Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dvd vader
HV Guru
|
08.01.2003 02:49:17
hinnavaatluse domeen |
|
|
kas ei saaks "Eesti tipmise nimeserveri administraatorit" forsseerida, et ta eraldaks HinnaVaatlusele veel ühe domeeni: "hv.ee"
kuigi üle ühe vist nagu ei tohiks saada, aga võiks ju rõhuda sellele, et HV on Eesti külastatavamaid kohti ja iga mats ei viitsi trükkida pikka hinnavaatlus.ee aadressi.
kuigi eestis on seitse firmat, mille nime alguses on tähed "HV", ei paista neil kellelgi olevat vist huvi sellise aadressi vastu, muidu oleks asi ammu tehtud.
(riistvara.ee mehed võiksid mõelda ka näiteks "rv.ee" peale...)
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lindremant
Kreisi kasutaja

|
08.01.2003 02:59:15
|
|
|
Kas tõesti on inimesed nii laisaks jäänud, et ei viitsi natukegi pikemat nime trükkida. Kuigi mõte pole ju paha võibolla. Ei tea kuidas need töötavad. Kirjutad hot.ee viskab portal.hot.ee või ok.ee viskab portal.ok.ee. Või ma ei tea kas need näited üldse sobivad.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.01.2003 10:09:15
|
|
|
Lindremant kirjutas: |
Kas tõesti on inimesed nii laisaks jäänud, et ei viitsi natukegi pikemat nime trükkida. Kuigi mõte pole ju paha võibolla. Ei tea kuidas need töötavad. Kirjutad hot.ee viskab portal.hot.ee või ok.ee viskab portal.ok.ee. Või ma ei tea kas need näited üldse sobivad. |
tegemist on alamdomeenidega, seega näiteks need ei sobi. Eestis kehtiva korra järgi on meil üks president korraga, ehk üks domeen per juriidiline firma.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
08.01.2003 10:24:44
|
|
|
Kord on tõesti selline, aga praktikas antakse küll hea põhjenduse puhul ka teine või kolmas. 2tk on mul olnud küll, kuigi oli ikka tükk tegemist selle selgitamiseks.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
08.01.2003 13:18:50
Re: hinnavaatluse domeen |
|
|
dvd vader kirjutas: |
kuigi üle ühe vist nagu ei tohiks saada, aga võiks ju rõhuda sellele, et HV on Eesti külastatavamaid kohti ja iga mats ei viitsi trükkida pikka hinnavaatlus.ee aadressi.
(riistvara.ee mehed võiksid mõelda ka näiteks "rv.ee" peale...) |
autocomplete abiks
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
gunnar41
HV vaatleja
|
08.01.2003 15:02:09
|
|
|
Või siis kui nii laisk oled, et ei viitsi uuesti kirjutada, ära lahkugi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
08.01.2003 15:51:04
|
|
|
gunnar41 kirjutas: |
Või siis kui nii laisk oled, et ei viitsi uuesti kirjutada, ära lahkugi. |
aga mina näiteks olengi ju kogu aeg sees, kui arvuti töötab...
point lihtsalt selles, et selline lühendatud domeeni praktika pikemate nimede seas on ju üsna levinud, n. altavista.com on av.com jne.
ega see vist miskit kurja ei peaks tegema, kui "eesti tipmise nimeserveri administraatorilt" järgi uurida.
(või äkki karistuseks sellise küsimuse eest võtab meilt hinnavaatlus.ee domeeni ära ja annab mingi h_i_n_n_a_v_a_a_t_l_u_s.ee asemele)
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.01.2003 14:13:43
|
|
|
nonii. palun väga - kahe domeeniga firma: MicroLink
sellele ettevõttele on registreeritud domeenid www.microlink.ee ja www.online.ee. usun, et MicroLinki kodulehte ei külastata küll nii palju kui HV lehekülge, seega miks ei võiks ka meil kaks aadressi olla (pikem ja lühem)? nüüd on olemas ka konkreetne kahe-domeeni-juhtum, millele viidata, et "näete, neil ju on! miks siis meie ei saa?"
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.01.2003 14:20:55
|
|
|
nonii. palun väga - kahe domeeniga firma: MicroLink
sellele ettevõttele on registreeritud domeenid www.microlink.ee ja www.online.ee. usun, et MicroLinki kodulehte ei külastata küll nii palju kui HV lehekülge, seega miks ei võiks ka meil kaks aadressi olla (pikem ja lühem)? nüüd on olemas ka konkreetne kahe-domeeni-juhtum, millele viidata, et "näete, neil ju on! miks siis meie ei saa?" |
Microlink Online on kontserni tütarfirma ja sellega põhjendades on ta endale eraldi domeeni võtnud.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.01.2003 14:26:19
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Microlink Online on kontserni tütarfirma ja sellega põhjendades on ta endale eraldi domeeni võtnud. |
www.eenet.ee domeeniotsing annab mõlema aadressi omanikuks AS MicroLinki. tõsi küll, www.online.ee registreerija MicroLinki asukoha aadress ei lange kokku firma tegeliku asukoha aadressiga, aga mõlemal juhul tundub olevat tegemist sama firmaga.
ja krediidiinfo andmetel ei ole sellist ettevõtet nagu "Microlink Online" olemas (küll on kokku kuus firmat, kus on sõna "microlink" sees olemas, aga online'i nende seas ei ole)
eeneti lehelt leidsin veel paar huvitavat asja:
Reegel alates 3.4.2001: Kahetähelisi domeene registeeritakse juhul, kui neid kasutatakse tavaliselt taotlejate kohta nimena või lühendina.
ja ka selle, mis räägib kahe domeeni erandite kohta
Erandeid on tehtud juhtudel, kui lisadomeeninime saamise taotlus on põhjendatud - suurte firmade poolt loodavad üldist huvi pakkuvad portaalid jmt
sega justkui oleks nii, et see www.online.ee oleks suurt huvi pakkuv portaal? aga see viib ju samale leheküljele, mis www.microlink.ee
aga ma usun, et HV on piisavalt üldist huvi pakkuv portaal, et saada teine domeen ja pealegi veel kahetäheline: www.hv.ee
viimati muutis dvd vader 24.01.2003 14:40:06, muudetud 1 kord |
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.01.2003 14:39:18
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Microlink Online on kontserni tütarfirma ja sellega põhjendades on ta endale eraldi domeeni võtnud. |
www.eenet.ee domeeniotsing annab mõlema aadressi omanikuks AS MicroLinki. tõsi küll, www.online.ee registreerija MicroLinki asukoha aadress ei lange kokku firma tegeliku asukoha aadressiga, aga mõlemal juhul tundub olevat tegemist sama firmaga.
ja krediidiinfo andmetel ei ole sellist ettevõtet nagu "Microlink Online" olemas (küll on kokku kuus firmat, kus on sõna "microlink" sees olemas, aga online'i nende seas ei ole) |
Nojah, selle nime on mitu korda muudetud, momendinimi on Microlink Data...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
24.01.2003 14:39:42
|
|
|
Huvitav, kelle firma on OÜ Aicom Grupp
Muideks, vaadake kelle nimele riistvara registreeritud on krediidiinfo andmetel sellist firmat polegi, vähemalt mina ei leidnud.
Selleks, et registreerida hv.ee tuleb EENetile selgeks teha, et lühendit HV kasutatakse tõesti HinnaVaatluse tähisena. Seda mitte ainult rahvakeeles.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.01.2003 14:41:34
|
|
|
lugege ülatpoolt, tegin väikese täienduse (hämmastav, alati just siis, kui mina natuke tahan oma postitust täiendada, teeb mitu inimest vahepeal postituse, kuigi vahepeal on alati üsna pikk paus ja keegi ei postita midagi)
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
24.01.2003 14:46:22
|
|
|
Trainspotting kirjutas: |
Muideks, vaadake kelle nimele riistvara registreeritud on krediidiinfo andmetel sellist firmat polegi, vähemalt mina ei leidnud.
|
Täitsa olemas
Äriregistri teabesüsteemi andmetel:
Osaühing Puiestee Apteek
Reg. kood 10303888
Osakapital: 52 000.00 EEK
Registreeritud: 20.10.1997
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.01.2003 14:52:21
|
|
|
krediidiinfos on puiestee apteek samuti olemas.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
24.01.2003 14:53:19
|
|
|
Bad Sector kirjutas: |
Trainspotting kirjutas: |
|
Täitsa olemas
Äriregistri teabesüsteemi andmetel:
Osaühing Puiestee Apteek
Reg. kood 10303888
Osakapital: 52 000.00 EEK
Registreeritud: 20.10.1997 |
Mõtelge nüüd natukene.. kas registreeritaks domeeni olematu firma nimele??
Tegelikult oleks õige kirjapilt Puiestee Apteegi OÜ, sellepärast ka võibolla need 0 vastet.
Registrikoodi ma siia ei hakka välja kirjutama, kuid mul on peas vähemalt selle kolm viimast
numbrit 888.
viimati muutis XR 02.03.2009 01:37:19, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
24.01.2003 14:53:56
|
|
|
vaadake palju külastusi laiskade inimiste pealt kohe juurde saab!
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.01.2003 14:54:58
|
|
|
tsitaat: |
No kuule.. dvd vadever... mõtle nüüd natukene jne jne
|
riistvara.ee ja apteegi teema võttis üles Trainspotting. mina pesen oma käed puhtaks.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
24.01.2003 14:56:03
|
|
|
tsitaat: |
No kuule.. dvd vadever... mõtle nüüd natukene jne jne
|
riistvara.ee ja apteegi teema võttis üles Trainspotting. mina pesen oma käed puhtaks. |
Juba viga parandatud ülejäänud küsimustele võin privaatselt vastata.
_________________ www.estonia1918.com |
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.01.2003 15:00:13
|
|
|
tegelikult ei jäägi ju sellise süsteemi korral midagi muud üle, kui registreerida domeen ükskõik mis firma nimele, kui on lubatud ainult üks domeen korraga. FIE sai vist kah teha eraldi aadressi ja mis se siis ikka ära ei ole. näiteks ma regan end FIE-na, teen aadressi www.snickers.ee ja nimetet okolaad võib seda mõõduka tasu eest minu lahkel loal vabalt kasutada.
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
24.01.2003 15:01:02
|
|
|
Ehk panin otsingusse midagi valesti, et ei leidnud. Sry. Minu viga. Aga naljakas küll, et Riistvara.ee registreeritud apteegile
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
24.01.2003 15:04:38
|
|
|
XR kirjutas: |
Tegelikult oleks õige kirjapilt Puiestee Apteegi OÜ, sellepärast ka võibolla need 0 vastet.
|
Õige kirjapilt on ikkagi see, mis on äriregistris registreeritud.
Äriregistri teabesüsteem on justiitsministeeriumi registrikeskuse poolt hallatav ametlik register, kuhu on andmed sisestatud täpselt nii nagu need on äriregistrisse kantud.
Õige kirjapilt seega: Osaühing Puiestee Apteek.
XR: mine võta registrikaardi väljavõte - ma söön oma mütsi ära, kui registrikaardile on ärinimi teisiti kantud kui äriregistri teabesüsteemis.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
24.01.2003 15:04:56
|
|
|
tegelikult ei jäägi ju sellise süsteemi korral midagi muud üle, kui registreerida domeen ükskõik mis firma nimele, kui on lubatud ainult üks domeen korraga. FIE sai vist kah teha eraldi aadressi ja mis se siis ikka ära ei ole. näiteks ma regan end FIE-na, teen aadressi www.snickers.ee ja nimetet okolaad võib seda mõõduka tasu eest minu lahkel loal vabalt kasutada. |
See ei ole ükskõik mis firma!!!!!!! Ma olen sellega vägagi seotud. Kuidas.. seda ma ei pea ju ometi täpselt ära
seletama.
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
24.01.2003 15:08:44
|
|
|
aga see on ikka üsna laialt levinud praktika vist. näiteks Tõnis Paltsu lehekülg www.palts.ee on registreeritud mingile Pambos Holdings AS-ile, Tunna Kelami lehekülg www.kelam.ee on registreeritud MTÜ-le Pro Patria Koolituskeskus (küll on lahke Kelamist - lubab koolituskeskus kasutada oma nime aadressina... ja paneb sinna üles ainult ennast promovad materjalid )
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
XR
HV Guru

|
24.01.2003 15:13:46
|
|
|
aga see on ikka üsna laialt levinud praktika vist. näiteks Tõnis Paltsu lehekülg www.palts.ee on registreeritud mingile Pambos Holdings AS-ile, Tunna Kelami lehekülg www.kelam.ee on registreeritud MTÜ-le Pro Patria Koolituskeskus (küll on lahke Kelamist - lubab koolituskeskus kasutada oma nime aadressina... ja paneb sinna üles ainult ennast promovad materjalid ) |
Nüüd on selle krdi praktika pärast võetud kasutusele väga palju aega nõudvaid meetoteid, kuidas näiteks ISP-d vahetada.
Ning sellist meetodit kasutavad inimesed mulle kohe mitte ei meeldi. Enne käis domeenidega toimetamine õnneks ainult emaili teel. Nüüd on vaja kirjalikke avaldusi jms...
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|