praegune kellaaeg 20.06.2025 17:19:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
pots4t4j4
HV Guru
|
11.12.2005 02:02:50
|
|
|
painkillah kirjutas: |
tsitaat: |
vaata mis juttu sa seal ajasid iga teine sõna oli mingi ropp nagu mingi 2 aastane idioot icon_biggrin.gif
|
misasja? imo olid sina see üks nendest kes mulle turja kargas ja siis /w idiootiks sõimas? Mina vaid nentisin sulle tagasi fakti, et sinu puhul on tegu täiskasvanud lapsega. mina vaid hakkasin ajama random chat teksti guild chatis, kui karati mulle turja, ning kisati et ainult asjalik (pmst siis nagu raid) jutt ainult.
sa peaksid vist suhtumist õppima, vastasel juhul tuleb seda sulle füüsilisel teel õpetada, kuna sina oled tavaliselt see kes pritsib igat pidi tatti nende peale kes sulle meeltmööda pole. ainuke laps oled kahjuks sina, mõtle ise mille poolest. |
mis random texti sa seal ajasid ?? oli niii , et painkillah has joined the guild ja tuli siis mitu rida haiget infot mis kedagi ei koti ropenda omaette
sa tule õpeta a enne pyhi oma tatt piimast puhtaks krdi lasteaed
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 02:30:52
|
|
|
nojah eks igaüks (eriti sina) vaata seda nii kuidas tahad näha.
point on selles, et sinu idiootne iba on ammu üle visanud, ma usun et ma pole ka ainuke, ning ka mitte ainult foorumis.
ja huvitav mis haige info? guildi sain siis rääkisin täiesti tavalist juttu , ei midagi perversset ega haiget, guild chatis ma ei maininud kordagi ühtegi roppust, isegi sinu geniaalsusepurkse peale tulnud whisperiga ei vastanud sulle vulgaarselt. mind huvitaks näha kust otsast sa selle info võtad? minu jutt seisnes puhtalt täiesti tavalistel teemadel, küll ma kiitsin seal, et näe mingid mobid droppisid üpris kabedalt uncommon asju, küll ma küsisin seal küsimusi jne.
mulle lihtsalt tundub, et sa vist ei salli kui keegi sulle midagi halvustavat ütleb, su käitumine juba pea et aastake sellise põhikooliealise oma, ala et wtf u mess w me? fuk u f4g! . ja see oli päris hästi ka meie "dialoogis" näha. ma arvan et sa peaksid ükskord oma mõistuse kokku võtma ning üritada mõelda reaalselt, mitte enda fantaasiate kohaselt. ja nagu näha pole mina ainuke kes kalevlastele miinuspunktid annab.
btw, isegi äärmisel juhul ma võisin öelda midagi mitte nii eetilist, kuid kuna ma ei mäleta et ma oleks midagi ebaeetilist öelnud, siis vast oli see sarnane lausele " ah mine prse.." , ja see oli põhjustatud frustratsioonist mida tekitas guild sõimates mul täiesti tavalise ropuvaba jutu eest näo täis
analüüsides sinu käitumist, võib küll öelda et oled pisut suure egoga, kes arvab et on kohe kõigi isa. kui sa nüüd tõesti arvad et oled jube kõva mees valetades kokku oma fantaasialende, siis lase aga käia. hoolimata sinu olemasolust kalevlastes, leidus siiski selliseid persoone kes olid nõus mind mu lühikeseks jäänud seiklusel aitama. samas karta on et nende egotripp jääb sinu omale alla.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
11.12.2005 02:31:14
|
|
|
vaata mis juttu sa seal ajasid iga teine sõna oli mingi ropp nagu mingi 2 aastane idioot icon_biggrin.gif
|
misasja? imo olid sina see üks nendest kes mulle turja kargas ja siis /w idiootiks sõimas? Mina vaid nentisin sulle tagasi fakti, et sinu puhul on tegu täiskasvanud lapsega. ma vaid hakkasin ajama random chat teksti guild chatis, kui karati mulle turja, ning kisati et ainult asjalik (pmst siis nagu raid) jutt .
sa peaksid vist suhtumist õppima, vastasel juhul tuleb seda sulle füüsilisel teel õpetada, kuna sina oled tavaliselt see kes pritsib igat pidi tatti nende peale kes sulle meeltmööda pole. ainuke laps oled kahjuks sina, mõtle ise mille poolest. |
Kas mitte sina ei olnud tüüp kes IGA pisiasja guildi chatti kirjutas ala killisin kaks hüüani, kolm veel jäänud.
Mind näiteks hakkas tõsiselt häirima kuidas iga teine rida või siis pool tundi sinu monoloogi täitis guildi chatti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 02:44:39
|
|
|
jah tõesti, kirjutasin sellist teksti, ala nagu just väitsin et dropivad hästi. kuid samas ei näe nagu põhjust miks mitte - üritasin üleval hoida mingitki jututeemat. selle asemel et kohe turja karata nagu hüüänid, keda ma just tol hetkel võisin tappa, ei suutnud keegi teist öelda seda vaikselt - ei whisperides ega midagi. vaid üks piisavalt sõbralik liige whispis mulle hiljem , et ära jumala eest vaidle, vead oma maine alla.
ngu timberg mainis, võim on pähehakanud. küll on mõtet guildil mis on mingeid kibestunud lvl 60neid täis kes ainult kisaks newcomerite peale. ei mitteühtegi whisperit ei tulnud mulle, et ala kas saaksid natuke vaiksemalt võtta.
tüüpiline eestlane - öelda inimesele midagi negatiivset vaikselt ei oska keegi, kuid räusata ja kisada oskavad kõik. muidugi tore on et ma sellise kogemuse osaks sain, sest SP pakub midagi palju enamat kui enamus eestlased kalevlases oleks pakkuda suutnud.
ja nagu kodanik "pihv" mulle ütles hea lause, pole midagi paremat kui väike õllega koos sõprade-tuttavatega mööda azerothi ringi seigelda ( väike parafraseering siiski).
minu jutu point viib pigem sinna, et osake suhelda.
tahaks ka küsimust küsida, Kas oli raske mul paluda end _nii_ väga segav tegevus lõpetada vaikselt, ala whisperi teel? öelda et mul hetkel raid või mul tähtis asi, ära palun spämmi guild chati?
küllap vastust sellele ma jäängi ootama
jah tõesti, ma pole kes teab mis kunn wowis, ma pole ei superhea pvp ega pole ka kunagi jõudnud lvl 60 raidideni (ala MC), kuid see ei tohiks muuta midagi, eriti ei tohiks see tekitada barjääri, ala "ma olen 60, sa oled n00b ja k2i perse".
sorri mehed, kuid kui te ei suuda virtuaalses eluski _normaalselt_ suhelda, kuidas saab see siis toimuda reaalses elus?
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.12.2005 06:22:11
|
|
|
armas. kübervaen toob naeratuse näole. kes on piimahabe, kes on friik, kes on muidu paadunud värdjas, olgem vennalikud. ärgem tülitsegem. world of warcrafti sõnum on rahu (mis kunagi tuleb, peale sõda ja tapmist ja sõda ja tapmsit ja tapmist ja sõda ja tapmist).
i ei tohiks see tekitada barjääri, ala "ma olen 60, sa oled n00b ja k2i <b>piix</b>".
sorri mehed, kuid kui te ei suuda virtuaalses eluski _normaalselt_ suhelda, kuidas saab see siis toimuda reaalses elus? |
Ei tohiks, aga tekitab. Maailm on ebaõiglane.. ehe & nagu enne, täiesti nõus.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.12.2005 12:01:51
|
|
|
no 2 suuremat eesti oma guildi - al'akir "kalevlased" ja bladefist "hüljatud" - mõlemas täpselt samad miinused - selline ülbe suhtumine uutesse tulijatesse. nii et Painkillah - ära tunne ennast üldse halvasti, mängi rahulikult oma mängu ja las nad siis kogunevad suurde guildi, et seal üksteist sõimata. ise mängin ka peale seda Deathwing serveris, kui sõbrad mul esimesel wow'i päeval hüljatutes googeldama saadeti. Olen väga sõbralikus ja toredas guildis, mille suhtluskeeleks on inglise keel
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
11.12.2005 12:27:48
|
|
|
Kuradi kahju, et eestlased ülemaailmalises mängus üksteisega nii ebasõbralikult käituvad. Sai ka eile orikas hangitud ning tuttav kutsus Sunstriderisse, kus pidi ühes guildis palju eestlasi olema kes on hästi mõnusad. Siiamaani ei kohanud küll seal ühtegi eestlast peale nende tuttavate, aga tõenäoliselt on nad kõik sama lahedad. Näiteks levelupi puhul ütled guildtalki "ding" ja siis peaks hakkama gratze jms lendama Väga lahe ikkagi.
Tõsiselt hea, kui on mängus tuttavaid ning olete kõik koos vendis. Kui midagi vaja on saab kohe küsida ning ei pea tingimata alttabima ja allakhazamist või thottbotist otsima minema.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
11.12.2005 17:23:37
|
|
|
tahaks ka küsimust küsida, Kas oli raske mul paluda end _nii_ väga segav tegevus lõpetada vaikselt, ala whisperi teel? öelda et mul hetkel raid või mul tähtis asi, ära palun spämmi guild chati?
küllap vastust sellele ma jäängi ootama |
khm, seda ma ka tegin muide aga sa jätkasid, õnneks sa kadusid suht varsti, nüüd guild chat jälle vaiksem
samas imelik et ma ainult halba loen siin kalevlaste kohta, ilmselt on siia tulnud whinima ainult need kes on sealt kickitud või siis lihtsalt enamus guildi poolt ignore listi lisatud
_________________ Pilvik/Pivvack |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 17:29:23
|
|
|
madedog, rsk ja lahkusidki arathorist ?
loll:P
koromon, tubli - valetage sitaks kokku koos potsiga. te ruulite
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.12.2005 17:33:09
|
|
|
koromon kirjutas: |
samas imelik et ma ainult halba loen siin kalevlaste kohta, ilmselt on siia tulnud whinima ainult need kes on sealt kickitud või siis lihtsalt enamus guildi poolt ignore listi lisatud :roll: |
Nii 1337-0wZoR3d.. hirmus.
Endal olid teiega kogemused õnneks suhtelised lühikesed ja isiklikud SÜGAVAD negatiivsed kogemused puuduvad. Ei kahetse. Mis teie kohta head saaks öelda.. mm.. et teid on palju? Te mängite rohkem, kui teised, olete palju kolle ja alliance liikmeid tapnud, nimi on austuseavaldus meie eeposele.
Mind huvitaks, mis sellest perioodist sai, kus kalevlaste juurest jooksid põhitegelased minema (enamus level 60). See oli päris guildi alguses. Mindi kusagile teise guildi, kus on rohkem level 60 liikmeid. Viimati, kui kuulsin, siis nad tagasi ei tulnud.
Miks nad läksid? Tulid tagasi? Kui jah, siis millal?
Ah jaa.. üks positiivne kogemus. Kohtasin kunagi metsas ühte kaas-kalevlast. Klass hunter. Tal oli karu, nimega Karumõmm. Minu meelest ääretult sobiv nimi, aga selle taga vist polnud terve guild? Äkki mõtles ise välja selle nime?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
11.12.2005 19:33:55
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Mind huvitaks, mis sellest perioodist sai, kus kalevlaste juurest jooksid põhitegelased minema (enamus level 60). See oli päris guildi alguses. Mindi kusagile teise guildi, kus on rohkem level 60 liikmeid. Viimati, kui kuulsin, siis nad tagasi ei tulnud.
Miks nad läksid? Tulid tagasi? Kui jah, siis millal?
|
Ära läksid need kes olid kannatamatud ning ei viitsind teisi järele oodata nii et kuidas sa saad neid nimetada põhitegelasteks kui nad ei viitsind guildiga tegeleda? Tagasi on tulnud ainult mõni üksik sest ei saa lahkuda ju guildist kui seal on juba korralik dkp baas ehitatud ning endale soojem koht leitud.
koromon, tubli - valetage sitaks kokku koos potsiga. te ruulite  |
enne kui tuled midagi ütlema mõtle miks enamus guildist sind ignoorima hakkas, täis sõimas, seenele saatis
P.S
viskan lingi kalevlaste foorumisse, vaatan kuidas reageerivad
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 19:36:34
|
|
|
enne kui tuled midagi ütlema mõtle miks enamus guildist sind ignoorima hakkas, täis sõimas, seenele saatis
P.S
viskan lingi kalevlaste foorumisse, vaatan kuidas reageerivad icon_smile.gif |
mida ma mõtlen? ma juba rääkisin sellest miks mind sõimati.
viska jah sinna, saabki siin näha veel lvl 60 karjuvaid kalevlasi kellel järelikult midagi paremat pole teha kui newcomeritele sajaga sisse sõita. ja mina veel tookord mõtlesin et kalevlastes on täiskasvanud inimesi ka
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
11.12.2005 19:54:05
|
|
|
P.S
viskan lingi kalevlaste foorumisse, vaatan kuidas reageerivad icon_smile.gif |
mida ma mõtlen? ma juba rääkisin sellest miks mind sõimati.
viska jah sinna, saabki siin näha veel lvl 60 karjuvaid kalevlasi kellel järelikult midagi paremat pole teha kui newcomeritele sajaga sisse sõita. ja mina veel tookord mõtlesin et kalevlastes on täiskasvanud inimesi ka  |
krt kas sa üldse aru ei saa et asi oli ainult sinus ><
miks teised suudavad oma charrid 60 levoldada meie guildis?
miks sa väidad midagi kui sa midagi konkreetselt ei tea ning ise oled guildis olnud ainult mingi hädised 3 päeva?
miks mul tekkis tahtmine pärast sinu 3 esimest lauset guildis ignore panna kuigi ma väldin ignoorimist sest ma proovin olla mõistev vms?
|
tagasi üles |
|
 |
Ghost
HV kasutaja
|
11.12.2005 20:00:54
|
|
|
painkillah jättis endast vägagi lapsiku mulje, inimesel on vist krooniline mölapidamatus.
mina olen rahul, et teda pole enam guild chati reostamas.
Ei ole lahe, kui guild chati spämm ketrab silmade ees koguaeg ja on mingit lolli möla täis.
cheers
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 20:07:49
|
|
|
krt kas sa üldse aru ei saa et asi oli ainult sinus ><
miks teised suudavad oma charrid 60 levoldada meie guildis?
miks sa väidad midagi kui sa midagi konkreetselt ei tea ning ise oled guildis olnud ainult mingi hädised 3 päeva?
miks mul tekkis tahtmine pärast sinu 3 esimest lauset guildis ignore panna kuigi ma väldin ignoorimist sest ma proovin olla mõistev vms?
|
lõpetage oma egotripp ükskord. " w00t we are lvl 60 we know better!"
miks nad suudavad ? vo on nemad vaikset tüüpi inimesed, mina aga mitte. Ning ma ei ole öelnudki et terve guild ühesugune, vaid esmamulje paljudest nendest kes tol päeval aktiivsemalt tegutsesid oli küll suhteliselt negatiivne.
ja huvitav huvitav - kui ma alguses sain jutule kalevlaste officeriga, ei öelnud keegi et nt ära RÄÄGI oma NOOBIJUTTU (vot jah hetkel on teie suhtumine siuke - käi kanni oma noobijutuga lvl 60 jutud on tähtsamad) ega ei öelnud et palun ära räägi guild chatis. ning järgmine hetk kus ma juba rääkisin , olid mul mingid väga _KÕVAD_ mehed küüntpidi prses kinni ja sõimasid ning lärmasid et ma jääks vait.
miks sinul tekkis selline tahtmine pole kahjuks minu asi eriti , ka ei peagi ma teadma põhjust. Kui sa oled nii kõva ja ego mees, et algajat mängijat ei suuda taluda/õpetada/võimisiganes, siis võiksitegi imo teha guildi nõudeks, et pead olema atleast 60!
ma olen siiani wowi mänginud nii, et ma suhtlen guild chatis nind üldse "generalis" vägagi palju, siiani ei ole mu guildmated seda kunagi pahaks pannud. kui teie arvates ongi kogu mängu suhtlemine üks suur "raid" siis olete küll vennad. btw, lvl 60ned panid guild chatis ka mingit random teksti, mis ei olnud alati ei raid ega asjalik. huvitav-huvitav, mille poolest minu tekst siis kehvem oli? roppusi ma ei väljastanud, nt küsisin chatis mingeid wowialaseid küsimusi ja loopisin niisama jutu ülevalhoidmiseks teksti. Mina leian, et wowi on funim mängida kui sa suhtled samal ajal teiste mängijatega. Vastasel juhul võiks mängida Diablo2 e kus on oma server parooliga.
okei, ma tunnistan end süüdi, jah ma rääkisin guild chatis. jah see tekst ei olnud mingi raid-based ega ka mingi hardcore talent tree üle arutlev pool-scientific tekst. kui teie leiate, et ma saatsin korda rämeda kuriteo (õigemini leidsite) ning otsustasite mind karistada sellega, et minu peale lõuata, on see muidugi teie otsus. viisakalt öelda whisperis või kasvõi guild chatis, et ole hea ja võta natuke vaiksemalt, mitte ala et ära spämmi käid närvidele, oleks TOOMATA jätnud selle kriitika siin.
aga mida ma siin ikka süüdistan, TEIE ju tegite omale LEGENDARY relva, TEIE ju käite osavalt instanseid reidimas, TEIE ju teete osavalt PVP-d. eks minul kui tavalisel WoW mängijal, kes mängib mängu lõbu ja meelelahutuse pärast pole õigustki TEIE pihta midagi öelda
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
11.12.2005 20:19:39
|
|
|
jaa minu 5-6 reasele postile vastas painkillah eeposega
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
11.12.2005 20:20:49
|
|
|
Lapsed, lapsed!!!
madedog, piix ja lahkusidki arathorist ?
loll:P |
Hmm, kuulates, mis kalevlastest räägitakse hoian ma sealt parem eemale . Tõsi ta on, et Suntribes serveris on kõik väga mõnusad ja abivalmid . Välja arvatud mõned kelle arust muud polegi kui ainult Duel ja Duel. Aga kus neid poleks.
Soovitan ka üle tulla, kui närvidele käiakse ning soovi oma närve natuke hoida, pole mitte midagi paremat kui olla targem ja anda järele. 8)
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 20:23:42
|
|
|
madedog, server kust sa lahkusid oli Arathor , Kalevlased asuvad Al'Akiris
kahju et lahkusid, oleks fun olnud.
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Frem
HV vaatleja

|
11.12.2005 20:27:19
|
|
|
imo me ei peaks ennast siin õigustama, väha palju inimesi on leidnud kalevlased enda jaoks sobiva guildina, see et mõned läbikukkunud liikmed arvavad et nad peavad tulema guildi siin mustama on nende isiklik probleem ja otsiga palun kuskilt abi. tegemist on siiski inimsõbraliku ja tsiviliseeritud rahvaga ja guildi reeglid ka ainult sellist käitumist toetavad. kõik normaalsed inimesed on guildi teretulnud, siinset ebamäärast ja suht tyhja whinet ei maksa tähele panna, tegemist mõnede kibestumusega.
kui te seda tõsiselt võtate mida need siin kirjutavad siis on muidugi kahju.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.12.2005 20:30:18
|
|
|
millist wow plugin kasutate, et asjade hindu näha inventoris? mul on msike auctioneer ja peale selle kasutamist on wowi mälukasutus 400mb.. ehe
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 20:42:34
|
|
|
Frem, ma ei taha mustata inimesi kes on kalevlaste liikmetena end headest külgedest näidanud. Üks lvl 60 orc hunter (nime ei mäleta) aitas mind ja sõpra isegi ragefirce chasmism, ning üks warrior Wailing Cavernsis. peale selle üks lvl ~~30 kellega ajasime niisama juttu ning craftisin talle paar asja. Pigem küsiksin mina teilt, miks oli teie käitumismaneer selline? Kibestumus tuleb millesti, kui ma õieti mäletan tulin ma sinna guildi rõõmsana ning tahtsin igati Kalevlastega tuttavaks saada kuna teadsin nende saavutusi (eriti leg. weaponi suhtes). Sa väidad küll, et oli sõbralik jne rahvas, kuid oma mäletamist mööda ka ma ei solvanud kedagi, ei kurjustanud kellegagi vms. Nüüd kus ma kirjeldan siin seda, kuidas täiesti neutraalse arvamusega isikule hüpati turja selle eest, mis mulle ei olnud ära keelatud guildi astudes, on natuke debiilne kui mitte öelda ebaviisakas. Muidugi on igal pool kirjutamata reeglid, kuid mina olin harjunud _teistsuguste_ reeglitega, eriti veel oleks te pidanud mulle ütlema/hoiatama igasgustest piirangutes/vms kuna ma olin ka algaja lvl.
Naljakas eks, mind karistati millegi eest mis polnud keelatud; samas ei pruukinud see olla teie arust piisavalt _PÄDEV_ tegevus, kuid siiski ei vaevunud keegi mulle seda mõõdukalt teatama. Seda üritangi mina välja kaevata - miks ollakse niivõrd vaenulikud. Sellele ootan ma vastust, mitte stiilis, et mina olen süüdi kuna ma tegin seda. Sama hea oleks süüdistada põlis-aafriklast nudismis kuna ta käib esimest korda linnas olles pea-aegu paljalt ringi.
Timberg, WOWEcon, enne wowi käimapanekut lükkad käima, valid oma vastavad parameetrid (server, faction) ja downloadib hinnad. neg pool kindlasti see, et horde ja all chari omamise puhul on asi kirves. igkord pead uuesti hinnad vastavale factionile/serverile rebima.
ahjah, ma siiski hindan kalevlaste saavutusi, kuid see nüüd, et ühe küsitleva kriitika peale te kõik mind lolliks ja titeks sõimate ei ole positiivne nähtus, veel enam kui tol hetkel kui kogu _Probleem_ tekkis olite ka ise väga titelikud.
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Frem
HV vaatleja

|
11.12.2005 20:51:58
|
|
|
painkillah, guildi probleeme arutletakse guildi foorumis voi officeridega/guild leaderiga. kui sinu suhtlusvorm ei sobi meie guildi siis sa ei pea seal olema ja sa võid sealt lahkuda voi natuke arvestada teise inimeste soovidega. küll aga võiks jkindlasti jätkuda nii palju lugupidamist nende inimeste suhtes kes sulle seal gildis halvasti ei öelnud (ehk siis enamus inimesi, ehk siis guild tervikuna) et mitte hakata avalikul foorumil laimama nende guildi ,mida nemad oma vaevaga yleval hojavad ja edasi viivad.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.12.2005 21:01:58
|
|
|
ma ei ürita nüüd öelda, et mind ei huvita teie soovid või ei meeldi teie suhtlusvorm. minu jutu poindiks on see (Juba 3 pikka postitust sellest kirjutanud, kui te nüüd ka aru ei saa siiis....), et miks siis ei räägitud sellest mulle varem, või miks pidi tulema kohe selline üleolev suhtumine. Oleks saanud oma soove väljendada ka vaiksemalt või eetilisemalt, või oleks saanud varem sellest rääkida. Miks ma ütlesin et esmamulje Kalevlastest on negatiivne? Sest et tegevus toimus guild chatis mis on guildi üks osa. Kui oleks mulle pots või keegi /whisper inud , et pane mokk kinni vms, siis ei oleks see veel võrdunud = kalevlased.
ma ei soovi rohkem lahata loogilisi teemasid, et igaühel on omad soovid ja tahtmised ja guildil on reeglid. Minu sooviks jääb siiani teada saada , miks ei võidud rääkida sellest varem, või siis probleemi korral väljendada ennast viisakalt. Mina ei hakanud karjuma tagasi "pane suu kinni" inimestele kes mulle midagi halvasti ütlesid vaid üritasin leida põhjust MIKS ma nii teha ei või ning seletasin oma tegevuse tagamõtet. Kui sa suudad mu küsimusele rahuldava vastuse anda, jätan mina selle teema. Kuid siiski, kui kalevlaste guild chatis peamised rääkivad inimesed suutsid uustulijasse sedasi suhtuda, siis on negatiivne esitlus guildi poolt, kahjuks.
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
11.12.2005 21:25:44
|
|
|
Endal negatiivsed kogemused eesti mängijatega puuduvad, ainukesed keda kohanud olen Emerald Dream servus on olnud mõistlikud inimesed ning olen paari eestlasest algajat aidanud jalule seada ning mängumehaanikaga tuttavaks teinud.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
11.12.2005 21:52:58
|
|
|
ma ei ürita nüüd öelda, et mind ei huvita teie soovid või ei meeldi teie suhtlusvorm. minu jutu poindiks on see (Juba 3 pikka postitust sellest kirjutanud, kui te nüüd ka aru ei saa siiis....), et miks siis ei räägitud sellest mulle varem, või miks pidi tulema kohe selline üleolev suhtumine. Oleks saanud oma soove väljendada ka vaiksemalt või eetilisemalt, või oleks saanud varem sellest rääkida. Miks ma ütlesin et esmamulje Kalevlastest on negatiivne? Sest et tegevus toimus guild chatis mis on guildi üks osa. Kui oleks mulle pots või keegi /whisper inud , et pane mokk kinni vms, siis ei oleks see veel võrdunud = kalevlased.
ma ei soovi rohkem lahata loogilisi teemasid, et igaühel on omad soovid ja tahtmised ja guildil on reeglid. Minu sooviks jääb siiani teada saada , miks ei võidud rääkida sellest varem, või siis probleemi korral väljendada ennast viisakalt. Mina ei hakanud karjuma tagasi "pane suu kinni" inimestele kes mulle midagi halvasti ütlesid vaid üritasin leida põhjust MIKS ma nii teha ei või ning seletasin oma tegevuse tagamõtet. Kui sa suudad mu küsimusele rahuldava vastuse anda, jätan mina selle teema. Kuid siiski, kui kalevlaste guild chatis peamised rääkivad inimesed suutsid uustulijasse sedasi suhtuda, siis on negatiivne esitlus guildi poolt, kahjuks. |
Mina enda charriga nimega Pilvik whisperisin sulle et võtta vaiksemaks ning seletasin et guild on suur jne
Kui keegi mainis et ole vait nüüd sest sa häirid teisi siis hakkasid sa sogama midagi isiku vabadusest ja krt teab millest. Paistab et sulle ei ole mõtet midagi selgeks teha, ajad ikka oma joru edasi ja mustad guildi nime kelle liige ma olen ning väga austan.
Mina enam sellel teemal sõna ei võtta sest paistab et painkillah nimeline isiksus ei kuula/saa aru teistest ja talle pole mõtet midagi selgeks teha.
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|