Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  6600GT TV-OUT probleem (mitte tavaline tv-out jama) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heikis
HV Guru

sõnum 15.08.2005 12:39:03 6600GT TV-OUT probleem (mitte tavaline tv-out jama) vasta tsitaadiga

on pidevalt olnud nii, et mina õpetan teisi, kuidas TV-OUT tööle saada (muideks edukalt icon_wink.gif), kuid nüüd olen ise probleemi ees. nimelt ei saa värvilist pilti telekasse. räägin kuidas asi on:
TV-OUT on kaardil 10pinine ning kasutan standardset 4pin SVHS juhet ühendamiseks (tevalos öeldi, et peab nii töötama, mingil määral töötabki). kui Arvuti buutida, siis buudilogo ning muidu buudil esinevaid värve näitab väga ilusti. ja kui tuleb ette winXP sisselogimine, siis viskab teleris pildi mustaks. nonii sammud video properties poole. kui video modeks sai valitud S-VIDEO, siis oli pilt mustvalge. kui sai pandud COMPOSITE video-out, siis pilt läks pooleks sekundiks teleris värviliseks ning siis viskas pildi taskusse. sai läbi proovitud KÕIK PAL versioonid ja muud mis valida oli. värvilist pilti ei andnud ükski video mode ja pal kombinatsioon. proovisin vanemaid draivereid, proovisin ka uuemaid ja moditud draivereid- tulemus nulll!
kas asi võib selles olla, et mu kaabel pole 10-pininevaid 4pinine? kui nii, siis on küll jama, sest sellist kaablit pole kuskilt võtta icon_sad.gif
oskab keegi aidata?,
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kuripiiritus
HV vaatleja
Kuripiiritus

sõnum 15.08.2005 15:12:13 vasta tsitaadiga

Ega sul see kaart vivo-ga pole. Mul selline juhe oli kaasas kus ühepool nagu s-video aga pinne kõvasti rohkem (peast ei mäleta mitu) ja teisepool juhtme pundar. kus üks oli ka tavaline s-video välja. ehk nii ühendades töötab.

mul ka ei tahtnud minna värviliseks. Signaal õigeb/pal ja puha aga ei miskit. Kui formaate vahetasin siis korraks viskas värviliseks. Selgus et telku s-video pesa pisut vigane.. pisut kaabli pesas väänamist ja kõik kontaktid ühendasid jälle ja pilt värviline. (ehk peitub siin tõeteara sinu juhuse puhulgi)
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.08.2005 15:16:20 vasta tsitaadiga

Sinna 10pinnisesse pesasse käib sul kaabel, mis peaks sul jagama ära selle mitmeks erinevaks otsaks... komposiit, svideo, võibolla ka video in jne... täiesti võimalik, et sul on siiski seda õiget kaablit vaja.
Aga see on hetkel vaid oletus, sest omal pole ühtegi sellist kaarti olnud.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 139
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 15.08.2005 15:24:36 vasta tsitaadiga

eks siis peab silmad lahti hoidma, äkki kellelgi millalgi müügis selline kaabel. VIVO kaart ei ole
tagasi üles
tuuqer
HV vaatleja

sõnum 08.10.2005 19:46:25 vasta tsitaadiga

kas oled oma probleemist jagu saanud??

mul on nagu 100% sama probleem, äkki oskad aidata icon_smile.gif

heikis
HV Guru

sõnum 08.10.2005 19:50:08 vasta tsitaadiga

tuuqer kirjutas:
kas oled oma probleemist jagu saanud??

mul on nagu 100% sama probleem, äkki oskad aidata icon_smile.gif

kle ei oska aidata :/
põhimõtteliselt peaks nagu draiverijama olema, aga ma olen tõesti igasuguseid draivereid katsetanud. väike lootus on, et kui ostaksin selle 10pinise tv-out juhtme, siis saab äkki tööle. aga pole mina kuskil näinud neid 10pin kaableid.
tagasi üles
ylts
HV kasutaja
ylts

sõnum 09.10.2005 20:16:06 vasta tsitaadiga

Mul on ka 6600GT videokaart, tv-outi pole proovinud, aga kaasas oli küll mingi kaabel, mis jagab asja 4-ks. S-vid out, pr out,comp out, y out. Ilus värviliste otstega juhe on. Kas sul polnud sellist komplektis kaasas? Juhtme otsas siis pinid nii (9+ ümbris plekk)

.......o o o
......o o o o
........o o
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 09.10.2005 23:02:16 vasta tsitaadiga

ylts kirjutas:
Mul on ka 6600GT videokaart, tv-outi pole proovinud, aga kaasas oli küll mingi kaabel, mis jagab asja 4-ks. S-vid out, pr out,comp out, y out. Ilus värviliste otstega juhe on. Kas sul polnud sellist komplektis kaasas? Juhtme otsas siis pinid nii (9+ ümbris plekk)

.......o o o
......o o o o
........o o

minul polnud kaasas. mitu kasutajat olnud ja ühesõnaga: loomulik kadu
tagasi üles
Zooter
Kreisi kasutaja
Zooter

sõnum 09.10.2005 23:12:18 vasta tsitaadiga

Tehke ise vastav üleminek, Tevalost peaks S-video kujuga aga rohkemate pinnidega pistikuid olema võimalik tellida. Samas kui S-Video kaabel sinna pistikusse läheb ja korraks ka värvilist pilti annab, siis see viitaks sellele, et ühendused omavahel sobivad(loogiline oleks ju tegelikult nii teha, et kui tahad S-Videot siis ei pea seda vahejublakat toppima). Driver vist veendunud, et telekat pole ja ei tasu pilti edastada, mis siis teeb kui talle jõuga öelda, et telekas on ja ära ürita avastada?

Vaatasin oma Geforce 6600 TV-Outi, sellel 9 pini ja sinna S-video kaabel sisse küll ei lähe, vähemalt ilma seda plastjublakat ära murdmata.
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 62
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 09.10.2005 23:13:52 vasta tsitaadiga

Zooter kirjutas:
Tehke ise vastav üleminek, Tevalost peaks S-video kujuga aga rohkemate pinnidega pistikuid olema võimalik tellida. Samas kui S-Video kaabel sinna pistikusse läheb ja korraks ka värvilist pilti annab, siis see viitaks sellele, et ühendused omavahel sobivad(loogiline oleks ju tegelikult nii teha, et kui tahad S-Videot siis ei pea seda vahejublakat toppima). Driver vist veendunud, et telekat pole ja ei tasu pilti edastada, mis siis teeb kui talle jõuga öelda, et telekas on ja ära ürita avastada?

Vaatasin oma Geforce 6600 TV-Outi, sellel 9 pini ja sinna S-video kaabel sisse küll ei lähe, vähemalt ilma seda plastjublakat ära murdmata.

tevalo vennad soovitasidki plastjulla ära murda. ning nii ma tegingi.
tagasi üles
Zooter
Kreisi kasutaja
Zooter

sõnum 09.10.2005 23:16:38 vasta tsitaadiga

Aga kui paned Tools->Force TV Detection ?
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 09.10.2005 23:17:59 vasta tsitaadiga

Zooter kirjutas:
Aga kui paned Tools->Force TV Detection ?

minuarust olen proovinud, kuid pole kindel. homme vaatan üle.
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 09.10.2005 23:22:54 vasta tsitaadiga

Sul Sparkle? Muidu teiste firmade kaartidel on ilusti HDTV üleminet kus RGB, copm ja svhs ilusti olemas.
heikis
HV Guru

sõnum 09.10.2005 23:24:10 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Sul Sparkle? Muidu teiste firmade kaartidel on ilusti HDTV üleminet kus RGB, copm ja svhs ilusti olemas.

gainward. kindlasti oli ka minu kaardiga algselt midagi kaasas, kuid mina sain ainult kaardi, tomb raideri (JESS) ja DVI-VGA ülemineku
tagasi üles
Zooter
Kreisi kasutaja
Zooter

sõnum 09.10.2005 23:31:17 vasta tsitaadiga

Mõõtsin oma CLub3D kaardiga kaasa tulnud juhtme üle, kõik klapib ilusti S-Videoga, lisaks selline tähelepanek, et üks otstest on ühenduses Pistiku korpuse(maandusega, varjestusega...).

___..
__o_o
_o___o<- see ots on ühenduses korpusega
__ **

** - plastmassjulla
.. soon metallist suunaja jaoks.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 11.10.2005 14:43:32 vasta tsitaadiga

proovisin forceda, kuid tulemust ei olnud. composite peale pannes on pooleks sekundiks värviline pilt ja siis kaob täitsa ära.
tagasi üles
km2000
Kreisi kasutaja

sõnum 11.10.2005 18:24:46 vasta tsitaadiga

mul nagu ka kõik asjad paigas,kõige uuemad driverid 78.01Club 3d toodang,s-videoga ühendatud ja ka settingutest see määratud.B-Pal,kõik oleks nagu paigas,aga mitte ei taha värve tulla.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 29
tagasi üles
jaff
HV vaatleja

sõnum 13.10.2005 00:09:33 vasta tsitaadiga

Zooter kirjutas:
Mõõtsin oma CLub3D kaardiga kaasa tulnud juhtme üle, kõik klapib ilusti S-Videoga, lisaks selline tähelepanek, et üks otstest on ühenduses Pistiku korpuse(maandusega, varjestusega...).

Oleks väga tänulik, kui keegi, kellel on originaal üleminek, teeks miski skeemi selle kohta(kuhu miski pin läheb).

Omal kah polnud seda jublakat (PNY). Väga tahaks Tv-outi (komponentvideo) pilti proovida.

Saada pole seda juppi kuskilt icon_sad.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 13.10.2005 00:21:18 vasta tsitaadiga

Well
See nüüd kõlab ehk OT-na ja vabandan selle pärast, kuid mina pistsin oma s-video kaabli sinna 10-sesse ja teise otsa telekasse ning pilt nagu muska. Ma isegi ei võtnud seda üleminekut silmitsemiseks välja kilest.
Ja kasutaks siinkohal võimalust avaldada oma ülimat nördimust nvidia tv-out(ja draiverite in general) kasutajaliidese kohutava kasutajavaenulikkuse kohta.

Zooter
Kreisi kasutaja
Zooter

sõnum 13.10.2005 00:29:15 vasta tsitaadiga

jaff kirjutas:
Zooter kirjutas:

Oleks väga tänulik, kui keegi, kellel on originaal üleminek, teeks miski skeemi selle kohta(kuhu miski pin läheb).

Omal kah polnud seda jublakat (PNY). Väga tahaks Tv-outi (komponentvideo) pilti proovida.

Saada pole seda juppi kuskilt icon_sad.gif

Ma millalgi pärast ärkamist joonistan nats... Kui siin mingi nõks on, siis ilmselt selles pini seotuses maandusega, aga ärge enne veel miskit kokku ühendama hakake, vaatan asja veel üle ja teen korraliku pildi.
tagasi üles
PAUKA
HV veteran
PAUKA

sõnum 14.10.2005 15:44:23 vasta tsitaadiga

mul see jama et yldse telekasse windoosa pilti ei saa - enne proovisin s.video -> rca yleminekuga, nüüd

proovisin nüüd ka s-video kaabliga, tulemus ikka sama, bootimis ja windoose loadimise kirjad näitab ära, värviline ilusti, aga windoosas secondary displayd ei detecti, force detection ka ei aita. kaartideks sparkle 6600gt'd SLI's

EDIT:

probleem lahenes - SLI enabled, siis ei töötagi asi, SLI maha võtsin settingutest, asi töötab nagu kell.

viimati muutis PAUKA 14.10.2005 16:01:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 207 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 191
tagasi üles
Jaxus
HV vaatleja

sõnum 14.10.2005 15:55:50 vasta tsitaadiga

Minul on Club3D kaart telekaga ühendatud nii: S-video->Scart juhe, üleminek s-video->rca ja kaardiga kaasas olnud jubin igasuguste üleminekutega. Ainult s-videolt skardile ei ilmunud pilt samamoodi Windowsis ette. Sa pead kaardi väljundignaaliks ka composite panema ja siis peaks töötama. Kui sellest pole abi proovin hiljem kodus kontrollida ja täpsemini aidata.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 1
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 14.10.2005 20:21:49 vasta tsitaadiga

Jaxus kirjutas:
Sa pead kaardi väljundignaaliks ka composite panema ja siis peaks töötama.

Kuida see käib?

Zooter
Kreisi kasutaja
Zooter

sõnum 14.10.2005 20:49:23 vasta tsitaadiga

Aega võttis, aga asja sai: http://www.zone.ee/zooter/Geforce6TVOUT.jpg

Ühendatud otsad siis ühte värvi punktikestega tähistatud, mina arvan, et nõks võib peituda pruuniga tähistatud asjade taga.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 14.10.2005 20:52:00 vasta tsitaadiga

Zooter kirjutas:
Aega võttis, aga asja sai: http://www.zone.ee/zooter/Geforce6TVOUT.jpg

Ühendatud otsad siis ühte värvi punktikestega tähistatud, mina arvan, et nõks võib peituda pruuniga tähistatud asjade taga.

sul seda jullat müüa pole?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  6600GT TV-OUT probleem (mitte tavaline tv-out jama) mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.