Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EA hulluks läinud? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.01.2003 15:40:57 EA hulluks läinud? vasta tsitaadiga

link :: Gamespot

Einoh, EA on vist tõesti kaotanud reaalsustaju.... katastroof.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.01.2003 16:37:46 vasta tsitaadiga

ega vist jah...mis see Westwood neile ette jäi...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
eeRuheeRu
Kreisi kasutaja

sõnum 30.01.2003 16:39:32 vasta tsitaadiga

kahju natsa, krt Westwood tegi norm mänge, dune2 näiteks
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ronley
HV kasutaja
ronley

sõnum 30.01.2003 17:14:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Einoh, EA on vist tõesti kaotanud reaalsustaju.... katastroof.

Kui sa arvad, et mängude tootmine käib missioonitundest, siis sa eksid.
Siin käib kõik majandusreeglite kohaselt.
Ja EA-st on kujunenud mängumaailma Microsoft icon_sad.gif
Tsheki kasvõi USA-s eelmise aasta müüdud mängude TOP 10-et. 10-st 6 = EA.
Ma arvan ka, et mängude tootmine on ilmselt kasumlikum investeeritud rahakoguse kohta võrreldes filmidega...

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.01.2003 17:54:11 vasta tsitaadiga

Tean jah, lihtsalt, nagu kas Westwood ei too mitte roppu raha sisse? Miks panna kinni stuudio, mille nimi on maailmas sama tuntud kui Blizzard? Alati on olnud Westwood/C&C ja Blizzard/Warcraft&Diablo. See on ju ebaloogiline, eriti arvestades, et too "hüperstuudio" ei kanna edasi Westwoodi nime. Minu jaoks arusaamatu samm.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.01.2003 18:01:36 vasta tsitaadiga

vat sellest ma ei saagi aru...see nimi juba maksab miljoneid...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 30.01.2003 18:05:13 vasta tsitaadiga

Wath.... EA on vana saast - kes teab millega ta alustas ? TA alustas konsoolimängudega, ehk tegelikult Ripis kõvasi PC mänge konsoolile ümber, tehes neis ilged käkerdised, nagu Syndicate ja Power Ring.. Siis ma ei tea kus ta selle rahavõttis tõmbas ta Bullfrogile vee peale ning Westwoodile.. mida ta head teinud on ?? Kas see Battle 1942 mis tahab mingit hullu super-hüper arvutit ? Või need EA sportid mida ta vorbib nagu vanaloom ja tal on jultumust nad sama hinnaga väljalasta nadu teised firmad lasevad oma kõvasid mänge.. EA on ja jääb mu jaoks thumbs_down.gif Ning WestWoodist on tõelislet kahju.. nagu ta EA käpaalla sattus tuli välja kohe jube soperdis TiberianSun.. Aga EA-le pakuvad konkurentsi tegelikult veel kaks kõvat firmat.. nagu Activision... tal see uus Marvini seeria konsoolimänugd + ega ta PC pole ju ka ära unustanud ning teine on Inf..games. Ega Microsoft kah eriti ei maga.. Loodan, et EA saab kunagi mööda magu thumbs_up.gif icon_exclaim.gif thumbs_up.gif
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.01.2003 18:15:14 vasta tsitaadiga

Nu Activision on ikka väga hea nimekirja saanud endale... ikka Doom III ja Elite force II jne, neid nimesid võib siia ikka üsna palju ritta laduda icon_smile.gif
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 30.01.2003 20:21:18 vasta tsitaadiga

Ei ütleks et EA aint sitta teeb. Praegu masinas NHL2002 ja NFS6. Mõlemad meele järele. Kunagi sai hullult aretatud Superbike (ei tea mis nummer oli).
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.01.2003 21:11:53 vasta tsitaadiga

Need EA mängud on nii ja naa... ära unusta, et Superbike'i tegi Milestone Software vist...? Parandage, kui eksin.
Krt, ei mäleta, nii mõnedki EA "sisseostetud" mängud on ju päris head, need In-house asjad on mõnikord natuke kehvapoole, spordimängud, mis minu jaoks on eelmainitud Superbike ja Fifa, on siiski tasemel, ei julge nende kohta ühtegi halba sõna öelda. Aga jah, need "äriosakonna" sammud on ausalt öeldes nõmedad, huvitav, kas mingit ametlikku põhjust kah antakse, miks Westwood kinni läheb?
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 31.01.2003 11:08:43 vasta tsitaadiga

sektor1 kirjutas:
Kas see Battle 1942 mis tahab mingit hullu super-hüper arvutit ?

noh see Battlefield1942 on viimase aja üks paremaid Multiplayer mänge, mitte keegi pole midagi nii suurt veel netis pealmiseks välja mõelnud,nii et kui tahad EA-d maha teha siis see nüüd küll tore võrdlus polnud, vaid näitab ainult sinu võhiklikust mängumaailmast, sest isegi need kellele see ei meeldi peavad tunnistama et nii suurte võimalustega MP mängu pole küll enne olnud. icon_wink.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
eeRuheeRu
Kreisi kasutaja

sõnum 31.01.2003 12:37:56 vasta tsitaadiga

üks ilusamaid EA mänge on Future Cop, on mingi 3d shootekas
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 31.01.2003 13:36:32 vasta tsitaadiga

Aga Tiberian Twilight?
tagasi üles
sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2003 00:26:36 vasta tsitaadiga

Minu võhiklikust icon_confused.gif ?? Ma ei ütleks, et ma nii võihik oleks... kuid seda Battlet mängitakse arvatavasti võimaluste pärast, huvitavaks peetakse tanki ja lennukit (Lennuki kvaliteet aga seest vaates jätab vägagi soovida !!) ja multiplayeri pärast.. vaata tõelenäkku see, et pildi sisselugemist ei toimu vajab palju mälu, see, et multiplayeri tugi on nii suur vajab hullu videokaardi.. Kui tegelikult on kogumaastika väga halva tekstuuriga kaetud.. metsad on halvamaigulised raster loopi najal ülesehitatud.. Swat3 on normaalse üleshitusega.. muuduseks oli aga väike multiplayer. See, et EA suutis selle Battle õigelajal välja anda, et kasvata selle mängu mängitavust mu silmis. Ja muide Battle ei ole sugugi mängitavaim mäng neits.. Mängitavaim on siiski ikka veel Half Life kloonide, mine vaata ise GameArcade st !!
Ah jaa Singels on muide AI väga halva maiguga, seda võib vaadelda su oma rühmaliikmete peal. See ei ole mängu küll millepärast hakata kriipsu tõmbama võhikute ja mittevõhikute vahel - ma võin su jutupeale öelda, et EA Battle on väga väike näitaja tõeliste Võrgumängude juures. Arvatavasti EA üllitis on EB, ehk võrgusmängitav kosmoseSIM.
Ainuke asi mis su jutus tõene oli on, et selle Battlel on suured võimalused, kuid ma pole ka vastupidist väitnud. icon_confused.gif

Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2003 01:34:23 vasta tsitaadiga

BF 1942 loetakse siiski ülemaailmselt üheks parimaks võrgumänguks üldse, kuigi endale mäng eriti meeldima pole hakanud. EA puhul tegu tõesti monopoliks pürgiva ettevõttega, kes ostab konkurente ära, et need liiga ohtlikuks ei muutuks. Küllaltki nahaalne on ka nende viis igal aastal oma "rahalüpsimasinaid" uuendada (NHL, NBA ja ei tea mis veel spordiala või liiga seeriad), et lihtsameelsetelt raha välja meelitada. Uuendusi on ikka ausalt öeldes liiga vähe, et tasuks igal aastal uus mäng samast seeriast osta.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2003 02:03:28 vasta tsitaadiga

Seal on kirjas, et EA sulgeb westwoodi ja toob kokku C&C Generals ja MOHAA meeskonna. Nii kes seda generalsi teeb? Westwoodis on ka omakorda mitu meeskonda, tiberian sun ja red alert 2 on erinevate poolt tehtud, samuti on erinevate poolt tehtud command & conquer ja red alert. Teiste kohta ei tea. Igatahes RA tiimis on osad geeniused, loodame, et nad satuvad õigete mängude tegijaiks.
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.02.2003 02:13:48 vasta tsitaadiga

Red alert 2 ehk siis uue Generalsi tiim jääb kokku, kuid kaotab oma nime. MOHAA Exp packi oleks võinud teha ikkagi 2015, mitte mingid EA oma 2kkerid, ehkki ta kõlbas küll, a krti lühike oli.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.02.2003 04:03:23 vasta tsitaadiga

sektor1, nii lamedat juttu BF1942 kohta pole ma veel lugenudki ! Miks on
Half-Life mod'id nii mängitavad ? Sellepärast, et nad baseeruvad mootoril, mida
suudab jooksutada ka vana P1 ja nad on nii primitiivselt lihtsad, et isegi lasteaialaps
võib neid ajaviiteks toksida. Samas, kui graafika on vananenud ja võimalused üsna
piiratud.
Seda, miks Sa ei suuda BF1942 nii korralikul masinal, nagu Sul profiilis näha, jooksma
saada, ei oska mina öelda, aga omadest kogemustest, see mäng lippab ka alla 1Gh
masinal ja kasvõi GF2mx videkaardiseeriaga täitsa rahuldavalt, võib-olla ei näe küll
täismahus efekte, aga mängitav on küll. Arvestades, kui palju seal reaalajas toimub -
igat sorti jalavägi, kuulipildurid, kahurid, autod, soomukid, tankid, erineva suurusega
laevad lennukid ja selle kõige juures ka hea graafika, mida Sa ilmselt oma MX seeria
kaardiga üldse täies ilus ja mahus ei näegi. Samuti pole ära unustatud helitausta, mis
toetab 5.1 süsteemi ja loob üsna tõepärase keskkonnatunnetuse. Pole mõtet norida
mingite üksikute pisidetailide kallal, nagu lennuki sisustus ja metsade textuurid, need
sobivad antud kontekstis minuarust väga hästi nii nagu nad on. Mängitavuse huvides,
pole mõtet teha keerulise paneeliga lennukeid, mida on sama raske juhtida nagu mõnes
lennusimus, tegemist ju ikka FPS'iga. Mõtle, kui Sa isegi praegu kurdad, et mäng ei
jookse rahuldavalt, mis ta siis veel kõrgema kvaliteediga textuuride korral teeks.
Mis puutub aga lendamisse, siis IMO on see üks tähelepanuväärsemaid punkte mängus
üldse, kuna juhitavus on lausa tipptase, mida 3D shooterist poleks iial oodanud ja see
vaade, millele jäävad alla ka parimad lennusimud ! Proovi nimetatud mängu kasvõi
korra masinal, mis ei piira mängu võimalusi ja Sa saad aru, millest ma räägin thumbs_up.gif

sektor1
Kreisi kasutaja

sõnum 01.02.2003 11:59:53 vasta tsitaadiga

Ma ei ole öelnudki, et ta MINU maina peal EI jooks aga 1 GHz peal ta küll ei jookse, ma nimetan jõnksamist mitte jooksmiseks ning madala resoga ma ei mängiks eriti enam mänge, otsiks midagi paremat ja HalfLifet ma tõin näiteks, sellepärast, et Battle ei ole siiski mängituim nagu enne mainiti. Üldiselt on mõttetu mul vaielda selle vastu, sest kõik kes vähegi FPS-ist huvitatud on - jumaldavad seda mängu ning eelkõige ta võimalustepärast.. vigasi tähelepanemata..
Tegelikult mul on näide kah.. Omal ajal kui tuli välja Delta Foce kiideti ka teda maani ja eelkõige ta võimalustepärast. Singelis AI kõvatasemelised Bodid jne ning MultPlayer. Aga juba nautkeseajapärast kui see vasikahämmeldus rauges hakkatai hoopis "teisi" jutterääkima. Ning MX on mul sellesks, et ma pole mingi HardCore mängur-kuigi mingi Ti 4200 võiks ju olla-kes teab 8) , mõnikord kui igav on.
Seega pole mul Battle mängiate vastu midagi... mängige aga kui meeldib ning üleüldiselt oli Foorumiteemaks EA. See firma tähendab mu jaoks eelkõige ühte Spordiseeriat, halvamaiguline Rippiine ning SIMi masstoodang, (Nagu 3DO Heros) et fännidelt veel raha juurde pumbat.. Tuli Alliance, tuli Battle - ma olen kindel, et mitte viimane selle mootori peal, sel ajal kui paljud lasevad välja tausta Patche uuendustega - pakivad nad mingi muudatuse uude karpi ja lasevad välja Sim Holydays nimeall. See, et see foormui teema algatati sellel ajal kui Battle hinnas on, pole minu süü - ma arvan, et 2 kuu pärast oleks õigem olnud icon_wink.gif
Unrealt Tourament 2003 ja Doom III-st jääb SEE kaugele maha !! Nii pildist, kui ka võimalustest. Seega kas mu jutt on lame, kui ma ei räägi õhinal sellest mängust, ma eiusu. Sama hästi ma võiks siia tuua näiteks NeverWinter Nighti ja kui ma ma peaks midagi selle RPG kohta ütlema, oleks niisugust thumbs_down.gif siin foorumis, et ollalaa.. Keegi ei vaata aga mängu AI-d. Näiteks kasvõi sellist väikest asja nagu oli BG ja ID seeriates, et ei saanud teiste silmadees varastada.. NW-is tee seda nii palju kui soovid, lasti välja mäng soovis kiiruga rahateha, jättes silumise Expanisioile ! (Ma mängu mootori kohta pole midagi öelnud, see on tõesti tasemel).
PS. Lamedejutu ja võhikulikuse koheapelat.. tasub tekste lugeda väheke tähelepanelikumalt, sest ma pole Battlet otseselt maha teinud, öelnud, et ärge mängige ning seda ei tasu mängida.. Vastupid ma olen maininud ta võimalusi ja ka vigsid MIDA võibolla ei pane tähele ainult paadunud fänn. Nagu vist DigeBen
icon_biggrin.gif thumbs_up.gif Ja arvutijõudlust mida see mäng tahab..

AAMEN Alumise jutupeale thumbs_up.gif icon_lol.gif

viimati muutis sektor1 01.02.2003 15:39:35, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 31
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.02.2003 14:08:21 vasta tsitaadiga

mina arvan et tublid mehed need ea vennad, kui nad suudavad ka m6ttetute asjadega raha teenida
kas sa ise ei teeks kui oleks v6imalus - mina ei k6hklekski

KrikU
HV veteran
KrikU

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2003 15:35:03 vasta tsitaadiga

Selleks, et BF1942 mängimisest ka mingit kasu oleks, peab masinas olema vähemalt 512MB mälu. Ja see mäng on ka head arvutit väärt!
BF1942 ON üks parimaid multiplayer mänge siiani! Pole mõtet üldse vaielda.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
ronley
HV kasutaja
ronley

sõnum 01.02.2003 17:53:36 vasta tsitaadiga

Eelkõnelejale - tuleks defineerida, milline arv on neid parimaid? 3, 5, 10, 20? Kui 10, siis jah, sinna ta kuulub. Kui 5, siis sorri, no way...
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 51
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.02.2003 21:02:52 vasta tsitaadiga

link :: vanem BF1942 teema ::

sektor1, Sinu jutul oleks nagu mingit sorti kibestumise maik juures, millest
see tuleb, jäägu sinu teada. Minuarust ei sisalda BF1942 niipalju vigu, et neid
kohe põhjuseks tuua ja veel korduvalt rõhutada. Ma olen seda mängu mänginud
sellest ajast peale, kui mängu demo üldsusele kättesaadavale tuli ja kõige rohkem
üllataski mind, kui hästi mäng liikus nii, et esimesed korrad lihtsalt jalutasin mööda
kaarti ringi ja vahtisin nagu juhm ümberringi toimuvat, raske oli uskuda, et tegemist
võrgumänguga ja see kõik maal, õhus, vees toimub reaalajas.
Siis olin ma veel "õnnistatud" CT emme PIII800 prose ja RADEON8500-ga ja
mäng liigkus uskumatult sujuvalt, kuigi reso algas tuhandega ja efektid põhjas.
Ma olen proovinud paljusid võrgus mängitavaid 3D shooter'eid, kuid n. Half-Life
põhised tunduvad juba liialt vananenud graafilise väljundiga ja võimalused pole
just kiita, ning Quake ja UT on minu maitsele liiga arcade. Esmane muutus tuli, kui
RTCW ilmavalgust nägi ja BF1942 puhul vormis EA selle žanri peaaegu täiuseni.
See, et need mängud pole veel saavutanud samasugust populaarsust nagu
eelmainitud vanemad mängud, on vaid aja küsimus, kuna kõigil pole kodudes
isegi poole Gh prosega masinat ja üle 2K videokaardi eest ei tundu samuti
paljudele kohane summa välja käia, aga arvustama on igaüks mees ...

kakuke
HV veteran

sõnum 01.02.2003 22:28:25 vasta tsitaadiga

C'mon people, maitse üle ei vaielda! icon_evil.gif see akkab juba koppa ette viskama, kui kaks matsi üritavad tõestada üksteisele oma maitset. Samahästi ma võin siia tuua oma vanaema, kes ütleks et tetris on parim mäng icon_wink.gif ja vaidleks teid surnuks. MAITSE ÜLE EI VAIELDA!!!! sest igal ühel on oma maitse.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
keeper_n00b
HV vaatleja

sõnum 01.02.2003 23:20:14 vasta tsitaadiga

eeee
Esiteks: Võrrleda batlefieldsi ja UT2003 ja Doom3e on rumalus kuna üks on simulaator ja teised on lihtsalt first prson shooterid
Teiseks: ka Westwood ja Blizard alustasid konsooli mängude tootmisega
Kolmandaks: EA ei ole mängude tootja enam vaid on financment group st. finanseerib teiste firmade mängude tootmist ka oma tütarfirmade milleks on ka EA Sports
Neljandaks: Tetris 0wnib
Viiendaks: Loota et mänge millest iga aasta uus osa lepingu kohaselt (leping on nimelt NBA,NFL,NHLi ja EA vaheline) välja lastakse uueneks kardinaalselt kuna ma sügavalt kahtlen et on olemas mängufänne kes siis igaaastaselt oma arvuti välja vahetaksid et uut lemmikseerija osa mängida ...

niih ja nüüd te võite mind kõik sõimata ..... eriti inf...

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  EA hulluks läinud? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.