praegune kellaaeg 20.06.2025 16:48:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Frem
HV vaatleja

|
11.12.2005 21:53:04
|
|
|
Siin ei ole midagi ju rohkem rääkida, kõik sinu kysimused/ syydistused mõne liikme sinu suunalise solvangu suhtes oleksid pidanud minema guildi foorumisse, voi guild leaderi privasse kus nad oleksid saanud ka ammendava vastuse ja sinu probleem oleks leidnud ühe või teise lahenduse, sinu vähene aktiivsus leida vastus õigel ja sobival viisil oma kysimustele ei näita sind just väga heast küljest. See, et sa yldse hakkad nii moodi avalikul foorumil laimama guildi ja arutama teemasid mis kuuluvad guildi foorumile ja mis on sise asjad, näitavad, et sa ei ole õige inimene meie guildi ja et sinu eesmärk ei ole mitte vastuse saamine vaid kättemaks ülekohtu eest mida sa arvad, et sinu suhtes toime pandi. Aga kuna sa oled seda teinud, siis sinu kysimused, syydistused ja muu ei ole enam olulised ja ei kuulu vastamisele, kindlasti mitte avalikul foorumil.
Ja teistele kes siin sõna võtavad stiilis "ma kuulsin seda ja teist, vanaema sõbranna ema isa sugulane rääkis mulle et nii ja naa" palun seda mitte teha sest teil puudub objektiivne ülevaade sündmustest ja teete sellega halba inimestele kes seda kindlasti ära ei ole teeninud.
Mul ei ole mingit kavatsust siin seda arutelu jätkata, loodan et inimesed kes seda teemat loevad oskavad eristada tühja ja pahatahtliku vale tõest ning ei ole ekstitatud mõnede soovist Kalevlaste nime halvustada.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 22:25:59
|
|
|
ja nii mätsitakse kõik kinni. ausalt öeldes on mul vägagi ükskõik kas keegi tuleb teile või ei tule, mina ei takista kedagi. Mõnele liikmele õpetaks vaid suhtlemist inimestega.
Mida ma sinna guild foorumisse tikun? Et keegi vabandaks mu ees? Et see võrdub siis probleemi lahendamisega? Mis kasu sellest oleks, minu ees VÕIBOLLA kui arvatakse, et on õige, vabandatakse ja kõik. Ja sama asi võib korduda tulevikus jälle.
Mina postitasin selle siia selleks, et teavitada inimesi milliseid persoone on seal guildis ning milline on nende suhtumine. Kui sinu arvates on see _pahatahtlik vale_ ja teie erapooletu kambavaimu poolt kokku kirjutatud jutt on tõde, siis on sul imelik arusaam tõest. Sama hästi võin ma öelda, et miks need persoonid nii pahatahtlikud olid?
koromon, sina whisperisid mulle siis kui juba esimene pirakas oli minu pihta ära käinud. Tiba hilja või mis? Siis küsisin mina, miks ei tohi siis rääkida? peale seda kui te olite "selgeks teinud" et algajad pmst peaksid oma suu kinni hoidma või muidu, jäin vait . seejärel üks mõistlik liige whisperis mulle ja ütleks et ma ei vaidleks, maine võib alla minna.
imelik on siin see, et kui mina panin ühe fakti, et MINU kokkupuude on olnud negatiivne, siis võetakse seda kui mustamisena, mahategemisena võimidaiganes veel mille halvana. rääkides "isikuvabadustest" on mul oma arvamuse väljendamiseks igasugune õigus olemas.
Mind ausalt ei huvita mida te nüüd räägite, et pain on jube flamer ja paha poiss. Pole minu mure kui inimesed suhelda ei oska, ja on ka tore et teile see plekk nüüd külge jääb (kui jääb) , kuna esimese asjana hakatakse mind süüdistama, selle asemel et loogiliselt ära põhjendada MIKS minuga nii käituti, on juba absurd. Ei ma ei taha mingeid vabandusi, ma pole neid ka väärt, vabandused ei vii kuhugi. Ma tahan et mõned teeksid omale selgeks, kusmaalt algab normaalne suhtlemine.
Frem räägi palju tahad sellest, et kalevlased on jumalikult sõbralik ja puhas ja mina nüüd vanakurat ise mustan, selle asemel et kinni mätsida, tuleks tunnistada oma vigu. Mina enda oma tunnistasin, kuid teie raiute siiani et viga ei ole teie suhtumises vaid minu omas. Aga jah, ma olen süüdi - et ma üldse tahtsin teile sinna tulla, varem uurimata teie rahva iseloomu. Kui teie ridades ei oleks mõnda persooni kes on oma kõrge leveli tõttu (Või mõne muu faktori tõttu - vanus nt) nii idiootselt suhtlemisoskamatud, poleks probleemi olnud. Oleks mina saanud aru, et päris selline jutt pole oodatud.
Peale seda häppeningu olin ma vist paar korda veel online. ja siis loobusin, sest sain aru, et teie kambavaim on nii suur, et uustulija jääb alati õiguse poolest alla.
Praegugi käib mingi laim ja õigustamine, selle asemel et öelda - jah mu suhtumine oli hetkel natuke valesti - öeldakse et vot tema on süüdi.
Ka minul on mõttetu seda teemat edasi arendada, kuna vastaspool ei suuda mittekuidagi adekvaatselt mu küsimustele vastata. "Postita sinna ja sinna", et siis kalevlased saaksid mu suu kinni mätsida kuskil foorumis kus keegi ei käi. Avalikkuse ees probleeme lahendada on parim viis, niikaua kuni see avalikkust huvitab. Samas mind ei huvita enam ei kalevlased ega tema osad liikmed ammu. Teistele aga tuult tiibadesse ja mitte nii üleolevat suhtumist. Alati on erandeid, ja lahenduseks pole neid välja vihastada.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
11.12.2005 22:50:45
|
|
|
Halenaljakas isik see painkillah. Ma ei hakka pikka juttu kirjutama guildchati spämmist, mõttetust mölast ja idiootsetest lastest. Ma usun, et igaüks suudab ise 2+2 kokku panna. Samas võiks isand mõelda sellele, et kui Kalelvased nii ebasõbralik, halb, ülbe ja masendav on, siis miks guild nii suur on ja miks guild nii palju saavutanud on. Võibolla, oh issand, kas tõesti nii, võibolla on asi SINUS?!
Ja härrased prouased "mu venna sõbra õe uus mees rääkis et kalevlased on jama", endal ei ole imelik arvustada guildi millest sa midagi ei tea? Mul küll oleks...
Cheers!
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
11.12.2005 22:58:12
|
|
|
imo kalevlased on tore guild, suur ja normaalsed inimesed jne... Aga paljud inimesed on liiga chinafarmerid. ainult giff purpel itams ja rep++. Muu värk on teisejärguline. Purpel geari omada ja l33t olla on küll k6va (Tegelt, see on igaühe enda asi, geari jahtida on küll fun imo.) aga on vahepeal palju vaffam minna kuhugi inni 6lle jooma ja niisama rääkida. Nuh, sellepärast pelangi atm enamus ajast RPPVP chariga.
minu paar m6tet. nothin personal.
/lol
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
11.12.2005 23:22:57
|
|
|
Painkillah ole hea kirjuta raamat saad ehk oma mölapidamatusest lahti
mis m6ttega sa 10 posti järjest ennast välja proovid vabandada
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeXoRy
HV kasutaja

|
12.12.2005 00:12:11
|
|
|
No kas ons kellelgi oskuseid ja mõni minut aega, et teha mulle 10 päevane tasuta trial usa oma ?
_________________ nüüd Vennike siis mobiilne ... Läppar on jõlecool ! |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3vil.ee
HV kasutaja
|
12.12.2005 01:24:44
|
|
|
Ei ütleks nüüd, et mingi räige newcomerite vihkamine seal on. Meil palju pikaajalisi mängijaid, kes pole veel 60 ning nemad ei kurda.
Küsitakse miski mängu teemaline küsimus, vahel privan vastuse, kui thottbotist pole vastuse leidmine nii lihtne.
Siiski tuleb tunnistada, et aegajalt tekib selliseid omapäraseid liikmeid guildi. Miks? Sest me oleme national guild? Kuna ainuke tingimus on eesti keele oskus. Kõik eestlased guildi vastu võtnud, kes soovi avaldanud on. See, et üks inimene guildist kickiti on ka ainus juhtum olnud. Ülejäänud nö lambad ja märatsejad (ei pea silmas Painkillahit, tema juhtum on minust mööda lipsanud), on ise läbipõlenud ning lahkunud. Guildi juhtkond on suhteliselt mõistev ning leplik ning suuremad sigadused lõpevad tavaliselt reasonable karistusega (millegi farmimine guildi heaks), mitte ei lööda jalaga p*rse ning kickita.
Aga jah point oli selles, et kui küsitakse vägagi obvious küsimusi ja seda veel pidevalt, vastatakse, et vaata thottist või allakhazamist selliseid asju (guugeldama pole nüüd keegi imo saatnud).
Aga kui inimene küsib ja küsib ja küsib samat rumalat küsimust üle ja üle ning lisab lõpuks oma monoloogile: "kurat vastake ometi", "ei või aidata vää", tekib inimestel tahes-tahtmata eelarvamus tolle kisaja kohta.
Mis teha, inimesed on erinevad ning erimeelsusi tekib nii suure hulga inimeste seas, kuid siiski Kalevlased The Guild töötab ja mina olen rahul sellega, inimesed on siiski leplikud ning pikka viha ei pea.
Tegemist on siiski kommuuniga, mitte ühe suure perekonnaga. kõik ei saa olla kõigi teiste liikmetega, best-palid. See näide eespool, miski teise guildiga , kus sõbralikult ja soojalt vastu võeti 250+ liikmelisse guildi ja, et kõik on tore ja hää, on lihtsalt ilmselt viisakusest.
Sõbrad kujunevad pikema ajaga, mitte ühe õhtuga. Kalevlased on selleks suurepärane koht, et leida enda leveliga sarnaseid inimesi ning koos mängida ja tutvuda.
Ahjah peaaegu oleks meelest läinud. Guildchat on jah selline omapärane meil... spämmimine ja jaburuste ajamine, et chat jututeemat üleval hoida tekitab jah tihti meelehärmi. *Kalevlaste omapära on järgmine. Guildchati kasutame voicechati, kus on palju erinevaid kanaleid seltsimeestega jutu puhumiseks, naljaviskamiseks, klatsimiseks. Nö Verbaalne Guildchat ja veel eesti keeles pealegi , seda ei löö miski.
Ühesõnaga, intsidente juhtub... Kuid Kalevlased on siiski tore guild, kelle seltsis WoW'i mängida.
Cheers.
Dhevlinja "Al Akir"
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.12.2005 05:19:21
|
|
|
minu nägemus sellest, miks kalevlased suur on:
2h jooksul, kui wow eu serverid sisse lülitati mängijatele, levis foorumites, msnis, mujal info, et seal serveris alakir vms.. hakkavad eestlased mängima.
eestlased läksidki sinna.
samas oli kalevlaste algataja ka üks väga .. mees, kes suutis enda tegelase loetud päevadega 60le ajada - üliinimlik, haige, metsik, karm.
paljud liikmed olid omavahel tuttavad ja omasid pikaajalist mängukogemust. erinevates betades, kes us serverites.
suur olete selle pärast, et inimesed jooksevad massiga kaasa ja eesti on väike riik. oleks rohkem mängijaid, oleks kindlasti konkurente. võiks vast nii öelda, et teie käes on liidri positsioon ja seda ei saa käest kangutada, sest inimesed on juba oma tegelased teinud ja uusi mängijaid pole nii palju, et uuesti mingi server sellise hulga eestlastega asustada.
D3vil.ee kirjutas: |
suuremad sigadused lõpevad tavaliselt reasonable karistusega ""Dhevlinja"" "Al Akir" |
kõva. palju teil sm huvilisi alluva loomuga liikmeid on, kellele meeldib reasonable karistamine? spänk, whip?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
12.12.2005 09:25:03
|
|
|
Draama ruulib. 8)
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
12.12.2005 10:51:30
|
|
|
Timberg kirjutas: |
minu nägemus sellest, miks kalevlased suur on:
2h jooksul, kui wow eu serverid sisse lülitati mängijatele, levis foorumites, msnis, mujal info, et seal serveris alakir vms.. hakkavad eestlased mängima.
eestlased läksidki sinna.
samas oli kalevlaste algataja ka üks väga .. mees, kes suutis enda tegelase loetud päevadega 60le ajada - üliinimlik, haige, metsik, karm.
paljud liikmed olid omavahel tuttavad ja omasid pikaajalist mängukogemust. erinevates betades, kes us serverites.
suur olete selle pärast, et inimesed jooksevad massiga kaasa ja eesti on väike riik. oleks rohkem mängijaid, oleks kindlasti konkurente. võiks vast nii öelda, et teie käes on liidri positsioon ja seda ei saa käest kangutada, sest inimesed on juba oma tegelased teinud ja uusi mängijaid pole nii palju, et uuesti mingi server sellise hulga eestlastega asustada.
suuremad sigadused lõpevad tavaliselt reasonable karistusega ""Dhevlinja"" "Al Akir" |
kõva. palju teil sm huvilisi alluva loomuga liikmeid on, kellele meeldib reasonable karistamine? spänk, whip? |
Al'Akiris on vähemalt üks teine eestlaste guild veel + hulk eestlasi on teistes guildides (A la TGC) Mujal RP servudes on ka eestlaste guilde, mis pole küll nii suured, kuid siiski on olemas. Seega väita, et Kalevlased liigub ainult massi mõjul ning et kõik on lollid ja mõistuseta zombied, kes liitunud on, on pehmelt öeldes bulliväljaheide. Alternatiive on nii et tapab.
Ma ei mõista su lõpupirni teemal karistamine, spank, whip. Kas puudutati sulle tundliku teemat? Pole vaja nüüd mittemillestki imeda välja oma fantaasiaid.
Cheers
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Romeo83
HV vaatleja
|
12.12.2005 12:03:59
|
|
|
Mul endal ei ole mälestusi Painkillah-st guild chatis, aga peale kiiret taustauurimist ilmus kümmekond inimest, kes kõik märkisid flamewari alustajana sind.
Üldreeglina on meil igasugune pahatahtlik flame keelatud.
Kuna guildi sisefoorumisse tekkis topic siinse topicu kohta, siis paar tsitaati sulle inimeste tunnetest.
"See painkillah oli täis down ju minu arust ja mingit roppu sõimu ta küll ei saanud lihtsalt öeldi talle et pisut vaiksemalt ja vend lasi edasi ja edasi ja edasi, ei vinni sinna HinnaVaatlusesse kasutajat teha aga keegi võik klemmile seletada küll et tema käitumine oli normaalsest väga väga kaugel."
"oli kange tahtmine kirjutada pikk jutt teemal STFU IDIOOTNE TRAPEA TATIKAS. Aga ei kirjutanud. Romeo võtaks mu pea maha siis "
Kuna guildi värbamisaluseks on eestlus ja guild ise on ka rohkem community kui miskit muud, siis ei ole mul inimeste guildi invitemisel võimalust igaühele eraldi intervjuud teha ja uksepeal juba inimesi sorteerida. See tekitab omaette väljakutseid guildi juhtimise koha pealt. Igaüks oskab teha head guildi võttes sisse ainult absoluutsed helgemad ja parimad. Community guildist teha aga respectable top guild on hoopis teine teema. Ma olen oma võimete piires kalevlasi juhtinud veebruarist, hetkest kui algselt guildi loonud tuumik guildist jalga lasi ja selle kaosesse jättis kuni praeguseni. Eesmärgiga ka nõrkadest tugevaid teha. Olgu siis nõrkused mänguoskustes või suhtlemisoskustes.
Probleemide lahendamiseks on oma chain of command, officerid on alati abivalmid. Tuleb ka kasuks kui endal on pisut mõistust ja tahtejõudu. Sa ei lahku uuest töökohast sellepärast, et koristaja sind pikalt saatis.
Meil on kombeks anda inimestele uusi võimalusi, seega küsimus sulle painkillah. Sa räägid küll suurejoonelist juttu, aga kas sa oled ka piisavalt suurejooneline mees, et guildi tagasi tulla ? Be a man, take the heat and move on. Sa poleks kaugeltki esimene, kes midagi sarnast läbi on teinud. Inimesed on meil heatahtlikud ja andestavad ning unustavad kiiresti.
Aga kui ei, siis no hard feelings.
Romeo,
Guild Leader of Kalevlased
Al'Akir
|
|
tagasi üles |
|
 |
D3vil.ee
HV kasutaja
|
12.12.2005 12:06:21
|
|
|
Timbergi jutt guildi suuruse kohta... nujah - väga õige, aga tiba offtopic?
jutt spankimise ja smi kohta... mul ju isegi sulgudes kirjas samas lauses karistuse isu.
Aga jah cheers Timberg, sinu sugusustest meil just puudus ongi kalevlastes.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
12.12.2005 13:39:31
|
|
|
Aga aga, tegelikult! Bleimige huntereid.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
12.12.2005 14:13:59
|
|
|
Romeo83, ehk siis minu sõna nende sõna vastu. ofc loogiline et kõik eitavad seda probleemi tekkimist.
Edasi on üldse mõttetu kuulata minu ja kellegi kalevlase arvamust, kuna igaüks näeb seda enda kandi pealt ning karta on, et mõne pikemaajalise kalevlase juttu usutakse rohkem. Mul peaks vist karakter veel alles olema, aga kuna peaserveris on mul 2 characteri kellele kulub oma aeg, siis ei plaani ma tagasi tulla, niipea.
Ja eriti kaob soov tagasi tulla, kui mõni mees läheb elunärvi minu kriitika peale. Ühte asja ma ütlen, kas käsi südamel , löön risti ette võimisiganes - mina rääkisin g chatis random teksti - tõsi, tõsi on ka see, et mõne inimese suhtumine ei olnud tol hetkel normaalne. Muu mind ei huvita mida kisavad guild foorumis mingid tarkpead, kes arvavad, et nad roppustega - vulgaarsustega nüüd kõva meest mängivad.
Tõesti mõne mängijaga suhtleks edasigi ja mängiks rahus, kuid ma kardan, et nüüd vaatavad need kurjustajad veel mind kurjema pilguga ja seal ei saaks ma elu sees rahu, ons seda närvipinget vaja.
Muidu kasuks tuleks kriitika talumise oskus, kasvõi mingil määral, mitte hakata lahmima. Ma oleks võinud samuti 20x hullemat teksti kokku ajada, võimendada nagu SLõhtuleht seda teeb, aga miks? Minu jaoks oli see väike probleemgi piisavalt suur probleem, tore oleks kui oleks saanud selle lahendada lihtsalt, jah me tegime vea, ka mina tegin vea - rahu majas, selle asemel üks kisa ja lärm nüüd selle üle kellele õigus lõpuks jääb.
Minu valed on otsas ammu, ootaks teiepoolt sama, mitte kisada ja karjuda, et vot kõik on puhas mustamine ja meie pole midagi teinud.
Tolerantsi mehed, tolerantsi. Mina mingit viha enam ei pea kes siis minu peale kõrgendatud ning rämedamat tooni kasutasid, kuid need kes paljutki kokku valetavad kaitstes oma/teise nahka, pole minu silmis normaalsed vennad.
Loodan, et see teema saab ükskord läbi, nagu ütles Frem varem, ütlen ka mina - palun kui teil on minu kui isiku vastu midagi öelda - tulge mulle privasse, msni, emaili - misiganes!
Mitteühegi minu poolt eelkirjutatud teksti idee polnud kedagi solvata ( kui siis vo potsi), vaid pigem lahata probleemi. Teilegi no hard feelings, aga siiski veelkord, tolerantsi
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
12.12.2005 14:32:49
|
|
|
kuidas praegu Kalevlaste guildi võetakse? /w officerile?
Saan aru, et Painkillah lihtsalt polnud guildi reeglitega tuttav. Kindlasti on olemas mingi Värbamise teema kuhu soovija paneb oma sooviavalduse, olles eelnevalt tutvunud ka guildi sise-eeskirjaga - ja liitumine toimub foorumi kaudu mitte in-game?
Kurivaim - 2x ex-Kalevlased (inactivity)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ghost
HV kasutaja
|
12.12.2005 15:18:02
|
|
|
Liitumine toimub ingame whisperi järgi, mingit kvaliteedikontrolli kuskil foorumis pole. Ainuke kriteerium on oskus eesti keelt rääkida.
Reeglid on kirjas foorumis ja imo peaks olema iseenesest mõistetav, et mõeldakse ka teiste inimeste peale kellel guild chat juhuslikult ekraanil koguaeg on ning ei spämmita sinna kõiki oma mõtteid, mis pähe tulevad. Hoidkem midagi ka enda teada. Kui tahad 24/7 mingit mula ajada proovi mõnda teist mängu.
www.mirc.com peaks sulle sobiva "mängu" pakkuma, härra painkillah. 200+ inimesega kanaleid, kus kõik oma mõtted välja purskavad, leiad sa sealt küllaga.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
12.12.2005 15:24:59
|
|
|
Timbergi jutt guildi suuruse kohta... nujah - väga õige, aga tiba offtopic?
jutt spankimise ja smi kohta... mul ju isegi sulgudes kirjas samas lauses karistuse isu.
Aga jah cheers Timberg, sinu sugusustest meil just puudus ongi kalevlastes. |
Vahet pole tegelikult. Võiks selle Kalevlaste teema juba lõpetatuks lugeda. Tõde pole olemas.. ehee - filosoofiline. Sõltub lihtsalt sellest kes, kus, kuidas vaatab asja.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
penskar
HV vaatleja
|
12.12.2005 18:59:47
|
|
|
on jäänud sihuke mulje, et Painkiller on kibestunud lihtsalt. Mina siis veel ei mänginud, kui ta oma spamm army lahti lasi, aga tema jutu järgi on oletada nii mõndagi. More whine palun
_________________ ya ya |
|
tagasi üles |
|
 |
Carenthir
HV vaatleja
|
12.12.2005 22:05:06
|
|
|
Ka mina olen üks uuematest lvl 60 saanud inimestest Kalevlastes ning kordagi pole minuga käitutud nii nagu kirjeldasid seda sina Painkillah.Keegi pole keelanud guild chatis omavahel vestelda(enamasti vesteldaksegi seal kõigest muust peale raidide)ning sa võiksid mõista ,et enamus inimesi jätab ükskõikseks see, kus dropis lvl 20 murlock mingi grey itemi.
Ning sinu arvamus,et kõik ainult üksteise kallal norimiseks põhjusi otsivad on utter bulls*it, sest kas su karvane aju tõesti arvab,et Kalevlaste guilidst üldse midagi järel oleks,kui me nii käituksime.
Btw utter bulls*it on ka see,et low lvlid peavad oma suu kinni hoidma jne.See kui sa guildchatis oma küsimusele kohe vastust ei saa ei tähenda,et sind ignoreeritakse.Inimestel võib midagi pooleli olla ja nad ei pruugi seda teada...
Ja kas sa tõesti usud, et Kalevlased üritavad midagi kinni mätsida?ROFL..
Meid kõiki nii huvitab su lame,kibestunud whine...
Look there is a carebear in the bush!
Aa ja pealeselle mu vanaisa sõbra sõbranna onutütre poja sõbra vend ütles,et Kalevlased on kurjad=(
/cheers
Enyway aitab vist tõesti sellest flamest,spämmist ja foorumi läbustamisest
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
12.12.2005 22:39:23
|
|
|
ma ikka ei suuda lõpetada postitamist kui aetakse mingit hülgemöla.
nr 1. ma ei ole väitnud et mu küsimustele ei vastatud - vastati. see pole probleem.
nr 2. probleemiks sai vist mu imestus, et mingid random lvl 19 droppisid hulgi green asju.
nr 3. kui ma ausalt ütlen, siis fleiminud on siin peaaegu ühe terve lehe just kalevlased (ala pain jobu, karvane vms)
naerma ajab lihtsalt et kui minnakse närvi siis kukutakse kohe mingeid solvanguid pritsima ja mind sõimatakse lapsikuks
nr 4. kibestumus...hmm ma kardan et te pnaete natuke mööda. muidugi kust te peate minu hingeelu teadma.
nagu sa ise põhimõtteliselt ütlesid, miks võtavad sõna need, kes hetkel seal polnud ...
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
13.12.2005 01:17:12
|
|
|
võiks juba selle teema lõpetada, nagu vanasõna ütleb: targem annab järele.
Firedragon
Al`Akir
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
13.12.2005 13:37:20
|
|
|
keegi siit wow windowed modes on proovinud? mul kipub nii olema, et ilgelt aeglaseks muutub mäng siis. ei saagi aru, milles asi on..
video: club radoen 9600 pro
mläu: 1gb
prose: 3ghz
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.12.2005 14:37:09
|
|
|
Timberg kirjutas: |
keegi siit wow windowed modes on proovinud? mul kipub nii olema, et ilgelt aeglaseks muutub mäng siis. ei saagi aru, milles asi on..
video: club radoen 9600 pro
mläu: 1gb
prose: 3ghz |
millegipärast arvan, et video taha jääb asi pidama, wowi jaoks juba natuke aeglane kaart ja vähe mälu
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
13.12.2005 14:52:36
|
|
|
Window modega on ka see kala paaril inimesel et uute alade laadmisega teeb arvuti restarti, kuskil tech support foorumis oli selle kohta isegi topic. Nii et full screen mode ftw!
_________________ Pilvik/Pivvack |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|