Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Suurte foorumiteemade probleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
UUNU
HV kasutaja

sõnum 02.02.2006 14:50:38 Suurte foorumiteemade probleem vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=233668

Battlefieldi teemas on 1400 postitust. Mis teie arust on tõenäosus, et selle hulga seest teadja mu küsimuse üles leaib??? Ise vaatan foorumis esitatud kysimusi ja pealkirjast võin juba otsustada, et kas see on selline millest ma tean ja oskan ehk aidata. Kui me läheme sellele, et igale küsijale ütleme, et su küssat on arutatud kaks aastat tagasi seal ja seal, või et kõik prostessoreid puudutavad kysimused on pandud ühte jutti ühe teema alla, kaotab see foorum mõtte.
Ise ei viitsi küll otsida Counteri teemast 2000 postituse hulgast yksikuid abipalveid/kysimusi. Mängufoorum sellisel kujul on kaotanud minu jaoks mõtte. Kas olen selle mõttega yksi?

friik1
HV Guru
friik1

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.02.2006 14:57:52 vasta tsitaadiga

saan su m6ttest t2iesti aru aga see on kahe otsaga asi!

kui foorum oleks v2iksem, sis sa ootaks oma teemadele pool aastat vastust v6ibolla.
suures foorumis ujutatakse sind lihtsalt yle.
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 166
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cul
HV kasutaja

sõnum 02.02.2006 15:01:27 vasta tsitaadiga

Olen ka pmst teema algatajaga nõus. Samas olen täiesti veendunud, et iga küsimuse korral uue teema tegemine ei ole sugugi parem lahendus. Ma isegi ei oska niimodi kiiresti miskit konkreetset ettepanekut teha, aga otsing võiks olla kuidagi pädevam ja võimaldada rohkem erinevaid tingimusi lisada. Muidugi ilmselt ei oska ma ka ise seda veel piisavalt hästi kasutada.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
UUNU
HV kasutaja

sõnum 02.02.2006 15:03:24 vasta tsitaadiga

Vaatan ise tihti just neid kysimusi, millele on vähe või mitte üldse vastuseid. Foorumi üks põhimõtetest on, et aidata teisi ja saada ise abi.
UUNU
HV kasutaja

sõnum 02.02.2006 15:07:19 vasta tsitaadiga

Kui saaks teha teema alla alateema, nii nagu arvutis. See võiks töötada.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.02.2006 15:21:32 vasta tsitaadiga

... miks ta ei peaks leidma ? Teadja loeb reeglina ainult viimaseid postitusi, mida ta veel varem lugenud pole, mitte ei eksle kaootiliselt nende 1400 postituse vahel ringi icon_smile.gif nii staažika kasutajana, nagu sa oled, peaksid seda ometigi juba teadma. Pealegi on olemas teemasisene otsing, mis hõlbustab samuti probleemile lahenduse leidmist. Kui ise oled laisk ja otsida ei viitsi, siis see nüüd küll HV foorumi probleem pole ...
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 02.02.2006 15:48:35 vasta tsitaadiga

Enamuses sellistes mammutteemades on pooled postitused mitte kedagi aitavad, kas või see näidiseks toodud teema, midagi sellises stiilis, et mingit postituse numbrit kirja saada,
Cyberlord kirjutas:
<---ootab kannatamatult 8)

mille võrra see postitus mind aitas icon_confused.gif (Mänguteemad mind küll ei huvita, aga see probleem haakub ka mujal mammutteemades)

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.02.2006 16:04:33 vasta tsitaadiga

... kas kõik postit on mõeldud ainult sinu jaoks kasulikud olema ?
UUNU
HV kasutaja

sõnum 02.02.2006 16:31:41 vasta tsitaadiga

Pealegi on olemas teemasisene otsing, mis hõlbustab samuti probleemile lahenduse leidmist. Kui ise oled laisk ja otsida ei viitsi, siis see nüüd küll HV foorumi probleem pole ...

... kas kõik postit on mõeldud ainult sinu jaoks kasulikud olema ?

Kas sul on pahad päevad või midagi muud viga, et asialikule arutelule ja küsimustele selliseid vastuseid annad?!!
Mis mõte on foorumil kui igale küsimusele saab vastuseks mõnelt sinusuguselt " kasuta GOOGLET idioot!

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.02.2006 16:55:41 vasta tsitaadiga

... kus on siin asjalik arutelelu ja küsimused, millele poleks juba varem n+1 korda vastatud ? Mis mõte on info jäädvustamisel foorumisse, kui seda peab pidevalt reprodutseerima, kuna kasutajad on laisad ja juba otsingu mainimine tekitab alergilisi reaktsiione ?!
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 02.02.2006 18:37:44 vasta tsitaadiga

UUNU, teemasisese otsinguga pole vastuse saamine raskem kui eraldi teemadega. kui alustad oma posti, et südamest otsisid ja ikka ei leidnud vastust, siis ei pahandata ka uuesti küsimise peale
Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 03.02.2006 01:06:02 vasta tsitaadiga

Nende mammutteemade osas võiks mõni mode need aeg-ajalt kriitilise piluga üle käia ja kõntsa välja rookida. Ise üritasin tutvuda nt 6600gt teemaga - no andke andeks: ca 2/3 postitustest on sisult aegunud või ei vääri teemas olemist...
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
UUNU
HV kasutaja

sõnum 03.02.2006 01:52:18 vasta tsitaadiga

http://www.peliplaneetta.net/keskustelut/alue?fid=35
näiteks selline on loogilisem ja sealt on lihtsam infot leida

NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 03.02.2006 02:11:44 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
Mis mõte on info jäädvustamisel foorumisse

selle kohta ütleks, et minu arust foorumi mõte ei olegi staatiliselt kuhugi suuremal hulgal infot jäädvustama hakata. Pigem ilusti dünaamiliselt asja üle arutada jne.

Teemasisese otsingu kohta niipalju, et vahel sa küll tead, mida otsid, samas ei oska sellele kuidagi täpset nimetust leida. Vähemalt mitte sellist, mis soovitu ka välja otsiks.

Mitme otsaga asi neh see suurte teemade asi. icon_razz.gif

UUNU kirjutas:
http://www.peliplaneetta.net/keskustelut/alue?fid=35
näiteks selline on loogilisem ja sealt on lihtsam infot leida

See on juba natuke liiga mängudekeskne. Ma ei usu, et siia HV foorumisse nüüd mängude kohta nii mahukat arutelude pidamise võimalust loodaks, aga mine sa tea ka.. Eks see ole juba selle üle otsustajate pärusmaa.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.02.2006 11:53:57 vasta tsitaadiga

... viimati arutleti mammutteemade üle n. siin:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=198513

... lugege ometi vanemaid teemasid, kõik need väited, mida olete siin teemas käsitlenud on juba korduvalt varem arutlust leidnud ! Otsingust ei pääse te nii ehk nii ei üle ega ümber ja seda ükskõik, kui peenelt alafoorumid ära lahterdada, tekib infot lõpuks ikka nii palju, et õige asja leidmiseks, peab vältimatult otsingut kasutama ...
NuCleo kirjutas:

selle kohta ütleks, et minu arust foorumi mõte ei olegi staatiliselt kuhugi suuremal hulgal infot jäädvustama hakata. Pigem ilusti dünaamiliselt asja üle arutada jne.

... foorum pole IRC või (MSN) messenger, kus võid küsida mida ja kui palju tahes ilma, et see midagi koormaks. Foorum salvestab kõik vestlused ja sellega suureneb pidevalt ka andmebaas. Selleks, et foorumit ratsionaalse koormusega töös hoida ja seda mitte õhupallina lõhki puhuda, oleks mõistlik vältida korduvaid arutlusi, kui vanemad arutlused sisaldavad juba vajaliku info ...

... mis puutub rämpspostidesse ja aegunud infosse, siis ka seda kustutatakse n. aeg-ajalt, kustutame teemasid, millesse pole 2 aasta jooksul ühtegi uut posti lisandunud ja pole märgitud säilitamist vajavana. Üksiti iga posti kustutada lihtsalt ei jõua, moderaatorid on kah inimesed, kes teevad seda tööd pealegi omast vabast ajast ja ilma igasuguse otsese tasuta ...

Spott
HV Guru
Spott

sõnum 07.02.2006 09:24:41 Re: Suurte foorumiteemade probleem vasta tsitaadiga

UUNU kirjutas:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=233668

Battlefieldi teemas on 1400 postitust. Mis teie arust on tõenäosus, et selle hulga seest teadja mu küsimuse üles leaib??? Ise vaatan foorumis esitatud kysimusi ja pealkirjast võin juba otsustada, et kas see on selline millest ma tean ja oskan ehk aidata. Kui me läheme sellele, et igale küsijale ütleme, et su küssat on arutatud kaks aastat tagasi seal ja seal, või et kõik prostessoreid puudutavad kysimused on pandud ühte jutti ühe teema alla, kaotab see foorum mõtte.
Ise ei viitsi küll otsida Counteri teemast 2000 postituse hulgast yksikuid abipalveid/kysimusi. Mängufoorum sellisel kujul on kaotanud minu jaoks mõtte. Kas olen selle mõttega yksi?

ja 1400 postitusega teemat loetakse juba suureks....
Nuh jah...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Suurte foorumiteemade probleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.