Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 233, 234, 235  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rewer
HV Guru
rewer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.07.2005 07:27:26 vasta tsitaadiga

olen kasutanud elioni(et) netti alates mai 2003-est. ja minu teada on nett ära olnud kaks korda icon_eek.gif kuigi istun arvutis ikka palju. kiirused on alati nagu lubatud, kvaliteet muidu hea. huvitav on lugeda siis starmani ja stv klientide jutte, kuidas netti pole ja muud jamad. elion on küll veidi kallim võibolla, aga oma raha väärt ka. kui oleks võimalus vahetada kellegi teise vastu, jääks ikka elioni kliendiks.
Kommentaarid: 1301 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 918
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alari1
HV vaatleja

sõnum 30.07.2005 01:14:53 vasta tsitaadiga

enda on halb kogemus.ostsin stardikomplekti,müüja ei küsinud mis os mul on.siis tulid tüübid netti sisse panema.jamasid üle poole tunni aga ühendust ei saanud.seletasid siis et see on võrgukaarti viga ja tuleb teine võrgukaart osta.ostsin siis teise võrguka ja asi ikka ei töötanud.helistasin siis elion et milles viga ja need küsisid et mis os on.ütlesin et 98.mitu päeva seletasid et milles viga võib olla.lõpuks anti telefoni toru mingi tüübi kätte ja see pakus lõpuks välja et mul võib olla windows xp cd ja et ma peaks esindusest küsima 98 jaoks cd.küsisin ja asi sai korda.need neti paigaldaja nägid et mul on windows 98 ja et plaat oli xp oma aga ajasid et võrgukaart on si**.elioni klient olen edasi aga maine neil küll minu silmis langes.
tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 30.07.2005 08:35:54 vasta tsitaadiga

kui mina ostsin stardikomplekti, oli kaasas 1 plaat 98 jaoks, xp ei vajanud plaati(võib olla nüüd siis teised süsteemid).
Kommentaarid: 1301 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 918
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.07.2005 10:27:22 vasta tsitaadiga

alari1 kirjutas:
enda on halb kogemus.ostsin stardikomplekti,müüja ei küsinud mis os mul on.siis tulid tüübid netti sisse panema.jamasid üle poole tunni aga ühendust ei saanud.seletasid siis et see on võrgukaarti viga ja tuleb teine võrgukaart osta.ostsin siis teise võrguka ja asi ikka ei töötanud.helistasin siis elion et milles viga ja need küsisid et mis os on.ütlesin et 98.mitu päeva seletasid et milles viga võib olla.lõpuks anti telefoni toru mingi tüübi kätte ja see pakus lõpuks välja et mul võib olla windows xp cd ja et ma peaks esindusest küsima 98 jaoks cd.küsisin ja asi sai korda.need neti paigaldaja nägid et mul on windows 98 ja et plaat oli xp oma aga ajasid et võrgukaart on si**.elioni klient olen edasi aga maine neil küll minu silmis langes.

suitsev jutt icon_smile.gif xp ei vaja adsl tarkvaraplaati, ja see mis komplektis on, ongi vaid 95/98/me jaoks mõeldud, vahel aitab elion lihtsalt ENAMIKE poolvigaste 98 masinate peale vanema versiooni enternetist panna kuna viimane versioon on natuke koormavam ja see nagu ei tööta P150 peal millel 32mb mälu ning spämmist umbes 98se jooksmas icon_biggrin.gif (näide siis suvalisest masinast aga win98 reinstalli ei harrasta kuigi paljud) aga ega vanadele rontidele igavesti supporti ei pakuta, 10 aastat vanad masinad võiks ikkagi juba maha matta.
Aga muidugi ma ei tea mis konfiguratsioonis eelneva kliendi arvuti oli kuid tehniku arvates võis esmasel vaatlusel vabalt võrgukaardi süüks ajada kuna uus tarkvara ilmselt jäigi ühendust looma, mis vahel ka võrgukaardi veale viitab.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 30.07.2005 10:51:51 vasta tsitaadiga

To indrekp: Üks võimalus on, et modemiga polnud kaasas Enternet-i plaati ja see antigi hiljem Elionist juurde. Ja igasugu muude kaasapandud Dial-Up programmidega võib Win95-98 korral jamasid esineda küll thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 30.07.2005 11:24:39 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
To indrekp: Üks võimalus on, et modemiga polnud kaasas Enternet-i plaati ja see antigi hiljem Elionist juurde. Ja igasugu muude kaasapandud Dial-Up programmidega võib Win95-98 korral jamasid esineda küll thumbs_up.gif

õigus...nagu osade sagemi modemitega oli..mingi sagemi enda pppoe soft..hea, et vahel 98 peal illegal operation ei olnud.
enam sagemeid müüki ei võeta õnneks.
tagasi üles
alari1
HV vaatleja

sõnum 31.07.2005 00:49:51 vasta tsitaadiga

tegu ongi sagemi modemiga mille ma natuke enne jõule ostsin
tagasi üles
Alpine
HV veteran

sõnum 24.08.2005 09:41:24 ELION! vasta tsitaadiga

Ei saa ma kohe jätta mitte kirjutamata siis seda lugu siia. Asi on juba minujaoks nii naljakas ,et hoia ja keela.
Algas asi kõik sellest ,et kasutasin Elioni kodu ühendust vms 512/128kb mis oli õe nimel. Tegime omaniku vahetuse kodutöö vastu mille kiirusteks on 1024/256. Hommikul avastan ohoo internet väljas. Helistan kohe 800 9966 ja vastatakse ,et teile tuleb teha ehitus uus ja et aktiveeritakse ja ehitatakse 7 päeva pärast. No ma ikka ei saa aru ,et mida on ehitada.Oksee selleks. 2 päevapärast vaatan imelik nett on sees ja läksin kohe panin tirima asjad ja vaatan ohoo tuleb 1mb/s alla. Tublid poisid tegid varem ära. Niipalju siis sellest , sain mina kasutada netti 4 päeva kui hommikul jälle nett väljas. Uuesti helistan pärin mis jama on. Väidetakse ,et meie internet aktiveerikase alles homme ja saadetakse montöör ehitust tegema. Ma väidan ,et no kuulge ma kasuatn juba 4 päeva netti õigetel kiirustel. Sellepeale oli vaikus siis tuli aga äkki liinid katki.Helistan lauatelefonilt tagasi näete ei ole katki. Siis ütleb mulle veel 1 kutt telefonis meie näeme ,et sisselogimiste ajalugu on tühi. Ma ei olegi netis käinud. Ma oleks võinud siis hetkel pankadesse häkkida ja ELION väidab ,et minu aadressilt polegi selle nädalajooksul netis käidud.Terve päevajooksul helistavad 4 montööri keegi midagi aru ei saa.
Täna aktiveerimise päeval käis mingi onuke telefoni kapis surkis natuke ja tunnipärast oli nett olemas ja hetkel ka. Loodame ,et siis nüüd jääb. Ühesõnaga pandi nett mulle lubatust 4 päeva varem ja 1 päev ennem nendepoolt väidetud aktiveerimist lülitati välja öeldi homme ehitatakse teile interneti ühendus! Minu arust ei saa enam naljakam olla. Ja selle 800 9966 inimeste asemele sobiks maki lint mis kordaks: TEHKE MODEMILE RESTART! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 121 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 4 :: 90
tagasi üles
tomson
HV veteran
tomson

sõnum 24.08.2005 10:15:23 vasta tsitaadiga

Mingi paar aastat tagasi oli see Elioni helpdesk täitsa tasemel. Ma mäletan aegu, kus üheski asjas polnud midagi müstilist ning tüüp teisel pool liini oskas lahendada kõik probleemid. Nüüd on kuidagi ära vajunud see asi neil.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 28
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 24.08.2005 11:34:17 vasta tsitaadiga

sul läks siis hästi veel...ise ootan seda nn "ümberehitust" juba pea 2 nädalat icon_evil.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 29.08.2005 22:10:33 Re: ELION! vasta tsitaadiga

Alpine kirjutas:
Ma oleks võinud siis hetkel pankadesse häkkida

See on ainus asi mis mulle su postitusest naljakana tundus. icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
porsas
HV kasutaja

sõnum 29.08.2005 22:14:24 vasta tsitaadiga

elion on minujaoks suur pettumus üldse, pidevalt mul mingi jama nendega icon_sad.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 29.08.2005 23:52:02 vasta tsitaadiga

Ei tea on see minupoolne "viga" või milles asi aga ma olen peaaegu 3 aastat nende klient olnud ja ei mingeid muresid ega probleeme. 8)
Alpine
HV veteran

sõnum 30.08.2005 11:15:37 vasta tsitaadiga

No mina küll aru nendest ei saa. See on sama et võta aga pane tagasi. Käin sõidad tutika Audi A8 ringi nädalakese ja viin tagasi ja keegi ei saa aru. Kuidas ma sain 4 päeva netis käia aga neil on ajalugu tühi?
tagasi üles
Hanneshin
HV vaatleja
Hanneshin

sõnum 30.08.2005 12:37:32 vasta tsitaadiga

Getomees kirjutas:
Ei tea on see minupoolne "viga" või milles asi aga ma olen peaaegu 3 aastat nende klient olnud ja ei mingeid muresid ega probleeme. 8)

sama siin 8)
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
wazaa
HV veteran
wazaa

sõnum 30.08.2005 19:25:41 vasta tsitaadiga

Mingi natuke rohkem aasta tagasi kui kolisin, juhtus selline õnn, et lasime vana kodutöö ühenduse mis oli 1mb ära muuta koduks, mis oli 512kb`s.Kolisime ära, lasime ära muuta selle, ja miskipärast juhtus siis selline asi et see 1mb kodutöö kiirus jäi ikkagi alles, ja nii oli ta aastaaega, kuigi maksime poole vähem icon_biggrin.gif

nüüd kolisin ihastesse, siin kuradi wireless icon_evil.gif
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 40
tagasi üles
2A
HV Guru
2A

sõnum 30.08.2005 23:04:44 vasta tsitaadiga

Hanneshin kirjutas:
Getomees kirjutas:

sama siin 8)

Ja siin thumbs_up.gif
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
HDD
HV veteran
HDD

sõnum 31.08.2005 15:48:17 vasta tsitaadiga

Noo mios te kirute ELIONI .. sellel on poole vähem apsakaid kui starmanil uninetil või mis iganes ISP'il eestis ...
tsitaat:

Ma oleks võinud siis hetkel pankadesse häkkida

icon_cool.gif Aga kes sind takista ? icon_biggrin.gif Ema käskis magama minna =? icon_biggrin.gif

Alpine
HV veteran

sõnum 31.08.2005 18:27:50 vasta tsitaadiga

Ma tõin näite. Lihtsalt 3 montööri ja 3 erinevat 800 9966 telefonile vastajat ei oska mulle mitte midagi põhjenduseks tuua miks 4 päeva nett ol ija siis päevake jälle ei olnud?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 31.08.2005 19:06:15 vasta tsitaadiga

sellele loole on täiesti loogiline selgitus:
põhjus on bürokraatias, kuna ühendus muutis nii omanikku kui paketti tuli Elioni töötajatel läbida paras kadalippude seeria, selle lubatud 7 päeva jooksul vormitati uus ehituse tellimus ning vana pakett lõpetati ära, võimalik, et sulle taheti vormistada soodushinnaga kuumaksu aasta lõpuni icon_wink.gif selleks pidid aga tehnikud kontrollima üle kogu läbijooksu sinu majani, et kas on võimalik paigaldada paraleelselt uus toode kliendini kuni vana töötab.. (ära küsi, segane teema tootevahetus koos omaniku vahetusega samale aadressile). Igatahes tekkis ilmselt segadus sellega, et anti käsk uus ehitus jaamast kliendini teha kuid eelmise toote mahavõtmine ei jõudnud veel tehniku kätte, seega viimase kapini tegi tehnik töö valmis ning ootas õiget ehituspäeva, samal ajal oli aga ADSLi port jaamast uuele ühendusele konfigureeritud, ilmselt sama port mis sul vana ühendusegagi töötas, kui aga õige päev hakkas kätte jõudma tõstis tehnik ühenduse uue paari peale ning pidi ka viimasest kapist sinu otsa uue paari peale panema, eks sel ajal sul vast see katkestus oligi ning 8009966 ei saanudki teada kust tuli katkestus ja miks.

ehk, need kampaaniad on saatanast ning tänu nii elionile endale kui ka klientidele, viimased teevad kampaania soodustuse saamiseks igasugu trikke, esmane asi ongi toote lõpetamine ja uuele kliendile toote tegemine, siis hakkab toosama soodustus kehtima ning tuleb tehnikutele mitu töökäsku mis ei jõua alati korraga kohale.

st. kui oleksid vormistanud esinduses esmalt omaniku vahetuse, ning seejärel tootevahetuse oleks ilmselt asi päevaga korras kuid soodustust poleks saanud.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.08.2005 19:29:36 vasta tsitaadiga

tomson kirjutas:
Mingi paar aastat tagasi oli see Elioni helpdesk täitsa tasemel. Ma mäletan aegu, kus üheski asjas polnud midagi müstilist ning tüüp teisel pool liini oskas lahendada kõik probleemid. Nüüd on kuidagi ära vajunud see asi neil.

nende palk eriti ei kutsu tööd tegema ka thumbs_down.gif

tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 02.09.2005 13:17:48 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
tomson kirjutas:

nende palk eriti ei kutsu tööd tegema ka (n)

Palju nad siis palka saavad?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 02.09.2005 15:33:51 vasta tsitaadiga

ELIONI kodukal teenuste hind on küll palju aga palka saavad vist vähe
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 02.09.2005 16:07:27 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
ELIONI kodukal teenuste hind on küll palju aga palka saavad vist vähe

Palju nad siis palka saavad?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.09.2005 18:21:00 vasta tsitaadiga

kui seal palka ei saa, kus siis üldse saab? icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 233, 234, 235  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.