Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  Boinc märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 43, 44, 45  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Nganasan
HV kasutaja
Nganasan

sõnum 16.12.2005 16:40:47 vasta tsitaadiga

Your account lehele sisse logides näitab millal ja miks on arvuti serveriga ühendust võtnud. Kui arvuti miskit lahendab, siis seda näeb ilusti BOINC Manageri-st ja kui teadete all on punase kirjaga errorid, siis tihtipeale serveri poolt mingisugune jama.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JohnT
Kreisi kasutaja
JohnT

sõnum 16.12.2005 17:43:51 vasta tsitaadiga

Aga mul ei taha kuidagi projekti oamsk võtta.
Sülearvuti peal töötab kõik ilusti kenasti ja veel ühes arvutis, aga näe enda lauaarvutil kohe mitte ei saa asja tööle.
Kõik account key-d ja värgid saab sisestatud vajutan finish ja ei midagi.
Mis ma valesti teen icon_sad.gif
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 138
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.12.2005 21:34:36 vasta tsitaadiga

Nonii härrased: teatan, et minu 2 raali on juba tööhoos- AMD 2500+ ja P233 aga viimase kohta ütleb süsteem, et tööd on aga liiga vähe mälu (on 64Mb). Kolmandal raalil (P450/128) oleks vaja uut toiteplokki siis saaks selle ka töösse rakendada. On kellelgi pakkuda? icon_lol.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.12.2005 21:59:12 vasta tsitaadiga

on olemas nii sdr m2lu kui toitekat ca 200-250w atx englight/ compaq jne.
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 16.12.2005 22:10:21 vasta tsitaadiga

JohnT kirjutas:
Sülearvuti peal töötab kõik ilusti kenasti ja veel ühes arvutis, aga näe enda lauaarvutil kohe mitte ei saa asja tööle.
Internetiühendus on ikka olemas icon_question.gif BOINC vajab töötamiseks aktiivset internetiühendust icon_exclaim.gif Ja kui sul ei õnnestu key-ga sisse minna, siis saad siin oma kontole suvalise endale sobiva parooli panna. Ma ei oska praegu öelda kas sellest on abi. Üksvahe sai ainult seda "long random key" kasutada. Siis mingil hetkel otsustati kasutusele parool võtta. Nüüd siis saab mõlemat kasutades projektiga liitutud. Kui peale "finish" vajutamist midagi ei juhtu, siis tasuks kontrollida kas SETI serverid on töökorras, kas projekti aadress on õige (kerida allapoole sel lehel) ja kas sisestatud parool või "key" on ka ikka õige. Ja kui siis ka ei lähe siis on kuskil miski suurem kala icon_wink.gif ja tasuks oodata...

Aga jah, kui kellelgi on asja vastu huvi siis olen ise teinud tagasihoidlikud juhendid SETI@home/Boinc kohta (allalaadimine, projektiga (setiga) liitumine, installeerimine, seadistamine) ja need asuvad siin http://boinc.kopirait.pri.ee Mingi KKK on plaanis ka koostada aga sinnani pole ajapuudusel lihtsalt jõudnud...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.12.2005 22:21:13 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:

Palju sa nende eest tahad? Muidu on mul mälupesad kõik hõivatud(4X16Mb) aga saab ju ümber vahetada. Mis miinimum mälu üldse on mida BOINC tahab?
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 16.12.2005 22:27:18 vasta tsitaadiga

sixkiller kirjutas:
laurx kirjutas:

Palju sa nende eest tahad? Muidu on mul mälupesad kõik hõivatud(4X16Mb) aga saab ju ümber vahetada. Mis miinimum mälu üldse on mida BOINC tahab?
Ei mäletagi oli see nüüd 32MB või 64MB... Kellel nii vähe mälu veel üldse arvutis on icon_question.gif
tsitaat:
System requirements

* There is an initial download of about 10 MB.
* You'll need about 20 MB of free disk space and 64 MB of RAM.
* with a typical computer (such as a 2 GHz Pentium 4), you'll need to let SETI@home run for at least 2 hours per week (slower computers are fine but they'll have to run proportionally more).
http://setiathome.berkeley.edu/sah_participate.php

viimati muutis tramburai 16.12.2005 22:37:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.12.2005 22:37:06 vasta tsitaadiga

CPU type GenuineIntel
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.53GHz

selliseid asju on hetkel kolm taga
sixkiller, mis sulle sinna l2heb EDO v6i SDR ikka? nt 3x32 kive leiaks v6i 3x64. PS abiks. siis ei l2busta seda teemat.

JohnT
Kreisi kasutaja
JohnT

sõnum 17.12.2005 04:06:56 vasta tsitaadiga

kopirait kirjutas:
JohnT kirjutas:
Internetiühendus on ikka olemas icon_question.gif BOINC vajab töötamiseks aktiivset internetiühendust icon_exclaim.gif Ja kui sul ei õnnestu key-ga sisse minna, siis saad siin oma kontole suvalise endale sobiva parooli panna. Ma ei oska praegu öelda kas sellest on abi. Üksvahe sai ainult seda "long random key" kasutada. Siis mingil hetkel otsustati kasutusele parool võtta. Nüüd siis saab mõlemat kasutades projektiga liitutud. Kui peale "finish" vajutamist midagi ei juhtu, siis tasuks kontrollida kas SETI serverid on töökorras, kas projekti aadress on õige (kerida allapoole sel lehel) ja kas sisestatud parool või "key" on ka ikka õige. Ja kui siis ka ei lähe siis on kuskil miski suurem kala icon_wink.gif ja tasuks oodata...

Tähendab ma tahtsin öelda, et samade URL-dega ja key-ga töötab asi nii sülearvutil kui ühel lauaarvutil. Sülearvuti on veel sama neti otsas minu lauakaga, aga ei saa see kuidagi ennast projekti ära regatud. Sülearvutile jooksevad tööühikud ja kõik korralikult, aga kõrval lauaarvuti ei võta kuidagi projekti omaks...
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 138
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 17.12.2005 13:23:49 vasta tsitaadiga

JohnT kirjutas:
kopirait kirjutas:
JohnT kirjutas:

Tähendab ma tahtsin öelda, et samade URL-dega ja key-ga töötab asi nii sülearvutil kui ühel lauaarvutil. Sülearvuti on veel sama neti otsas minu lauakaga, aga ei saa see kuidagi ennast projekti ära regatud. Sülearvutile jooksevad tööühikud ja kõik korralikult, aga kõrval lauaarvuti ei võta kuidagi projekti omaks...
Kas sa lauaarvutil valid ikka "Use existing account" valiku seal Attach to Project aknas icon_question.gif Kui valid ja see ikka midagi ei muuda, siis võid muidugi seda ka proovida, et teed BOINCile uninstalli (kustutad kausta ka kui see alles jääb) ja seejärel installeerid uuesti. Mis versiooni muidu kasutad ja installeerisid BOINCi teenusena (service) või siis single user/shared installation valikuga icon_question.gif

Kas muidu Messages lipik BOINC Manager-is ei ütle mingit infi asja kohta icon_question.gif Mõnikord on seal päris asjalikud veateated.
tagasi üles
marvex
HV kasutaja

sõnum 18.12.2005 13:52:58 vasta tsitaadiga

nii mehed see vist tähendab seda, et ma võin oma serveri maha võtta !? icon_sad.gif ja Boinc serverit vist ise ei saa üles panna) ?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 18.12.2005 15:47:05 vasta tsitaadiga

marvex kirjutas:

Boinc serverit vist ise ei saa üles panna
Põhimõtteliselt seda pole vaja, kuna BOINCi enda sisse on juba cache süsteem sisse ehitatud ju. Miks peaks veel kuskil olema mingi dubleeriv süsteem... icon_question.gif icon_exclaim.gif
Siin lehel on küsimus ja ka vastus SETIQueue töötamise või sarnase süsteemi kohta:
tsitaat:
What SETIQueue (and related programs) still work?
These programs, which have been very useful with Classic, won't work with BOINC. But some of their functions can be performed by other means:

• The buffering of multiple work units is provided by the BOINC client itself - you can specify how much work your computer should get each time it contacts the server.
  • Hosts that are not directly connected to the Internet, but share a LAN with one that is, can participate in BOINC using an HTTP 1.0 proxy such as Squid for Unix or FreeProxy for Windows.
  • Hosts that have no network connection currently cannot participate in BOINC. A solution may be developed in the future.

Nii et SETIQueue sarnast programmi ei ole vaja BOINCis. Kuid kes soovib näha kuidas arvutid lokaalvõrgus töötavad, siis nende jaoks sobib näiteks selline programm nagu BOINCView, mis näitab ära kogu info mingi hosti kohta, kui palju on tööühikuid, kas lahendatakse või mitte jpm infi. Minul näiteks kahe arvuti vahel koduses võrgus töötab see hästi. [Pilt BOINCView kohta] Muid lisaprogramme BOINCi erinevate platvormide jaoks leiab aga siit.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 19.12.2005 17:27:53 vasta tsitaadiga

Sain siis ühe enda masina ka lõpuks boinc'i peal tööle. Hetkel lammutab setit teha.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
muku
HV kasutaja
muku

sõnum 20.12.2005 01:56:21 vasta tsitaadiga

nonii, siirdasin oma käsutuses olevad 2 masinat kah BOINCi alla Setit lahendama icon_smile.gif
Üldiselt keegi võiks keegi admini õigustega lisada või muuta esimese posti ära, et saaks korraliku KKK ja õpetuste lingikogu sinna ehk korraliku seti@hinnavaatlus reklaami.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Ivoshiee
HV veteran

sõnum 21.12.2005 20:29:36 vasta tsitaadiga

FAH BOINC peaks täna Open Beta staatuse saama.
Astuge ligi...

http://fah-boinc.stanford.edu/

EDIT:
Paistab, et selleks on vara veel.

tagasi üles
KosMa
Kreisi kasutaja

sõnum 22.12.2005 15:49:40 vasta tsitaadiga

Panin ka oma esimese masina boincu peal tööle - seti@hinnavaatlus.ee
tagasi üles
Ivoshiee
HV veteran

sõnum 27.12.2005 02:53:32 vasta tsitaadiga

Leidsin sellise huvitava kirjatüki:
http://boinc.berkeley.edu/boinc_papers/internet/paper.pdf

tagasi üles
-Siilike-
HV vaatleja

sõnum 01.01.2006 14:17:10 vasta tsitaadiga

Tahaks sis ka nüüd uuel aastal uuesti Seti'ga tegelema hakata... aga ei hakka tõmbama millegipärast. Statuse all on "Scheduler request pending". Kui sealt realt tab'ide reast võtan "Messages" siis seal on kiri: "Suspending network activity - time of day" Mis teha? icon_confused.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 01.01.2006 14:35:13 vasta tsitaadiga

Minu puhul aitas ootamine. Mõne tunni pärast kui kontrollima läksin oli kenasti endale suuremat sorti hunniku varuks tirinud.

[edit]

Tundub et ei lugenud su posti korralikult lõpuni. Tegelikult on vist probleem selles et oled oma settingute alt määranud et sel kellaajal ei tohiks ta endale tööd varuda. Seti@boinc kodukalt logi ennast sisse ja vaata oma profiili alt seaded üle.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
-Siilike-
HV vaatleja

sõnum 01.01.2006 15:48:32 vasta tsitaadiga

Panin kellaaegadeks 00.00 - 23.00. Aga ei midagi. Panin siis progel, et koguaeg on nett olemas ta enda menüüst ja hakkas 10minutit loendama, vaatame mis juhtub...
----------
Mis jama on? "No work from project"
----------
Sain korda...võttsin selle projekti ära ja panin uuesti icon_biggrin.gif, nüüd siis uuesti minu profiilis olev masin teil juures...WU umbes 2h 25min

viimati muutis -Siilike- 07.01.2006 11:51:44, muudetud 1 kord
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 03.01.2006 14:55:44 vasta tsitaadiga

Minu puhul on imelik see, et HV tiimis enam ei näita mind... Vhepeal oli täna ei leia jälle icon_neutral.gif

Ning lisaks küsimus järgmise lausega seoses:
tsitaat:
The buffering of multiple work units is provided by the BOINC client itself - you can specify how much work your computer should get each time it contacts the server.

Et kust ma seda määran, kui palju tõmmata tuleks tööd ette?
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 03.01.2006 15:02:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Et kust ma seda määran, kui palju tõmmata tuleks tööd ette?
Lähed Your Account nimelisele lehele, sealt valid View or edit general preferences ja siis klikid Edit preferences selle profiili peal, mida kasutad ning muudad Connect to network about every X days lahtri sisu ära... Näiteks 3 või 5 või 10 päeva peale. Oleneb kui pikaks ajaks ette tööd tahad saada... Peale seda teed Boinc Manageris Update seti projektile või kui seda ei tee, siis tehakse seda automaatselt mingil ajal...
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 03.01.2006 17:32:48 vasta tsitaadiga

Kui ma õigesti aru saan, siis määrab see ühenduse intervalli pikkuse, mille järgi arvestatakse paketi suurus. Samas, kui paketi valmis saamise hetkel juhtub ühenduse või serveritega jama olema jääb masin ikka ootama?
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 03.01.2006 18:02:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kui paketi valmis saamise hetkel juhtub ühenduse või serveritega jama olema jääb masin ikka ootama?
Jah. Ootab nii kaua kui serveritega ühendust saab...
tagasi üles
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 03.01.2006 21:34:04 vasta tsitaadiga

Vanaga oligi puhvri mõte selles, et tasapisi hoidis uute varu ja samal ajal teisest otsast saatis ja tõmbas uue varusse jälle, kui nett toimis. Nõnda ei häirinud serveri või võrgu seisakud eriti tööd. Aga eks see ole nende huvides ennekõike saadavat ressurssi võimalikult palju ära kasutada, ehk mõtlevad midagi välja.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  Boinc mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 43, 44, 45  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.