Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
High-Q
HV Guru

|
20.07.2005 09:09:29
|
|
|
konkreetselt sisselogimist ei olegi vaja, küll aga vaja sisestada linn, tänav ja maja nr sinna ("teenused sinu koju" lahtrisse). ja seda justnimelt selleks, et kohati võivad kanalivalikud ja sagedused erinevad olla (eelkõige regionaalpiirkondades).
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mtv23
Kreisi kasutaja
|
24.07.2005 01:48:41
|
|
|
kaiowas kirjutas: |
Tublid poisid! mis te arvate, miks kanalijaotuslehte näeb alles peale sisselogimist ? Aga sellepärast, et selle abil tehakse kindlaks teie asukoht ja sagedused erinevad piirkonniti, niiet osade härraste jaoks on sellest lehest samapalju kasu kui seale seelikust. |
----------->
Ma arvan, Tv kanalid peaks olema kättesaadavad olenevalt elukoha rojoonist ja seda peaks kohe võimaldama...
Seega enne liitumist (juhul kui liitutakse), peaks olema juurdepääs mida pakutakse.
Siin on tv kanalid ilma, et peaksid sisselogima Starmani kodukal, asukoht Tln-s Mustamäel
Lisaks tõeliselt heale filmivalikule pakub Kodu pakett vaatajale huumori- ja meelelahutussaateid ning erootikat. Nõudlikumale maitsele veel lai valik spordi- ja muusikakanaleid!
Paketti kuuluvad teenused:
ARTE (Prantsuse)
Animal Planet (Vene)
BBC Prime (Inglise)
BBC World (Inglise)
CITV (Eesti)
CNBC / National Geographic (Vene)
CNN International (Inglise)
Cartoon Network (Inglise)
Discovery (Inglise)
Discovery (Vene)
Discovery Civilisation (Vene)
Discovery Science Channel (Vene)
Discovery Travel & Living (Vene)
ETV (Eesti)
Euronews (Inglise)
Euronews (Vene)
Eurosport (Inglise)
Eurosport (Vene)
Eurosport News (Inglise)
Extreme Sports Channel (Inglise)
Fashion TV (Inglise)
Hallmark (Vene)
Infokanal TV9 (Eesti)
Jetix (Vene)
Kanal 2 (Eesti)
Life TV (Vene)
MCM (Prantsuse)
MTV (Inglise)
MTV 3 (Soome)
Mezzo (Prantsuse)
Mir TV (Vene)
Moskva Otkrõtõi Mir (Vene)
Motors TV (Inglise)
Muz-TV (Vene)
NTV Detski Mir (Vene)
NTV Mir (Vene)
NTV Nashe Kino (Vene)
Nelonen (Soome)
Nickelodeon (Vene)
Orsent TV (Vene)
PBK Musõkalnõi (Vene)
PRO 7 (Saksa)
Pervõi Baltiiski Kanal (Vene)
RTL 2 (Saksa)
RTL TV (Saksa)
RTR Planeta (Vene)
RTV International (Vene)
RealityTV (Vene)
Romantica (Vene)
SAT 1 (Saksa)
TCM Turner Classic Movies (Inglise)
TDK (Vene)
TV XXI (Vene)
TV1000 East (Inglise)
TV1000 East (Vene)
TV3 (Eesti)
TV3+ (Vene)
TV8 (Inglise)
TVN (Vene)
Travel (Vene)
UTR (Vene)
VH-1 Export (Inglise)
VIVA (Saksa)
VIVA Plus (Saksa)
Viasat Explorer (Inglise)
Viasat Explorer (Vene)
Viasat History (Vene)
Viasat Sport 2 (Inglise)
Viasat Sport 3 (Inglise)
YLE TV1 (Soome)
YLE TV2 (Soome)
Paketi hinnakirja hind 109.00
_________________ @Dj |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
24.07.2005 09:24:58
|
|
|
kellel vaja ka mustamäel olevate kanalite sagedus jaotus tabelit võin saata, pm-ige ainult.
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
24.07.2005 17:43:57
|
|
|
Viimased nädal aega mingi jama.
Päevas vähemalt 3 .. 4 korda kaob välisühendus - s.t. eesti veebilehed avanevad, väljaspool eestit asuvad mitte.
Klienditugi ütes, et nende poolt kõik korras - samas on sama probleem tuttaval Tartus, kes samuti Starmani otsas istub.
Hmm .. peaks järgmine kord tracema, millise purgi taha komistatakse.
Kellelgi veel sama probleem?
|
|
   |
3 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
24.07.2005 19:14:37
|
|
|
remi kirjutas: |
Päevas vähemalt 3 .. 4 korda kaob välisühendus - s.t. eesti veebilehed avanevad, väljaspool eestit asuvad mitte.
Klienditugi ütes, et nende poolt kõik korras - samas on sama probleem tuttaval Tartus, kes samuti Starmani otsas istub.
Kellelgi veel sama probleem? |
Välisühendus on tõesti üsna katkendlik olnud, kui peamine link maha käib siis minnakse backup'i peale nii et katkestus välisühenduses kestab ~1-2min.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
24.07.2005 21:24:01
|
|
|
sarvik kirjutas: |
Kellelgi veel sama probleem? |
Välisühendus on tõesti üsna katkendlik olnud, kui peamine link maha käib siis minnakse backup'i peale nii et katkestus välisühenduses kestab ~1-2min. |
Just, just. Pausi pikkus ongi paari minuti kandis enamvähem. See jäi mul tõepoolest enne mainimata.
Ma saan aru, et mõnikord on tehnilisi probleeme aga miks klienditugi sellist idiooti mängib?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
24.07.2005 22:22:28
|
|
|
Ma saan aru, et mõnikord on tehnilisi probleeme aga miks klienditugi sellist idiooti mängib? |
Nad ei mängi vaid ilmselt ongi. Mõni nädal tagasi, kui mul poolteist päeva polnud ei netti ega televiisorisignaali, siis õhtul üks tibi ütles, et toimuvad remonttööd, ja ei tea, millal tagasi tuleb, aga loodame, et veel õhtul.
Järgmisel hommikul ütles järgmine tibi, et tegemist hoopis HOOLDUSEGA (ööpäev polnud kaablist midagi tulnud) mis samal päeval peaks lõppema.
Aga võib-olla polegi 1770 numbril ebakompetentsed mölamasinad vaid Starmanil võrgud ja seadmed on niivõrd "hooldamata", et mingi mõneminutine katkestus on täiesti pisiasi, millest ei peagi keegi teadma.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.07.2005 10:13:44
|
|
|
tegelikult inside infina lihtsalt niipalju, et starmani seadmed on konkurentide omadest vaieldamatult uuemad ja vingemad, kusjuures täies ulatuses, alates magistraalseadmetest, majavõimenditest ja lõpetades jaotuskapi sisuni (F-id, splitterid jne), seda eriti internetti võimaldavates võrkudes. ainus "nii ja naa" võib olla ülesostetud tele2 vanad võrgud ja seadmed, mis veel renoveerimata või on rahuldavas seisus.
ise olen starmani masinavärgist mõned kuud "võõrdunud", kõik vaikselt tiksub kodus, pilt ka raadio okei, nett toimib, arved käivad. hea, kui on mõni selline teenus, mille võib ära unustada. Selle paari kuu jooksul kogenud vaid korra ca ühe minuti ajalist pildi/netikatkemist.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
25.07.2005 12:44:28
|
|
|
High-Q kirjutas: |
tegelikult inside infina lihtsalt niipalju, et starmani seadmed on konkurentide omadest vaieldamatult uuemad ja vingemad, kusjuures täies ulatuses, alates magistraalseadmetest, majavõimenditest ja lõpetades jaotuskapi sisuni (F-id, splitterid jne), seda eriti internetti võimaldavates võrkudes. ainus "nii ja naa" võib olla ülesostetud tele2 vanad võrgud ja seadmed, mis veel renoveerimata või on rahuldavas seisus.
ise olen starmani masinavärgist mõned kuud "võõrdunud", kõik vaikselt tiksub kodus, pilt ka raadio okei, nett toimib, arved käivad. hea, kui on mõni selline teenus, mille võib ära unustada. Selle paari kuu jooksul kogenud vaid korra ca ühe minuti ajalist pildi/netikatkemist. |
Ise olen ka vahelduva eduga rahul. Käib aastakese kõik korralikult ja siis on nädal-kaks sellist n***i, et nuta või naera.
EDIT: Äkki suudad inside infost selle ka välja öelda, milles siis viimasel ajal probleemid on?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.07.2005 13:32:27
|
|
|
remi, ei oska öelda, kuna vahetasin töökohta juba märtsikuus ja teenin teise asutuse leiba.
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
26.07.2005 00:17:48
|
|
|
eks endisele töötajale vist p***a ei keerata. kuigi viimasel ajal ei ole katkestusi ega tõrkeid täheldanud.
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
etyyp
HV kasutaja

|
26.07.2005 01:20:49
|
|
|
On endalgi Starmaniga ja nende tehnikuga kurvad kogemused :
Nimelt tellisin interneti, tøsi küll ootejårjekord ei olnud sugugi pikk (u. 3 påeva vist) aga see selleks.
Asi låks kurvaks siis kui tehnik ykskord kohale jøudis hakkas kaabeldama ja filtreerima ning kysis kuhu modem panna kuna oli kiire siis ytlesin et vedagu paraja pikkusega juhe mulle ja las vedeleb toa seina ååres ex ma hiljem kui aega on panen juhtmed liistude alla peitu.
OK 10 min askeldamist sai ta ukse ja seina vahelt makrofleksist vålja koogitud sissetuleva signaalikaabli ning jaotas selle 2'ks.
Yhendanud modemi, adapteri ja arvuti (USB) omavahel åra, kadus mul arvutil pilt eest åra, mispeale ta teatas et ma vøiks panna arvuti uuesti kåima.
Proovisingi seda teha, aga see ei kåivitunud enam . Ytlesin et panid nüüd ma masina tuksi ja mis saab ta ütles et ei tea ning helistas kellegi teise lonkørva kohale . Too sepp pani oma lapaka kylge ja ütles et nett on olemas mis nüüd saab ma ytlesin et korjaku oma krempel kokku ja pangu suuska mis ma nende netiga teen kui mul arvutit pole. Ønneks oli arvutil garantii ja køik sai korda. Starman muiodugi pakkus mulle, et tasuta liitumine nemnde poolt ja møned kuud tasuta teenust ka aga nohh ei viicind enam proovida nende teenust.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
26.07.2005 09:59:36
|
|
|
etyyp kirjutas: |
On endalgi Starmaniga ja nende tehnikuga kurvad kogemused :
Nimelt tellisin interneti, tøsi küll ootejårjekord ei olnud sugugi pikk (u. 3 påeva vist) aga see selleks.
Asi låks kurvaks siis kui tehnik ykskord kohale jøudis hakkas kaabeldama ja filtreerima ning kysis kuhu modem panna kuna oli kiire siis ytlesin et vedagu paraja pikkusega juhe mulle ja las vedeleb toa seina ååres ex ma hiljem kui aega on panen juhtmed liistude alla peitu.
OK 10 min askeldamist sai ta ukse ja seina vahelt makrofleksist vålja koogitud sissetuleva signaalikaabli ning jaotas selle 2'ks.
Yhendanud modemi, adapteri ja arvuti (USB) omavahel åra, kadus mul arvutil pilt eest åra, mispeale ta teatas et ma vøiks panna arvuti uuesti kåima.
Proovisingi seda teha, aga see ei kåivitunud enam . Ytlesin et panid nüüd ma masina tuksi ja mis saab ta ütles et ei tea ning helistas kellegi teise lonkørva kohale . Too sepp pani oma lapaka kylge ja ütles et nett on olemas mis nüüd saab ma ytlesin et korjaku oma krempel kokku ja pangu suuska mis ma nende netiga teen kui mul arvutit pole. Ønneks oli arvutil garantii ja køik sai korda. Starman muiodugi pakkus mulle, et tasuta liitumine nemnde poolt ja møned kuud tasuta teenust ka aga nohh ei viicind enam proovida nende teenust. |
Mhaha .. see nüüd küll Starmani probleem pole. IMHO.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
26.07.2005 13:31:27
|
|
|
Kas ainult minul on praegu välisühendus ära
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
26.07.2005 13:42:46
|
|
|
Teab mõni Keila kodanik muljetada Starmani netiühenduse kvaliteedi kohta? Ise paari sõbra käest uurisin ja oldi rahul ning nii ma ta ära tellisingi (StarNet reedel tulevad paigaldama). Siin teemat lapates tuleb siiski väike hirm peale, et hakkan rohkem "offline" kui "online" olema Starmani kasutades.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
26.07.2005 14:06:24
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Teab mõni Keila kodanik muljetada Starmani netiühenduse kvaliteedi kohta? Ise paari sõbra käest uurisin ja oldi rahul ning nii ma ta ära tellisingi (StarNet reedel tulevad paigaldama). Siin teemat lapates tuleb siiski väike hirm peale, et hakkan rohkem "offline" kui "online" olema Starmani kasutades. |
Kui ma veel Keilas resideerusin, siis viimasel ajal ei olnud mingeid probleeme.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
26.07.2005 14:08:53
|
|
|
madedog kirjutas: |
Kas ainult minul on praegu välisühendus ära  |
Ei olnud ainult sinu, mul oli ka
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
26.07.2005 20:32:21
|
|
|
madedog kirjutas: |
Kas ainult minul on praegu välisühendus ära  |
no kui sinul oli ainult välisühendus ära siis mina asun välismaal kuna mul vabsee netti pold üle tunni aja...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
26.07.2005 23:24:16
|
|
|
Teab mõni Keila kodanik muljetada Starmani netiühenduse kvaliteedi kohta? |
täna oli Keilas suuremat sorti starmani internetikatkestus, päris mitu tundi keset päeva, alles nüüd õhtupoole mingi 19-20 ajal tuli ühendus tagasi. infoliini helistamise järgi oli nagu aru saada, et väljas on lisaks keilale ka muud ümbritsevad asulad. päris põhjalik ämber pidi ilmselt kusagil olema
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
antzik
HV kasutaja

|
26.07.2005 23:28:15
|
|
|
Teab mõni Keila kodanik muljetada Starmani netiühenduse kvaliteedi kohta? Ise paari sõbra käest uurisin ja oldi rahul ning nii ma ta ära tellisingi (StarNet reedel tulevad paigaldama). Siin teemat lapates tuleb siiski väike hirm peale, et hakkan rohkem "offline" kui "online" olema Starmani kasutades. |
Alguses kui liitusin (2a. tagasi) siis vahest oli katkestusi aga viimasel ajal on kõik nagu korras olnud, täna oli küll mingi jama aga see tehti paari tunniga korda.
Ise olen rahul
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
27.07.2005 09:03:36
|
|
|
ja mina ikka veel ootan kuni saan sinna Minu Starman-i sisse logida 5 nädal tiksub juba ja ikka pole helistatud
edit: nüüd tuli küll ikka nädala nali. helistaisin, öeldi et see inimene kes minu probleemiga tegelema peab on puhkusel, ütlesin et eelmine nädal oli ta lõunal kui ma helistasin, siis vastati et ta ei saanud eelmine nädal lõunal olla, sest siis ta juba puhkas. Tore on vähemalt et nad enda nime ja firma nime, kus nad töötavad, teavad
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
dataq
HV kasutaja
|
04.08.2005 10:57:53
|
|
|
Võtan teeme siis uuesti üles. Minu probleemiks järgnev nali 3 kuud olen üritanud telefoni Elionist ülekanda Starmani. Siiani pole see õnnestunud. Ennem jõuab kuumaksust jälle tekkida võlgnevus jne.. Täna võtsin siis asja ette ja olen juba mingi tunnikese telefoni piinanud. Elion suhtub asja ilusti ja tundub et annab endast parima et asi lahendada. Starmanis ei pääse ma kuidagi "BLONDIST" tibist mööda ja muid numbreid ka ei leia kusagilt.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.08.2005 11:15:23
|
|
|
dataq: Aga alati on võimalik võtta ümbrik, mark ja paberileht. Sellele lehele kirjutada oma "õel tekst" - paberinurgale kirjutada kindlasti "Palun registreerida sissetulnud kirjade kaustas" ja siis kiri ümbrikusse ning Starmani peakontori poole teele 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
dataq
HV kasutaja
|
04.08.2005 11:27:00
|
|
|
mul hunnik maile sinna teel Aga nüüd paistab et asi edeneb. Ja ka tänu sellele et suur vend kes kunagi Comtrade-i (starman kasutab nende juurutatud tehnoloogiat) pealik oli võttis otsa korra enda kätte ja helistas juhatuse liikmele. Mul 2 tundi jutte kokku salvestatud lähen nendega homme pealike juurde, et välja selgitada ´kes selle sigaduse taga on. Kuigi tegelikult pidigi selle firma töökultuur selline olema . Ja nii kui asjad paigas esitan avalduse ennast tagasi Elioni kanda. Homme kell 3 pidi olema see moment kus saan siis oma telefoni tööle.    ootan juba põnevusega mis sellest jamast tuleb igal juhul plaan esitada kahjunõude avaldus .
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
05.08.2005 21:15:49
|
|
|
Muide seoses kella kolmega: Ka mina lasin hiljuti koju Starmani telefoni panna.
Lubati peale pikka mangumist samuti järgmisel päeval kella kolmeks asi tööle saada.
Küsisin veel huumoriga üle, et kas ikka PÄEVAL kella kolmeks. Vastati et jaa.
Järgmisel päeval kell kolm polnud asjast haisugi.
Küll aga hakkas telefon tööle järgmisel ööl kell kolm
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |