Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tramburai
HV kasutaja

|
03.01.2006 21:59:54
|
|
|
sosssepp kirjutas: |
Vanaga oligi puhvri mõte selles, et tasapisi hoidis uute varu ja samal ajal teisest otsast saatis ja tõmbas uue varusse jälle, kui nett toimis. Nõnda ei häirinud serveri või võrgu seisakud eriti tööd. Aga eks see ole nende huvides ennekõike saadavat ressurssi võimalikult palju ära kasutada, ehk mõtlevad midagi välja. |
Mis siis uue BOINCi cache mõte polegi sarnane või? See töötab samamoodi. Vanemaid WUsid lahendab enne, saab valmis, saadab ära ja siis tõmbab uue asemele. Classicuga oli lihtsalt see, et pidid kasutama lisaprogrammi selleks, BOINCis on cache juba sees olemas. Ja ega kõik ei olene sugugi ainult selles päevade arvus, mille selle Connect to network about every X days valikuga ära määrad, vaid oleneb ka protsessori võimsusest. Minul sama päevade arvuga 3, tõmbab lauaarvuti P4 2,8 GHz arvutisse ca 5 tööühikut, läpakas PM 1,5GHz tõmbab 10kond WUd... Classicu puhul tõmbas lihtsalt selle arvu mis vaja, BOINCis on see kuidagi dünaamilisem...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
04.01.2006 18:08:42
|
|
|
Nii ta praktikas paistab olevat jah. Lihtsalt inglisekeelsest mõistest sain mina seal aru sedasi, et ühendub serveriga ainult selle ajavahemiku tagant. Tegelikkuses paistab jah nii olevat, et saadab vahepeal valmis tööd ära ja tõmbab uut ette.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyromaan
HV kasutaja

|
04.01.2006 20:20:50
|
|
|
milline see kõige pädevam statsi leht oleks ?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gaspar
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyromaan
HV kasutaja

|
06.01.2006 20:40:00
|
|
|
krt, ma suutsin setiatwork'i koos classicu minetamisega ka maha kanda
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
JohnT
Kreisi kasutaja

|
10.01.2006 10:11:40
|
|
|
Mehed, mehed mis toimub!!!
Ma vaatasin just seti@work statistikat ja mis ma näen. Minust rohkem lahendab ainult 7 kasutajat!!! Seda siis week average arvestuses. Ja mul on kasutada ainult 2 masinat. Kuulge, nii ikka ei lähe. Classicus ei saanud ma oma kahe masinaga löögilegi mitte. Kus siis kõik vanad kalad on oma suurte arvutiparkidega? Anname ikka hagu juurde. Konkurentsi on vaja
|
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
1 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
marvex
HV kasutaja

|
10.01.2006 13:20:01
|
|
|
noh mina olen ikka ja ikka olemas
PS! ei suutnud leida .. mingi aeg oli siin mingi proge millega on võimalik Boinci teisi arvuteid.. et kuidas need samas võrgus lahendavad jne. jne
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
10.01.2006 13:22:42
|
|
|
Classicu ja BOINCi skoorisüsteem on erinevad, seetõttu ei saa neid eriti võrrelda... Aga lahendajaid võiks tõesti rohkem olla. BOINC ei ole nii hull
marvex kirjutas: |
noh mina olen ikka ja ikka olemas
PS! ei suutnud leida .. mingi aeg oli siin mingi proge millega on võimalik Boinci teisi arvuteid.. et kuidas need samas võrgus lahendavad jne. jne |
Seda mõtled http://www.boinc.dk/download.php?file=boincview_1.2.1a.zip
Muid asjalikke programme http://setiathome.berkeley.edu/download_network.php
viimati muutis tramburai 10.01.2006 13:22:57, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
10.01.2006 13:22:43
|
|
|
marvex, kas mitte boinc'i default GUI seda ei võimaldanud? Wini oma ma proovinud pole kuid Linuxis on see võimalik.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
10.01.2006 13:32:08
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
marvex, kas mitte boinc'i default GUI seda ei võimaldanud? Wini oma ma proovinud pole kuid Linuxis on see võimalik. |
Saab ka win keskkonnas samas võrgus teise BOINC Manageri sisse logida ja tegutseda. Kuid Boincview'd kasutades on hea jälgida minu meelest seda kuda arvutid tööd teevad, palju WUsid varutud on, ega miski masin ei seisa ning statistikat saab kah selle kaudu jälgida mingil määral...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
marvex
HV kasutaja

|
10.01.2006 13:58:51
|
|
|
kindlasti tundun rumalana aga BoinWiev1.2.1a - ga siis üritan neid lisada ja tean et on masinatel peal ja siis "plusssiga" üritan locationi lisada "using GUI RPC" - aga ei midagi .. ei ole kindel kah ka kas masinates on see 1043 port aktiveeritud selle jaoks või kas tõesti ma pean igas masinas selle Boinc kataloogi välja jagama !?
Ette tänades
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
10.01.2006 16:49:49
|
|
|
kindlasti tundun rumalana aga BoinWiev1.2.1a - ga siis üritan neid lisada ja tean et on masinatel peal ja siis "plusssiga" üritan locationi lisada "using GUI RPC" - aga ei midagi .. ei ole kindel kah ka kas masinates on see 1043 port aktiveeritud selle jaoks või kas tõesti ma pean igas masinas selle Boinc kataloogi välja jagama !?
Ette tänades |
Aga kas "via direct file access kaudu" ei õnnestu lisada arvuteid Mul seal arvuti asukoht kujul \\192.168.1.4\Seti (L)\BOINC\ ja töötab. Ja välja peab kausta jah jagama selle puhul.
GUI RPC kasutades pead parooli lahtrisse panema selle koodi mille leiad BOINC kaustast failist nimega gui_rpc_auth.cfg Selle info leidsin BOINCView blogist:
tsitaat: |
Beginning with the latest official BOINC client 5.2.2, the client creates and uses a random password for remote connections by default. If you have not set a gui rpc password before and update your clients to 5.2.2, you will not be able to monitor them.
You can find the necessary client password in the file gui_rpc_auth.cfg located at the BOINC folder. Enter that password at the BoincView locations setup and you will be able to monitor the client again.
Two notes: Every client uses a different password, so you have to repeat the procedure for each client. And when editing the password file, be sure you restart the client before trying to connect with the new password. |
Kahe arvutiga võrk on muidugi naljanumber, kus sellist programmi kasutada... 8)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
marvex
HV kasutaja

|
10.01.2006 20:14:16
|
|
|
kopirait kirjutas: |
Kahe arvutiga võrk on muidugi naljanumber, kus sellist programmi kasutada... 8) |
noh mul neid siis kahes erineva kohas ühes kümme ja teises 15 nii et siis väga nalja number ei ole.. aga eks ma sisi vaatan katsetan edasi... aga seniks täname !!
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
10.01.2006 20:29:14
|
|
|
kopirait kirjutas: |
Kahe arvutiga võrk on muidugi naljanumber, kus sellist programmi kasutada... 8) |
noh mul neid siis kahes erineva kohas ühes kümme ja teises 15 nii et siis väga nalja number ei ole.. aga eks ma sisi vaatan katsetan edasi... aga seniks täname !! |
Ma rääkisin oma kodusest situatsioonist, kahjuks ei maininud seda...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
11.01.2006 10:18:59
|
|
|
Mul on selline küsimus: Kas BOINC arvestab ainult SETI@HOME tehinguid HinnaVaatluse meeskonnta alla või kõik teised ka? Näiteks kui masin lahendab ka Rosetta@home, või Einstein@home?
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
connor
HV kasutaja
|
11.01.2006 13:04:28
|
|
|
seti@hinnavaatlus.ee meeskonna alla tulevad ainult Seti@Home projekti tulemused. Muude projektide tulemused sinna ei tule. Meeskonnad on ikka projektipõhised.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
20.01.2006 13:08:43
|
|
|
oot oot, kas nüüd on SETI servu maas või? Krt tööjuures masinal pole midagi teha, kodumasinal on tööd mitme päeva jagu....
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
20.01.2006 13:33:53
|
|
|
sixkiller kirjutas: |
oot oot, kas nüüd on SETI servu maas või? Krt tööjuures masinal pole midagi teha, kodumasinal on tööd mitme päeva jagu.... |
Otse SETI esilehelt http://setiweb.ssl.berkeley.edu/index.php teadaanne (kas on raske sinna vaadata?):
No Work Notice
We are almost done with the science database merge. During this operation we are unable to create new work, so we eventually ran out of data to send to our participants. We hope finish up and start creating new work later this evening or by tomorrow morning. |
Ja serverite olekut saab ka vaadata... http://setiathome.berkeley.edu/sah_status.html
Kui pikaks ajaks sul cache on määratud? Vähemalt 4...5 päeva peaks see olema
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
20.01.2006 13:37:32
|
|
|
kodus on cache pandud 4 päeva- nii nagu sa soovitanud olid... tööarvutit ei tahtnud nii palju ette anda, sest kohati vajab töötegemine ise palju ressurssi...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
20.01.2006 13:51:45
|
|
|
tööarvutit ei tahtnud nii palju ette anda, sest kohati vajab töötegemine ise palju ressurssi...
|
BOINCi tegutsemist saab ka piirata (näiteks kellajaliselt), et lahendab ainult öösiti (kui arvuti juhtub sees olema). Või kui on HT toega protsessor, siis lahendab ainult üks, mitte kaks protsessorit... Manuaalselt annab BOINCile ka suspend panna, siis kui äkki kogu protsessori ressurssi vajab mingi töö...
Aga ega praegu midagi teha ei annagi. Kas oodata kuniks serverid tööle saavad ja tööühikuid taas välja hakatakse jagama või tegutsed mõne teise projekti kallal... http://boinc.berkeley.edu
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
obu90210
HV kasutaja

|
21.01.2006 20:12:33
|
|
|
Eile teatas Seti leht:
We finished our science database merge (consolidating all data from Classic SETI@home and SETI@home/BOINC) and are back online serving workunits. Our servers may be overly busy trying to create/send work for a day or two.
Arvestades õues toimuvaga liitusin climateprediction.net-iga
10 tundi = 1%. Masin profiilis. Report deadline - 03.01.2007 tundub täitsa reaalne
EDIT: täna sai servuga ühendust. Ja masin lammutab setit HinnaVaatluse tiimi heaks.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
02.02.2006 18:04:49
|
|
|
Selline küsimus tekkis: kui teha arvutile OP süsteemi reinstall, ja sealt boinc sätetest vana arvuti konf maha kustutada- kas siis kaovad ka kogutud WUd?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
14.02.2006 11:29:15
|
|
|
Uus mure; tööjuures on üks Cel 633 mis on pidevalt suht idle ja sinna peale panin BIONC´i jooksma. WU tõmbas alla ja kukkus lahendama küll (lahenudsele kuluv aeg näidu järgi 13h) aga juba 11 päeva lõhub sama WU´d teha(hetkel siis 67% tehtud). Miks? Seadistused on nii nagu kasutaja kopirait soovitab oma kodukal...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|