Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lorien
HV kasutaja

|
12.07.2005 16:28:24
|
|
|
Elion pakub ka nüüd arvuti (nii läppari kui ka lauaarvuti) rentimisvõimalust...ka on võimalik tarkvara rentida:) Kellel rohkem huvi, võib küsimustega minu poole pöörduda
Lorien.
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
12.07.2005 16:32:35
|
|
|
kjaups kirjutas: |
(<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> mees, arve esitamisel nad peavad andma !!! |
Peavad või?
Siis ma käin kohe kolm korda ja tahan igal korral ühte saada
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
12.07.2005 17:39:01
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
(<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> mees, arve esitamisel nad peavad andma !!! |
Peavad või?
Siis ma käin kohe kolm korda ja tahan igal korral ühte saada |
Jah peavad! Ja nii nagu sina loodad wifi kaarte saada, ei saa
Wifi kaart lisatakse vastavale nimelisele arvele, nii et kui klienditeenindaja otsib teie arve programmist üles, siis kajastub seal juba see wifi-kaart... Sorry
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.07.2005 20:07:10
|
|
|
Kaska kirjutas: |
Max Powers kirjutas: |
Peavad või?
Siis ma käin kohe kolm korda ja tahan igal korral ühte saada |
Jah peavad! Ja nii nagu sina loodad wifi kaarte saada, ei saa
Wifi kaart lisatakse vastavale nimelisele arvele, nii et kui klienditeenindaja otsib teie arve programmist üles, siis kajastub seal juba see wifi-kaart... Sorry  |
minuteada oli kampaania reeglites kirjas, seni kuni kaupa jagub ning neid ericssoni stardikaid on nii pcmca, usb wifi kaartidega kui ka ilma lisa kaartideta, kui väga vaja leia esindus kus on müügil koos kaardiga ja osta sealt. kui ostetud pakend laiali kistud siis ei anna sulle enam keegi kaarti juurde..
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
12.07.2005 20:16:15
|
|
|
Käisin ära ja sain kaardi kätte. Kahjuks USB omasid neil ei olnud aga võtsin siis teise ära. Küsiti, kas juhtmevaba kodu komplekt oli kiles. Vastasin, et ei olnud ja seda ta polnud ka. Siis arvati, et arvatavasti on sealt komplektist Wifi kaart kellelegi ära antud.
Need kaardid peaksid kohe komplekti karbi sees kaasas olema. Kas sees on USB või PCMCIA kaart pidi selgub pakendi peal olevast tähisest. Seega ei saa seda kuidagi eraldi kliendi arvele lisada vist...
Igaljuhul tänud Elionile, et kaardi kätte andsid, nad oleksid võinud ju vabalt mind pikalt ka saata.
|
|
Kommentaarid: 648 loe/lisa |
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.07.2005 20:19:49
|
|
|
(<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> mees kirjutas: |
Käisin ära ja sain kaardi kätte. Kahjuks USB omasid neil ei olnud aga võtsin siis teise ära. Küsiti, kas juhtmevaba kodu komplekt oli kiles. Vastasin, et ei olnud ja seda ta polnud ka. Siis arvati, et arvatavasti on sealt komplektist Wifi kaart kellelegi ära antud.
Need kaardid peaksid kohe komplekti karbi sees kaasas olema. Kas sees on USB või PCMCIA kaart pidi selgub pakendi peal olevast tähisest. Seega ei saa seda kuidagi eraldi kliendi arvele lisada vist...
Igaljuhul tänud Elionile, et kaardi kätte andsid, nad oleksid võinud ju vabalt mind pikalt ka saata. |
siis olid küll mõistvad klienditeenindajad.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
14.07.2005 13:11:06
|
|
|
Thatsin sealt arvutit osta. Iga päev öeldi homme ning mitu korda unustati ära, et ma olen midagi tellinud. Lõpuks ütlesin tellimuse üles. Ikka päris mitemid nädalaid kannatasin
-e- unustasin mainida, et Elion ütles, et Mikromaailm tellib juppe Hiinas ja ma ei tea kust mujalt veel vihjates, et neil jamad jupid ja saast pood. Pärast selgus mõlemad tellivad samast kohast.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ossa
HV kasutaja

|
14.07.2005 13:26:18
|
|
|
Elioni Digi TV on väga
Interneti teenus aga kallis ja aeglane
See on minu arvamus
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
14.07.2005 15:40:36
|
|
|
ossa kirjutas: |
Elioni Digi TV on väga
Interneti teenus aga kallis ja aeglane
See on minu arvamus  |
huvitav...2Mbit alla on aeglane?
1Mbit on ka minu arvates piisav...
Ja Kodulahendus on veel eriti hea asi...
Ja kuulujutud räägivad, et tulemas on kolmiklahendus Internet, telefon ja digiTV
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Siilike-
HV vaatleja
|
14.07.2005 15:52:12
|
|
|
Minul pole kah mingeid väga häid kogemusi selle Elioniga... Ma elan ühes külas maal ja selles külas ei ole püsika võimaluist hetkel, aga mingi 3 aastat tagasi sai neile juba räägitud, et tahaks saada, siis hakati lubama, et sügisel saate, siis sügisel tuli, et kevadel saate ja siis tuli jälle sügis ja kevad ja pragu lubavad jälle et sügisel saab minuarust firma kes ei hooli eriti oma klientidest
|
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
14.07.2005 15:58:08
|
|
|
-Siilike- kirjutas: |
Minul pole kah mingeid väga häid kogemusi selle Elioniga... Ma elan ühes külas maal ja selles külas ei ole püsika võimaluist hetkel, aga mingi 3 aastat tagasi sai neile juba räägitud, et tahaks saada, siis hakati lubama, et sügisel saate, siis sügisel tuli, et kevadel saate ja siis tuli jälle sügis ja kevad ja pragu lubavad jälle et sügisel saab minuarust firma kes ei hooli eriti oma klientidest |
Sa otsi Elionile veel kliente sealt piirkonnast, ehk siis hakkab asi edenema. Elioni masti ehitamine sinna läheb väga kalliks ja see ei tasu end ära. Elion hoolib minu arvates hästi oma klientide eest
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.07.2005 19:19:40
|
|
|
andres1221 kirjutas: |
Thatsin sealt arvutit osta. Iga päev öeldi homme ning mitu korda unustati ära, et ma olen midagi tellinud. Lõpuks ütlesin tellimuse üles. Ikka päris mitemid nädalaid kannatasin
-e- unustasin mainida, et Elion ütles, et Mikromaailm tellib juppe Hiinas ja ma ei tea kust mujalt veel vihjates, et neil jamad jupid ja saast pood. Pärast selgus mõlemad tellivad samast kohast. |
minuteada müüb elion ordi ja ml arvutite arvuteid ning pakub neile garantiihooldust, kui midagi tellisid siis tehakse see arvutis ning antakse sulle tellimuse kohta paber...praegusel ajal ei ole küll nii suures firmas inimese aju mälumahule müügitöö rajatud
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres1221
HV kasutaja
|
14.07.2005 19:46:06
|
|
|
Ta kogu aeg vabandas, "Oh ma unustasin teelimuse lehe edastada","Oh net ära viimasel ajal jamab." ning muud seda taolist jama. Ning präst tellisin mikromaailmast sain sama raha eest kõvasti parema. Ning kulus 4 päeva. Oleks varem saanud, aga nad ütlesid, et prose pole hetkel laos. Oleks teise valinud oleks varem saanud. Kuid ma kannatasin mõne päeva.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
14.07.2005 22:10:19
|
|
|
-Siilike- kirjutas: |
Minul pole kah mingeid väga häid kogemusi selle Elioniga... Ma elan ühes külas maal ja selles külas ei ole püsika võimaluist hetkel, aga mingi 3 aastat tagasi sai neile juba räägitud, et tahaks saada, siis hakati lubama, et sügisel saate, siis sügisel tuli, et kevadel saate ja siis tuli jälle sügis ja kevad ja pragu lubavad jälle et sügisel saab minuarust firma kes ei hooli eriti oma klientidest |
Mina elan ka ühes külas maal ja sain ADSL-i juba 2,5 a tagasi. Kui miski asi enam ei aidanud, siis otsisin firma mõningate tippjuhtide meiliaadressid ja hakkasin klienditeenindajate asemel nendega rääkima. Alguses öeldi kohe partsti ära, et majanduslikult ei tasu asi ära ja jutul lõpp, aga mõne nädala pärast mõeldi siiski ümber ja mõne kuu pärast tuli teade, et võib ära ühendada. Millistel kaalutlustel otsust muudeti, ei tea.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.07.2005 22:16:48
|
|
|
tsitaat: |
Mina elan ka ühes külas maal ja sain ADSL-i juba 3,5 a tagasi. Kui miski asi enam ei aidanud, siis otsisin firma mõningate tippjuhtide meiliaadressid ja hakkasin klienditeenindajate asemel nendega rääkima. Alguses öeldi kohe partsti ära, et majanduslikult ei tasu asi ära ja jutul lõpp, aga mõne nädala pärast mõeldi siiski ümber ja mõne kuu pärast tuli teade, et võib ära ühendada. Millistel kaalutlustel otsust muudeti, ei tea.
|
Sama lugu siin, käisin korduvalt peale, et püsikat saada, ainult aasta pidingi kannatama, ära tehti vaid siis kui olin piisavalt sooviavaldusi lasknud teha, mingi 20 ringis, hetkeks peaks meite külas ligi 70 klienti olema. Probleem lahendati telefonijaama läheduses asuva mobiilimasti paigaldatud lingiga lähima valguskaabliga varustatud jaamani. Maksis see link Elionile päris kopsaka summa, eks see see tasuvuse küsimus ongi. Kuid hetkel tekidab Elion selliseid linke üsna suure hooga kuna konkurente pole vaja ka igale poole nuhkima vaja lasta.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.07.2005 22:59:34
|
|
|
Paistab, et see läbi "igivana traditsioon Ülemuste kaudu asjaajamine" saadab veel Elioni kaua-kaua Oli kunagi "Vene aeg" - kui tahtsid telefoni saada või faksi tööle saada, käis asi läbi ülemuste, tekkis Eesti Telefon - tahtsid, et Dial-Up modemiside tööle hakkaks, tuli suhelda otse ülemustega, tekkisid püsiühendused - täpselt sama. Tekkis Elion -ikka kõik vanaviisi 8)
Aga edu Elionile uuemate ja kiiremate ühenduste rajamisel - ootan pikisilmi ADSL2+ ja DigiTV-d väljaspoole Tallinnat ja Harjumaad 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
14.07.2005 23:40:45
|
|
|
andres1221 kirjutas: |
-e- unustasin mainida, et Elion ütles, et Mikromaailm tellib juppe Hiinas ja ma ei tea kust mujalt veel vihjates, et neil jamad jupid ja saast pood. Pärast selgus mõlemad tellivad samast kohast. |
mikromaailmal ja elionil pole kyl vähimatki seost isegi arvutite tellimis koha suhtes kuigi jah osad jupid ja tarvikud tulevad mõlemasse kohta suurte maaletoojate vahendusel kuid siiski ordil ja mikrolingil ja mikromaailmal on päris palju erinevaid tooteid mida ei võeta suurematelt maaletoojatelt vaid tuuakse ise
ja präägase trendi järgi kui seda nii võib nimetada , tulevad kõik asjad aasia riikidest : taiwan indoneesia korea jaapan hiinast siiski vähe kuna seal eriti tehnoloogiat ei mõisteta aga plastmasstoodang pea kõik sealt (igasugu jupid kus ple skeeme sees, mõned ka skeemidega ) tootjad on kõigil suht suured ja tuntud keegi ei too maale põlveotsas tehtud asju
sry ot pärast a tundub et kasutaja või klienditeenindaja(vaevalt) on sassi ajanud mikromaailma ja mikrolink arvutid (ehk. MLA)
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
gamzzz
HV kasutaja

|
15.07.2005 23:40:46
|
|
|
krt endal on elionist kopp ees juba. tahaks vana head starmani tagasi , sest krt mul elionil selline jama et iga umbes viie mindi tagant kaob 20 sekiks net ära (arvutis ei ole problem )
_________________ I need to find a new vagina .Any kind of new vagina
It's hard to rhyme a word like vagina .Kevin Klein? Kind of South Carolina |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.07.2005 18:03:50
|
|
|
gamzzz kirjutas: |
krt endal on elionist kopp ees juba. tahaks vana head starmani tagasi , sest krt mul elionil selline jama et iga umbes viie mindi tagant kaob 20 sekiks net ära (arvutis ei ole problem ) |
selleks on helpdesk kes sul kopa eest ära võtab, keegi ei saa su probleemi lahendada kui sa sellest õigesse kohta ei kurda, kui midagi viga vahetatakse garantii korras modem või kontrollitakse liini. tähemehikesega võib ju samuti juhtuda.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
2A
HV Guru

|
17.07.2005 18:47:33
|
|
|
indrekp kirjutas: |
gamzzz kirjutas: |
krt endal on elionist kopp ees juba. tahaks vana head starmani tagasi , sest krt mul elionil selline jama et iga umbes viie mindi tagant kaob 20 sekiks net ära (arvutis ei ole problem ) |
selleks on helpdesk kes sul kopa eest ära võtab, keegi ei saa su probleemi lahendada kui sa sellest õigesse kohta ei kurda, kui midagi viga vahetatakse garantii korras modem või kontrollitakse liini. tähemehikesega võib ju samuti juhtuda. |
Täpselt
Mis sa siin räuskad, anna oma veast teada ja Elion teeb selle ka korda
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
22.07.2005 22:02:07
|
|
|
Ei saa kohe viha elioni vastu endasse jätta...
Olen praeguseks 5 aastat nende klient olnud. Viimased kolm kuud oli püsikas kinni, kuna polnud kodus arvutit. Nüüd paar päeva tagasi sai püsikas uuesti käima lükatud ning plaanisin osta "Juhtmevaba kodu" komplekti, läpakaga hea siis surfata. Marssisin esindusse ja avaldasin soovi osta asi järelmaksuga... Peale ca tunnist ootamist selgus, et kuna mu püsikas on viimasel kolmel kuul peatatud olnud (omal soovil ja arved on ilusti makstud), pole laekumisi ja nemad ei saa seetõttu järelmaksu anda. No kurat, ma olen viis aastat olnud nende kunde ja see nagu ei loe midagi??? Järgmiseks sai vesteldud klienditoega sellest ja nemad soovitasid viimaks leida isik, kes on klient ja võtta asi tema nimele nii, et arve maksjaks oleks ikkagi mina. Leidsin siis inimese ja käisin temaga täna uuesti esinduses... Ikkagi ei saanud, kuna sõbral oli eelmisest arvest (umbes viis päeva tagasi maksetähtajaga) 5krooni ja mõned sendid maksmata jäänud. Öeldi jälle, et vabandage, aga ei saa
Mulle lihtsalt ei mahu pähe, et nii kuradi jäik võib üks kliendisõbralik firma olla Avaneks vaid võimalus teenusepakkujat vahetada, teeks seda enne, kui viha üle läheb
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
24.07.2005 14:30:18
|
|
|
etkel istun sdsli otsas (äriklient ikkagi) ja olen rahul, kuigi ta üks ellijonn on
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.07.2005 21:16:33
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Ei saa kohe viha elioni vastu endasse jätta...
Olen praeguseks 5 aastat nende klient olnud. Viimased kolm kuud oli püsikas kinni, kuna polnud kodus arvutit. Nüüd paar päeva tagasi sai püsikas uuesti käima lükatud ning plaanisin osta "Juhtmevaba kodu" komplekti, läpakaga hea siis surfata. Marssisin esindusse ja avaldasin soovi osta asi järelmaksuga... Peale ca tunnist ootamist selgus, et kuna mu püsikas on viimasel kolmel kuul peatatud olnud (omal soovil ja arved on ilusti makstud), pole laekumisi ja nemad ei saa seetõttu järelmaksu anda. No kurat, ma olen viis aastat olnud nende kunde ja see nagu ei loe midagi??? Järgmiseks sai vesteldud klienditoega sellest ja nemad soovitasid viimaks leida isik, kes on klient ja võtta asi tema nimele nii, et arve maksjaks oleks ikkagi mina. Leidsin siis inimese ja käisin temaga täna uuesti esinduses... Ikkagi ei saanud, kuna sõbral oli eelmisest arvest (umbes viis päeva tagasi maksetähtajaga) 5krooni ja mõned sendid maksmata jäänud. Öeldi jälle, et vabandage, aga ei saa
Mulle lihtsalt ei mahu pähe, et nii kuradi jäik võib üks kliendisõbralik firma olla Avaneks vaid võimalus teenusepakkujat vahetada, teeks seda enne, kui viha üle läheb  |
Kas teenuse eest mida Elion sulle pakub on põhjust nuriseda? Tõepoolest, karmid tingimused on küll järelmaksuga asjade ostmisel kuid vastavad punktid võib iga firma omale ise kirjutada omaenda riskide vähendamiseks ja kliendil pole nagu mõtet selle pärast nutta.
Omal oli sarnane juhus kui sõbral oli vaja ML Arvutitest üks arvuti järelmaksuga osta kuid nemad saatsid avalduse hansapanka ning keeldusid arvutit müümast kuna pank otsustas, et sõber ei suuda ehk arveid tasuda kuna tal olemas ka EGO kaart, mainimist väärib, et tal oli mainekas ja stabiilne töökoht ning palk ei olnud just kõige väiksem. Vaevalt siis ML Arvutite või Hansapanga kirumine aitab...peame ikka ise aru saama, et firmad pole nagu eks kadaka turg kus tingida võib.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.07.2005 09:15:17
|
|
|
... hmm, kummaline, et olen kogemata päris mitu korda arve maksetähtaja ületanud, kuid mulle pole siiamaani kordagi midagi keelatud, pigem vastupidi, mitmel korral on just pakutud, et kui liiga kallis, siis teevad järelmaksuga vms. Pole küll teabmis väärtuslik klient, kodus vaid Ärilahenduse pakett ja ka telefoniarved püsivad üsna madalad, kuna tavatelefoniga rääkimist suht vähe
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
25.07.2005 09:35:29
|
|
|
ega probleem ei olegi nii väga selles, mõnikord üle nats läind aga vaadatakse viimaste kuude lõikes seda ja hr. bigmarxil oli probleemiks see, et viimaste kuude lõikes ei old näha laekumisi ja tulenevalt sellest ja tea kliendi makseharjumisi.
Tegelt ma tunnistan ka, et kohati on see ikka päris jäik.Aga vaatam peab just viimase aja maksekäitumisi, sest mis kunagi oli ei pruugi praegu enam nii olla.Hea näide kas või meie ärifoorum siin, kasutajal hulk pos. kommentaare aga millegipärast teeb ikka suure jama kokku.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|