midagi ta ei maksnud yle, Valve käis Vivendiga juba paar aastat kohtusaalis asju klaarimas ja juba aprilli lõpus teatasid et nende koostöö on läbi. _________________ /allkiri
Sinna bf1942 juurde tagasi tulles ütleks et minu 900Mhz duroni + ati9200 peal jooksis enam-vähem ilusti. ja minu arust sims2 ja NFS Underground seeriatel ka midagi viga ei ole. vähemalt minu arust. ja mis vahet seal on mis firma nime all mäng välja tuleb. peasi et ilus ja ... oleks. _________________ raidi suu ei valeta!
Sinna bf1942 juurde tagasi tulles ütleks et minu 900Mhz duroni + ati9200 peal jooksis enam-vähem ilusti. ja minu arust sims2 ja NFS Underground seeriatel ka midagi viga ei ole. vähemalt minu arust. ja mis vahet seal on mis firma nime all mäng välja tuleb. peasi et ilus ja ... oleks.
sama siin, jumala kama kes mänge teeb, peaasi, et mäng hea oleks
battel on sitt ja selle teine osa ka ei kõlba mängimiseks graf on suht kaki paljudes kohtades neid m2ngitakse kuna on palju võimalusi aga mina ikkagi mängiks quake2 enne kui bf 1 ja bf2 te
ja ma mängingi oma
2,4
1256mb
256 video mängin quake2 mitte bf i kuigi üks on uus teine 15 aastat vana _________________
battel on sitt ja selle teine osa ka ei kõlba mängimiseks graf on suht kaki paljudes kohtades neid m2ngitakse kuna on palju võimalusi aga mina ikkagi mängiks quake2 enne kui bf 1 ja bf2 te
ja ma mängingi oma
2,4
1256mb
256 video mängin quake2 mitte bf i kuigi üks on uus teine 15 aastat vana
BATLEFIELD ON üks mõttetumaid mänge üldse minu arvates ja EA keeras ka Medal of honori seeria i oma üli igava Pachiffic Assaultiga kus põhi teema toimus võsas minu arust on näiteks Batlefieldist hulga parem ja ilusam mäng Novalogic-u tehtud Joint ops seal on lendamine hulga käe pärasem ja efektiivsem ning masinatest puudust ei tule ja relvad on kah tegijamad
Joint Opsi lendamine on mingitele lastele mõeldud.
Battlefieldis helika juhtimine on lihstalt super. _________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<-------------------
Battlefieldis helika juhtimine on lihstalt super.
japp sama siin, juhtimine on seal jumala kerge tegelt, ma olen v2hemalt lendamises pro seal...
battlefield 2 on minu arust üks parimaid sõjamänge... (hetkel)
Battlefieldis helika juhtimine on lihstalt super.
japp sama siin, juhtimine on seal jumala kerge tegelt, ma olen v2hemalt lendamises pro seal...
battlefield 2 on minu arust üks parimaid sõjamänge... (hetkel)
BF2 on jah parim mis hetkel on, hea tiimiga on lihtsalt super pelada.
pmst milline mäng pole möttetu? Mängimine on meelelahutus ja BF seeria saab sellega väga
hästi hakkama, vähemalt netis pelades ei hakka igav. Ning BF pole möeldud offline mängimiseks.
Päris koom tekst lihtsalt, et BF mängitakse vöimaluste pärast. Mille pärast te siis mängite?
Et näha mingit ilusat puud kuskil? samamoodi on ka GTA ju, graafika
on isegi hullem kui BF1 seeial. BF2'l on see lihtsalt super
Toetan arvamust, et Battlefield 2 on praegu üks parimaid kui mitte parim sõjamäng.
Vahet pole kas EA omab neid või mitte. Nemad ju mänge ei tee nad ainult publitseerivad neid.
See ei tohiks kellelegi suureks uudiseks olla, et EA taaskord sellise otsuse Maxise üle langetas.
EA on ajalooliselt alati ühte moodi käitunud. Ostetakse mingi väikefirma ära, mis on omale nime teinud mingi eduka mängu tõttu, kuulutatakse välja, et oh EA on nüüd kambas ja nende koostööga suudame luua veel paremaid mänge, lastakse järg edukale mängule välja, kus enamus kogukonnast kaotab selles oma huvi, kuna mängu ei anna eelnevaga võrreldagi. Luuakse iga aasta või poole tagant uus osa välja, kuni kaev on tühjaks pumbatud ja tsükkel algab taas uuesti.
Praegu näeme seda Bioware'i peal, kus selle firma eluiga on veel käimas.
Moosigu nad meid oma tasuta mängudega nii palju kui tahavad, EA süda jääb ikka samaks.
edit: Neile, kes arvavad, et sellega on The Sims'i seeria läbi siis te eksite, The Sims on neil teise tiimi all kuna kaev pole veel tühi. _________________
Viimane city oli küll hea, kuid v6inuks parem olla.
Ei usu et uus studio sama kvaliteeti ja sisu suudab teha. Sellised sisukad mängud vajad väga palju kogemusi üle pika aja. _________________ zero
kõrvaldada kõik potentsiaalsed konkurendid = monopol veel suurema kasumiga ning sama reegel kehtib ka väljaspool videomängude keskkonda _________________ "Mõtle kriitiliselt"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.