Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
redenergy
HV veteran

|
14.12.2005 02:50:45
|
|
|
Krt täna deposiitisin 100.- ja sellest on järel ainult ~1500 kuuli
Ostsin ka uue fap 28
Kas keegi teab kuidas u neti virtuaal krediitkaarti entropias aktiveerida?
mingi 8 numbrit tuleb sisestada
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
23.12.2005 18:20:45
|
|
|
Kunagi proovisin U-neti virtualcardiga, ei töötanud millegipärast. PE supporti saatsin kahh kysimuse, nendelt tuli kysimus vastu et kas exp. time on õige? Ehk siis nad vist ei taha tegemist teha kaartidega millel hakkab exp. time täis saama ( U-neti virtualcardil on exp.time 40 päeva). Edasi ma jamada ei viicinud, aga kui keski selle käima saab, siis andku teada
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
23.12.2005 18:24:45
|
|
|
vaalapoeg, mul töötab sellega igatahes
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
CRS
HV kasutaja

|
23.12.2005 19:07:15
|
|
|
ma ise juba mingi pool aastat AO-d pelanud vist peale PE-s pettumist ...
1500 eek aastas kulu igatahes
EDIT: tõsisele huvilisele on pakkuda ka AO võtit millega saab kõikide expansionitega tasulist accounti 1 kuu tasuta kasutada tutvumiseks
_________________ It's like Christianity! Have you heard the good word of... ME? Let me save you from what I'll do to you if you don't let me save you! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
24.12.2005 02:37:42
|
|
|
Mul töötab ka u-neti omaga.
Eile sain oma esimese globali ka
157PED
90PED 2 püstolit, 2 paladin face guard, implant ja väikese hunniku rauda.
Lootisin argo youngi, killisin ta TT rusikatega. Kena üllatus oli kuna krediiti oli ainult 10 senti järel
Mulle AO ei istunud kuidagi, mängisin seda ca 7 päeva. PE kodusem nagu, ei oska täpselt öelda
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
24.12.2005 15:11:08
|
|
|
Redenergy, mis su ingame nimi on?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
24.12.2005 16:58:21
|
|
|
Henri von Craf, olen EEEE soc'is
Hetkel mängus näpud täiesti pöhjas. Ootan esmaspäeva siis deposiidin maybe.
Vöiks kambaga hof'e taga ajama minna möni päev. Tiimis tuleks odavam kokkuvöttes.
Jahiks longusi või ambulimax'e (või kedagi muud). Youngidest saan ise ka jagu aga tiimis huvitavam
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaalapoeg
HV kasutaja

|
24.12.2005 22:05:58
|
|
|
Nädasa, oma soci poisid ise ole Lord of Destruction , ehk siis ka EEEE liige nyid
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
pedroozo
HV vaatleja

|
01.01.2006 17:01:58
|
|
|
ma siin üle kuu tagasi tulin tagasi mängu üle pika aja, ja sain kohe väga hea äri peale...ostsin fruiti ja sweetstuffi ning refinesin nutrioks ja müüsin kallimalt maha....iga 100 nutrio pealt lõikasin mingi 2-4ped kasu. aga krdi värdjad loomapidajad on nutrio hinna nii p***se lasknud niiet see äri sai läbi nüüd muud ärid. ka sellest heast ärit sain osa et ostsin tt riideid....muidu 5 ped each, aga nüüd vaadake auctionit....seal tahetaxe juba üle 100...natsa peab veel ootama, kui hind veel tõuseb ja sis lasen enda omad kaa käiku ja lõikan mõned sajad peedid vahelt
sain oma välimuse nüüd kaa normaalsex....ostsin korralikud riided, nüüd lausa isu ringi liikuda linnast linna!
niipalju veel et kui keegi peaks mängu ära lõpetama, sis kogun accounte, niiet andke teada
head uut aastat!
_________________ you give me a funny feeling in my tummy |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
10.01.2006 12:08:27
|
|
|
Tre,
Ise ka nüüd jälle 4 päeva skillinud seal peale 6 kuud. Vaatasin, et Kalevipoeg oli seal koguaeg sees sai isegi korralike PED-e vahepeal. Ise käisin Laser Sniper-i skilli ülesse löömas ning nüüdsest siis Apprentice rank käes. Käisin mööda kaarti ka ringi kolamas, et uusi kohti kaardile saada. Päris mitmeid oli juurde tulnud neid võrreldes vana kaardiga. Sai ka North Space Base-s ära käidud. Sinna jalgsi minek oli ikka üks paras peavalu. Õnneks tuli mulle seal üks kõvema taseme vend appi ja eskortis mind sinna ära läbi Cornundacaudade Maturest saan veel jagu aga Providerid ja Dominantid on ikka liiga kõvad sellid minu jaoks veel. Nujah mul Jester D-1 ka ainult skillimise jaoks.
Ahjaa mingi jama oli ka raha paigutamisega mängu läbi programmi kuna vahepeal sain endale uue kaardi. Saatsin supporti kirja kah, 5 päeva jooksul lubati vastata..eks näeb
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
10.01.2006 16:32:42
|
|
|
Palju sinu see rank punkte annab?
mul rifle ainult 600 ringis
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
10.01.2006 19:47:56
|
|
|
Tre,
redenergy kirjutas: |
Palju sinu see rank punkte annab?
mul rifle ainult 600 ringis |
Jah, ega mul suurt rohkem tule. 720 hetkel. Oli midagi natuke alla 600 endal ka muidu.
Muidu vahemik on 600-799 kus tuleb Apprentice rank. Nii, et mul natuke veel vaja pingutada siis saab
Initiated rank-i kätte mis hakkab 800-st. Kasu on ka sellest skillimisest ikka. Critical hitte teen küll harva veel, enne muidugi ei tulnud neid üldse ning damage jääb sellel puhul sinna 20 kanti Jester D-1-ga mis muidu peaks 5 damaget vaikimisi tegema.
Equ
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
11.01.2006 04:05:36
|
|
|
Mis nimega mängid? EEEE's sees?
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
11.01.2006 13:42:26
|
|
|
Tre,
redenergy kirjutas: |
Mis nimega mängid? EEEE's sees? |
Nagu ikka Equ nimeks ka seal. Olen Freelancer, seega EEEE-s mind pole. Kunagi mõtlesin liituda aga kuna EEEE tegeleb põhiliselt äriga ainult ja mina küttimisega siis nagu ei leidnud vajadust liituda. Kuid mine tea mis tulevik toob..
Equ
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
11.01.2006 14:48:01
|
|
|
ei tegtele EEEE ainult ärimisega, eile nt- käisime koos jahil jne.
Meil leidub igasuguseid, minereid, huntereid, tradejaid ka sest kaotatud raha vaja ju tasa teha (vahest).
Ise traden niipalju, et kui näen midagi mille saaks odavalt kätte ja ~kuu pärast vöib selle hind taas töusta.
et siis see kola ära müüa. Hetkel ostan rauda 125% et hiljem 140% maha müüa
Soovtan liituda
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
11.01.2006 22:25:51
|
|
|
Mina mõtlesib ka, et proovin seda mängu, aga kipub teine kohe välja viskama ilma pikema jututa nigu vajutan nupukest Launch PE. Tuleb esimene ilus pilt ette, kus all progress bar edasi-tagasi lippab ning natukese aja pärast oleme alguses tagasi.
Kas on siis tõesti tegemist mänguga, mis midagi peale ATI ja Nvidia kaartide ei tunnista? Endal masin profiilis ning pilte joonistab sellel Inteli miski asi.
Või on asi sellest tingitud, et mingil hetkel ta korraks isegi käivitus ja ma nägin tegelase tegemise ekraani ka, kuid ka siis asi pangestus ning nüüd pooleli jäänud tegelase loomise pärast ei saa enam sisse?
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
12.01.2006 15:35:43
|
|
|
Tre,
tsitaat: |
Mina mõtlesib ka, et proovin seda mängu, aga kipub teine kohe välja viskama ilma pikema jututa nigu vajutan nupukest Launch PE. Tuleb esimene ilus pilt ette, kus all progress bar edasi-tagasi lippab ning natukese aja pärast oleme alguses tagasi.
Kas on siis tõesti tegemist mänguga, mis midagi peale ATI ja Nvidia kaartide ei tunnista? Endal masin profiilis ning pilte joonistab sellel Inteli miski asi.
Või on asi sellest tingitud, et mingil hetkel ta korraks isegi käivitus ja ma nägin tegelase tegemise ekraani ka, kuid ka siis asi pangestus ning nüüd pooleli jäänud tegelase loomise pärast ei saa enam sisse?
|
Üldiselt peavad teatud nõudmised täidetud olema muidu mäng käima ei lähe. Neid näed sa samalt lehelt kust "Launch" vajutad. Näeb neid paremalt üleval nurgas oleva lingilt. Tõenäoliselt ei ole sul videokaardi driverid sellised nagu nõutud.
Ahjaa. Eila jalutasin seal kosmoselaeva vraki juures ringi ning järsku tuli üks Exarosaur Mature ligi. Ok lõin ta siis maha ning lootisin ära. Järsku käib selline "bling" ning nina ette tekib hunnik sitta. Vabandage väljendust. Selline soe veel ja lehkab
Tükk aega naersin. Proovisin, ohoo, sai isegi üles võtta (öeldakse küll ju , et ära sitta näpi) ja hakkas siis huvitama, et mis see on täpselt ja mis sellega teha saab. Väärtus on tal 0 PEDi igatahes. 28 pabulat oli kokku. Võrgust siis leidsingi, et tegu igati väärtusliku kraamiga mida advanced mängijatele maha müüa kärab kuna sellest saab mingit väetist teha..lahe
Equ, muheleb.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
13.01.2006 14:05:38
|
|
|
Equinox kirjutas: |
Tre,
tsitaat: |
|
Üldiselt peavad teatud nõudmised täidetud olema muidu mäng käima ei lähe. Neid näed sa samalt lehelt kust "Launch" vajutad. Näeb neid paremalt üleval nurgas oleva lingilt. Tõenäoliselt ei ole sul videokaardi driverid sellised nagu nõutud.
|
tjah, eks ta ole.. läks teine mul eile korra käima ka, aga mängida tõepoolest ei kannata, seega.. pole midagi teha kurb muidugi..
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
13.01.2006 20:28:58
|
|
|
Serverid täna terve päev maas olnud?
jube imelik, tahaks juba sisse minna
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
14.01.2006 15:27:06
|
|
|
Ma ei saa seda jama installida, see installer hangub PE.exe teeb mingi 2/3 ära ja siis korras, sealt ftp'st tirides hangub ka mingi 20mega kanti ära, samamoodi hangub mingi video tirimine sealt ära.
Ehk siis neil faili server on mingi sitt vist
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
redenergy
HV veteran

|
14.01.2006 16:18:09
|
|
|
oli ju öeldud, et neil oli eile probleeme
varsti peaks köik ok olema
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
elloruut
HV kasutaja

|
14.01.2006 18:19:52
|
|
|
piimaPAKK kirjutas: |
Ma ei saa seda jama installida, see installer hangub PE.exe teeb mingi 2/3 ära ja siis korras, sealt ftp'st tirides hangub ka mingi 20mega kanti ära, samamoodi hangub mingi video tirimine sealt ära.
Ehk siis neil faili server on mingi sitt vist  |
Sama siin oodame, et varsti saab korda
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
24.01.2006 16:51:11
|
|
|
Tre,
Õnnestus ka siis eila oma "PE elu" esimene global saada. 323PED-i siis. Päris magus, hää tunne oli küll. Asi oli veel sedavõrd jabur, et sain selle Exarosaurus Young-i käest, kelle käest tavaliselt peale naha suurt midagi ei saa. Eriti naljakas oli see, et ma ei plaaninudki teda alguses maha lasta aga siis mõtlesin käigu pealt ümber ja ikka läksin. Vahest on ikka õnne kah
Ahjaa, teine tore asi oli see, et leidsin veel porgandeid..irw. Tervelt 14 tükki. Normaalne.
Equ
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|