Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UUNU
HV kasutaja

|
02.02.2006 14:50:38
Suurte foorumiteemade probleem |
|
|
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=233668
Battlefieldi teemas on 1400 postitust. Mis teie arust on tõenäosus, et selle hulga seest teadja mu küsimuse üles leaib??? Ise vaatan foorumis esitatud kysimusi ja pealkirjast võin juba otsustada, et kas see on selline millest ma tean ja oskan ehk aidata. Kui me läheme sellele, et igale küsijale ütleme, et su küssat on arutatud kaks aastat tagasi seal ja seal, või et kõik prostessoreid puudutavad kysimused on pandud ühte jutti ühe teema alla, kaotab see foorum mõtte.
Ise ei viitsi küll otsida Counteri teemast 2000 postituse hulgast yksikuid abipalveid/kysimusi. Mängufoorum sellisel kujul on kaotanud minu jaoks mõtte. Kas olen selle mõttega yksi?
_________________ Kõike kah ei tea... |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
02.02.2006 14:57:52
|
|
|
saan su m6ttest t2iesti aru aga see on kahe otsaga asi!
kui foorum oleks v2iksem, sis sa ootaks oma teemadele pool aastat vastust v6ibolla.
suures foorumis ujutatakse sind lihtsalt yle.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cul
HV kasutaja
|
02.02.2006 15:01:27
|
|
|
Olen ka pmst teema algatajaga nõus. Samas olen täiesti veendunud, et iga küsimuse korral uue teema tegemine ei ole sugugi parem lahendus. Ma isegi ei oska niimodi kiiresti miskit konkreetset ettepanekut teha, aga otsing võiks olla kuidagi pädevam ja võimaldada rohkem erinevaid tingimusi lisada. Muidugi ilmselt ei oska ma ka ise seda veel piisavalt hästi kasutada.
_________________ Kui ma eksin siis ärge kõvasti lööge.
Paar pilti
Natuke juttu |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUNU
HV kasutaja

|
02.02.2006 15:03:24
|
|
|
Vaatan ise tihti just neid kysimusi, millele on vähe või mitte üldse vastuseid. Foorumi üks põhimõtetest on, et aidata teisi ja saada ise abi.
|
tagasi üles |
|
 |
UUNU
HV kasutaja

|
02.02.2006 15:07:19
|
|
|
Kui saaks teha teema alla alateema, nii nagu arvutis. See võiks töötada.
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.02.2006 15:21:32
|
|
|
... miks ta ei peaks leidma ? Teadja loeb reeglina ainult viimaseid postitusi, mida ta veel varem lugenud pole, mitte ei eksle kaootiliselt nende 1400 postituse vahel ringi nii staaika kasutajana, nagu sa oled, peaksid seda ometigi juba teadma. Pealegi on olemas teemasisene otsing, mis hõlbustab samuti probleemile lahenduse leidmist. Kui ise oled laisk ja otsida ei viitsi, siis see nüüd küll HV foorumi probleem pole ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
02.02.2006 15:48:35
|
|
|
Enamuses sellistes mammutteemades on pooled postitused mitte kedagi aitavad, kas või see näidiseks toodud teema, midagi sellises stiilis, et mingit postituse numbrit kirja saada,
Cyberlord kirjutas: |
<---ootab kannatamatult 8) |
mille võrra see postitus mind aitas (Mänguteemad mind küll ei huvita, aga see probleem haakub ka mujal mammutteemades)
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.02.2006 16:04:33
|
|
|
... kas kõik postit on mõeldud ainult sinu jaoks kasulikud olema ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUNU
HV kasutaja

|
02.02.2006 16:31:41
|
|
|
Pealegi on olemas teemasisene otsing, mis hõlbustab samuti probleemile lahenduse leidmist. Kui ise oled laisk ja otsida ei viitsi, siis see nüüd küll HV foorumi probleem pole ...
... kas kõik postit on mõeldud ainult sinu jaoks kasulikud olema ?
Kas sul on pahad päevad või midagi muud viga, et asialikule arutelule ja küsimustele selliseid vastuseid annad?!!
Mis mõte on foorumil kui igale küsimusele saab vastuseks mõnelt sinusuguselt " kasuta GOOGLET idioot!
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.02.2006 16:55:41
|
|
|
... kus on siin asjalik arutelelu ja küsimused, millele poleks juba varem n+1 korda vastatud ? Mis mõte on info jäädvustamisel foorumisse, kui seda peab pidevalt reprodutseerima, kuna kasutajad on laisad ja juba otsingu mainimine tekitab alergilisi reaktsiione ?!
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
02.02.2006 18:37:44
|
|
|
UUNU, teemasisese otsinguga pole vastuse saamine raskem kui eraldi teemadega. kui alustad oma posti, et südamest otsisid ja ikka ei leidnud vastust, siis ei pahandata ka uuesti küsimise peale
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
UUNU
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
03.02.2006 02:11:44
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
Mis mõte on info jäädvustamisel foorumisse |
selle kohta ütleks, et minu arust foorumi mõte ei olegi staatiliselt kuhugi suuremal hulgal infot jäädvustama hakata. Pigem ilusti dünaamiliselt asja üle arutada jne.
Teemasisese otsingu kohta niipalju, et vahel sa küll tead, mida otsid, samas ei oska sellele kuidagi täpset nimetust leida. Vähemalt mitte sellist, mis soovitu ka välja otsiks.
Mitme otsaga asi neh see suurte teemade asi.
See on juba natuke liiga mängudekeskne. Ma ei usu, et siia HV foorumisse nüüd mängude kohta nii mahukat arutelude pidamise võimalust loodaks, aga mine sa tea ka.. Eks see ole juba selle üle otsustajate pärusmaa.
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.02.2006 11:53:57
|
|
|
... viimati arutleti mammutteemade üle n. siin:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=198513
... lugege ometi vanemaid teemasid, kõik need väited, mida olete siin teemas käsitlenud on juba korduvalt varem arutlust leidnud ! Otsingust ei pääse te nii ehk nii ei üle ega ümber ja seda ükskõik, kui peenelt alafoorumid ära lahterdada, tekib infot lõpuks ikka nii palju, et õige asja leidmiseks, peab vältimatult otsingut kasutama ...
NuCleo kirjutas: |
selle kohta ütleks, et minu arust foorumi mõte ei olegi staatiliselt kuhugi suuremal hulgal infot jäädvustama hakata. Pigem ilusti dünaamiliselt asja üle arutada jne.
|
... foorum pole IRC või (MSN) messenger, kus võid küsida mida ja kui palju tahes ilma, et see midagi koormaks. Foorum salvestab kõik vestlused ja sellega suureneb pidevalt ka andmebaas. Selleks, et foorumit ratsionaalse koormusega töös hoida ja seda mitte õhupallina lõhki puhuda, oleks mõistlik vältida korduvaid arutlusi, kui vanemad arutlused sisaldavad juba vajaliku info ...
... mis puutub rämpspostidesse ja aegunud infosse, siis ka seda kustutatakse n. aeg-ajalt, kustutame teemasid, millesse pole 2 aasta jooksul ühtegi uut posti lisandunud ja pole märgitud säilitamist vajavana. Üksiti iga posti kustutada lihtsalt ei jõua, moderaatorid on kah inimesed, kes teevad seda tööd pealegi omast vabast ajast ja ilma igasuguse otsese tasuta ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
07.02.2006 09:24:41
Re: Suurte foorumiteemade probleem |
|
|
UUNU kirjutas: |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=233668
Battlefieldi teemas on 1400 postitust. Mis teie arust on tõenäosus, et selle hulga seest teadja mu küsimuse üles leaib??? Ise vaatan foorumis esitatud kysimusi ja pealkirjast võin juba otsustada, et kas see on selline millest ma tean ja oskan ehk aidata. Kui me läheme sellele, et igale küsijale ütleme, et su küssat on arutatud kaks aastat tagasi seal ja seal, või et kõik prostessoreid puudutavad kysimused on pandud ühte jutti ühe teema alla, kaotab see foorum mõtte.
Ise ei viitsi küll otsida Counteri teemast 2000 postituse hulgast yksikuid abipalveid/kysimusi. Mängufoorum sellisel kujul on kaotanud minu jaoks mõtte. Kas olen selle mõttega yksi? |
ja 1400 postitusega teemat loetakse juba suureks....
Nuh jah...
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |