Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
03.05.2005 22:17:49
|
|
|
limp kirjutas: |
tahanteada kirjutas: |
Mina teeks küll kirjalikult läbi juhtkonna - oleks tulemusena ametlik rekvisiitidega paber ja selle paberiga saab vajadusel kuni kohtuni välja minna  |
edit: muuseas tuleb meelde HV kõige kuulsama arvutipoe teema kui saatsin maili kõigisse linnajagude kontoritesse sooviga osta arvutit. Tänaseni pole ühtegi vastust tulnud. |
OT: see oli mingi pikaajaline tehniline viga nagu mulle väideti (eelmine suvi sattusin ühe ülemusega rääkima)
Huvitav on, aga nüüd see, et Gennetiga tundub olevat ka seda segast asjaajamist
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.05.2005 22:23:30
|
|
|
Lihtsalt kirjavahetus kas kirja või faksi teel omab teistsugust ja palju suuremat jõudu kui kirjavahetus e-maili teel Ja see probleem on tegelt ülemaailmne, et maili teel saadetud kirju ei tunnistata
Aga kui on registreeritud kiri koos firma juhi märkusega "Täitmiseks" töömehe laual, siis igatahes ülesanne täidetakse 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
03.05.2005 22:40:05
|
|
|
limp kirjutas: |
Kuule mees, ütle mulle kuidas sind kiiremini kätte saab kui sa oled tööl vms ja maili ei saa vaadata blabla.... |
Mille jaoks siis neid emaile topitakse igale poole kodulehtedele? Et ägedam oleks või siis ruumi sisustamiseks? Vihale ajavad igasugused suured firmad väikestest rääkimata (mitte et ma gennetit silmas peaksin), kes ei vaevu kirjadele vastama. Ma tegelikult ei tea isegi, kas kirju loetakse. Esmamulje rikub see firmast igatahes ära. Niipalju viitsimist võiks ikka olla, et kõigile sisse tulnud kirjadele saata automaatvastus: Vabandan, olen Teie toreda kirja lugemiseks liiga laisk, kui mind ikka veel kätte soovite saada, siis helistage 056123456
Ainuke eeskujulik firma, kes kohe meelde tuleb on elion, hinnakiri muidugi vastav teen(ind)usele. Aga äkki meil ei olegi õigust soodsa firma käest mingit hüppper teenindust nõuda?! Täie raha eest, nagu öelda.
...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
05.05.2005 15:50:58
|
|
|
Asi sai nüüd lahenduse. Kirjad hakkaisd liikuma väga kiiresti
Kokkuvõtteks mitte just väga positiivne kogemus, aga eks juhtub ka parimatel..
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
fr0ger
HV vaatleja

|
05.05.2005 16:07:52
|
|
|
Siinkohal julgeks mina küll aimata kerget kliendipoolset antipaatiat, mis jätab mulje, et müügikohale halva varju heitmise soov on vähe eespool, kui lahenduse leidmine e-maili teel suhtlemine on rentaabel reeglina ikka siis, kui soovitud vastusega ei ole tuli takus, kuigi jah, ametliku postiaadressi pealt võiks vastus ikka päeva-paari jooksul tulla küll. Samas, kui ei tule, siis peaks endal nii palju oidu ikka olema, et mitte nädalaid oodata, vaid püüda ise kah kontakti luua, kes teab, ehk on viivituseks siiski mõjuv põhjus. Pole ju mingi ime, et tihti pole mõnda juppi kohe kuskilt saada ja seda veel eriti siis, kui tegemist mõne vanema riistvaraga, mis tootmisest maas või on seda siiakanti vaid loetud arv koguses toodud. Pood pole v6lur, et suudaks igal juhul kastanid tulest välja tuua ja olenevalt asjaoludes, kui klient n. ei nõustu asendusega ja raha kah tagasi ei taha, siis tuleb tal lihtsalt oodata ja loota, et kaugelt maalt siia ikka soovitud juppi veel tarnitakse. Lapsik on jalgu trampida ja endale kätega vastu rindu tagudes mingeid süüdistusi loopida ja oma õigust nõuda, selleises olukorras pole lihtsalt paremat lahendust
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
10.05.2005 17:16:48
|
|
|
Format kirjutas: |
Asi sai nüüd lahenduse. Kirjad hakkaisd liikuma väga kiiresti
Kokkuvõtteks mitte just väga positiivne kogemus, aga eks juhtub ka parimatel..  |
Elusees ei saa sa sama hinnaga plaati vastu, saad sama väärse.
idiootne ju nõuda 1600 eeku maksvat plaati, kui asi aastaid tagasi ostetud, hind ju muutub.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
RhPositive
HV vaatleja

|
21.06.2005 15:17:36
|
|
|
Soetasin antud firmast endale omalt poolt valitud rauast arvutitooriku. Aega pisut läks, kuna osad polnud just kõige liikuvam kaup. Kuna graafikakaardiga asi venis, siis sain asenduskaardi mõneks ajaks . Paistab siiski, et peale päikese paistab eestimaa pinnal ka kvaliteetset klienditeenindust. Kivi kotti GenNeti kaadrile
_________________ 3Dmark03 9120 punkti - ehk saab enamgi |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
23.06.2005 18:39:00
|
|
|
täpselt... alati annab seal leida mingi lahenduse...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
:)
HV vaatleja
|
03.08.2005 22:19:29
|
|
|
Täna oli mul GenNet Lab'iga aktiivne kirjavahetus. Lausa neli kirja saatsin ja neli vastust sain ka. Kõik minu arvuti ostmise probleemid suudeti lahendada ja praeguseks olen juba kohal käinud ja tellimus sisse andnud. Nädala alguses käisin läbi kuus suuremat Tallinna arvutifirmat ja saatsin kirju veel nelja firmasse, aga sellist (head) suhtumist ei leidnud ma kusagilt mujalt. GenNet lab on firma, millega on võimalik nähtavasti kõikvõimalikel teemadel läbirääkimisi pidada ja ka kokkuleppele jõuda. Hetkel on neist väga positiivne arvamus. (Loodetavasti saan varsti oma arvuti kätte ja arvamus paraneb veelgi).
Vaat' sellist Eestit me tahtsimegi!
|
|
tagasi üles |
|
 |
lehm
HV veteran

|
07.08.2005 02:19:32
|
|
|
paarkorda seal külas käidud ning pole veel neg. suhtumist näinud.
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
aX
Kreisi kasutaja

|
07.08.2005 02:29:25
|
|
|
Detailidesse ei hakka laskuma aga lühidalt kokkuvõttes _ÜLIM_ ! Lugematu arv positiivseid kogemusi odavalt ja imeväikse ajaga, ma ütleks et need vennad seal teavad VÄGA täpselt mida nad teevad !
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
2 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mminz
HV vaatleja
|
17.09.2005 13:08:27
... |
|
|
Kas Taivo Sillaste ei töötagi enam gennetis? Kodulehelt igatahes tema maili ma küll välja ei peili. Teab keegi midagi?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
17.09.2005 13:39:12
Re: ... |
|
|
m6mminz kirjutas: |
Kas Taivo Sillaste ei töötagi enam gennetis? Kodulehelt igatahes tema maili ma küll välja ei peili. Teab keegi midagi? |
Mõned postid ülalpool pärisin ka ise sama asja. https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=1707673#1707673 Väideti, et töötab veel poole kohaga seal (loe järgnevaid poste), praeguse seisu kohta ei oska ütelda. Paistab et keegi ei tea päris täpselt. Ja Taivo ise kah ei ütle sõna sekka. Kõige lihtsam oleks vast PS temale.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
21.09.2005 13:08:53
|
|
|
Taivo imho tegeleb mingil määral Gennetiga ka veel. Ise olen teda vähemasti Gennetis näinud, aga eks tema enda käest ole vast kõige targem uurida.
Tallinna kontoril on nüüd messengeri adre ka kasutusel: tallinn@gennet.ee
_________________ minu lugupeetus |
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
21.09.2005 18:32:01
|
|
|
Küsisin TaivoS-lt järele:
TaivoS kirjutas: |
Terv
Olen endale võtnud uusi kohustusi ning lisaks olen hetkel korraga kahes ülikoolis õppimas. Seetõttu ei ole enam suurt aega siin foorumis aktiivset müüki teha. Küll aga olen endiselt teinud pakkumisi kui keegi on meilitsi või privaatsõnumiga arvutit küsinud. Seega jah, soove võib endiselt julgelt saata. Vastan neile siis kas ise või delegeerin edasi. Eelistatult meiliga.
Taivo
|
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
21.09.2005 18:58:58
|
|
|
Tra ootan oma 7800GTX juba nädal aega need seal Soome laos või kuskil plokivad sajaga
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
IffikaS
Kreisi kasutaja

|
17.10.2005 22:09:40
|
|
|
Minu arust tegemist väga hea poega. Eks asjad võtavad kõik aega, kuid saavad ilusti aetud ja korraliku kauba saab alati kätte
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
korndog412
HV veteran

|
16.12.2005 19:01:09
|
|
|
suvel sai soetatud 9800Pro - 1950.- eest
siis Mobo+prose+jahutus
kokku mingi 5 kilokest sai seal kulutatud, senimaani väga positiivne tundunud kiirus ja suhtumine klienti, mingi ATFiga ei anna võrreldagi.
aga sellest niipalju et mobo või prose põles läbi, homme lähen mõlemaga garantiisse - eks siis näeb kui hea tegelt see pood on (loodame parimat)
EDIT: garantiist sain vastu võrdvaarse (natike isegi parema) plate ja kiirelt ka veel,
Väga pood
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
:)
HV vaatleja
|
11.01.2006 00:22:28
|
|
|
Ostsin sealt suvel arvuti (vaata profiili). Nemad olid ainukesed, kes minu kirjale vastasid. Kusjuures, meil tekkis lausa suhteliselt aktiivne kirjavahetus. Üritasin mustlase kombel sama raha eest paremaid juppe saada Ega ma mingit suurt alet küll ei saanud, aga see-eest oldi võimelised mingit kokkulepet otsima. Suvisest arvutiostust mäletan ebameeldivusega seda, et ükski teine firma Tallinnas ei suvatse ostule kaasa aidata. K-saluunist juba kirjutasin siin foorumis, aga meenutuseks tooks välja ühe teise poe. Läksin enterisse oma osade nimekirjaga ja küsisin, et kui palju selline või umbes selline arvuti neil maksta võiks. Vanamees toksis seal midagi ja ütles, et neil täpselt samu asju ei ole ja et ta peab kohati juppidele alternatiive otsima. fine! Lõpuks pani ta kokku ~2x kallima (!!!) masina, mille hind küündis juba 25k kanti!!! krt, kui mul oleks nii palju pappi, mida ma tahaks raisata, siis oleksin ise oma väga täpse soovitud arvuti koostanud (mida ma ka ju enne tegin!). Jobu vend oli. Ja ka hinnad olid seal kallid. GenNetis jäädi kõikide pakkumistega reaalsuse piiridesse. Kirjad tulid lausa mõne tunni jooksul, mis on väga hea tulemus. Hind oli ka ok.
Ainuke arvutifirma, kellel on internet ja kes viitsib kirjadele vastata!
ps! samas tunnistan, et nende headus seisneb peamiselt teiste firmade halbuses.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Undead10
HV vaatleja
|
23.02.2006 09:57:31
|
|
|
Ma ostsin 6600gt mis oli juba ostes peetis täna lähen garantiisse eks näeb mis, siis saab.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gr[e]iF
HV kasutaja
|
07.03.2006 23:39:27
|
|
|
Gennet - hea hind, sõbralikud müüjad, hea kaup Parim arvutipood Eestis
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
lehm
HV veteran

|
08.03.2006 00:14:56
|
|
|
Gr[e]iF kirjutas: |
Gennet - hea hind, sõbralikud müüjad, hea kaup Parim arvutipood Eestis |
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Undead10
HV vaatleja
|
08.03.2006 20:44:59
|
|
|
Undead10 kirjutas: |
Ma ostsin 6600gt mis oli juba ostes peetis täna lähen garantiisse eks näeb mis, siis saab. |
Sain uue kaardi kätte lükkasin arvutisse ja töötab.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|