Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
prigo
Kreisi kasutaja

|
29.12.2005 23:23:43
Arvuti kalab tõsiselt! |
|
|
Üldiselt mul arvuti ainult kalab.Nimelt enda arvutis ei saa ma originaal mänge ka käima,samas lähen sõbra poole ja nagu niuhti on peal.100%igal setupil annab ta mulle errori cancel/retry/ignore.See ajab juba tõsiselt marru,arvasin et asi cd/dvd lugejas kui teise lugejaga oli sama jama.Igal setupil paneb minu pc ainult erroreid .Olen proovinud biose updatet kuid asjatult,erinevaid drivereid kõikidel asjadel,kuid samuti asjatult.Ehk oskab keegi aidata.
Conf:Cpu:3000mhz prescott@default
Gpu:6600gt@default
Ddr:2*256 pc3200@default
Psu:400w code
Mobo:dfi ps85-bc/bl
Hdd:hitachi 160gb
Tembid on kõikidel asjadel ok.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
29.12.2005 23:38:00
|
|
|
Ehk sa oledki "üle proovinud" ning oma wini täiesti sinnasamusesse kohta keeranud?!
Hakka aga riistvara testima siis: Nero CD-DVD Speed kontrollib plaadi ja ketta üle, 3dMark lase ka ära käia, mälud kontrolli ära memtest86'ga, prime näitab üldist stabiilsust, mingi kettatootja utiliidiga kontrolli ketas ära.
Sellega peaks riistvaralised ebasobivused vast välistama...
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
29.12.2005 23:41:01
|
|
|
3dmarki olen läbi lasknud ja puhas korras,skoor igati normaalne.Mälud on korras.Win on jälle uus peal,alles eelmine nädal panin jasellega jama ei ole.Eks ma vaatan veel,keegi oskab veel midagi soovitada?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
29.12.2005 23:58:34
|
|
|
prigo kirjutas: |
3dmarki olen läbi lasknud ja puhas korras,skoor igati normaalne.Mälud on korras.Win on jälle uus peal,alles eelmine nädal panin jasellega jama ei ole.Eks ma vaatan veel,keegi oskab veel midagi soovitada? |
Heips!
Riistvara(emaplate ja lisakaartide) draiverid, OSsi kõik-võimalikud pätsud jne...
Onu-Billi soft(eeldan, et Iiks-Piiks) kipub riistvarale oma juht-ajureid toppima, millega ei pruugi head nahka saada ja OS ise on ka @default suht auklik nigu Šveitsi juust(loe: vigu täis). Seda nii draiverite, ku ka rakenduste osas.
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 00:07:40
|
|
|
Drivereid olen erinevadi palju proovinud ja eelnevalt vanad korralikult eemaldanud aga ei ole leidnud kuskilt uuesi emaplaadi drivereid.Pahategelasi masinas ei ole,firefox peal ja teeb oma töö hästi ära,samas on ka lastud ka nod32 üle ja ad aware.Ise kahtlustan et mingi mitte riistvaraline kokkusobivus on,kuid mis seda ma ei mõista.Või peaks proovima mälusi erinevatesse pesadesse panna.Suht halb on proovida,sest siis peab koguaeg midagi installima masinasse.Suht masendab on et pole mitte ühtegi mängu veatult peale pannud mu pc.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
30.12.2005 00:15:12
|
|
|
taifunk kirjutas: |
Nero CD-DVD Speed kontrollib plaadi ja ketta üle |
aarghh...
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 01:55:28
|
|
|
Oota mis moodi ta plaadi üle kontrollib?Eks ma vaata ehk leian üless.Tegin ära ja kõik korras .Aga memtest86,tolle tõmbasin juba masinaase,see ju rar fail,kuidas ma seda tööle panen.Lahti pakkida ei saa nagu oleks tühi fail,see tuleb nagu isona plaadi peale kirjitada ja restrat ja siis buutida?
EDIT:Ei saanud mina seda memtesti tööle.
EDIT:Cd toorikud otsas ja ei saa enam proovida.Üle jääb vaid fdd,millel mul on kaablid küljes,kuid see ei tööta.Alguses kui ostsin asja siis töötas aga nüüd peale miskit formati on ära kadunud.Et kas keegi oskab aidata kuidas seda fdd´d tööle saada?!
EDIT:Tra küll see arvuti viksab nii üle et vähe ei ole. HV olen teinud paar teemat kus on tõsisem probleem ja tavaliselt alati vastab ainult üks inimene sellel.Kui küsitakse mis värvi on sinu arvuti klaver siis vastavad kõik,kuigi siin on ikka mõni teadja mees. masendav
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
30.12.2005 02:02:26
|
|
|
prigo, kas sa tõesti arvad, et roppuste pildumine ja närvitsemine meelitab rohkem abistajaid siia?? - Mõtle uuesti...
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
DonQ
HV vaatleja
|
30.12.2005 02:05:52
|
|
|
Vaheta IDE kaabel ära.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:07:26
|
|
|
Ei aidanud!Ma ei saa aru kõik kaablid on nagu ennem olid,kuid järsku laksult ei tööta enam,ennem lihtsalt ei tundnud piuudust temast.Aga kas memtesti iso faili saan kirjutada ka plaadile mis on jäetud poolikuks?
viimati muutis prigo 30.12.2005 02:10:15, muudetud 1 kord |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:10:55
|
|
|
zpeedy kirjutas: |
Pole mõtet oma väikest ajunupukest selle mängimise peale vaevata,Ise müüsin vidokaardi maha nüüd vaatan filme ja lõõgastun arvuti taga ning panen külma õlle kõrist alla ja söön küüslaugu levakesi.Asja tuleb rahulikult võtta CHill OUt dude.Müü see fuking video maha ja tee sõpradele kingitusi nagu mina tegin ja elu läheb kohe rõõmsamaks ja paremaks.
Õlu ja filmid...all i need for living.
Peace out. |
Ta ju alles ostis selle videoka.
Teemasse küsimus: kas arvuti kalas ka vana videokaardiga, mis oli enne 6600GT-d?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:12:48
|
|
|
Pole mõtet oma väikest ajunupukest selle mängimise peale vaevata,Ise müüsin vidokaardi maha nüüd vaatan filme ja lõõgastun arvuti taga ning panen külma õlle kõrist alla ja söön küüslaugu leivakesi.Asja tuleb rahulikult võtta CHill OUt dude.Müü see fuking video maha ja tee sõpradele kingitusi nagu mina tegin ja elu läheb kohe rõõmsamaks ja paremaks.
Peace out. |
Eks ta näha ole.Lao ainult selle arvuti alla raha ja näe vaeva aga asja ma temast ei saa.
Aga proovisn neroga kirjutda seda kuid img faili nero ei tunnista mis on just nimelt see sama memtest.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:14:58
|
|
|
prigo kirjutas: |
Pole mõtet oma väikest ajunupukest selle mängimise peale vaevata,Ise müüsin vidokaardi maha nüüd vaatan filme ja lõõgastun arvuti taga ning panen külma õlle kõrist alla ja söön küüslaugu leivakesi.Asja tuleb rahulikult võtta CHill OUt dude.Müü see fuking video maha ja tee sõpradele kingitusi nagu mina tegin ja elu läheb kohe rõõmsamaks ja paremaks.
Peace out. |
Eks ta näha ole.Lao ainult selle arvuti alla raha ja näe vaeva aga asja ma temast ei saa.
Aga proovisn neroga kirjutda seda kuid img faili nero ei tunnista mis on just nimelt see sama memtest. |
Rename img iso-ks ümber, works for me anyways.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:15:34
|
|
|
Rudolf112 kirjutas: |
Pole mõtet oma väikest ajunupukest selle mängimise peale vaevata,Ise müüsin vidokaardi maha nüüd vaatan filme ja lõõgastun arvuti taga ning panen külma õlle kõrist alla ja söön küüslaugu levakesi.Asja tuleb rahulikult võtta CHill OUt dude.Müü see fuking video maha ja tee sõpradele kingitusi nagu mina tegin ja elu läheb kohe rõõmsamaks ja paremaks.
Peace out. |
Ta ju alles ostis selle videoka.
Teemasse küsimus: kas arvuti kalas ka vana videokaardiga, mis oli enne 6600GT-d? |
Kalas ka vana videokaardiga.3dmark skoor on korras 3384punkti sain 05es mis on @default tulemus suht norm.3dmark skoorid on ainukesed asjad mis mul suht ok,kuid 3dmark´i peale laskmisel tuli jälle minu arvuti poolt sirka 10errorit mis ma ignore panin ja selle pärast pean nüüd seda vahepal sirka 10korda läbi jooksutama ja alles siis teeb korralikult lõpuni ära.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:16:50
|
|
|
Äkki oleks tark lugeda olnud, mis need errorid jutustasid?
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:19:48
|
|
|
Jah neid olen ma korduvalt lugenud et antakse faili täpne asukoht plaadil või siis kaustas et see fail on vigastatud edasisesk tegevusesk vajuta kas retry-install läheb lõpuni kuid siis asja tööle ei saa mitte mingil juhul cancel-siis läheb install sulgemisele ja ignore-siis jätab faili vahele mida mina tavaliselt vajutan igal installil sirka 10korda.Ma võin ka pildi teha,kui soovi on?
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:20:37
|
|
|
Lõhnab väga katkise ROMi järele imo. Ma ei saanud ükskord sedasi XP-dki arvutile peale.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:27:03
|
|
|
Ei saa see rom olla.Kuna võin ju ka kõvaketta pealt isosid installida kuid ikka on täpselt sama jama.
EDIT:Panin nero alt burn iso ja renamesin memtesti ära,nüüd lubas kirjutada,kohe lähen proovin kas asi funkab.Ise miski pärats arvan et mäludes ongi jama.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
insekas
HV Guru

|
30.12.2005 02:28:22
|
|
|
paistab, et sul masinas 2 mälupulka - kui võimalik siis proovi neid ühekaupa siis - äkki on üks mäludest kõlbmatu?
_________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null |
|
Kommentaarid: 558 loe/lisa |
   |
2 :: |
468 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:33:11
|
|
|
Eks ma hakka homme katsetam jah aga memtesti ei saanud ikkagi tööle.Ma ei saa aru mis kuradi kala on,et ma seda memtesti tööle ei saa,enda arust tegin kõig õieti.
EDIT:Olen juba ühe dvd tooriku ja ühe cd tooriku ära raisanud,ikka pole asja saandu ja enam pole toorikuid kah.Fdd ka ei tööta .
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
insekas
HV Guru

|
30.12.2005 02:34:46
|
|
|
kas floppy on lubatud ikka BIOS'ist - äkki vaikimisi keelati peale BIOS'i uuendamist ära?
_________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null |
|
Kommentaarid: 558 loe/lisa |
   |
2 :: |
468 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
30.12.2005 02:35:09
|
|
|
No mis juhtme ja mälu vigu te siin pakute
prigo'le anti üsna täpselt programmid ette mida ta jooksutama peaks, et välistada riistvaralist viga! Niikaua kuni ta pole vaevunud neid juhiseid täitma tekib mul hirmus tahtmine selle teemaga midagi ette võtta...
http://www.memtest86.com/#install
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
rossa
HV Guru
|
30.12.2005 02:35:56
|
|
|
Terekest.
Tekkis selline küsimus, et kui olete Windowsi uuesti peale pannud, kas olete operatsioonisüsteemi partitsiooni täiesti puhtaks formatiga teinud või lihtsalt parandanud?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:36:41
|
|
|
rossa kirjutas: |
Terekest.
Tekkis selline küsimus, et kui olete Windowsi uuesti peale pannud, kas olete operatsioonisüsteemi partitsiooni täiesti puhtaks formatiga teinud või lihtsalt parandanud? |
Ise olen 1 korra parandanud, file system intact siis.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
prigo
Kreisi kasutaja

|
30.12.2005 02:41:07
|
|
|
Jah olen täiesti puhtaks formatinud.Memtesti lasin nii nagu peab cd plaadi peale,kuid kui teen restradi plaat sess(first boot cd drive)siis tuleb kiri boot from cd ja siis seisab seal kohas natuke aega ja kõik,edasi hakkab juba winni buutima.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|