2ra l2inud asi ikka p2ris k6vasti k2inud
aga siiani poole veel keegi ukse taga k2inud
oleneb kes sul ikka naabrid on
yks kord k2isin s6bra juures panime nats tina mingi keskus oli polnud siis mingid woofri ega midagi
asi polnud k6vasti kah üldse aga n2e imet yks kaks ukse kell ja kes ukse taga sinises vormis mehikeset
isegi mendid ei kuulnud ukse taga meie tymmi p2rast kuulsime kes siis mendid v2lja kutsus oli mingi
kaks korrust altpoolt mingi vana  |
Meil isegi nii ment kutsutud et kuulasime telefonidega (2 tk) raadiot
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
heix24
HV kasutaja

|
07.03.2006 19:11:13
|
|
|
Endal kah õnneks rahulikumad naabrid peale alumise, to laseb muusikat nii et mul põrand väriseb. Tavaliselt lasen vastu siis. muidu ainult ühe korra ukse taga käidud ja to oli ka mingi võõras üldse. olen katsetanud ka et keldrisse on seda tümmi päris hästi kuulda, loost on aru saada mis käib. elan 2 korrusel. proovige ka järgi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
07.03.2006 19:41:35
|
|
|
mul kõik teised naabrid normid (ka 2 korrust allpool elav sinine mehike ), aga täpselt alumised on küll ebanormaalsed. kui kunagi mul olid veel Logitech S3-30 kõlarid (vist 8W RMS subakas), siis suutsid mulle 2 korda võmmid kutsuda nüüd X-530'ga on mõni kord uksetaga käinud aga olen konkreetselt pe'se saatnud. ja viimati vanamuti kossakas marssis kohe uksest, et mis kuradi prõmmimine käib ja pani joostes uuesti minema aga sõber oli külas. ma siis otsisin vanamuti moblanumbri netist, ning saatsin sõnumi, et katsugu enam viriseda, lähen võmmi ja süüdistan sissemurdmises (mul ju tunnistaja kah) 8) sellest ajast vaikus, ei mingit äginat
endal muidu subakas u. 10cm paksuse penoplasti ja 5cm paksuse porolooni peal...
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mighty
HV veteran

|
07.03.2006 20:21:40
|
|
|
Ma ka ei saa aru-mida nad nutavad-mul viimasle ajal kah tädike käib ylevalt korruselt-viimati soovitas kõrvaklapid muretseda.... mis fiilingut ja naudingut ma saan mingite klappidega?!?=!?!... igaljuhul järgmine kord kingin talle kõrvatropid...
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
07.03.2006 21:55:41
|
|
|
mighty kirjutas: |
Ma ka ei saa aru-mida nad nutavad-mul viimasle ajal kah tädike käib ylevalt korruselt-viimati soovitas kõrvaklapid muretseda.... mis fiilingut ja naudingut ma saan mingite klappidega?!?=!?!... igaljuhul järgmine kord kingin talle kõrvatropid... |
Mind näiteks häirib ülemise naabri (on vist noor), kes kuulab nagu megakõvasti (noh paneelmaja, shit happens, pidagu lugu teistest, hästi kosta) sellist stiili mis kohe mulle peale ei kipu + kuna see häirib otseselt siis tänan väga, tema võiks tõesti klapid muretseda..
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mighty
HV veteran

|
07.03.2006 21:57:45
|
|
|
ega sa ymera 14 ei ela
igastahes minu muusikavlik on lai
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
07.03.2006 22:35:31
|
|
|
mighty kirjutas: |
ega sa ymera 14 ei ela
igastahes minu muusikavlik on lai  |
Ei, Mustamäel...
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
08.03.2006 00:01:03
|
|
|
no ikka võiks inimlikult kuulata...ma võiks ka kodus mussi nii kõvaks keerata, et arvatavasti tuldaks isegi ülejärgmisest paraadnast uksetaha, kuid ma ei tee seda, sest mõtlen ka teiste peale....ja kui tahad kõvasti kuulata mussi osta korralikud üle vähemalt 1000 eeku maksvad klapid ja uskuge, heli on palju parem kui 5000 kroonine keskus suudaks ealeski välja anda
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
08.03.2006 00:16:17
|
|
|
aga minu juhtum 8w rms subakaga, mis oli 3/4 peal (peale seda hakkas ragisema) ?
lihtsalt mõni on selline, kes peab bitchima koguaeg. lihtsalt maailma peale vihased või endast liiga heal arvamusel IMO
ja 2 minu kõrvalkorterit on hõivatud väga vanade inimeste poolt (üks ~70a. ja teine 85-90a. ), ning mitte ühtki sõna, täiega hästi saame läbi...
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannyy
HV kasutaja

|
08.03.2006 10:14:21
|
|
|
Tulebki sellised vanemad naabrid leida, kel kõva kuulmine, siis saab volüümi ka keerata vähe
Endal oli muidu selline juhtum, et sai ka öösel natuke liiga kõvasti kuulatud ja ülevalt tuli tüüp uksetaha ja hakkas seletama, et ta töötab politseis ja ähvardas saja asjaga. Mis sest , et tüüpi näeb koju tulemas ainult tunkedes, pole veel kuulnud, et ta töötaks politseis.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
alariv
HV kasutaja

|
08.03.2006 10:34:58
|
|
|
Lasna on jah selline kaval koht, st ega seal vist naabritega ei arvestata üldse..
Ma mäletan, et kui ma ise seal elasin, siis leidus meie majas (ümera 11) mitu sellist venda, kes vist tümmist elasidki
Seal oli paar tüüpi, kes kogu oma helitehnika hoovipoolsele rõdule tirisid ja siis põhja panid
Mõelge ise, kuidas see välja näeks ja mitu inimest seda värki kuulama pidid..2 majaseina moodustavad hoovi pool 90 kraadise nurga..
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
10.03.2006 15:59:24
|
|
|
jannyy kirjutas: |
Tulebki sellised vanemad naabrid leida, kel kõva kuulmine, siis saab volüümi ka keerata vähe
Endal oli muidu selline juhtum, et sai ka öösel natuke liiga kõvasti kuulatud ja ülevalt tuli tüüp uksetaha ja hakkas seletama, et ta töötab politseis ja ähvardas saja asjaga. Mis sest , et tüüpi näeb koju tulemas ainult tunkedes, pole veel kuulnud, et ta töötaks politseis. |
Et kui naaber politseis ei tööta, siis nagu üspuha ? Loodetavasti ta telefoni ikka kasutada oskab. Esimene kord saad hoiatuse, teist korda vahele jäädes trahvi koha peal.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|