praegune kellaaeg 25.06.2025 01:42:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
thunderz
Kreisi kasutaja

|
02.01.2003 04:52:47
|
|
|
mind jälle need kordajad suurt ei huvita.lähtudes aga hinna/kvaliteedi suhtest kindlasti AMD poolt.ja tegelikult uutel AMD Athlon XP Througbred B corega prosedel (näit. XP 1700+ ja 1800+) pidavat kordaja tehase poolt lahti olema ja hinna/kvaliteedi suhe ka kindlalt parim , mida saada on võimalik.samuti on nendel uuema corega AThlonXP prosedel ka väiksem võimsus Wattides (xp1800+ puhul näiteks 44W vs 66W), mis tähendab jahedamat prose temperatuuri -seega ka suuremat stabiilsust.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
General
HV kasutaja

|
09.01.2003 14:40:53
|
|
|
Minule Intel ei meeldi selles suhtes, et ta teeb täiesti mõttetuid protsessoreid n. P4 corega Celeron mis on jõudluselt väga nõrk ja P4 3.06ghz protsessor Hyperthreadinguga,hyperthreadingust pole üldse kasu.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
20.01.2003 03:33:10
|
|
|
General kirjutas: |
Minule Intel ei meeldi selles suhtes, et ta teeb täiesti mõttetuid protsessoreid n. P4 corega Celeron mis on jõudluselt väga nõrk ja P4 3.06ghz protsessor Hyperthreadinguga,hyperthreadingust pole üldse kasu. |
Endal sul intel protsessor ja nüüd tuled neid sõimama? Pole see p4 corega celeron midagi nõrk, testides ikka sama kiire, kui celeron 1.4ghz. P.S. intel on hetke seisuga ikkagi kuningas ja ükski protsessor ei ole mõttetu. Isegi pentium 233 jõudlusega 667mhz cyrix on mõttekas protsessor. Oleneb ainult milleks ja kuidas seda kasutada.
Ja kus sa võtad, et hyperthreadningust kasu ei ole? Testid ei näita midagi, kuna nende puhul jooksutatakse korraga ühte programmi. Lükka mingi programm tööle ht-ga ja ht-ta ja pane taustaks winamp mängima. Ht-ga on tunduvalt asi kiirem.
P.S. sellised mõttetud lõõpimised ja ilma põhjenduseta kirjutised tuleks lõpetada, edaspidi võivad need kustutatud saada.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
20.01.2003 18:16:31
|
|
|
IceUul kirjutas: |
Minule Intel ei meeldi selles suhtes, et ta teeb täiesti mõttetuid protsessoreid n. P4 corega Celeron mis on jõudluselt väga nõrk ja P4 3.06ghz protsessor Hyperthreadinguga,hyperthreadingust pole üldse kasu. |
Endal sul intel protsessor ja nüüd tuled neid sõimama? Pole see p4 corega celeron midagi nõrk, testides ikka sama kiire, kui celeron 1.4ghz. P.S. intel on hetke seisuga ikkagi kuningas ja ükski protsessor ei ole mõttetu. Isegi pentium 233 jõudlusega 667mhz cyrix on mõttekas protsessor. Oleneb ainult milleks ja kuidas seda kasutada.
Ja kus sa võtad, et hyperthreadningust kasu ei ole? Testid ei näita midagi, kuna nende puhul jooksutatakse korraga ühte programmi. Lükka mingi programm tööle ht-ga ja ht-ta ja pane taustaks winamp mängima. Ht-ga on tunduvalt asi kiirem.
P.S. sellised mõttetud lõõpimised ja ilma põhjenduseta kirjutised tuleks lõpetada, edaspidi võivad need kustutatud saada. |
Ja jah. Seda ma ei usu et siin keegi neid kustutab. ma olen mitu korda siin öelnud, et siin inimesed lihtsalt lahmivad et üks on pas.... ja teine hea. Kõik on see puhas lori. Minul on pohkens mis prose on pea asi e ta teeb oma töö ära. Tee ikka olete päris väiksed fännid osadele toodetele. Kas firma ka maksab teile selle eeest.
sinu jutus on iva sees.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
22.01.2003 16:48:26
|
|
|
Minul ei ole ka AMD protsessorite vastu midagi... firma on vähemalt konkreetne laseb välja oma toodangut 100 + kaupa mitte nagu Intel, et iga 33 Mhz kaupa, omal terane laboris olemas juba, vaatab 33 on ammendunud laseb Cachet natuke juurde ja jälle tõstab Mhz.. vanadel laos olevatel koogib Cache maha ja müüb Celeronide pähe maha... Kuigi mina arvan, et Intel on palju jõulisem, seda juba ta ujukoma pärast. Amd on multimeedi, millejaoks ma arvan, et 90 kodukasutajatest ka arvutit kasutab ! Kumb on parem... minul oleneb see eelkõige rahakotist, kui aga lastakse valida sama sageduslike siis valiks AMD-i, sest testid juba näitavad midagi... või on kõik Web-i lehed AMD poolt ära ostetud. Samas ei kao Intel ka kusagile, tal on liiga suur turuosa, US ta käest, üle poole Euroopat jne. Aga sellega ma olen küll nõus, et Temepratuuriga on AMD suured probleemid, mul oli Duron 1200 inBox, ehk siis tehase soovitus Maha oleks põlenud suvel !!! AMD-ile + 400 + vent vähemalt peale ja volaa...
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robot
Bännitud
|
22.01.2003 21:02:31
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
.. Kuigi mina arvan, et Intel on palju jõulisem, seda juba ta ujukoma pärast.
|
Just nagu XP'l poleks neid ujukoma asju aga teise nime all jah.
Aga sellega ma olen küll nõus, et Temepratuuriga on AMD suured probleemid, mul oli Duron 1200 inBox, ehk siis tehase soovitus Maha oleks põlenud suvel !!! AMD-ile + 400 + vent vähemalt peale ja volaa... |
Tehase soovitused on toesti puutaga, tehas arvab veel et 90C kannatab ka valja.
Ei tea, keegi vanaema sattus vist neid documentatsioone kirjutama seal AMD's.
Aga mis siis sellest et kuumeneb, selleks tuleb osta selline arvuti juurde kuuluv tahtis
komponent millel nimeks cooler. Zalmantechi 800 eeku maksev cooler on igaljuhul,
vorreldes Inteli inboxiga, vaatamata intensiivsemale jahutusele ka tunduvalt vaiksem.
Intel aga maarib pahe omi saastu coolereid (vordlus just Zalmaniga).
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
efera
HV kasutaja

|
23.02.2003 13:21:50
|
|
|
intel - kvaliteetsem aga kallim
amd - probleemsem aga odavam
kumba valida? see sõltub vast ostjast, ise valiksin intel'i
_________________ 90% of people give too much of a fuck about most things. |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
23.02.2003 13:27:08
|
|
|
efera kirjutas: |
intel - kvaliteetsem aga kallim
amd - probleemsem aga odavam
kumba valida? see sõltub vast ostjast, ise valiksin intel'i  |
kust otsast see amd probleemsem on
niikaua kui klokkimisega üle ei pinguta on mõlemad töökindlad ja kvaliteetsed
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
05.03.2003 01:28:58
|
|
|
To Robot
MA loodan, et sa mulle ei selatanud Cooleri tähtsusest
+ 100 all CPU kiirusel AMD kasuks ma mõtlesin just jõudlusel, kuig reaalset sagedust ta tõstab jah 33 ja nii kaupa
_________________ AMD VS INTEL
viimati muutis sektor1 06.03.2003 03:10:07, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
05.03.2003 19:29:59
|
|
|
Mõtetuid asju ei ole, mõned inimesed saavad küll mõttetud olla kellel elu puudub.
Nendel on ikka PR palju tugevam kui sinul ja teavad mida teevad.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
05.03.2003 20:37:55
|
|
|
mis meil siin siis on
athlon XP (mhz, sulgudes rating), 1467(1700+), 1533(1800+), 1600(1900+), 1667(2000+), 1733(2100+), 1800(2200+), 2000(2400+), 1833 (2500+), 2083 (2600+), 2133(2600+), 2166(2700+), 2083 (2800+), 2166 (3000+)
p4 (mhz): 1600, 1700, 1800, 1900, 2000, 2200, 2400, 2500, 2533 (fsb133), 2600, 2666 (edasi kõik fsb133), 2800, 3060.
selline värk. kommenteerida ei viitsi.
Minul ei ole ka AMD protsessorite vastu midagi... firma on vähemalt konkreetne laseb välja oma toodangut 100 + kaupa mitte nagu Intel, et iga 33 Mhz kaupa, |
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
_-[SpY]-_
HV vaatleja
![_-[SpY]-_ _-[SpY]-_](https://i.hinnavaatlus.ee/ext/c0f0092f92d9041f3b8aac138ef22d6f2629c0cb//)
|
05.03.2003 23:07:11
|
|
|
hääl amd'le....p4 hea aga kallis...amd roxx
_________________ ..:::trance&techno:::.. ..:::mp3:::.. |
|
tagasi üles |
|
 |
Atren
HV vaatleja
|
11.03.2003 13:24:58
|
|
|
Isiklik eelistus on kõigil olemas, kuid arvuti kokku panemise (ehk ostmise) juures on rohkem selle juures otsustavaks kriteriumiks minu puhul vähemalt emaplaadi valik. Kuna mulle isiklikult kaldun pooldama Nforce2 chipi, siis paistab et tuleb valida mul AMD.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
13.03.2003 02:35:51
|
|
|
P.S. sellised mõttetud lõõpimised ja ilma põhjenduseta kirjutised tuleks lõpetada, edaspidi võivad need kustutatud saada. |
No mina ei tee maha ei seda ei teis, loomulikult kaitseb igaüks ikka rohkem seda mis oma masinas sees istub, nagu ma aru saan oled sina Inteli omanik , see on minuarust üldse mõttetu teema, Intel ja AMD on olnud olemas juba protsessorite tootmise algusaegadest peale, algusaastatel käis süsteem nii, et Intel vedas ja AMD tuli järele, ainult selle vahega, et AMD prosed tulid inteli omadest alati veidi hiljem müüki ja neil oli Inteli omade ees mingi eelis, nagu näiteks esimeste 286 ja 386 puhul eraldasid Amd omad vähem soojust ja tarbisid vähem voolu ja olid reeglina odavamad...sedasi see süsteem käis, umbes seal K5 seeria algusest AMD ju alles hakkas oma rida ajama....ja Inteliga võidu tootma.
Inteli ja AMD vahel ma muud erilist vahet, ei näe, kui seda, et üks rõhub rohkem taktile ja teine üritab protsessorisisest loogikat targemaks ehitada, ehks siis "rohkem tööd ühe takti jooksul", tuleb nentida, et intel on oma teed valides väikese edu saavutanud sellega, et hakkas kohe alguses kiirusele rõhuma, mis iseenesest on suurepärane müügistrateegja sest inimesed paistabvad erilises vaimustuses olevat sellest numbrist GHz ees.... kui intel paneks loogika parandamisele sama rõhku mis AMD ja säilitaks samas ka kiiruse, oleks AMD ammu pankrotis ja müügis vägagima võimsate näitajatega prosed. Seesama asjaolu oleks ka AMD-le kurvalt kätte tasunud, sest oma prosesid "targemaks" ehitades, jäi see GHz nagu tahaplaanile ja asjaolud muutusid inimeste suurest ihast kõrgema GHz vastu AMD-le üsna niruks, sellest siis ka see hiljutine uuele hindamissüsteemile üleminek.
Kuigi pean nentima, et proset ostes ise eelistan AMD-d, ja sedamitte prose enda pärast, kuivõrd hoopise selle tõttu, et Intel on juba tükk aega jälginud oma üleklokkimise vastast strateegjat, teadupärast oli ji Intel esimene kes prosede kordajad lukku keeras, ja no Inteli emaplaatidest ma ei hakka üldse rääkima... nende BIOSE võimalused on ju lausa masendavad, igasugune võimalus ülekiirendamiseks on kõrvaldatud, üldistavalt võiks isegi öelda, et põhimõtteliselt annab sealt vaid kella õigeks keerata
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
13.03.2003 02:42:19
|
|
|
Andium kirjutas: |
Cobra[EST] kirjutas: |
ükskord tegime ühe kutiga niisama testimise mõttes katse...igasugu benchmarkides võrdlesime tulemusi Athlon TBird 1.4GHz vs P4 1.6GHz. Tulemmused olid enamvähem võrdsed...mõnes asjas oli P4 ees kuid ujuvkomaarvutustes tegi athlon P4-le pea poolega ära. |
ime ime küll ei tea miks siis amd ees oli.
Vastus: AMD on ponsor nendel progredel ja selle pärast on ees. Mina neid progresi küll ei usalda. |
Pole sis ime, misk mängurid AMD-d eelistavad, graafikamängudes on ju ujuvkomaarvutused kõige põhilisemad tööd mida tehakse.
Ehh, ja sa arvad, et Intel ei maksa teste kinni, sa seda jama TomsHardwares ei mäleta, kus inteli prose tegi pikalt ühes reviews AMD-le ära, peals seda kui rahvas kisa tõstis muudeti andmed reviews kiiresti õigeks. Nüüd arva kes on TomsHardware suurim sponsor?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
13.03.2003 02:51:46
|
|
|
plugger kirjutas: |
Andium kirjutas: |
Cobra[EST] kirjutas: |
ükskord tegime ühe kutiga niisama testimise mõttes katse...igasugu benchmarkides võrdlesime tulemusi Athlon TBird 1.4GHz vs P4 1.6GHz. Tulemmused olid enamvähem võrdsed...mõnes asjas oli P4 ees kuid ujuvkomaarvutustes tegi athlon P4-le pea poolega ära. |
ime ime küll ei tea miks siis amd ees oli.
Vastus: AMD on ponsor nendel progredel ja selle pärast on ees. Mina neid progresi küll ei usalda. |
Pole sis ime, misk mängurid AMD-d eelistavad, graafikamängudes on ju ujuvkomaarvutused kõige põhilisemad tööd mida tehakse.
Ehh, ja sa arvad, et Intel ei maksa teste kinni, sa seda jama TomsHardwares ei mäleta, kus inteli prose tegi pikalt ühes reviews AMD-le ära, peals seda kui rahvas kisa tõstis muudeti andmed reviews kiiresti õigeks. Nüüd arva kes on TomsHardware suurim sponsor? |
Tomshardware testides ei maksa inteli tulemusi vaadata, 3.06ghz p4 sai seal paremaid tulemusi, kui minu enda arvuti peal katsetatud p4 2.4@3.5ghz ja asi ei ole selles, et mul prose vigane oleks vms. teised saavad mujal samu tulemusi, mis mina.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robot
Bännitud
|
16.03.2003 13:43:56
|
|
|
|
Ei ole ikka see asi nii. Selleks et Hyperthreadingust mingit kasu oleks, peab olema WinXP,
ning kindlasti peavab programm olema optimiseeritud hyperthreadingule.
HyperT kujutab endast proset milles osa ressursse on topelt ja osa sharetud. Sharetute
hulka kuulub ka cache. See tahendab seda et threadid peavad kasutama sama voi lahestikku
asuvat malu, vastasel juhul hakkab toimuma pidev cache uuendamine ja sisuliselt toimub
too ilma cacheita, mis teeb masina veel palju aeglasemaks kui threadide jooksutamine
jarjekorras. Kui masinas pole 100% HyperT compatiible softi (ja seda kindlasti pole),
on HyperT hirmuaratav performance-killer ehk prose yldse ilma cacheita.
Lugemist selle kohta -
http://www.arstechnica.com/paedia/h/hyperthreading/hyperthreading-1.html
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
me_
Kreisi kasutaja
|
20.03.2003 14:42:06
|
|
|
Intel on palju jõulisem, seda juba ta ujukoma pärast. |
hea tõõ, sektor1, afaik AMD leivanumber just Intelist tunduvalt kobedam ujukoma, dumbarse
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Phoenix69
HV vaatleja
|
22.03.2003 02:15:52
|
|
|
Millegiparast on viimaselajal margata tendentsi et arvutifirmadele meeldib Inteli asju
rohkem myya kui AMD asju. Vaaaaaga huvitav tendents, lausa saladuslik. Siiski tundub
et asi (nagu koik kummalised asjad siin ilmas) on tunduvalt proosalisem - nad lihtaslt ei loe
HinnaVaatluse foorumit ning seeparast pole kursis. Naljakas aga kurb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
22.03.2003 10:21:57
|
|
|
Osta Celeron, siis pole enam vahet kumma ostad, peaasi et käesolevast saastast lahti saad
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
BinLaden
HV vaatleja

|
22.03.2003 15:48:22
|
|
|
UB kirjutas: |
Osta Celeron, siis pole enam vahet kumma ostad, peaasi et käesolevast saastast lahti saad  |
Osta piima, siis pole enam vahet kas ostad piima voi leiba, peaasi et saiast lahti saad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalapala
HV kasutaja

|
02.04.2003 00:53:16
|
|
|
mõttetu vaidlus ma arvan! Iga üks las ostab endale sellise prose, mis rahuldab kõige paremini tema vajadusi. Kui mõni mees leiab, et tema AMD AthlonXP-ga hakkama ei saa (igasugused müstilised probleemid ), siis ostku tunduvalt kallim Intel-i P4. Muidugi kui pappi on nagu putru, siis võid endale osta kokku mida tahes . Minul ei ole sellest sooja ega külma, mida keegi eelistab
|
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
06.04.2003 19:28:52
|
|
|
kalapala kirjutas: |
mõttetu vaidlus ma arvan! Iga üks las ostab endale sellise prose, mis rahuldab kõige paremini tema vajadusi. Kui mõni mees leiab, et tema AMD AthlonXP-ga hakkama ei saa (igasugused müstilised probleemid ), siis ostku tunduvalt kallim Intel-i P4. Muidugi kui pappi on nagu putru, siis võid endale osta kokku mida tahes . Minul ei ole sellest sooja ega külma, mida keegi eelistab  |
VOT! lühike, kuid asjalik jutt
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fredu
HV veteran

|
07.04.2003 11:28:17
|
|
|
Toetan nii AMD kui ka intelit
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.04.2003 09:21:46
|
|
|
kalapala kirjutas: |
mõttetu vaidlus ma arvan! Iga üks las ostab endale sellise prose, mis rahuldab kõige paremini tema vajadusi. Kui mõni mees leiab, et tema AMD AthlonXP-ga hakkama ei saa (igasugused müstilised probleemid ), siis ostku tunduvalt kallim Intel-i P4. Muidugi kui pappi on nagu putru, siis võid endale osta kokku mida tahes . Minul ei ole sellest sooja ega külma, mida keegi eelistab  |
Kas ei aitaks juba sest lausvalest inteli ülikalliduse suhtes.
tsitaat: |
Kuna protsessorite tootmisel on kiibi suurusel hetkel optimaalseim vahemik 50 ja 100 ruutmillimeetri juures, siis suuruse kasv tingis ka Bartonite hinna kasvu. Ning senini sama jõudlusega oluliselt odavamaid tooteid pakkunud AMD jõudis ka siin kahjuks Intelile järele, kohati isegi ületades oma hinnaga analoogse jõudlusega Inteli omi. Artikli kirjutamise ajal olid Bartonite hinnad meie turul: 2500+ keskmiselt 3800 kr (Intel 2,53 GHz 3800 kr), 2800+ keskmiselt 8125 kr (Intel 2,8 GHz 7125 kr) ja 3000+ keskmiselt 12500 kr (Intel 3,06 GHz HyperThreading 10960 kr). Nagu näha on AMD lipulaevad isegi kallimad kui Inteli omad... |
(Bartoni art. delfis)
Tegelikkuses on korralikud komplektid nii amd kui inteli baasil ligikaudu samas hinnas.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|