Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem mängudega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 13.02.2006 19:04:23 vasta tsitaadiga

Vabandan järjekordselt , et ma selle teema ülesse kaevan aga see kaart ajab mu tõsiselt vihale.
Täna olen ma saanud mängida kuskil keskmiselt 15 minutit kui ta selle virvendava pildi ette lööb ja mängida on võimatu.
Olen otsustanud siis ikkagi vast mingi tugevama kaardi endale muretseda aga kas see on täitsa kindel , et see asi on videokaardis ?
Pärast kui ei ole siis ostsin nagu ilma asjata , äkki on nagu millegis muus probleem.
Või on siis mingi probleem selle jahutusega (kinnitustega vms) , et kas tasuks midagi orgunnida sellega aga samas ei tea kas tasub ka kui mul on garantii aeg sellel.
Või see kaart pole enam oma jõudluselt suurt midagi väärt ja tasuks ikka midagi paremat osta sisse ?
Tänud.
BTF.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.02.2006 20:19:56 vasta tsitaadiga

BTF kirjutas:
Vabandan järjekordselt , et ma selle teema ülesse kaevan aga see kaart ajab mu tõsiselt vihale.
Täna olen ma saanud mängida kuskil keskmiselt 15 minutit kui ta selle virvendava pildi ette lööb ja mängida on võimatu.
Olen otsustanud siis ikkagi vast mingi tugevama kaardi endale muretseda aga kas see on täitsa kindel , et see asi on videokaardis ?
Pärast kui ei ole siis ostsin nagu ilma asjata , äkki on nagu millegis muus probleem.
Või on siis mingi probleem selle jahutusega (kinnitustega vms) , et kas tasuks midagi orgunnida sellega aga samas ei tea kas tasub ka kui mul on garantii aeg sellel.
Või see kaart pole enam oma jõudluselt suurt midagi väärt ja tasuks ikka midagi paremat osta sisse ?
Tänud.
BTF.

Ma soovitaks sul testida kaarti teises masinas ja uurida mis see seal teeb.
Ja alles siis kui oled 100% et kaardi süü (mitte driverid, ülekuumenemine vms) siis võid mõelda uue kaardi ostmise peale. Kuid jah see kaart on suht juust igas mõttes ning see mingit korralikku mängimist eriti enam ei kannata. (uuemad mängud)
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 13.02.2006 20:26:51 vasta tsitaadiga

aitab küll,too see kaart minu juurde ja ma leian mõistliku lahenduse thumbs_up.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.02.2006 20:27:48 vasta tsitaadiga

kutsa99 kirjutas:
aitab küll,too see kaart minu juurde ja ma leian mõistliku lahenduse thumbs_up.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif

sul tööd vaja icon_rolleyes.gif
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 13.02.2006 20:31:00 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
kutsa99 kirjutas:

icon_lol.gif icon_lol.gif

sul tööd vaja icon_rolleyes.gif

väga icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 13.02.2006 20:37:51 vasta tsitaadiga

Liiga naljakas. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Tegelt mul üks vana kast vedeleb siin kõrval kui mõni päev viitsimist tekib siis ma proovin ära.
Ja kaardi peal ei saa mingit garantii kleepsu olla ?
Ja see kaardi pistmine on ainult ühte pessa ja kõik (küsin igaks juhuks üle) nagu mingeid juhtmeid ei ole vist jah ?
Muidu milline kaart oleks selline norm juba kõvemate mängude juures (nt:call of duty 2), mingi x800 GT või PRO ?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.02.2006 20:47:05 vasta tsitaadiga

BTF kirjutas:
Liiga naljakas. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Tegelt mul üks vana kast vedeleb siin kõrval kui mõni päev viitsimist tekib siis ma proovin ära.
Ja kaardi peal ei saa mingit garantii kleepsu olla ?
Ja see kaardi pistmine on ainult ühte pessa ja kõik (küsin igaks juhuks üle) nagu mingeid juhtmeid ei ole vist jah ?
Muidu milline kaart oleks selline norm juba kõvemate mängude juures (nt:call of duty 2), mingi x800 GT või PRO ?

nu 9550se peab lihtsalt korralikult agp pessa panema ja kõik. Eraldi toitejuhet tal ei ole.
Seda kas kaardil on garantii kleeps või mitte ei oska öelda. Mõni firma (kunagi microlink pani) ehk paneb sinna midagi aga täpselt ei tea.
Call of Duty 2 korralikult jooksutamiseks silmailuga (dx 9 jms vidinad mängu settingutest) on vaja kõvamat proset jms kraami kui sul praegast on (ehk siis x800gt ga ta päris kõik põhjas ja korraliku resoga sul korralikult ei jookseks).
Aga X800GT oleks hea valik kuna ta suht hea hinna ja jõudluse suhtega kaart. 6600GT ei julge soovitada kuna sellel on üldjuhul väga väga halb jahutus ja kaart või ülekuumeneda jms jamad. Seega 6600GT ostes peaks ka uue jahutuse valima.

Ehk siis X800GT oleks hea valik ning kui võimsamat tahad siis üks võimsamaid AGP peale olev kaart on 7800GS aga see on juba kallima hinnaga.
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 14.02.2006 17:46:53 vasta tsitaadiga

Ma küsin igaks juhuks üle kas on mingeid kindlaid kohti kust ei tohiks videokaarti puudutada välja võtmisel või on see suva ?
Hetkel võtsin muidu vanast kastist geforce 2-he välja hoidsin kaardi äärtest kinni.
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 14.02.2006 18:05:18 vasta tsitaadiga

Call of Duty 2 kohta kommentaariks, et minu 6600GT stock jahutusega mängis selle ilusti välja. Arvuti konf profiilis, LCD-monitori reso 1280x1024

ainus koht, kus 6600 GT mul seni hätta on jäänud, on Colin Mcrae 2005: pilt kipub medium settingutel mõnikord hakkima just kiirematel radadel, kui detaile rohkem ja pilt peaks jooksma kiiresti. Ise kardan et asi on suures resos, aga LCD-monitor ei luba eriti resot vähendada kah...
nii et kui kellelgi ettepanekuid on, siis andke tuld thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 14.02.2006 18:12:45 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Call of Duty 2 kohta kommentaariks, et minu 6600GT stock jahutusega mängis selle ilusti välja. Arvuti konf profiilis, LCD-monitori reso 1280x1024

ainus koht, kus 6600 GT mul seni hätta on jäänud, on Colin Mcrae 2005: pilt kipub medium settingutel mõnikord hakkima just kiirematel radadel, kui detaile rohkem ja pilt peaks jooksma kiiresti. Ise kardan et asi on suures resos, aga LCD-monitor ei luba eriti resot vähendada kah...

Põhimõtteliselt on mul sama kast mis sul ainult sul on veel 512 rami ja video on teine.
Ja muidu mul on ka screen reso 1280x1024 ja COD 2 nagu natuke vahest nõksus aga mitte väga hullusti.
Aga muidu huvitaks veel see kaardi puudutamise teema mis ma üleval mainisin.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 14.02.2006 18:52:31 vasta tsitaadiga

BTF kirjutas:
Draax kirjutas:

Põhimõtteliselt on mul sama kast mis sul ainult sul on veel 512 rami ja video on teine.
Ja muidu mul on ka screen reso 1280x1024 ja COD 2 nagu natuke vahest nõksus aga mitte väga hullusti.
Aga muidu huvitaks veel see kaardi puudutamise teema mis ma üleval mainisin.

Tuleks silmas pidada paari asja kui arvuti sees askeldad: Ära kanna rõivaid mis genereerivad estaatilist elektrit ning ALATI maanda end kuhugile maha kui arvuti kallale käega lähed. Ise katsun pidevalt käega korpuse (suur terasest kolakas mul icon_razz.gif ) värvimata osasid et end maha maandada. ÄRA aseta arvuti juppe kusagile vaiba vms asja peale mis võib tekitada laengut mis kaardi hävitab. Ehk siis oleks soovitatav kasutada kas siis spets matti mille peal arvuti juppe panna või siis nagu mina (odav lahendus icon_razz.gif ) panen arvuti jupid antistaatiliste kottide peale (need hallid kotid kus tavaliselt arvuti jupid sees on).
Kuna ATX mobol on pidevalt vool sees siis oleks targem toite juhe tagant ära võtta (toiteplokki juhe).
Arvuti komponentidega tuleb ettevaatlikult ümber käia ja mitte nede jublakaid katsuda ehk siis hoija äärtest kinni kus ei ole igasugu ime vidinaid küljes (konded, takistid jms jura). Samas ei tohi ka juppe suruda kusagile pessa ehk siis surud nt DDR toetusega mobole DDR2 tüüpi mälud külge icon_lol.gif

Call of Duty 2 kohta niipalju et DX9.0c ja kõik high settingute juures ja mingi 1280x1024 reso juures ei vea 6600GT seda kudagi puhtalt välja. Pealegi kuna 6600GT on ainult 128MB videomälu siis täis graafikat sellega ei näegi. Ehk siis osa asju on juba default maha keeratud (vähemalt demos oli). Ehk siis x800GT ga jooksutab seda asja suht kenasti medium graafika peal aga kuna cod2 mootor on suht piix siis loota ei tasu et ta korralikult jookseks dx9.0c ja all high settingute peal.
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 14.02.2006 19:32:52 vasta tsitaadiga

Nende settingute kohta ma täpselt ei tea... pole näpuga järge ajanud, pakun et keskeltläbi medium settingud.

Aga selle kohta:

tsitaat:
Tuleks silmas pidada paari asja kui arvuti sees askeldad: Ära kanna rõivaid mis genereerivad estaatilist elektrit ning ALATI maanda end kuhugile maha kui arvuti kallale käega lähed.

ütleks et keskkütteradikale korra käpp külge pista on ideaalne maandus thumbs_up.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 14.02.2006 20:11:30 vasta tsitaadiga

Tänud kohe palju targemaks sain. icon_wink.gif
Radikaid mul pole kuna mul on põranda küte.
Neid kotikesi mul ka pole kuna ma sain terve kasti koos nii , et neid ma kaasa ei saanud.
Ja seda vahetamist ma teen kindlasti juhtmed seljast väljas.
Kas siis pole vaja ennast maandada ?
Ja kas neid kaarte võib laua peale panna siis ?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 14.02.2006 20:16:46 vasta tsitaadiga

BTF kirjutas:
Tänud kohe palju targemaks sain. icon_wink.gif
Radikaid mul pole kuna mul on põranda küte.
Neid kotikesi mul ka pole kuna ma sain terve kasti koos nii , et neid ma kaasa ei saanud.
Ja seda vahetamist ma teen kindlasti juhtmed seljast väljas.
Kas siis pole vaja ennast maandada ?
Ja kas neid kaarte võib laua peale panna siis ?

ALATI on vaja end maha maandada ennem kui mingit arvuti juppi käpid. Ja kui kellelegi teisele tahad arvutijuppi anda siis peab algul ühe käga teise inimese käest kinni võtma ja alles siis võib arvuti jupi talle anda (muidu võib juhtuda et kui kumbki teist omab laengut maandadakse see läbi videokaardi ehk siis sellel momendil kui mõlemad hoijate sellest kinni, kui just üksteisele neid juppe ei loobi icon_lol.gif )

Neid kotikesi mina isiklikult küsin poest icon_razz.gif Ise olen nõda päris palju neid kokku korjanud icon_rolleyes.gif

Ise olen ka laua peale pannud (tavaline laud) ja midagi ei ole juhtunud kuigi ma väldin seda ning mul neid kotte jätkub kus kohta neid panna seega pole nagu vajadust kusagile mujale neid juppe asetada.
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 14.02.2006 20:24:00 vasta tsitaadiga

Mis ma maandan ennast lihtsalt korra korpuse tagakaant puudutades näiteks või peab sael mingi aeg olema ? icon_smile.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 14.02.2006 20:50:11 vasta tsitaadiga

BTF kirjutas:
Mis ma maandan ennast lihtsalt korra korpuse tagakaant puudutades näiteks või peab sael mingi aeg olema ? icon_smile.gif

Korraks maandad maha ja kõik. Ega seal küljes kaua rippuma pea. Mingi paar sec i. Ise ainult korraks võtan kinni ja kõik ning kui juppe ära võtan siis tahest tahtmata käed puutuvad vasta korpust. Ning juppe kätte võttes hoijan äärtest kinni vältides arvuti jupi peal olevate juppide puutumist.
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 14.02.2006 20:52:36 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
BTF kirjutas:

Korraks maandad maha ja kõik. Ega seal küljes kaua rippuma pea. Mingi paar sec i. Ise ainult korraks võtan kinni ja kõik ning kui juppe ära võtan siis tahest tahtmata käed puutuvad vasta korpust. Ning juppe kätte võttes hoijan äärtest kinni vältides arvuti jupi peal olevate juppide puutumist.

Olgu suured tänud sulle angel mind aitamast icon_smile.gif .
Mingi päev saab vast see ära proovitud eks annan vast teada siis kas oli videoka viga.
Täna jälle millegi võrra targem. icon_smile.gif
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 14.02.2006 21:13:44 vasta tsitaadiga

osta radeon 9550SE ati silencer peale ja ehita mälu radikad peale.9550 klokkub päris hästi enda 9550SE panin 9600XT biose peale toimib uutes mängudes suurepäraselt
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 14.02.2006 21:16:03 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
osta radeon 9550SE ati silencer peale ja ehita mälu radikad peale.9550 klokkub päris hästi enda 9550SE panin 9600XT biose peale toimib uutes mängudes suurepäraselt

Ma arvan , et kui ma ostan siis ma ostan uue ja võimsama kaardi endale.
Muidu milline silencer sinna peale läheb ?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 14.02.2006 21:19:20 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:

Ega see et sul õnnestus 9550 teha 9600XT ei tähenda et tal see õnnestuma peaks. Sama asi kui loota et sõbra kaart clockus X arvu võrra et ka teised kaardid nõnda clockuvad.

mõttekam oleks vast uus kaart osta kui selle vanaga kudagi toime ei tule ehk siis see nagunii ei jooksuta eriti enam midagi.

Aga teema point on vast see et teada saada milles probleem on. Kõige lihtsam oleks pakkuda et format C ja siis uus arvuti osta icon_lol.gif
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 14.02.2006 21:19:51 vasta tsitaadiga

selline
http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36

endal töötas call of duty normaalselt 1024x ja kõik graafika seadmed põhjas
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 14.02.2006 21:22:56 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
selline
http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36

endal töötas call of duty normaalselt 1024x ja kõik graafika seadmed põhjas

Kui peale sobib siis hea jahutus thumbs_up.gif

Aga selle kaardiga (olgu ta 9550SE või 9600XT või kas või 9800PRO) ei ole võimalik puht füüsiliselt Call of Duty 2 täis graafikaga mängida. Miks? CoD 2 kasutab Dx9.0c ja vanad radeon kaardid seda EI toeta. Ehk siis selline uuem silmailu jääb lihtsalt nägemata. Pealegi nagu mainisin et taha mäng sellist asja näha nagu 128MB videomälu. Kunagi sai proovitud 6600GT peal ning viskas mulle mingid eriti pasased textuurid. Kui 256MB videomäluga kaardiga proovida sai siis oli kohe teine pilt.
Ning pealegi ei suuda selline low end kaart CoD 2 täis graafikaga korralikult ja puhtalt sujuva FPS iga jooksutada. Omast kogemusest tean.
DX7 (oli vist selline valik mängus) peale pannes peaks aga kõik korralikult jooksma.
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 14.02.2006 21:26:16 vasta tsitaadiga

kui uut kaarti osta siis oleks see kaart mõistlikum valik
http://www.doctorpeep.ee/index.php?lang=est&main_id=123&id=253974
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 14.02.2006 23:52:13 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
kui uut kaarti osta siis oleks see kaart mõistlikum valik
http://www.doctorpeep.ee/index.php?lang=est&main_id=123&id=253974

Seda kaarti ma olen jah vaadanud ja tundus oma hinnaklassis kõige parem kaart AGP-le.
Aga kui oleks võimalik siis ma ostaks vast odavamalt siit foorumist kas selle GT või PRO või siis kui oleks võimalik 3000-eeguka saada 6800 GT siis oleks sellel ka vast täitsa huvitatud sellest kaardist.
Muidu kus neid silencer ühtesid üldse müüakse ?
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 14.02.2006 23:59:52 vasta tsitaadiga

6800 on väga jama jahutus,pidevalt ülekuumenemisega probleeme.k-arvutisalongis on neid näiteks müügil ja siin HV olen ka neid müügil näinud
http://k-arvutisalong.ee/index.php?lang=est&main_id=37&p_id=008855
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Probleem mängudega mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.