Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Entropia Universe märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 63, 64, 65  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 14.12.2005 02:50:45 vasta tsitaadiga

Krt täna deposiitisin 100.- ja sellest on järel ainult ~1500 kuuli icon_lol.gif
Ostsin ka uue fap 28

Kas keegi teab kuidas u neti virtuaal krediitkaarti entropias aktiveerida?
mingi 8 numbrit tuleb sisestada
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 23.12.2005 18:20:45 vasta tsitaadiga

Kunagi proovisin U-neti virtualcardiga, ei töötanud millegipärast. PE supporti saatsin kahh kysimuse, nendelt tuli kysimus vastu et kas exp. time on õige? Ehk siis nad vist ei taha tegemist teha kaartidega millel hakkab exp. time täis saama ( U-neti virtualcardil on exp.time 40 päeva). Edasi ma jamada ei viicinud, aga kui keski selle käima saab, siis andku teada icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.12.2005 18:24:45 vasta tsitaadiga

vaalapoeg, mul töötab sellega igatahes
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
CRS
HV kasutaja
CRS

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.12.2005 19:07:15 vasta tsitaadiga

ma ise juba mingi pool aastat AO-d pelanud vist peale PE-s pettumist ... icon_rolleyes.gif
1500 eek aastas kulu igatahes beer_yum.gif

EDIT: tõsisele huvilisele on pakkuda ka AO võtit millega saab kõikide expansionitega tasulist accounti 1 kuu tasuta kasutada tutvumiseks

redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 24.12.2005 02:37:42 vasta tsitaadiga

Mul töötab ka u-neti omaga.
Eile sain oma esimese globali ka icon_lol.gif
157PED
90PED 2 püstolit, 2 paladin face guard, implant ja väikese hunniku rauda.
Lootisin argo youngi, killisin ta TT rusikatega. Kena üllatus oli kuna krediiti oli ainult 10 senti järel icon_razz.gif

Mulle AO ei istunud kuidagi, mängisin seda ca 7 päeva. PE kodusem nagu, ei oska täpselt öelda
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 24.12.2005 15:11:08 vasta tsitaadiga

Redenergy, mis su ingame nimi on?
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 24.12.2005 16:58:21 vasta tsitaadiga

Henri von Craf, olen EEEE soc'is

Hetkel mängus näpud täiesti pöhjas. Ootan esmaspäeva siis deposiidin maybe.
Vöiks kambaga hof'e taga ajama minna möni päev. Tiimis tuleks odavam kokkuvöttes.
Jahiks longusi või ambulimax'e (või kedagi muud). Youngidest saan ise ka jagu aga tiimis huvitavam
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 24.12.2005 22:05:58 vasta tsitaadiga

Nädasa, oma soci poisid icon_smile.gif ise ole Lord of Destruction , ehk siis ka EEEE liige nyid beer_yum.gif
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 24.12.2005 22:55:45 vasta tsitaadiga

muide võimalik ka täisinstallerit laadida thumbs_up.gif ftp://anonymous@ftp.project-entropia.com/Clients/PE_7.7.0.exe
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
pedroozo
HV vaatleja

sõnum 01.01.2006 17:01:58 vasta tsitaadiga

ma siin üle kuu tagasi tulin tagasi mängu üle pika aja, ja sain kohe väga hea äri peale...ostsin fruiti ja sweetstuffi ning refinesin nutrioks ja müüsin kallimalt maha....iga 100 nutrio pealt lõikasin mingi 2-4ped kasu. aga krdi värdjad loomapidajad on nutrio hinna nii p***se lasknud niiet see äri sai läbi icon_sad.gif nüüd muud ärid. ka sellest heast ärit sain osa et ostsin tt riideid....muidu 5 ped each, aga nüüd vaadake auctionit....seal tahetaxe juba üle 100...natsa peab veel ootama, kui hind veel tõuseb ja sis lasen enda omad kaa käiku ja lõikan mõned sajad peedid vahelt icon_razz.gif
sain oma välimuse nüüd kaa normaalsex....ostsin korralikud riided, nüüd lausa isu ringi liikuda linnast linna!

niipalju veel et kui keegi peaks mängu ära lõpetama, sis kogun accounte, niiet andke teada icon_wink.gif
head uut aastat!

Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 10.01.2006 12:08:27 vasta tsitaadiga

Tre,

Ise ka nüüd jälle 4 päeva skillinud seal peale 6 kuud. Vaatasin, et Kalevipoeg oli seal koguaeg sees sai isegi korralike PED-e vahepeal. Ise käisin Laser Sniper-i skilli ülesse löömas ning nüüdsest siis Apprentice rank käes. Käisin mööda kaarti ka ringi kolamas, et uusi kohti kaardile saada. Päris mitmeid oli juurde tulnud neid võrreldes vana kaardiga. Sai ka North Space Base-s ära käidud. Sinna jalgsi minek oli ikka üks paras peavalu. Õnneks tuli mulle seal üks kõvema taseme vend appi ja eskortis mind sinna ära läbi Cornundacaudade icon_smile.gif Maturest saan veel jagu aga Providerid ja Dominantid on ikka liiga kõvad sellid minu jaoks veel. Nujah mul Jester D-1 ka ainult skillimise jaoks.
Ahjaa mingi jama oli ka raha paigutamisega mängu läbi programmi kuna vahepeal sain endale uue kaardi. Saatsin supporti kirja kah, 5 päeva jooksul lubati vastata..eks näeb icon_razz.gif

Equ

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 10.01.2006 16:32:42 vasta tsitaadiga

Palju sinu see rank punkte annab?
mul rifle ainult 600 ringis
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 10.01.2006 19:47:56 vasta tsitaadiga

Tre,

redenergy kirjutas:
Palju sinu see rank punkte annab?
mul rifle ainult 600 ringis

Jah, ega mul suurt rohkem tule. 720 hetkel. Oli midagi natuke alla 600 endal ka muidu.
Muidu vahemik on 600-799 kus tuleb Apprentice rank. Nii, et mul natuke veel vaja pingutada siis saab
Initiated rank-i kätte mis hakkab 800-st. Kasu on ka sellest skillimisest ikka. Critical hitte teen küll harva veel, enne muidugi ei tulnud neid üldse ning damage jääb sellel puhul sinna 20 kanti Jester D-1-ga mis muidu peaks 5 damaget vaikimisi tegema.

Equ

tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 11.01.2006 04:05:36 vasta tsitaadiga

Mis nimega mängid? EEEE's sees?
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 11.01.2006 13:42:26 vasta tsitaadiga

Tre,

redenergy kirjutas:
Mis nimega mängid? EEEE's sees?

Nagu ikka Equ nimeks ka seal. Olen Freelancer, seega EEEE-s mind pole. Kunagi mõtlesin liituda aga kuna EEEE tegeleb põhiliselt äriga ainult ja mina küttimisega siis nagu ei leidnud vajadust liituda. Kuid mine tea mis tulevik toob..

Equ

tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 11.01.2006 14:48:01 vasta tsitaadiga

ei tegtele EEEE ainult ärimisega, eile nt- käisime koos jahil jne.
Meil leidub igasuguseid, minereid, huntereid, tradejaid ka sest kaotatud raha vaja ju tasa teha (vahest).
Ise traden niipalju, et kui näen midagi mille saaks odavalt kätte ja ~kuu pärast vöib selle hind taas töusta.
et siis see kola ära müüa. Hetkel ostan rauda 125% et hiljem 140% maha müüa
Soovtan liituda
tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 11.01.2006 22:25:51 vasta tsitaadiga

Mina mõtlesib ka, et proovin seda mängu, aga kipub teine kohe välja viskama ilma pikema jututa nigu vajutan nupukest Launch PE. Tuleb esimene ilus pilt ette, kus all progress bar edasi-tagasi lippab ning natukese aja pärast oleme alguses tagasi.
Kas on siis tõesti tegemist mänguga, mis midagi peale ATI ja Nvidia kaartide ei tunnista? Endal masin profiilis ning pilte joonistab sellel Inteli miski asi.
Või on asi sellest tingitud, et mingil hetkel ta korraks isegi käivitus ja ma nägin tegelase tegemise ekraani ka, kuid ka siis asi pangestus ning nüüd pooleli jäänud tegelase loomise pärast ei saa enam sisse?

tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 12.01.2006 15:35:43 vasta tsitaadiga

Tre,

tsitaat:

Mina mõtlesib ka, et proovin seda mängu, aga kipub teine kohe välja viskama ilma pikema jututa nigu vajutan nupukest Launch PE. Tuleb esimene ilus pilt ette, kus all progress bar edasi-tagasi lippab ning natukese aja pärast oleme alguses tagasi.
Kas on siis tõesti tegemist mänguga, mis midagi peale ATI ja Nvidia kaartide ei tunnista? Endal masin profiilis ning pilte joonistab sellel Inteli miski asi.
Või on asi sellest tingitud, et mingil hetkel ta korraks isegi käivitus ja ma nägin tegelase tegemise ekraani ka, kuid ka siis asi pangestus ning nüüd pooleli jäänud tegelase loomise pärast ei saa enam sisse?

Üldiselt peavad teatud nõudmised täidetud olema muidu mäng käima ei lähe. Neid näed sa samalt lehelt kust "Launch" vajutad. Näeb neid paremalt üleval nurgas oleva lingilt. Tõenäoliselt ei ole sul videokaardi driverid sellised nagu nõutud.

Ahjaa. Eila jalutasin seal kosmoselaeva vraki juures ringi ning järsku tuli üks Exarosaur Mature ligi. Ok lõin ta siis maha ning lootisin ära. Järsku käib selline "bling" ning nina ette tekib hunnik sitta. Vabandage väljendust. Selline soe veel ja lehkab icon_smile.gif
Tükk aega naersin. Proovisin, ohoo, sai isegi üles võtta (öeldakse küll ju , et ära sitta näpi) ja hakkas siis huvitama, et mis see on täpselt ja mis sellega teha saab. Väärtus on tal 0 PEDi igatahes. 28 pabulat oli kokku. Võrgust siis leidsingi, et tegu igati väärtusliku kraamiga mida advanced mängijatele maha müüa kärab kuna sellest saab mingit väetist teha..lahe icon_smile.gif

Equ, muheleb.

tagasi üles
Fukiku
Kreisi kasutaja
Fukiku

sõnum 13.01.2006 14:05:38 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
Tre,

tsitaat:

Üldiselt peavad teatud nõudmised täidetud olema muidu mäng käima ei lähe. Neid näed sa samalt lehelt kust "Launch" vajutad. Näeb neid paremalt üleval nurgas oleva lingilt. Tõenäoliselt ei ole sul videokaardi driverid sellised nagu nõutud.

tjah, eks ta ole.. läks teine mul eile korra käima ka, aga mängida tõepoolest ei kannata, seega.. pole midagi teha icon_smile.gif kurb muidugi..

tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 13.01.2006 20:28:58 vasta tsitaadiga

Serverid täna terve päev maas olnud?
jube imelik, tahaks juba sisse minna icon_biggrin.gif
tagasi üles
piimaPAKK
HV kasutaja
piimaPAKK

sõnum 14.01.2006 15:27:06 vasta tsitaadiga

Ma ei saa seda jama installida, see installer hangub PE.exe teeb mingi 2/3 ära ja siis korras, sealt ftp'st tirides hangub ka mingi 20mega kanti ära, samamoodi hangub mingi video tirimine sealt ära.
Ehk siis neil faili server on mingi sitt vist icon_lol.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 14.01.2006 16:18:09 vasta tsitaadiga

oli ju öeldud, et neil oli eile probleeme icon_rolleyes.gif
varsti peaks köik ok olema
tagasi üles
elloruut
HV kasutaja
elloruut

sõnum 14.01.2006 18:19:52 vasta tsitaadiga

piimaPAKK kirjutas:
Ma ei saa seda jama installida, see installer hangub PE.exe teeb mingi 2/3 ära ja siis korras, sealt ftp'st tirides hangub ka mingi 20mega kanti ära, samamoodi hangub mingi video tirimine sealt ära.
Ehk siis neil faili server on mingi sitt vist icon_lol.gif

Sama siin icon_biggrin.gif oodame, et varsti saab korda
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 24.01.2006 16:51:11 vasta tsitaadiga

Tre,

Õnnestus ka siis eila oma "PE elu" esimene global saada. 323PED-i siis. Päris magus, hää tunne oli küll. Asi oli veel sedavõrd jabur, et sain selle Exarosaurus Young-i käest, kelle käest tavaliselt peale naha suurt midagi ei saa. Eriti naljakas oli see, et ma ei plaaninudki teda alguses maha lasta aga siis mõtlesin käigu pealt ümber ja ikka läksin. Vahest on ikka õnne kah icon_smile.gif
Ahjaa, teine tore asi oli see, et leidsin veel porgandeid..irw. Tervelt 14 tükki. Normaalne.

Equ

tagasi üles
pedroozo
HV vaatleja

sõnum 24.01.2006 20:09:31 vasta tsitaadiga

päris hea equ icon_biggrin.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Entropia Universe mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 63, 64, 65  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.