Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 30.07.2005 23:02:41 vasta tsitaadiga

hmm kus üldse saada azuse ema plaatidele uuemaid sata drivereid kui näiteks nüüd vista beta 1 hakkab olema inimestele saadav läheks neid drivereid nii mõnegil ju tarvis kui seda proovida tahavad !

minul on olemas need mis sain kaasa emaplaadiga , aga seal on ainult windows nt,xp,200 ja 98 olemas !
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 30.07.2005 23:14:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:
minul on olemas need mis sain kaasa emaplaadiga , aga seal on ainult windows nt,xp,200 ja 98 olemas !
Kas sa tõesti loodad et (tõenäoliselt) ~aasta tagasi koostatud plaadil on olemas draiverid OS'i jaoks millel tol ajal polnud isegi esimest betat väljas? Natuke palju pole tahetud ?
icon_smile.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mr.Cool
HV vaatleja

sõnum 31.07.2005 00:42:34 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
kahjuks Vistaga mina netti ei saanud...
viga ilmselt siis jubinas, millel nimeks "Client for Microsoft Networks", muu töötas mu realteki võrgukal ilusti, IP sai kätte ja STV ftpsse sai ka sisse.
kuid sellel Client for Microsoft Networksil ei saanud seadistada RPC Servicet.. panin mitu korda "Windows Locatori" peale , aga see muutus igakord jälle tühjaks valikuks...
Seega ei saa testida hetkel ka IE7 tõhusust icon_sad.gif

kui ainult oleks Nforce2 platele töötavad Ethernet draiverid (vistale siis) icon_cry.gif

Ma ei tea, siin on midagi taolist, äkki on abiks...
http://www.nvidia.com/object/winvista_32bit_beta1.html
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.07.2005 01:42:48 vasta tsitaadiga

Mr.Cool, proovitud juba. kui tähelepanelikult jägida, siis tegu on nForce plate draivudega.. mul aga nForce2 ...
kokkvuõtteks - need draiverid ei tööta. ütleb device staatuse alt "drivers missing or corrupted" ning installi ajal kisab ka , et need draivud pole VIST sinu riistvarale. (tunneb imho ära et mul nForce2 plate ethernet...)

samas vo on need õiged draiverid, kuid siis ei oska ma seletada seda miks nad tööle ei lähe :S

tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 31.07.2005 11:53:28 vasta tsitaadiga

Kas vistal töötavad ka mõned video kaardi driverid näiteks ati omad?
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 31.07.2005 13:20:52 vasta tsitaadiga

VIstal on juba sisse ehitatud mingisugused draiverid, vähemalt minul tundis ta ise ära kohe Ati Raedon 9600 series (kaardiks 9600pro)
samas on ATI kodukal ka mingid Betadriverid Vistale. Kuid kas nendega kannatab ka kolmdeemarki teha on kahtlane.
Nvidial on samuti graafikadraiverid vist olemas, nimeks asjal siis Forceware , ja ka nForce1 platele on audio ja ethernet olemas.

Iseasi kui hästi kõik need tüürelid töötavad, kuna op süs ju alles beeta, ja ka tüürelid betad.

EDIT: VISTAGA INTERNETIS icon_biggrin.gif
aitas mind tüürelipakk nimega nforce614Beta_[Guru3D.com].exe ... nüüd siis testin natuke ie7 t icon_biggrin.gif

tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 31.07.2005 14:37:53 vasta tsitaadiga

ma loodan, et dosi mängud ikka töötavad sellega, mitte nii nagu xp ja muude saastadega, kus tuleb hullult nikerdada ja ei saagi võib-olla midagi tööle
tagasi üles
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 31.07.2005 15:07:03 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
ma loodan, et dosi mängud ikka töötavad sellega,

Mina olen dos-i mängude jaoks kasutanud DosBox-i.
tagasi üles
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 31.07.2005 16:43:46 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Mr.Cool, proovitud juba. kui tähelepanelikult jägida, siis tegu on nForce plate draivudega.. mul aga nForce2 ...
kokkvuõtteks - need draiverid ei tööta. ütleb device staatuse alt "drivers missing or corrupted" ning installi ajal kisab ka , et need draivud pole VIST sinu riistvarale. (tunneb imho ära et mul nForce2 plate ethernet...)

samas vo on need õiged draiverid, kuid siis ei oska ma seletada seda miks nad tööle ei lähe :S

Samas kui seal veel tähelepanelikumalt lugeda siis on seal all kirjas icon_razz.gif :

Release Highlights:

These drivers are tested for use only with Microsoft Windows Vista Beta 1
This driver supports nForce3 Ultra/250/250GB, nForce4 AMD SLI/Ultra/Standard editions, and nForce4 Intel SLI edition.

Ja yhes teises foorumis forum.msi.com.tw on tegelased nende driveritega võrgu tööle saand, emaplaat MSI K7N2 DELTA ILSR (nforce2)

Aga jah enam vahet pole, tööla sa juba ta said icon_smile.gif
tagasi üles
Xender
Kreisi kasutaja

sõnum 31.07.2005 17:17:26 vasta tsitaadiga

Huvitav miks pole SATA drivereid lisatud Vistale?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.07.2005 17:21:47 vasta tsitaadiga

Xender kirjutas:
Huvitav miks pole SATA drivereid lisatud Vistale?

küll pannakse... see pole valmis produkt ju veel
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 31.07.2005 17:30:04 vasta tsitaadiga

Skeptik, btw, classic stylega näeb Vista välja täpselt samasugune nagu XP -gi..
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 31.07.2005 17:32:06 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Skeptik, btw, classic stylega näeb Vista välja täpselt samasugune nagu XP -gi..

väga hea thumbs_up.gif
tagasi üles
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 01.08.2005 14:55:50 vasta tsitaadiga

eents kirjutas:
painkillah kirjutas:

Samas kui seal veel tähelepanelikumalt lugeda siis on seal all kirjas icon_razz.gif :

Release Highlights:

These drivers are tested for use only with Microsoft Windows Vista Beta 1
This driver supports nForce3 Ultra/250/250GB, nForce4 AMD SLI/Ultra/Standard editions, and nForce4 Intel SLI edition.

Ja yhes teises foorumis forum.msi.com.tw on tegelased nende driveritega võrgu tööle saand, emaplaat MSI K7N2 DELTA ILSR (nforce2)

Aga jah enam vahet pole, tööla sa juba ta said icon_smile.gif

Mnjah ka endal oli au proovida neid drivereid mis nvidia lehel ja mul kah ei töötand...aga läks tööle forum.msi.com.tw lehel olev "Ethernet for Longhorn.rar" mis on attachmentina esimese posti kyljes.
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 01.08.2005 16:21:48 vasta tsitaadiga

Nvidia kaardi omanikel tasub vaadata http://www.nvidia.com/object/winvista_75.03.html
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 01.08.2005 21:38:15 vasta tsitaadiga

(Võimalik, et üleval pool juba jutuks tulnud)
windows vista beta 1 spesifikatsioonid ning võimalused... midagi sinna poole. : Link

Nõuded(neid vaatan juba nagu mingeid arvutimängu nõudeidki) icon_rolleyes.gif :

Minimum system requirements will not be known until summer 2006 at the earliest. However, these guidelines provide useful estimates:

• 512 megabytes (MB) or more of RAM

• A dedicated graphics card with DirectX 9.0 support

• A modern, Intel Pentium- or AMD Athlon-based PC.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 03.08.2005 14:15:23 vasta tsitaadiga

Microsoft Vista means you need new monitors

http://www.the-inquirer.com/?article=25094

wtf - uut molut vaja icon_eek.gif icon_confused.gif okse
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 03.08.2005 14:19:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Vista will make protected digital content all fuzzy unless it is viewed on high bandwidth Digital Content Protection (HDCP) compatible monitor.

Seega tahetakse piraatidel elu keeruliseks muuta.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 03.08.2005 14:32:27 vasta tsitaadiga

tundub et Microsoft on ära unustanud operatsioonisüsteemi põhieesmärgi - tuua inimesteni lihtne ning võimalusterohke arvutikasutamine.
Praeguse piraatluse-vastase tegutsemise põhjal võiks öelda, et nad arendavad oma tarkvara vaid eesmärgiga püüda piraadipätte.
Koguaeg lae alla mingeid validation programme, koguaeg muretse selle pärast kas sul ikka on originaal jms.

Ühesõnaga - kui pisipehme sellist s*ttumist jätkab siis tuleb pöörduda tasuta tarkvara peale, kuna isegi originaaltarkvaraga oleks nii palju tegemist (koguaeg kontrollid jms).

Kogu see krempel hakkab üle viskama - tõsitõsi - piraatidel tehakse elu raskemaks , aga varsti on häkkerid-kräkkerid uute patchide-crackide-koodidega väljas, mis tähendab et tasuta windowsid eksisteerivad edasi ikka. Kuid kokkuvõttes kaotavad selles kakluses originaalwindowsi kasutajad, kuna nemad pole millegis süüdi - kuid peavad koguaeg kannatama pisipehme kontrollide all. Siin tekibki küsimus - kas tulevikus on mõtet üldse soetada originaalwindowsit? Kui kõiki koheldakse võrdselt kui võimalikke pirajaid.

Ehe näide kuidas üks firma teeb rämedalt vigu, paneb enda tähelepanu tema tarkvara piramisele, mõtlemata sellele - et äkki arendades oma tarkvara kvaliteeti nõustuksid paljud ka selle eest maksma. Aga noh tüüpiline - võideldakse ikka tuuleveskitega, selle asemel et enda tuuleveskit suuremaks ja paremaks ehitada...
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 03.08.2005 14:42:59 vasta tsitaadiga

tsitaat:

mõtlemata sellele - et äkki arendades oma tarkvara kvaliteeti nõustuksid paljud ka selle eest maksma.

Väga optimistlik arvamus.

Kui tehtaks paremaid filme ostaks koheselt ka rohkem inimesi originaale ?

Ning mida nad konkreetselt tulevase Vista [mille lõplikku versioonigi saadaval pole] juures parandama peaksid ?

Ning "parem" kipub olema väga subjektiivne omadus. Mõnele tähendab parem, et et aknad paistaksid kenad välja 2.'le - et toetaks võimalikult põhjalikult erinevat riistvara 3.'le, et kindlasti kõik mängud tööle läheks 4.'le vajalik serveerimise külg jne. 5.'le
Windõus pürib just univeersaalseima lahenduse poole, mille töölelükkamiseks ning konfigureerimiseks pole vaja lugeda pakse raamatuid, vaid oleks üsna lollikindel ja lihtne peale kõige vajalike keerukate seadistussüsteemide võimaldamist.
Alternatiivsetel OS'idel kipub mõni külg olema suhteliselt ebamugav isegi kui mõni külg parem Windõusi seeria produktide omast.
Valideerimine ei ole ausaltöeldes sugugi raske ju icon_rolleyes.gif , zups ja Zanussi ... vmt.

viimati muutis Elof 03.08.2005 14:48:02, muudetud 2 korda
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 03.08.2005 14:44:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Väga optimistlik arvamus.

pessimism ei vii kuhugi icon_wink.gif

ma saan isegi aru et piraatlus on laialt levinud probleem - kuid nagu näha pole see firmade võitlus seda summutanud. kas poleks mitte aeg taktikat vahetada?
sooduskampaaniad, hinnapoliitika ümberhindamine jnejne... piraatluse all olev turg on väga suur - tuleb lihtsalt leida nišš millega neid ära meelitada. ma pakun, et sooduskampaaniad või sarnased projekt tooksid neile rohkem kasu kui puhas piraatlus.
võta loogiliselt - ütleme et nad otsustavad müüa op sysi poole hinnaga (või siis õpilastele odavamt vms - võimalusi palju) , siis müües neid poole hinnaga saavad nad siiski mingit raha, piraatide eest saavad nad ümmargused 0 raha.
asi on lihtalt suhtumises, mis ameerikamaal on kahjuks piisavalt naiivne (nii firmade seas kui ka kodanike) . Võibolla tundun minagi naiivne, kuid seda ristisõda piraatide vastu on peetud juba kaua-kaua (arvutimaailma perspektiivis) ja effekti polegi nagu olnud. Kas mitte ka tarkusetera ei ütle, et tark õpib teiste vigadest, äärmisel juhul enda omadest?
Aga noh, mida mina ka tean... tühipaljas kasutaja olen ju, minu arvamus ei peagi kellelegi korda minema...

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.08.2005 14:58:33 vasta tsitaadiga

DRM on kõige kasulikum siiski nendele kelle tooteid see kaitsma hakkab(muusika ja filmid). MS saab tõnäoliselt neilt lihtsalt väikest toetust et nood selle implementeeriks oma OS'is. MS'i selles süüdistada on üsna kummaline minu arvates. Pealegi on üsna kindel et kui DRM hakkab laiemalt levima siis tuleb see ka igasugu vabavaralistesse OS'idesse kuid tõenäoliselt saab seda igal OS'il ka vajadusel kinni keerata.
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 03.08.2005 16:01:13 vasta tsitaadiga

Täpselt, ma just tahtsin öelda, et sellist meistriteost nagu Windows ei jäeta mitte mingil juhul rahule. Pole veel ükski nö. piraatluse eemalepeletamise vahend tööle hakanud. (võttis see vist paar tundi kui XP regamine lahti häkiti!?).

Pealegi peaks uus OS sutsu kiiremini end liigtama, vähem rauda õgima ja stabiilsemalt töötama. Kuigi nii ilusaks kui mõned Linuxi versioonid on, Windows vist kunagi ei saa ...
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.08.2005 21:27:07 vasta tsitaadiga

... ei tahaks seda teemat väga risustada, kuid kui võrrelda süsteemi arengu kiirust ja progressiivsust, siis pole ka Vistal miskit linux'ile vastu panna st. kui arvestda, mis tingimustes need, vähemalt teoorias, konkureerivad süsteemid arenevad, siis liigub linux kui kiirrong aga windooza nagu aeglane ja päevinäinud veoauto. See viimane liigub küll edasi, kuid seda närvesööva aeglusega ja enamik muudatusi kipub nii visuaalses kui ka tehnilises mõttes olema rohkem kosmeetilist laadi. Tahaks lihtsalt loota, et maailaturgu valitsevad rahaliigutajad märkavad ükskord, et wndoozale on olema ka täiesti potentsiaalsed alternatiivid ja kasvõi sportlikust huvist ja egoistlikust kiusust, valmistaks M$'ile niipalju meelehärmi, et võtaks ette mõne alternatiivse süsteemi ja paneks sinna õla alla. Ehk on see soovunelm, nagu iga valdkonna esindajal kindlasti varuks, kuid see oleks ilmselt päris suur kingitus ka tõsiusksetele windooza kasutajatele, kes ehk hakkaksid siis lõpuks ometi nägema muutusi, mis ka nimetamist väärt. Kahjuks Vista seda küll kuskilt otsast pole ja seda isegi siis, kui võtta arvesse, et tegemist "alles" beta 1'ga. Kui M$ samas tempos jätkab, siis näeme juba lähiaastatel täiesti loomulikku konkurentsi windooza ja muu süsteemimaailma vahel. See vahe polegi tegelikult enam nii suur, kui arvata võiks, kuna kõik see, mida windooza oskab, oskab ka linux, ning oleks vaja ainult ühte tõsist tarkvarakorporatsiooni, kes kõik vajalikud süsteemi osad ühtseks ja lihtsasti toimivaks süsteemiks kombineeriks ...
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 03.08.2005 21:28:38 vasta tsitaadiga

Eesti MS-i esindajad on vist püüdnud mitmeid kordi Windowsi hinda alla kaubelda, aga suht tulutult vist?
samas teab mis kallis ta ka nüüd pole icon_rolleyes.gif 1300.- opsüsteemi eest - see on ju vähemalt 5-aastane investeering. võtke seda kui üht arvutijuppi. icon_smile.gif
mõni antiviirus maksab poes sama palju icon_biggrin.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.