Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Naabrid vait ehk wooferi põrandast eraldamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2006 20:40:13 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Logi x-530 komplekt balanseerib ise muusika igale poole võrdselt, olenemata sellest, kui palju arvutist lubatud on.

Seda ka mitte. 5.1 helikaardiga, kui kõik kolm juhet oma aukudes on, saab küll arvutiga üksikuid kõlareid kontrollida, kX Projecti draiverid abiks. Muusika tuleb küll kõigist kõlaritest, aga seda annab samuti kX'iga kontrollida. Ainult woofer ei ole 100% kontrollitav (kuigi suures osas on), ülejäänusid saab küll ilusti sättida.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 02.01.2006 20:41:02 vasta tsitaadiga

Ma mõtlesin, et selles mõttes, et kui tõmmata kõik satikad maha, siis käib supakas tasakesi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 02.01.2006 20:53:37 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Ma mõtlesin, et selles mõttes, et kui tõmmata kõik satikad maha, siis käib supakas tasakesi.

Möh? Seda ütlesin minagi, et supakat täiesti välja lülitada ei õnnestu (ainult siis, kui kõik teised ka maha keerata). Kui kX'ist supakas maha tõmmata, jääb ta ikka tasakesi mängima, kuna Logi ei ole nõus ainult satikatel mängida laskma. Kui kX'ist tõmmata maha nii satelliidid, center kui supakas, jäävad kõik vait. Komplekt laseb mingi osa satikate helist automaatselt supakasse, lisaks sellele, mis supaka väljundist tuleb.

Heins
HV veteran

sõnum 03.01.2006 01:43:10 vasta tsitaadiga

reimers66 kirjutas:
mul tuli siin meelde kui sain endale just Logitech Z680 ja oli hirmsasti vaja kohe suht öösel proovida kui hästi mängivad icon_lol.gif njah juhtus see et naabrimees oleks napilt mulle politsei kutsunud ise
ähvardas mind et nii kõvasti ei tohi kuulata icon_lol.gif ma ültesin et mul arvutikõlarid icon_lol.gif naabrimees vaatas umbes nii et coomoon icon_lol.gif ma elan nimelt eramajas ja juba naabrid kuulsid icon_lol.gif

jah korterisse on tgl igasugu helitehnike paras Overkill ja mõeldud ainult varaste saagiks 8)

sinu käes ongi minu vanad z680-d vist kui õieti mäletan.
Mul oli ka nendega nii, et ple päeviti käidi ukse taga, et vaiksemaks paneks.
Samas paar korda öösel kui sai valjemalt kuulatud ei olnud midagi (võibolla naaber lihtsalt raske unega)
Aga praegu kasutan Z-2300 komplekti sellega pole veel probleeme olnud.
Elan muidi 8 kordses mingi 1982 ehitatud korterelamus. õnneks pole paneelmaja, nii et heli nii kergelt edasi ei kandu naabritele.
Aga jah minu arvates võiks nii ikka olla et päeval tümista palju tahad aga öösel võiks rahu ja vaikus olla.
Ise ka tavaliselt mingi 22 ja 23 vahel hakkan klappidega kuulama.
Muidu Z-680 komplekti puhul aitas see kui tõstsin bassika lihtsalt maast kõrgemale mingi asja (padja) peale.
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 126
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 03.01.2006 11:21:56 vasta tsitaadiga

Heins, njah need sinu ex kõlarid vist jah beer_yum.gif muidu nali oligi selles et ma elan eramajas ja ei arvanud et sedasi kostuvad icon_neutral.gif
2 korruselt mul 2x200W RMS suured JWS kõlarid ja need küll nii hirmsalt ei müdista icon_neutral.gif eks see subwoofer teeb selliseid jubadaid madalaid helisi 8)
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 03.01.2006 13:08:13 vasta tsitaadiga

reimers66, su 2x200W kõlarid ei müdista? icon_rolleyes.gif

viimati muutis alariv 03.01.2006 19:22:55, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 03.01.2006 18:22:47 vasta tsitaadiga

alariv kirjutas:
reimerse66, su 2x200W kõlarid ei müdista? icon_rolleyes.gif

peaks mainima et Z680 teevad rajumat häält nendest icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 04.01.2006 02:55:44 vasta tsitaadiga

kingi naarile kõrvatropid
mõned naabrid lihtsalt on erilised fruktid...ükskord ühel sõbrannal lasnas külas olles kella 12 paiku heliseb äkki fonolukk ja tädike kurdab, et me naerame liiga kõvasti(ta oli siis sõitnud liftiga 8ndalt alla, õue külmetama läinud selle jaoks, et meile seda teatavaks teha) oleks meid siid mingi suur kamp olnud mina ja kaks vaikset neidu, kes siis vaikselt itsitasid...hiljem sain teada, et sama tädike oli ka paarkorda ennem käind ja helistand, et tüdruk kõnnib mööda tuba näiteks icon_biggrin.gif
Praktilise poole pealt aitab näiteks kaasa madalate helide kõrgemaks timmimine...st mida madalam heli seda paremini läbib materjale(üleval hea näide kohe reimerse66 kõlarite puhul) või siis endale korralikud klapid osta ja kindlasti on musa nautimine hoopis teine tase peale seda icon_rolleyes.gif

NorthB
HV kasutaja

sõnum 04.01.2006 12:24:46 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
kingi naarile kõrvatropid
mõned naabrid lihtsalt on erilised fruktid...ükskord ühel sõbrannal lasnas külas olles kella 12 paiku heliseb äkki fonolukk ja tädike kurdab, et me naerame liiga kõvasti(ta oli siis sõitnud liftiga 8ndalt alla, õue külmetama läinud selle jaoks, et meile seda teatavaks teha) oleks meid siid mingi suur kamp olnud mina ja kaks vaikset neidu, kes siis vaikselt itsitasid...hiljem sain teada, et sama tädike oli ka paarkorda enne käind ja helistand, et tüdruk kõnnib mööda tuba näiteks icon_biggrin.gif
Praktilise poole pealt aitab näiteks kaasa madalate helide kõrgemaks timmimine...st mida madalam heli seda paremini läbib materjale(üleval hea näide kohe reimerse66 kõlarite puhul) või siis endale korralikud klapid osta ja kindlasti on musa nautimine hoopis teine tase peale seda icon_rolleyes.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif
Nii frukti pole ka näinud veel icon_biggrin.gif

Samas mul on teise toa ja minu toa vahel väike "koridor" vms. Näitlikult öeldes kuuleb siin samu asju vaiksemalt, kui seal kõvemini, ehk see "koridor" on n.ö ruuporiks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Butcher
HV kasutaja
Butcher

sõnum 05.01.2006 14:57:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:
ehk see "koridor" on n.ö ruuporiks

Resonants tekib paralleelsete peelgeldavate seinte vahel (kapis on näiteks ka hea bass). Kuulasin ka poes arvuti woofrit. Kole lugu ikka küll see "bass" oli ainult ühel sagedusel ehk need odavad woofrid aetakse mingil kindlal sageduses woofri sees juba resonantsi, et võimalikult palju kumiseks ja plöriseks.
Proovige järgi mõnda 10Hz to 100Hz Sweep heli samplet, mingil sagedusel tuleb hirm kõva "bass" sealt woofrist välja.( http://realmofexcursion.com/ )

Korterite vahelises helipidavuses arvestatakse põhiliselt kahte näitajat: õhumüra ja löögimüra. Projekteerimisnormid näitavad et kahe korteri vahel peaks olema õhumüra isolatsiooni indeks Rw vähemalt 55db ja löögimürataseme indeks Lnw 53db. Heliisolatsiooninõuded esitatakse eeldusel, et helitase müraallikaga ruumis ei ületa 80db.
Nii et te võiksite muusikat kuulata helirõhku mõõtes 80db. Ilmselge et nõukogude ajal ehitatud paneelmajad ei vasta mingitele ehitusnormidele (nii helipidavuse, soojapidavuse, ventilatsiooni ...). Kõik esemed vähendavad minu teada müra levimist, nii vaipp põrandal, kui ka tapeet seinas, raamaturiiul naabripoolses seinas oleks väga hea, kõik võimalikud esemed mis takistavad paralleelsete pindade vahel heli liikumist (kaja), näiteks maast laeni kardinad võtavad peegeldust kõvasti maha.
Ei kujuta ette kuidas see woofri riputamine kummipaeltega välja näeb, aga idee järgi on see ideaalne lahendus. Usun et padi woofri all võtab päris korralikult vibratsiooni (löögimüra) vähemaks - sellest peaks piisama? Nagu selgus: naabrite vastu ei aita mitte miski.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Gamer15
HV vaatleja
Gamer15

sõnum 10.02.2006 22:17:45 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif parem piina naabreid rohkem ja osta omale Logitech Speaker z-2300 sel on 120 W supakas icon_lol.gif
tagasi üles
lehm
HV veteran
lehm

sõnum 07.03.2006 01:42:37 vasta tsitaadiga

tglt võiksid need inimesed pilte visata kes mingi lahendusega valmis saanud või kasvõi porrrolooni alla pannud. muidugi suudab igaüks seda endale ette kujutada aga ikkagi...
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
vxpsv
HV kasutaja
vxpsv

sõnum 07.03.2006 02:10:31 vasta tsitaadiga

endal siis 400W RMS woofer teine kord 88sel asi ikka k2est 2ra l2inud asi ikka p2ris k6vasti k2inud
aga siiani poole veel keegi ukse taga k2inud thumbs_up.gif
oleneb kes sul ikka naabrid on icon_wink.gif
yks kord k2isin s6bra juures panime nats tina mingi keskus oli polnud siis mingid woofri ega midagi
asi polnud k6vasti kah üldse aga n2e imet yks kaks ukse kell ja kes ukse taga sinises vormis mehikeset
isegi mendid ei kuulnud ukse taga meie tymmi p2rast kuulsime kes siis mendid v2lja kutsus oli mingi
kaks korrust altpoolt mingi vana icon_lol.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Heins
HV veteran

sõnum 07.03.2006 02:29:09 vasta tsitaadiga

vxpsv kirjutas:
endal siis 400W RMS woofer teine kord 88sel asi ikka k2est 2ra l2inud asi ikka p2ris k6vasti k2inud
aga siiani poole veel keegi ukse taga k2inud thumbs_up.gif
oleneb kes sul ikka naabrid on icon_wink.gif
yks kord k2isin s6bra juures panime nats tina mingi keskus oli polnud siis mingid woofri ega midagi
asi polnud k6vasti kah üldse aga n2e imet yks kaks ukse kell ja kes ukse taga sinises vormis mehikeset
isegi mendid ei kuulnud ukse taga meie tymmi p2rast kuulsime kes siis mendid v2lja kutsus oli mingi
kaks korrust altpoolt mingi vana icon_lol.gif

Meil isegi nii ment kutsutud et kuulasime telefonidega (2 tk) raadiot icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 126
tagasi üles
heix24
HV kasutaja
heix24

sõnum 07.03.2006 19:11:13 vasta tsitaadiga

Endal kah õnneks rahulikumad naabrid peale alumise, to laseb muusikat nii et mul põrand väriseb. icon_eek.gif Tavaliselt lasen vastu siis. muidu ainult ühe korra ukse taga käidud ja to oli ka mingi võõras üldse. olen katsetanud ka et keldrisse on seda tümmi päris hästi kuulda, loost on aru saada mis käib. elan 2 korrusel. proovige ka järgi.
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 07.03.2006 19:41:35 vasta tsitaadiga

mul kõik teised naabrid normid (ka 2 korrust allpool elav sinine mehike icon_razz1.gif ), aga täpselt alumised on küll ebanormaalsed. kui kunagi mul olid veel Logitech S3-30 kõlarid (vist 8W RMS subakas), siis suutsid mulle 2 korda võmmid kutsuda icon_confused.gif nüüd X-530'ga on mõni kord uksetaga käinud aga olen konkreetselt pe'se saatnud. ja viimati vanamuti kossakas marssis kohe uksest, et mis kuradi prõmmimine käib ja pani joostes uuesti minema icon_razz.gif aga sõber oli külas. ma siis otsisin vanamuti moblanumbri netist, ning saatsin sõnumi, et katsugu enam viriseda, lähen võmmi ja süüdistan sissemurdmises (mul ju tunnistaja kah) 8) sellest ajast vaikus, ei mingit äginat icon_biggrin.gif
endal muidu subakas u. 10cm paksuse penoplasti ja 5cm paksuse porolooni peal...

mighty
HV veteran
mighty

sõnum 07.03.2006 20:21:40 vasta tsitaadiga

Ma ka ei saa aru-mida nad nutavad-mul viimasle ajal kah tädike käib ylevalt korruselt-viimati soovitas kõrvaklapid muretseda.... mis fiilingut ja naudingut ma saan mingite klappidega?!?=!?!... igaljuhul järgmine kord kingin talle kõrvatropid...
NorthB
HV kasutaja

sõnum 07.03.2006 21:55:41 vasta tsitaadiga

mighty kirjutas:
Ma ka ei saa aru-mida nad nutavad-mul viimasle ajal kah tädike käib ylevalt korruselt-viimati soovitas kõrvaklapid muretseda.... mis fiilingut ja naudingut ma saan mingite klappidega?!?=!?!... igaljuhul järgmine kord kingin talle kõrvatropid...

Mind näiteks häirib ülemise naabri (on vist noor), kes kuulab nagu megakõvasti (noh paneelmaja, shit happens, pidagu lugu teistest, hästi kosta) sellist stiili mis kohe mulle peale ei kipu + kuna see häirib otseselt siis tänan väga, tema võiks tõesti klapid muretseda..
tagasi üles
mighty
HV veteran
mighty

sõnum 07.03.2006 21:57:45 vasta tsitaadiga

ega sa ymera 14 ei ela icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

igastahes minu muusikavlik on lai icon_razz.gif

NorthB
HV kasutaja

sõnum 07.03.2006 22:35:31 vasta tsitaadiga

mighty kirjutas:
ega sa ymera 14 ei ela icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

igastahes minu muusikavlik on lai icon_razz.gif

Ei, Mustamäel...
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 08.03.2006 00:01:03 vasta tsitaadiga

no ikka võiks inimlikult kuulata...ma võiks ka kodus mussi nii kõvaks keerata, et arvatavasti tuldaks isegi ülejärgmisest paraadnast uksetaha, kuid ma ei tee seda, sest mõtlen ka teiste peale....ja kui tahad kõvasti kuulata mussi osta korralikud üle vähemalt 1000 eeku maksvad klapid ja uskuge, heli on palju parem kui 5000 kroonine keskus suudaks ealeski välja anda icon_wink.gif
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.03.2006 00:16:17 vasta tsitaadiga

aga minu juhtum 8w rms subakaga, mis oli 3/4 peal (peale seda hakkas ragisema) ? icon_razz1.gif
lihtsalt mõni on selline, kes peab bitchima koguaeg. lihtsalt maailma peale vihased või endast liiga heal arvamusel IMO icon_rolleyes.gif
ja 2 minu kõrvalkorterit on hõivatud väga vanade inimeste poolt (üks ~70a. ja teine 85-90a. ), ning mitte ühtki sõna, täiega hästi saame läbi...

jannyy
HV kasutaja
jannyy

sõnum 08.03.2006 10:14:21 vasta tsitaadiga

Tulebki sellised vanemad naabrid leida, kel kõva kuulmine, siis saab volüümi ka keerata vähe icon_biggrin.gif
Endal oli muidu selline juhtum, et sai ka öösel natuke liiga kõvasti kuulatud ja ülevalt tuli tüüp uksetaha ja hakkas seletama, et ta töötab politseis ja ähvardas saja asjaga. Mis sest , et tüüpi näeb koju tulemas ainult tunkedes, pole veel kuulnud, et ta töötaks politseis.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 08.03.2006 10:34:58 vasta tsitaadiga

Lasna on jah selline kaval koht, st ega seal vist naabritega ei arvestata üldse..
Ma mäletan, et kui ma ise seal elasin, siis leidus meie majas (ümera 11) mitu sellist venda, kes vist tümmist elasidki icon_rolleyes.gif
Seal oli paar tüüpi, kes kogu oma helitehnika hoovipoolsele rõdule tirisid ja siis põhja panid icon_biggrin.gif
Mõelge ise, kuidas see välja näeks ja mitu inimest seda värki kuulama pidid..2 majaseina moodustavad hoovi pool 90 kraadise nurga..
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 10.03.2006 15:59:24 vasta tsitaadiga

jannyy kirjutas:
Tulebki sellised vanemad naabrid leida, kel kõva kuulmine, siis saab volüümi ka keerata vähe icon_biggrin.gif
Endal oli muidu selline juhtum, et sai ka öösel natuke liiga kõvasti kuulatud ja ülevalt tuli tüüp uksetaha ja hakkas seletama, et ta töötab politseis ja ähvardas saja asjaga. Mis sest , et tüüpi näeb koju tulemas ainult tunkedes, pole veel kuulnud, et ta töötaks politseis.

Et kui naaber politseis ei tööta, siis nagu üspuha ? Loodetavasti ta telefoni ikka kasutada oskab. Esimene kord saad hoiatuse, teist korda vahele jäädes trahvi koha peal.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Naabrid vait ehk wooferi põrandast eraldamine mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.