Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 29.08.2005 13:13:03 vasta tsitaadiga

alecoqprem kirjutas:
Ega keegi ei tea kust saab seda progret, millega saab kahes msn-is korraga sees olla?

dMSN.. icon_smile.gif
MSN7mele oli mingi lisa patch ka kunagi, et kuidas mitme kasutajaga sees olla.. icon_smile.gif

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 29.08.2005 13:16:05 vasta tsitaadiga

alecoqprem kirjutas:
Ega keegi ei tea kust saab seda progret, millega saab kahes msn-is korraga sees olla?

Kuna sa oma MSN-i versiooni kohta mingeid vihjeid ei andnud, siis pakuks MSN7 Universal Patcher Plus, tõmmata saab siit http://mastaline.com/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
muda
HV kasutaja
muda

sõnum 01.09.2005 22:35:12 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
alecoqprem kirjutas:

Kuna sa oma MSN-i versiooni kohta mingeid vihjeid ei andnud, siis pakuks MSN7 Universal Patcher Plus, tõmmata saab siit http://mastaline.com/

tänud.... töötab 100 % .
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 04.09.2005 18:24:37 vasta tsitaadiga

NB!

Kui kasutad MSN Plus'i, loe palun see läbi ja kirjuta alla: http://www.msgplus.net/petition.php

Tegemist ei ole mingi suvalise reklaami või pähemääringuga. Lühidalt on probleem selles, et Microsoft Anti-Spyware võtab MSN Plussi kui viirust ja tahab seda kustutada, olenemata sellest, kas kasutaja on installeerimisel sponsorprogrammiga nõustunud või mitte. Kusjuures kustutab Anti-Spyware ainult msgplus.exe faili, kaotades niimoodi võimaluse MSN Plussi (ja sponsorprogrammi ehk adware olemasolul ka seda) korrektselt uninstallida. Tahetakse koguda piisavalt kasutajate allkirju ja saata need Microsoftile, et too eemaldaks oma Anti-Spyware pahalaste andmebaasist MSN Plussi.

Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 04.09.2005 20:29:50 vasta tsitaadiga

Lisaks veel infot selle palvekirja kohta. 182 749 allkirja peaks päris korralik olema. Eriti kui see veel paberile panna ja ära saata.
tagasi üles
sarvik
HV kasutaja
sarvik

sõnum 05.09.2005 09:30:16 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
NB!

Kui kasutad MSN Plus'i, loe palun see läbi ja kirjuta alla: http://www.msgplus.net/petition.php

Tegemist ei ole mingi suvalise reklaami või pähemääringuga. Lühidalt on probleem selles, et Microsoft Anti-Spyware võtab MSN Plussi kui viirust ja tahab seda kustutada, olenemata sellest, kas kasutaja on installeerimisel sponsorprogrammiga nõustunud või mitte. Kusjuures kustutab Anti-Spyware ainult msgplus.exe faili, kaotades niimoodi võimaluse MSN Plussi (ja sponsorprogrammi ehk adware olemasolul ka seda) korrektselt uninstallida. Tahetakse koguda piisavalt kasutajate allkirju ja saata need Microsoftile, et too eemaldaks oma Anti-Spyware pahalaste andmebaasist MSN Plussi.

Kui MSN Plusi installer kubiseb viirustest ja kõikvõimalikust nuhkvarast siis peakski seda kui viirust võtma. Samas mõne jaoks on igasugu Gator'id ja hotbarid ka kasulik tarkvara icon_biggrin.gif
tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 05.09.2005 23:27:17 vasta tsitaadiga

sarvik kirjutas:
.Scorps. kirjutas:
NB!

Kui MSN Plusi installer kubiseb viirustest ja kõikvõimalikust nuhkvarast siis peakski seda kui viirust võtma. Samas mõne jaoks on igasugu Gator'id ja hotbarid ka kasulik tarkvara icon_biggrin.gif

Sa vist ei saanud siinkohal asjast aru. Praegu tuvastab MSAS msgplus.exe faili, st. kui Msg Plus! on juba installeeritud. Mida ta ei tuvasta, on installer, mis on ainuke asi Plus!'i juures, millelt on võimalik saasta saada ning seda ainult enda nõusolekul.
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 09.09.2005 14:29:23 vasta tsitaadiga

Rix kirjutas:
sarvik kirjutas:
.Scorps. kirjutas:
NB!

Sa vist ei saanud siinkohal asjast aru. Praegu tuvastab MSAS msgplus.exe faili, st. kui Msg Plus! on juba installeeritud. Mida ta ei tuvasta, on installer, mis on ainuke asi Plus!'i juures, millelt on võimalik saasta saada ning seda ainult enda nõusolekul.

Nii see on jah. Kes lugeda ei oska/viitsi ja igale asjale lambist "jah" ütleb ilma kas või korraks pilku peale viskamata (mis on antud juhul täiesti piisav, et MSN Plus ilma "sponsorprogrammita installida), saab tõesti omale igasugust pahna. See ei tähenda, et igal programmil peab EULA tingimata täies ulatuses läbi lugema (kuigi ega see paha ei tee), aga igale asjale ei saa täiesti umbes ka YES öelda.

Näiteks eDonkey installeerimisel pakutakse ka vaikimisi mitut "kasulikku" lisaprogrammi, kuid neid saab lihtsalt mitte installeerida linnukeste eemaldamise teel.

jaanx
HV veteran
jaanx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.09.2005 20:04:33 vasta tsitaadiga

Probleem selles, et MSN ei lase sisse logida. Connection optioni all ütleb, et You are currently NOT connected to .NET messenge service Et kuidas saada asi jälle korda icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 12.09.2005 21:11:58 vasta tsitaadiga

vist mingi jama neil,sest tagatoa masinaga poiss samuti sisse ei saanud... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 13.09.2005 21:44:56 vasta tsitaadiga

Mul on Elion Kodutöö ühendus ja msni fail transfer on jube jube aeglane icon_rolleyes.gif kas kuskilt kiiremaks ei saaks asja icon_question.gif
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 13.09.2005 21:51:07 vasta tsitaadiga

reimers66 kirjutas:
Mul on Elion Kodutöö ühendus ja msni fail transfer on jube jube aeglane icon_rolleyes.gif kas kuskilt kiiremaks ei saaks asja icon_question.gif

Mingi teise MSNiga sai küll..
Teemas räägitud, aga ei tule meelde..

kuradiluik
HV kasutaja
kuradiluik

sõnum 14.09.2005 08:09:40 vasta tsitaadiga

Kas keegi on proovinud seda uuemat vesiooni,MSN.... 7.5.x, ehk siis kas on kuulda midagi selle eesti keele asjast. Lasin sellise tüki vana eesti keelega (MSN Messenger EST 7.0.x) üle ja tulemuseks oli ilma kontaktlisti ja nuppudeta messar icon_confused.gif . Automaatse sisse logimise korral (interneti ühenduse olemasolul) hakkas see asi kuidagi tööle, aga mitut messengeri tööle panna pole võimalik (pole nuppe ja asju, kust saaks sisse logida). Ehk on keegi kuulnud, kuna uuele versioonile töötava Maarjamaa keele peale võib saada? Mitte, et ma tahaks selle tänuväärse tõlkimise töö tegijaid kuidagi tagant torkida..., uudishimu ei olevat patt.
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 14.09.2005 18:54:52 vasta tsitaadiga

järgmine jama kaelas-lülisin messeri sisse,läks veits aega ja kasutaja Ferrumi masin saatis mulle mingi asja....transferring käis,katkestada ei saanud,küsisin mis asja ta mulle saadab...tuli välja,et tal masin saadab ise mingit viirusepaska edasi....krt kuidas sellest vabaneda? Sorry,et küsisin,tõesti ei viitsi seda teemat kõike läbi lapata... icon_redface.gif
On kellelgi mingit kogemust?
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 14.09.2005 19:54:58 vasta tsitaadiga

terjetiik kirjutas:
järgmine jama kaelas-lülisin messeri sisse,läks veits aega ja kasutaja Ferrumi masin saatis mulle mingi asja....transferring käis,katkestada ei saanud,küsisin mis asja ta mulle saadab...tuli välja,et tal masin saadab ise mingit viirusepaska edasi....krt kuidas sellest vabaneda? Sorry,et küsisin,tõesti ei viitsi seda teemat kõike läbi lapata... icon_redface.gif
On kellelgi mingit kogemust?

Olen ise sellist emoticonit näinud ja mul on endal see olemas ka. icon_biggrin.gif
Välja näeb see algusepoole umbes selline
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 14.09.2005 20:44:50 vasta tsitaadiga

no ta oli küll punane ja ilma kirjata "virus"... icon_rolleyes.gif aga mis see sihuke asi on?
Okei..kutt tegi nalja....õnneks.... icon_lol.gif ...AHV nagu ta on...aga ega ma tasumata ei jäta talle icon_wink.gif
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 14.09.2005 20:45:28 vasta tsitaadiga

terjetiik kirjutas:
no ta oli küll punane ja ilma kirjata "virus"... icon_rolleyes.gif aga mis see sihuke asi on?

See võib ju vabalt mingi emoticon olla icon_rolleyes.gif
Proovi kas sa parema kliki alt seda addida saad, kui saad siis on kindel et see on emoticon kui ei siis minu mõistus rohkem ei võta icon_razz1.gif
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 14.09.2005 21:01:22 vasta tsitaadiga

oligi...no panic...
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 17.09.2005 11:38:15 vasta tsitaadiga

mul selline probleem 7.5-ga:

hakkan sisse logima sis ütleb, et We are unable to sign in at the moment bla bla bla ...
ja pakub välja et mu firewall blockib (mul pole firewall-i). Klikkan troubleshoot ja sealt näitab, et mu IP on vale kuigi mul windowsil pandud see automaatselt leitavaks.
Ülejäänud net töötab ja MSN 7.0 töötas suurepäraselt ja messenger service status näitab et kõik on OK ka sealpool

tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.09.2005 12:00:45 vasta tsitaadiga

Kas MSN'is saab niimoodi panna mingi scripti/modi abiga et näitab mis laulu sa parajasti kuulad?
tänan mihhkel :]

viimati muutis Dominus 17.09.2005 12:49:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mihhkel
HV veteran
mihhkel

sõnum 17.09.2005 12:36:18 vasta tsitaadiga

saab.
kui kuulad Windows Media Playeriga, tuleb lihtsalt teha klõps personal message'i kõrval oleval noolekesel ja klõpsata Turn on "What I'm Listening To".
Winampi jaoks võid kasutada nt MessengerAMPi.
BSplayeri jaoks on vastav vidin siin - näitab, mis nimega faili parajasti vaatate/kuulate.

kfl
HV Guru

sõnum 18.09.2005 15:02:36 vasta tsitaadiga

alecoqprem kirjutas:

juhuslikult imelik nähtus, aga mulle tundub et asi selles, et kui ma 7.0-i 7.5-ga üle lasin ei kustutanud see viimane vanemat ära ja kui üks on seotud xp kasutaja profiiliga ja hoiab end arvuti tööajal sees siis teine üritab ka logida, natuke uurida ja saab 4.7 ja 7.5 üheaegselt tööle muidugi erinevate meiliaadressidega,
võid siis endaga lobiseda kui teistelt blocki saanud icon_wink.gif

Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 18.09.2005 23:10:41 vasta tsitaadiga

kuradiluik kirjutas:
Kas keegi on proovinud seda uuemat vesiooni,MSN.... 7.5.x, ehk siis kas on kuulda midagi selle eesti keele asjast. Lasin sellise tüki vana eesti keelega (MSN Messenger EST 7.0.x) üle ja tulemuseks oli ilma kontaktlisti ja nuppudeta messar icon_confused.gif . Automaatse sisse logimise korral (interneti ühenduse olemasolul) hakkas see asi kuidagi tööle, aga mitut messengeri tööle panna pole võimalik (pole nuppe ja asju, kust saaks sisse logida). Ehk on keegi kuulnud, kuna uuele versioonile töötava Maarjamaa keele peale võib saada? Mitte, et ma tahaks selle tänuväärse tõlkimise töö tegijaid kuidagi tagant torkida..., uudishimu ei olevat patt.

Praegu seisab asi vist selle taga, et tõlkija Messenger ei funktsioneeri enam korralikult.
tagasi üles
kaare
HV vaatleja
kaare

sõnum 20.09.2005 19:36:16 vasta tsitaadiga

Mul on selline probleem, et arvutis on MSN v7 midagi.. Kui tahan ennast sisse logida msn-i , siis jääbki sisse logima st. ei logi sisse vaid muudkui ketrab seda loging in-i jnejne. Aga kui vend tuleb minu arvutisse ja proovib enda kasutajaga sisse minna, saab kohe esimese korraga. Milles võiks probleem olla? Mõnel päeval läheb jälle ilusti sisse.. icon_neutral.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 20.09.2005 19:51:25 vasta tsitaadiga

kaare kirjutas:
Mul on selline probleem, et arvutis on MSN v7 midagi.. Kui tahan ennast sisse logida msn-i , siis jääbki sisse logima st. ei logi sisse vaid muudkui ketrab seda loging in-i jnejne. Aga kui vend tuleb minu arvutisse ja proovib enda kasutajaga sisse minna, saab kohe esimese korraga. Milles võiks probleem olla? Mõnel päeval läheb jälle ilusti sisse.. icon_neutral.gif

Kustuta list cache ära, enamasti lahendab see taolise probleemi http://www.msnfanatic.com/articles/list-cache-deleter-265.html
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.