praegune kellaaeg 23.06.2025 00:21:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dstar
Kreisi kasutaja

|
04.10.2005 18:32:01
|
|
|
Järgneb "väikene" ülevaade ühest haruldasemast klassist L2s:
Otsustasin lõpuks Orc Tyranti kasuks, hetkel 46 lvl ja kuna endale on fighterid maagidest alati rohkem meeldinud siis enam-vähem teadsin, mis ees ootab (poole aeglasem grind, ss spam, pvp's hea märklaud jne.) See eest on tal mitmeid erinevaid skille ja totemeid, mida kasutada ja minu mängustiiliga langeb ta ilusti kokku. Enam ei tahtnud Gladit teha, aga midagi sarnast õnneks Tyranti näol leidsin.
Kui peo tuju tuleb, siis keegi ära ei ütle. Eriti tihedalt on bishopid ja prophetid partisse kutsunud, lisaks veel 1 destroyer ja pidu võib alata. Esimest korda Crumas full buffidega, puma totemi, fist fury ja alacrity potioniga askeldades jäin ise ka suu lahti vaatama, mis toimub. Atk.speed tõusis peaaegu 700ni ja rusikad käisid ringi nagu tuuleveskid. Lisaks annab liikumisele kaasa "agile movement" skill, sel juhul on vajalik light armori olemasolu. Tyrantil ongi ainult light armor mastery ja siiamaani pole küll põhjust nt. brigi muretseda. Päris pikalt ajasin läbi Manticore setiga, andis kenasti +92 MP bonust ja "avoided attack" tekst oli päris tihe... Järgmine on Theca set.
Peamine põhjus, miks Tyrantit Destroyerile või mõnele teisele fighterile eelistasin, oli väiksem populaarsus ja seega suurem teadmatus, mis temaga kaasneb. Tyrant võib olla üks keerulisemaid tegelasi mängus, eriti kui võrrelda üsna sirgjooneliste destro või DAga, kellel on ainult stun ja p.def. Neile, kellele meeldib kiiresti damaget teha ja kiiresti ringi liduda, sobib Tyrant suurepäraselt. Samas Ogre totem tõstab päris korralikult p.defi ja annab juurde päris hea hulga HP'd, nii et kui vaja, siis võib ta muutuda väga aeglaseks tankiks. Eriti hea juhul, kui partis ei juhtu hetkel ühtegi tanki olema.
Üks miinus, mis hetkel pähe tuleb, on solotamine. Aga see on praktiliselt kõikide charide nuhtluseks, kerge pole kellelgi. Gladiga oli täpselt sama olukord nii et ma sellega juba harjunud. Ise olen leveldanud ikkagi partys olles, solotades tuleb soulshotid ja health potionid appi võtta. Samas on ka võimalik ilma shotidetta hakkama saada, aga ainult roheliseid mobe killides.
Väga hea asi on stun skill. Kui see peale läheb, siis pole mõtet shottidega spammida.
Siiamaani on huvitav olnud. Olen proovinud high-rate serverites erinevaid klasse ja lõpuks otsustasin lõplikult tyranti ja madalama serveri kasuks. Minu jaoks ainuõige lahendus.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
04.10.2005 18:51:04
|
|
|
sa ei spamigi SS'i?
L2W oli mul BD'l atk.speed üle 800 full buffidega ja critical rate sama hea kui BoP'iga. Tegin umbes 5 lööki sekundis neist 2-3 oli enamasti critical. Kui vedas siis tulid ainult criticalid teistele mängijatele tegi 1 minu critical 200-600 damaget kujuta juba ise ette, aga 1 suur miinus BD juures on see et ta ei saa mitte mingisugust Armor Masterit. See tähendab et 36 peal saad sa oma viimase armor mastery. Level 69 juures oli mu Doom setiga BD'l P.def mingi 850.
Minul ei ole midagi selle vastu et enamustel on klannis SR, täiesti ok! M.def buffid + spirit barrier (kas see töötab nii, vähemalt ei saa attack aurat ja might'i näiteks korraga peale panna). Metsik M.def ja maagide vastu on see hea ning loomulikult ka PW....Metsik M.def, väga kiire, self heal jne. Hea dagger, keegi võiks teha mõne PW.
Kes Propheti teeb?
Paar Tippi veel BD kohta:
1) Õppige poison alati ära, sest sellega on hea leveldada crumas, laksad poisoni ühele peale ja lähed teist peksma, mobid on nii aeglased, et seni kuni ta sinuni jõuab oled sa juba teise mobi ära tapnud ja saad teda tapma hakata. Ronge saab ka teha, laksad igale Kratorile ja Portale poisoni peale ja jooksed eest ära, vahepeal teed Draini või midagi, las teised tapavad, sina saad poisoni pealt Exp'i.
2) Kasutage UD'd leveldamise juures! Lairis võtke kari mobe peale, siis UD, siis poison blade dance.
3) Poison + Sting + Poison Blade Dance = Kõige haigem combo üldse siin mängus
4) Kasutage Hex'i ja Power Breaki, -20% P.def ja P.atk on väga suur vahe.
5) Valige Doom armor, sest BW ei ole eriti hea BD'le
6) Alati kasuta Blessed Spiritshot'e, kui castid midagi kellelegi midagi.
7) Ära kunagi ütle ära mage buffidele (empower, etc) BD teeb metsikut damaget oma Drain'iga.
8) Muretse endale vibu, kui rahaga midai enam teha pole.
Väiksed Tippid Gladiaatoritele:
1) Kasuta oma Weakness skille ja levelda seal kus neist kasu on. -20% p.def on suur eelis.
2) Sul on 2 Stun skilli, osta endale blunt ja kasuta neid.
3) Warcry 2...mis muud...metsik skill, kasuta alati, regennib kiiresti.
4) Battle roar level 1, mis siis et ainult level 1, kasuta ikka, tõstab HP taset ja healib nata.
5) Muutud tugevaks alles 55 peal.
6) Madal M.def, katsu mageide eest hoiduda.
7) Muretse endale ka vibu kui saad.
8) Alates 60 peal soovitan üle minna Light Armori peale (C1 oli parem nii, C3 kohta ei oska öelda)
Loodan, et sellest on abi kellelegi.
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant
viimati muutis No_Limit 04.10.2005 19:10:18, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.10.2005 19:09:03
|
|
|
dstar, Tyrant pole C3 official serveris enam sugugi nii haruldane. Tead miks? Sest ta on täielik anti-archer klass. Rabbit totem teeb temast mängu kiireima klassi ja lisaks sellele on tal väga kiire attack speed ja orcidele omane kõrge p.atk. Kuid mis põhiline on neil palju HP'd. Igati huvitav klass tegelikult, nii et edu sulle temaga.
No_limit, see 800+ atk. speed BD'ga on võimalik tänu neile über tattoodele, mis L2W's on. Ma julgeks arvata, et Tyrantitel on L2W's mingi 1000-1200 atk.speed.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
04.10.2005 19:12:13
|
|
|
Tyrantid on tugevad jah, ma pole AW'ga varem mänginud, ei tea mis taktikat kasutada. BD'ga oli mul iga classi jaoks oma taktika
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.10.2005 19:21:55
|
|
|
Ega AW'ga erilist taktikat polegi. Rohkem kui TH'ga, kuid dagger on ikka dagger . 1vs1 PvP alustad drainiga või siis Power Break ja Hex ja palvetad, et landib . Massive PvP's vibu kätte ja teed möllu. Aga noh.. sa nagunii teadsid juba seda kõike.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
04.10.2005 19:24:09
|
|
|
Yeh.
Tegin L2 jutuka ka mIRC'us:
irc.zone.ee
#Lineage2
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
mythic
HV vaatleja
|
05.10.2005 07:32:34
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
mythic kirjutas: |
TK on mängu parim tank |
Ei ole. Ta on parim tank raid bosside vastu, kuna tal on kõrgeim p.def. Üldiselt on ta aga kõige kehvem tank, kuna peale p.defi tal suurt midagi polegi. DA'l on panter, rohkem HP'd ja p.atk (isegi ilma pantrita). SK'l on paremad kuubikud, palju parem p.atk, drainid ja debuffid. |
Lol? Ma ütlesin mängu parim tank, teeb traine, tead mis need on ikka? Ma pole näinud ühtegi DA'd kunagi trainimas. Jah, mitte kunagi. Vb mingid väikesed trainid on, 2-5 mobi. Aga ikkagi, TK = Best p def, best speed (tankidest)
ja TK'l on ka kuubikud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
05.10.2005 08:45:43
|
|
|
TK on mängu parim tank |
Ei ole. Ta on parim tank raid bosside vastu, kuna tal on kõrgeim p.def. Üldiselt on ta aga kõige kehvem tank, kuna peale p.defi tal suurt midagi polegi. DA'l on panter, rohkem HP'd ja p.atk (isegi ilma pantrita). SK'l on paremad kuubikud, palju parem p.atk, drainid ja debuffid. |
Lol? Ma ütlesin mängu parim tank, teeb traine, tead mis need on ikka? Ma pole näinud ühtegi DA'd kunagi trainimas. Jah, mitte kunagi. Vb mingid väikesed trainid on, 2-5 mobi. Aga ikkagi, TK = Best p def, best speed (tankidest)
ja TK'l on ka kuubikud |
heh, ma suht kindel et sa hsc-s niipalju lairis ikka käisid et sa mind DA-ga vahest trainimas nägid. asi selles et DA-ga saab ka soloda ja pvp pole ka paha, aga TK on suuremalt osalt ainult party char
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.10.2005 10:41:17
|
|
|
ja TK'l on ka kuubikud |
No ma ka mõtlesin kunagi ammu nii (siis, kui mänguga veel eriti tuttav polnud). Et oh äge.. kõrge p.def ja kiire ja puha ning m.def ka hea jne. Vaatame lähemalt:
TK vs SK
SK Vampiric cubic ja Poltergeist cubic on ikka palju paremad, kui TK Storm ja Life kuubikud. Poltergeist debuffib vastase (olgu see siis mob või teine player). See tagab selle, et sulle tehakse vähem damaget (debuffib p.atk/atk speed) ja sina ja su party teevad vastasele rohkem damaget (debuffib p.def). Vampiric toimib nagu TK Life cubic, kuid lisaks sinu healimisele drainib see ka vastase HP'd. TK Storm cubic teeb küll natuke damaget, kuid temast on palju vähem kasu, kui Vampiric cubicu damagest ja Poltergeisti debuffidest.
Kiiruse vahe on TK ja SK puhul peaaegu olematu (TK on natuke kiirem). SK p.atk on parem tänu kõrgemale strenghtile.
PvP seisukohast ma ei hakka üldse rääkima, sest TK võib isegi dwarfide käest pähe saada, kui dwarfil natukenegi õnne on ja stunid landivad.
TK vs DA
TK p.def on kõrgem, kuid samas on DA HP kõrgem. DA'l on Drain health ja shield stun, mis võivad kriitilistes olukordades väga kasulikud olla (PvE puhul). TK on küll kiirem, kuid korralikus partys on DA'l nagunii WW2 ja Song of Wind peal, mis on täiesti piisav, et mobe trainida.
Üldiselt, kui sa tahad ainult trainida, olles ise täiesti võimetu damaget tegema, siis on TK midagi sinu jaoks. PvP's on ta üks nõrgemaid klasse (vaata, et mitte kõige nõrgem). Samas on TK väga haruldane klass. Kui on soovi olla eriline (kuigi samas kasutu), siis võib ka TK teha.
Edit:
Ja see, et sa pole kunagi näinud ühtegi DA'd trainimas on küll puhtalt su oma viga. Ma olen näinud lisaks tankidele ka Dagger/archer klasse trainimas, lihtsalt kui rong jaama jõuab pannakse sleeping cloud ja AoE party asub tööle.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
05.10.2005 13:09:55
|
|
|
Ma tegin BD'ga 10'neseid traine lairis (kõik mobid tulipunased). Aga noh väga kriitiliseks läks...
Kurat, ma loodan et meie klanni OL leveldab kiiresti, siis saaks lairis metsikult kiiresti leveldada, oleks veel 1-3 warlordi ka, siis oleme me #1 klann 1 päevaga.
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
05.10.2005 14:31:40
|
|
|
No_Limit kirjutas: |
Ma tegin BD'ga 10'neseid traine lairis (kõik mobid tulipunased). Aga noh väga kriitiliseks läks...
Kurat, ma loodan et meie klanni OL leveldab kiiresti, siis saaks lairis metsikult kiiresti leveldada, oleks veel 1-3 warlordi ka, siis oleme me #1 klann 1 päevaga. |
kas sa oma BD-ga SK vastu oled PvP nud kunagi ...umb võrdsed lvlid kah ...ma siin mõtlen et kui see enrage kunagi üles tuleb siis vaja nende 2 vahel valida....mõlemad tunduvad head klassid olevat...aint see on veits jama et BD armor skill ei arene edasi....mingi võrdlus oleks hea + - neil
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
1 :: |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
05.10.2005 15:01:30
|
|
|
Üldjuhul saab BD pähe. SK skillid sarnanevad BD omadega, BD paneb UD level 1, SK vastab sellele UD level 2'ega. BD Drainib, SK Drainib tugevamini vastu + tal veel cubicud, HP'd peaks samapalju olema. Vibuga sa SK'le suht midagi ei tee, sest tal Shield Mastery level 4 ja deflect Arrow.
Mis ma teeks?
Taoks Freezing Strike, kuni landib, siis panen Poison + Sting ja loodan et tal pole lappe ega potte ja siis Freezing Strike ja Drain. Lähedalt pole mõtet, sest siis hakkavad kubikud tööle, suure vahemaa pealt nad ei tööta (vist, ma ei tea, parandage mind keegi, kui ma eksin). See nagu ainuke lootus, kuid SK'l on paralyse, mis toimib nagu Sleep ainult et kestab vist kauem.
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
05.10.2005 16:07:55
|
|
|
Kurat, ma loodan et meie klanni OL leveldab kiiresti, siis saaks lairis metsikult kiiresti leveldada, oleks veel 1-3 warlordi ka, siis oleme me #1 klann 1 päevaga. |
OL'i leveldamine pole mitte kohe kerge, see on natuke aeganõudvam tegevus, kui mingi DD või tanki leveldamine just selle pärast, et ta on selline keskne tegelane praegu (drain on, aga mitte väga tugev...killida suudab, aga mitte väga kiirelt)
ma püüan teha võimalikult kokkuhoidlikult leveleid (et ei pea istuma ja saaks nonstop teha) ja tänu mafka asjadele peaks mul nüüd leveldamine palju kiiremini ednema ka
aga noh, asi selles ka, et tulevased partyd just minu jaoks väga sõbralikud pole (ei saa kokku ajada AoE partyt)
aga noh, ma loodan, et rahvas on mõistlik ja saab aru, et C3 ei ole enam solo gaming vaid partydes olemine (saab bonust) ning kuna mul on clan buffid, siis peaks äkki minust kasu ka olema (kõrgemates levelites saan veel parima heali kah, aga selleni on aega)
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
05.10.2005 17:08:42
|
|
|
Üldjuhul saab BD pähe. SK skillid sarnanevad BD omadega, BD paneb UD level 1, SK vastab sellele UD level 2'ega. BD Drainib, SK Drainib tugevamini vastu + tal veel cubicud, HP'd peaks samapalju olema. Vibuga sa SK'le suht midagi ei tee, sest tal Shield Mastery level 4 ja deflect Arrow.
Mis ma teeks?
Taoks Freezing Strike, kuni landib, siis panen Poison + Sting ja loodan et tal pole lappe ega potte ja siis Freezing Strike ja Drain. Lähedalt pole mõtet, sest siis hakkavad kubikud tööle, suure vahemaa pealt nad ei tööta (vist, ma ei tea, parandage mind keegi, kui ma eksin). See nagu ainuke lootus, kuid SK'l on paralyse, mis toimib nagu Sleep ainult et kestab vist kauem. |
nägin ühte päris head BD + SK videot ...SK tegi ära suht ...annan ka lingi saad vaadata kui näinud pole, mulle video meeldib
PvP : BD Vs SK http://files.filefront.com/BD_vs_SK/;3948789;;/fileinfo.html
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
05.10.2005 17:28:52
|
|
|
keegi siit l2 extreamis ka mängib ?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.10.2005 18:30:38
|
|
|
biomehanik kirjutas: |
kas sa oma BD-ga SK vastu oled PvP nud kunagi ...umb võrdsed lvlid kah ...ma siin mõtlen et kui see enrage kunagi üles tuleb siis vaja nende 2 vahel valida....mõlemad tunduvad head klassid olevat...aint see on veits jama et BD armor skill ei arene edasi....mingi võrdlus oleks hea + - neil |
No PvP's, kui on full buff, siis kindlalt SK. Kui on self buff, siis usun, et BD'l on isegi võimalust. BD ikkagi support klass, kuigi tal on päris huvitavaid PvP skille ka.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demonium
HV vaatleja

|
05.10.2005 23:17:40
|
|
|
BD-l see mingi critical buff vms......see võib päris kasulikuks osutuda, + veel kiire attack speed, kuid jah....üldjuhul ikka BD support class
Mitte mingi tapamasin. SK, aga on just nimelt tapamasin.
_________________ The future will be a vast black memory on your grave! |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
06.10.2005 00:07:02
|
|
|
Mass PvP's on BD täielik tapamasin, poison blade dance? köhh köhh full buffidega on ta nii kiire ja ta attack speed ja crit on nii kõrged et jube. 5 lööki sekundis, kujutad sa seda speedi ette? BoP'iga ma tegin level 75 charridele 500-1500crit olenevalt siis klassist ja Empower level 3 ja Drainiga tegin üle 1000 damage. Empower level 3 landis peaaegu iga spell vastasele. Freezing Strike, Hex 2 ja kukkusid BoP'iga kütma.
DE on kiire ja tugev, just see on tema eelis. Hit and run.
Ja kurat kui te teete DE siis kasutage ta spelle, need on sigatugevad.
Mina level 68 BD, self buffed VS. level 67 HE, fully buffed (tal oli BoP).
Tüüp hakkas nokkima, siis panin talle pulli pärast poisoni peale. Tüüp hakkas taga ajama ja tapma, panin Freezing Strike, poiss vastas mulle stunniga ja see landis, stun läks maha panin Freezing Strike, siis veel Drain otsa, tüüp hakkas ära jooksma, kuid Freezing Strikeiga sittagi sa jooksed Veel korra Freezing Strike ja tüüp langes.
Kui teil on sitt M.def siis ei soovita DE'ega möllama minna
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarjuzz
HV vaatleja
|
06.10.2005 09:38:04
|
|
|
ja TK'l on ka kuubikud |
No ma ka mõtlesin kunagi ammu nii (siis, kui mänguga veel eriti tuttav polnud). Et oh äge.. kõrge p.def ja kiire ja puha ning m.def ka hea jne. Vaatame lähemalt:
TK vs SK
SK Vampiric cubic ja Poltergeist cubic on ikka palju paremad, kui TK Storm ja Life kuubikud. Poltergeist debuffib vastase (olgu see siis mob või teine player). See tagab selle, et sulle tehakse vähem damaget (debuffib p.atk/atk speed) ja sina ja su party teevad vastasele rohkem damaget (debuffib p.def). Vampiric toimib nagu TK Life cubic, kuid lisaks sinu healimisele drainib see ka vastase HP'd. TK Storm cubic teeb küll natuke damaget, kuid temast on palju vähem kasu, kui Vampiric cubicu damagest ja Poltergeisti debuffidest.
Kiiruse vahe on TK ja SK puhul peaaegu olematu (TK on natuke kiirem). SK p.atk on parem tänu kõrgemale strenghtile.
PvP seisukohast ma ei hakka üldse rääkima, sest TK võib isegi dwarfide käest pähe saada, kui dwarfil natukenegi õnne on ja stunid landivad.
TK vs DA
TK p.def on kõrgem, kuid samas on DA HP kõrgem. DA'l on Drain health ja shield stun, mis võivad kriitilistes olukordades väga kasulikud olla (PvE puhul). TK on küll kiirem, kuid korralikus partys on DA'l nagunii WW2 ja Song of Wind peal, mis on täiesti piisav, et mobe trainida.
Üldiselt, kui sa tahad ainult trainida, olles ise täiesti võimetu damaget tegema, siis on TK midagi sinu jaoks. PvP's on ta üks nõrgemaid klasse (vaata, et mitte kõige nõrgem). Samas on TK väga haruldane klass. Kui on soovi olla eriline (kuigi samas kasutu), siis võib ka TK teha.
Edit:
Ja see, et sa pole kunagi näinud ühtegi DA'd trainimas on küll puhtalt su oma viga. Ma olen näinud lisaks tankidele ka Dagger/archer klasse trainimas, lihtsalt kui rong jaama jõuab pannakse sleeping cloud ja AoE party asub tööle. |
Ära jaura.. norm char on.. ja üldse..liiga palju oled sõna hakanud võtma ma vaatan
Dont spank your monky behind my door plzz...
PS! Meenus kui kunagi ammu ei peetud orkidest lugu..ei tahtnud ju keegi
nendega eriti mängida ja kõik tegid maha(ei pea silmas seda et nad lollid loomad on jne.)
Nüüd on tuuled hoopis teiselt poolt
Eks see ole rohkem see et mis on IN ja mis OUT kellegi jaoks ja kes millega jaurata tahab 8)
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
06.10.2005 11:17:42
|
|
|
maarjuzz kirjutas: |
Ära jaura.. norm char on.. ja üldse..liiga palju oled sõna hakanud võtma ma vaatan
Dont spank your monky behind my door plzz... |
norm char on ta jah, väga norm tank isegi, kuid mitte parim.
Ja mulle meeldib sõna võtta . Mida sa üldse räägid... kvitter selline!
And I don't spank monkies, I milk lizards!
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallo
HV vaatleja
|
06.10.2005 12:11:00
|
|
|
Kas keegi oskaks sarnase ülevaate AW/TH ja PW kohta teha, kui need characterid oleks näiteks l2enrages.Mis on+ ja -, ning nii sama võrdlus.
Tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
06.10.2005 14:11:57
|
|
|
hallo kirjutas: |
Kas keegi oskaks sarnase ülevaate AW/TH ja PW kohta teha, kui need characterid oleks näiteks l2enrages.Mis on+ ja -, ning nii sama võrdlus.
Tänud  |
http://www.l2enraged.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2268
Loe seda. See on küll TH vs PW võrdlus, kuid räägitakse AW'st ka. Palju infot, ära ainult kõike usu.
Üldiselt
TH teeb kõige rohkem damaget, on samas kõige aeglasem. Tal on kõrgeim CON => kõrgeim HP ja stun ei lähe kergelt peale. Tal on Dash skill, mis tõstab kiirust, kuid seda vaid lühikeseks ajaks. Pole self buffe.
PW on kõige kiirem. CON on madalam, kui TH'l, kuid kõrgem, kui AW. Tal on parim crit. chanse, parim m.def (spirit barrier skill) ja sprint 2 buff (ka attack ja defence aura buffid). PW on magede ja archerite vastu väga hea (kiirus>archer, m.def>mage). Täielik hit-and-run klass.
AW on kõrgeima strenghtiga (nagu kõik DE'd). Selle tõttu on tal ka kõregim p.atk. See, miks TH rohkem damaget teeb on tingitud sellest, et AW crit rate on väga madal. AW plussideks on tema debuffid ja drain health skill.
http://www.l2orphus.com/cmp_skills.php <- siin saad skille võrrelda.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
06.10.2005 17:37:14
|
|
|
Dagger skillidega teeb AW rohkem damaget, sest tal kõrgeim P.Atk
P.def on kõrgeim, kiire, tugevad mage skillid ja meeeen kuidas mulle meeldib archeritele Power Breaki panna
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallo
HV vaatleja
|
06.10.2005 20:03:20
|
|
|
aga kuidas mõjutab AW-d ta kõige väiksem CON ? (oli vist hp,ja stun resistance) et kas tema ja TH hp vahe läheb väga suureks? Ja ma lugesin et ta missib blowsi kuna tal ei ole critical chansi skilli...Et kas see on tõsi?
Enrages sain sellest tatoo süsteemist aru, aga kas SA-d on relvadel olemas ja ikka ostetavad või peab neid ka koguma ?
ongi kõik oleks tore kui keegi vastaks.
ps.ja kui panna AW-le doom light siis see võtab veel ju Coni alla, siis seda vist ei ole mõttekas talle panna?
Tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
06.10.2005 20:16:07
|
|
|
ise soovitaksin palju rohkem teha PW (see minu isiklik arvamus ainult)
blowde missimine pole privaatserverites eriline probleem, ainult retailis
kõige väiksemat con'i saab muuta tattoo'ga (näiteks -3str/+3con), aga jah, eks see suht nõme ole...kuigi dagger peaks olema hit 'n run char rohkem (tänu oma debuffidele pole see stun ka just suur probleem juhul kui debuffid peale lähevad)
ja light armorites on põmst 2 valikut (DLM ja zubei)...ma ei usu, et keegi paneb avadoni või BWLM peale
DLM annab natuke evasionit ja defence'i, zubei annab rohkem evasionit, aga mitte midagi muud peale selle (zubeid on kergem kokku ajada, kohe palju palju kergem)
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|