Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
14.10.2005 08:02:26
|
|
|
R A T kirjutas: |
kui pildikasti peale ronivad, siis vanasti ma tagusin nad laibaks (kärbsed siis) aga tft kuvarit hui puutuda tahad nii kõvasti viimati mõtlesin et olen kaval ja teen rulli keeartud vihikuga tuult et ära läheks eest, siis aga kogemata lõin selle paberiga vastu tekikotti mis oli akna ette pandud et päike ei paistaks, see kukkus aga klaasi peale mis lendas laiali yle laua aga jah, ei maksa syya arvuti taga, infrapuna jupsib, tahaks pilte näidata  |
syya v6ib, kui sellega kaasnevad riskid rohkem 2ra maandada: nt seda tekikotti peaks mingitpiti r6hknaeltega kinnitama. klaasi asetama arvutist madalamale jms.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
Kommentaarid: 1139 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
16.10.2005 03:24:05
|
|
|
yhe Arvuti oma suure lollusega lihtsalt sai harakirja bios kutu....ja see ajas veel närvi see kast on alles aga jah koetsus...
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
2 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
.leraak
HV kasutaja

|
17.10.2005 12:17:12
|
|
|
Eile õhtul lendas Sprite läpaka klaverile... Täpsemalt siis nooleklahvidele. Õnneks midagi fataalset ei juhtunud. Hetkel veel ei taha eriti hästi töötada... Peab kõvemini peale vajutama ja siis vahepeal jääbki kontakt kokku -> Winampis saab kiiresti laul läbi
Eks ta enda lollus ole, nüüd tuleb oodata, kuni see kleepuv kiht sealt maha kulub
_________________ Parim enne: 07.06.2006 |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
21.10.2005 18:14:10
|
|
|
laurx, see oli ajutine lahendus
.leraak ruttu ruttu klaver lahti ja tee puhtaks ilusti, muidu läheb päris perse
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
.leraak
HV kasutaja

|
21.10.2005 18:49:04
|
|
|
Juba korras kõik! Alla nuppu peab kõvemini vajutama, aga kuna rallikaid peab niikuinii vasaku käega mängima, ei tunne sellest nupust puudust
PS: nupud võtsin kohe küljest ja tegin salvrätiga nii kuivaks kui sain
_________________ Parim enne: 07.06.2006 |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
24.10.2005 05:55:15
|
|
|
Viimased õnnetused:
Öösel mingi 2 paiku paneb masin pange, tuba palav jne. Üritasin siis mingit suurt venti kuidagi asetada lahtises korpuses paremini jahutama asja, loomulikult töötava arvuti juures tegin seda Igaljuhul kuna kuumuses oli süüdi prose vent (ja ka tolm) siis üritasin seda sinna lähedale panna kui siis lõpuks ikka pillasin kuidagi käest ja nii läks prosevendi laba (ei tea mitmes kord ma vendi ära lõhun juba...). Õnneks sai see lahtine vent pandud siis sinna katkise vendi peale ja jahutas paremini kui ennem Aga kõik sitt sai alguse ikka sellest, et masin kokku jooksis Järgmine päev läks WR4 peale.
Paar päeva tagasi rikkus mul kass klaviatuuri ka ära. Nimelt olid eelmisest õhtust söögi jäätmed ja üks pooltühi coca pudel laual. kass raibe oli selle pooltühja pudeli ümber ajanud öösel ja nii sattusidki mõned tilgad ka klaveri vahele ja nii ta läks
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
24.10.2005 07:26:20
|
|
|
.leraak kirjutas: |
Juba korras kõik! Alla nuppu peab kõvemini vajutama, aga kuna rallikaid peab niikuinii vasaku käega mängima, ei tunne sellest nupust puudust
PS: nupud võtsin kohe küljest ja tegin salvrätiga nii kuivaks kui sain  |
ei ole korras! võta lahti ja pese see kummist asjandus ära seebiveega ning kui on siis ülejäänud piirituse vms. olen näinud mitmeid kordi kui tühik hakkab nii jamama ja vod see on kõige hullem. Garantiisse tulnud põhiliselt klaviatuuridel on õnnetused juhutunud kohvi suhkruga
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
24.10.2005 07:29:35
|
|
|
õhtul lasin kogemata valed driverid maha ja arvuti oli meeletult panges..aga formatt aitas
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
24.10.2005 18:11:53
|
|
|
ceemic kirjutas: |
õhtul lasin kogemata valed driverid maha ja arvuti oli meeletult panges..aga formatt aitas  |
juhtub parimatelgi
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
24.10.2005 19:51:18
|
|
|
ceemic kirjutas: |
õhtul lasin kogemata valed driverid maha ja arvuti oli meeletult panges..aga formatt aitas  |
See ongi see hooletus :d
Kristo
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
5 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
bmwgangste
HV kasutaja
|
25.10.2005 18:21:25
|
|
|
Kunagi, kui ma veel arvutitest midagi ei taibanud, t6mbasin oma PI yhe vanaaegse strateegia, mingi telekam2ngu graafikaga Kui m2ng oli arvutis ja installitud, m6tlesin niisama naljap2rast m2ngu settingutes kolada, ei m2leta kuidas ja kus ma midagi muutsin aga igatahes hiljem, kui arvuti k2ivitasin ei avanenud mitte Windows, vaid Dos modes see lollakas m2ng, imelik jutt jah. Aga nii see oli, k2ivitad arvuti, avaneb m2ng!!
viimati muutis bmwgangste 25.10.2005 18:27:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
25.10.2005 18:26:25
|
|
|
tsitaat: |
Kunagi, kui ma veel arvutitest midagi ei taibanud, t6mbasin oma PI yhe vanaaekse strateegia, mingi telekam2ngu graafikaga Kui m2ng oli arvutis ja installitud, m6tlesin niisama naljap2rast m2ngu settingutes kolada, ei m2leta kuidas ja kus ma midagi muutsin aga igatahes hiljem, kui arvuti k2ivitasin ei avanenud mitte Windows, vaid Dos modes see lollakas m2ng, imelik jutt jah. Aga nii see oli, k2ivitad arvuti, avaneb m2ng!!
|
Endal oli sama jama mingi Indiana Jonesi mänguga. Arvatavasti muutis ta autoexec.bat faili.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
25.10.2005 18:43:52
|
|
|
Valdars kirjutas: |
tsitaat: |
Kunagi, kui ma veel arvutitest midagi ei taibanud, t6mbasin oma PI yhe vanaaekse strateegia, mingi telekam2ngu graafikaga Kui m2ng oli arvutis ja installitud, m6tlesin niisama naljap2rast m2ngu settingutes kolada, ei m2leta kuidas ja kus ma midagi muutsin aga igatahes hiljem, kui arvuti k2ivitasin ei avanenud mitte Windows, vaid Dos modes see lollakas m2ng, imelik jutt jah. Aga nii see oli, k2ivitad arvuti, avaneb m2ng!!
|
Endal oli sama jama mingi Indiana Jonesi mänguga. Arvatavasti muutis ta autoexec.bat faili. |
Endalgi oli 386-ga mängides selline jama, mänguks oli mingi minicars.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etsike
HV veteran

|
25.10.2005 19:25:26
|
|
|
Nii, eila siis tegime pisikest võrgupidu ja oli vaja kettale ruumi juurde saada, ok 10gb linuxi partitsiooni, kustutasin selle ära ja resize-isin ntfs-i 10gb suuremaks, ok ja kui järgmine kod bootima hakkasin siis oli piiksus, kuna linuxil oli grub-i nimeline boot loader vms asi siis see vedas end mingi linuxi käsurea moodi asjaga käima ja kõik. Sinna ei osaud miskit kirjutada ja linuxi uuesti installile ka aega raisata ei tahtnud, siis mõnda aega istusin ja rahunesin (suht vihaseks ajas ja tuli linuxi suunas kurje sõnu pilduda), aga siin xp plaat sisse ja teine win masinale lisaks ja töötab, aint bootimisel tuleb valida kumb xp õles bootida, nüüd kodus tagasi ja aega selle jama kallal nokitseda, seal see oli lihtsalt kõige lihtsam lahendus.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
25.10.2005 19:34:02
|
|
|
ot: |
bmwgangste kirjutas: |
.... Aga nii see oli, k2ivitad arvuti, avaneb m2ng!!  |
tagantj2reletarkuseks:
see on suht tyypiline juhus, kui m2ng s2ttida avanema dos modes - selline variant oli v2ljam6eldud m2ngudele, mis polnud windows-comaptible. m$ plaan n2gi ette, et muudetakse arvuti startup failid a la autoexec.bat k2ivitama m2ngu ja p2rast m2ngust normaalset v2ljumist taastatakse esialgsed failid. probleemid tekkisid siis kui m2ngust ei v2ljutud viisakalt - seega j2id ka esialgsed seaded taastamata. aitas reeglina k2sitsi vastavate ridade eemaldamine autoexec.batist ja vajadusel ka config.sysist jms.
|
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
bmwgangste
HV kasutaja
|
25.10.2005 20:37:22
|
|
|
kaabakas kirjutas: |
ot: |
bmwgangste kirjutas: |
.... Aga nii see oli, k2ivitad arvuti, avaneb m2ng!!  |
tagantj2reletarkuseks:
see on suht tyypiline juhus, kui m2ng s2ttida avanema dos modes - selline variant oli v2ljam6eldud m2ngudele, mis polnud windows-comaptible. m$ plaan n2gi ette, et muudetakse arvuti startup failid a la autoexec.bat k2ivitama m2ngu ja p2rast m2ngust normaalset v2ljumist taastatakse esialgsed failid. probleemid tekkisid siis kui m2ngust ei v2ljutud viisakalt - seega j2id ka esialgsed seaded taastamata. aitas reeglina k2sitsi vastavate ridade eemaldamine autoexec.batist ja vajadusel ka config.sysist jms.
|
|
M2letan, et v2ljusin m2ngust "viisakalt", 6ieti aga win ei k2ivitunud ikka, aga no praegu lahendaks sellise probleemi momentaanselt!
6nnetustes ei teagi enam r22kida, vb isegi on olnud mingid v2iksed, aga nad on minu jaoks nii lihtsaks muutunud, et ei tee nendest numbrit (lahendan kohe 2ra).
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
26.10.2005 13:51:48
|
|
|
olin sõbra läppariga tartus sessil, läppari panin toolile ja viskasin jope peale, hetk hiljem oli kiirelt vaja jopet ja nii ma ta tõmbasin, koos laptopiga põrandale. lend toimus vastu ekraani ülemist nurka otse betoonile, kõrval olnud sõber pakkus kohe, et masin on surnud raud. kuid tundub, et see 6a vana rootsist toodud noname laptop on ikka suhtkoht kõva pill, ekraani ümbrisel lõi nurga väheke lahti, aga muud viga ei miskit
tegelikult on see masin veel kunai kannatada saanud, lõhise tõttu on prose vendi termokontroller katki suland, ja ventilaator töötab nüüd vanast turbo nupust ehitatud jubina abil käsitsi lülitamisega. seda lülitit leiutades suutsin kahel korral uute juhtmete isolatsiooni kena suitsuga maha põletada.
_________________ Et oleks raskem! |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
SavuZiil
HV kasutaja

|
26.10.2005 14:13:26
|
|
|
vanad läpakad on üldse tugevama konstruktsiooniga, minu omnibook (4150b, vist 1999.a oma) näeb välja nagu oleks tuumasõja üle elanud, igaltpoolt puruks ja kriimuline, vist ei ole nurka kuhu see maha kukkunud ei oleks, korpuses suured mõrad, kuid siiamaani püsib koos ja töötab laitmatult, kettalgi pole ühtegi bad sectorit, ise ka imestan, pole ka siiamaani vajadust olnud uuema järgi
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.10.2005 15:07:14
|
|
|
niisis, järgmine looke sektsioonist "ämblikmehe raske elu": panin testimiseks yhe 10gb WD ketta USB <- ide üleminekusse.. töötas kenasti aga siis tekkis tarvidus juhtmetest läbi minna kohvi võtma. ketas lauapealt maha ja nii juhtmetest kui toitest lahti.. vastu maad nii 30cm pealt. BIBIBIBIBIBIBI device. samas teine toimib kenasti. tundub, et l2ks vist loojakarja :S
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
27.10.2005 15:02:00
|
|
|
Seoses kohvi võtmisega sai viimasel võrgupeol mitu korda jamasid tekitatud.. Jagaja oli tooli peal ja juhtmed tulid õhust.. Pimedas ja kohvi laksu all ei näionud neid j anii sai mitu korda nii mõnelgi nett välja tõmmatud ja siis 5 minutit uuritud kambaga, et mis nüüd netil viga on.. 
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
27.10.2005 16:38:03
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Seoses kohvi võtmisega sai viimasel võrgupeol mitu korda jamasid tekitatud.. Jagaja oli tooli peal ja juhtmed tulid õhust.. Pimedas ja kohvi laksu all ei näionud neid j anii sai mitu korda nii mõnelgi nett välja tõmmatud ja siis 5 minutit uuritud kambaga, et mis nüüd netil viga on..   |
Kus te seda kohvi seal VP-l saite? Minu teada on kohvimasinaid kaasa vedada keelatud või laksasite kuuma veega sõjakannatuse lahustuvat
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
M: Triumph Trident 660 2023a - AHVile 200€ alla |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
27.10.2005 21:03:21
|
|
|
Ega's see mingi suur võrgukas ei olnud.. Meie kohalik, mis toimub iga kuu.. Sõprade vaheline. Järgmine kord minu juures..
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
27.10.2005 21:11:06
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Ega's see mingi suur võrgukas ei olnud.. Meie kohalik, mis toimub iga kuu.. Sõprade vaheline. Järgmine kord minu juures..  |
ai krt viitsid mulle järgmise võrguka ajal mingi transpordi hankida? tra tahaks tulla
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|