Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
gamzzz
HV kasutaja

|
16.07.2005 00:43:30
|
|
|
endal oli ka 2 aastat tagasi nii ,et kaotasin võtmed ära ja naine pidi tulema alles 2 nädala pärast aga õnneks on sõber "luksepp" (aga ma ikka imestan ,et minul on suur raud uks 3 lukkuga ja tema tegi mõne mindiga lahti ei kuiuda ette kui ta varkaks hakkab)
_________________ I need to find a new vagina .Any kind of new vagina
It's hard to rhyme a word like vagina .Kevin Klein? Kind of South Carolina |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarantel
HV veteran

|
19.07.2005 17:37:41
|
|
|
Loetud tunnid tagasi jätsin rahakoti 45 euroga Hamburgi lennujaama turvaväravasse
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
20.07.2005 02:37:49
|
|
|
Okei nüüd. 3 aasta eest, käisin ma veel viiendast klassis. Olid jõulud ja jube m8ll, kõik olid kohustatud üksteisele kinke tegema(sõpradele ikka niisama ka ).. Mina tegin ühele tüdrukule kingi siis, ja kaardile kirjutas oma Runescape kasutaja nime. Nüüdsest peale suhtutakse minusse imelikult . Ja veel samal ajal, kui meie koolis Runescape hullus oli (andke andeks, tol ajal polnud paremat masinat) küsisin ma keset vestlust suvaliste inimestega, et mis nende mining on vms .
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
20.07.2005 05:35:23
|
|
|
Äh, asjad kadunud, tuulan terve maja läbi, sügan kukkalt ning kui lähen tagasi mõne remonditava asja juurde, vaatan et kohe käe ulatuses vedeleb otsitav ese.
Sai päikeseprille taga otsitud, endal ees , hakkan vist pimedaks jääma 8)
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
20.07.2005 05:40:23
|
|
|
kjaups kirjutas: |
Äh, asjad kadunud, tuulan terve maja läbi, sügan kukkalt ning kui lähen tagasi mõne remonditava asja juurde, vaatan et kohe käe ulatuses vedeleb otsitav ese.
Sai päikeseprille taga otsitud, endal ees , hakkan vist pimedaks jääma 8) |
tüüpiline juhtum ju..
Aga mul oli paar tunnikest tagasi hädajuhus..
Nimelt WC asub väljaspool korterit..
natukene trepist alla.. Trepikojas..
Ise teadsin rahulikult, et uks on lahti ja sammun WC poole, aga näe imet..
Ema kurivaim oli ära läinud ja kukse kinni keeranud.
Mina siis otsin võtit..
möödub minut.. teinegi.. 10 minutit möödas.. istun lootusetult ja mõtlen, kas kutsuda ema nüüd maalt koju tagasi ust avama kell 3 öösel?
Mõtlesin veel natukene kannatada, et pärast uuesti otsida..
Hakkasin taas ETd pelama ja liigutasin hiirt liiga palju vastu kõlarit.. Ja miski kolises..
Muidugi mitte kõlar vaid see saatuslik VÕTI!
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
08.12.2005 17:56:59
|
|
|
ok, vana thread aga ikkagi
Ise andsin paar nädalat tagasi bussijuhile raha pileti eest. Ise veel vaatasin palju pilet maksab ja kas mees mulle raha õigesti tagasi annab. Saan siis raha kätte juba ja siis pahase näoga küsin bussijuhilt kas raha ka tagasi saan või mitte. Mees ütleb, et just andis mulle Ma vaatan, et on jah hunnik raha käes, vabandan ja lähen edasi bussi...
Täiesti tüüpilised on olukorrad, kus otsid mingit asja ja see vahib otse nina all aga võta näpust, ei leia üles.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
08.12.2005 18:34:32
|
|
|
tsitaat: |
Täiesti tüüpilised on olukorrad, kus otsid mingit asja ja see vahib otse nina all aga võta näpust, ei leia üles.
|
Eile hakkasin kodust minema, toavõtmed taskus, kott käes.
Jõuan välisukse juurde, võtan välisukse võtme taskust (panen ühele eendile), panen koti maha ja katsun ust - lukus.
Kus võti on ? Kindlasti unustasin tuppa. Otsin kogu toa läbi, pole kuskil. Keegi teine kindlasti ukse ees olnud võtmed kaasa võtnud, pidades neid enda omadeks.
Lähen siis esikust kotti tagasi tooma ja koti kõrval eendil võtmed - kogu tegevus tuleb tagantjärele meelde.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
08.12.2005 18:58:46
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
Krt nägin praegust seda teemat ja tahtsin kirjutada.. Lugesin TanElofJi posti läbi ja enam ei mäleta..  |
Hea laks
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
zpeedy
Kreisi kasutaja
|
08.12.2005 19:01:25
|
|
|
Mul on vahest selline asi ,et kui ilge põiekas on jooksen kööki ja teen külmkapi ukse lahti ja hakkan mõtlema ,et mida kuradit ma siint külmikust tahan.Selliseid juhtumeid on ka olnud ,et kui kooli lähen siis poole tee peal on selline tunne ,et korteri uks jäi lukku panemata ja jooksen koju tagasi ja tuleb välja,.et uks on ilusti lukus.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
08.12.2005 19:13:44
|
|
|
zpeedy kirjutas: |
Selliseid juhtumeid on ka olnud ,et kui kooli lähen siis poole tee peal on selline tunne ,et korteri uks jäi lukku panemata ja jooksen koju tagasi ja tuleb välja,.et uks on ilusti lukus. |
Mul on alati kodust lahkudes 5 minuti jooksul selline tunne, et seekord jäi nüüd küll uks lukustamata. Hoolimata sellest, et ma alati kontrollin ukse üle
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
08.12.2005 21:10:35
|
|
|
Mina suutsin ühel hommikul võileiva ära kaotada. Tegin kolm võilieiba, panin taldrikule. Juustud-vorstid panin külmikusse, võtsin taldriku kahe võileivaga ja jäin neid kahte juhmi näoga vahtima ja kukalt kratsima. Kolmandat võileiba lihtsalt polnud enam. Otsisin kümme minutit kogu kööki läbi, ei midagi. Lõpuks avastasin kadunukese külmikust vorstipakist.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
marttisiitsman
Kreisi kasutaja

|
08.12.2005 21:29:59
|
|
|
vladimir kirjutas: |
Mina suutsin ühel hommikul võileiva ära kaotada. Tegin kolm võilieiba, panin taldrikule. Juustud-vorstid panin külmikusse, võtsin taldriku kahe võileivaga ja jäin neid kahte juhmi näoga vahtima ja kukalt kratsima. Kolmandat võileiba lihtsalt polnud enam. Otsisin kümme minutit kogu kööki läbi, ei midagi. Lõpuks avastasin kadunukese külmikust vorstipakist.  |
OT: Mul ka vahest nii, teen hommikul võileivad, hüppan kiiresti tualetist läbi, võtan kohvi näppu ning lähen vaatama terevisiooni. siis mõtlen et kus võileivad? ning märkan, isa matsutab kõtval rõõmsa näoga ning koer vaatab ka seda ilastades pealt
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
08.12.2005 21:40:15
|
|
|
Mis te hommikul kõige eismesena selga panete?
Mul käivad sokid, siis vaatan kus see kuradi neetud pluus on
Vahest on hea kild:
Kõik värk söödud joodud kustud jms. Ootan aega kuna toast lahkuda... Ootan ootan kell 7:23 juba (25 pean lahkuma) aega on lalala kossid jalas nstuff ja siis ÄKKi piixu! hambad jäid pesemata no ffs!
Vot see ajab närvi.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
marttisiitsman
Kreisi kasutaja

|
08.12.2005 21:56:05
|
|
|
mulle on eriti vastukarva see kui tuleb mingi ülimalt hea mõte aga siis keegi kõnetab korraks, või pastakas kukub maha, või mida iganes mis hetkeks mõtte mujale viib ning plaksti mõte kadunud nagu poleks seda olnudki. veab kui mäletatab veel mida enne seda mõtles, saab vahest mõttekäiguga samale järjele.
või kuulen koolis mingist suuremat sorti kontrolltööst ning luban endale, et õpin kindlasti, siis saabub aeg ning õpetaja paneb töölehe lauale ning, ai raisk, tahaks pea põmst läbi laua lüüa
või arvestad, et 7.40 minek, et jõuab täpselt õigeks ajaks kohale, ning siis hakkad 7.40 riietuma, siis meenub, et asjad kokkupanemata, hambad pesemata ning veel sada asja tegemata
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
08.12.2005 22:04:46
|
|
|
marttisiitsman kirjutas: |
mulle on eriti vastukarva see kui tuleb mingi ülimalt hea mõte aga siis keegi kõnetab korraks, või pastakas kukub maha, või mida iganes mis hetkeks mõtte mujale viib ning plaksti mõte kadunud nagu poleks seda olnudki. veab kui mäletatab veel mida enne seda mõtles, saab vahest mõttekäiguga samale järjele.
või kuulen koolis mingist suuremat sorti kontrolltööst ning luban endale, et õpin kindlasti, siis saabub aeg ning õpetaja paneb töölehe lauale ning, ai raisk, tahaks pea põmst läbi laua lüüa
või arvestad, et 7.40 minek, et jõuab täpselt õigeks ajaks kohale, ning siis hakkad 7.40 riietuma, siis meenub, et asjad kokkupanemata, hambad pesemata ning veel sada asja tegemata  |
tuleb ette Ise on nagu deja vu Näen et hetk tagasi lasin köögis tule ära ja uuesti vaadates see põleb ja jälle kustutan täna sama asi kardinatega
Damn
   |
4 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
09.12.2005 10:30:37
|
|
|
elasime 2-e teise tüübiga kalamajas, vets asus koridoris ja käis lukku. kamba peale oli meil 1 võti. balti jaamani on sealt umbes pool kilti kuni kilt. miks see fakt oluline on selgub hiljem:)
nädalavahetuseks maale minnes suutsin vähemalt kahel korral selle võtme enda taskusse unustada ja avastasin selle koletu fakti umbes poolel teel lõuna-eestisse.
nii nad siis 2 päeva käisid naabritelt võtit nuiamas või lidusid balta peldikusse, kui naabreid käepärast ei olnud:D
mõlemal korral oli mul linna tagasi tulles tõsine hirm oma elu pärast. päästsin end sellega, et kohale jõudes lükkasin ukse vahelt moonakoti sisse, ootasin hetke ja astusin ise järele.
tüüpilise rahahädas poolnälgiva tudengi võlub selle trikiga ära küll:D
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
rait
Kreisi kasutaja

|
09.12.2005 10:39:30
|
|
|
mul oli selline juhtum, et sai just sõbra poolt pirniraksust tuldud ja auto tagaiste oli pirne täis. läksime siis tankalsse ja hakkasime müüjatega iba ajama. sõime pirne ja värki. keerasin siis auto uksed kah lukku, kuna mina elan kahtlases kandis . siis kui pirnid hakkasid otsa saama taskutest läksin autost juurde tooma. võtsin taskust võtmed ja väikse juba hapnenud pirni. kõndisin prügikastist mööda, viskasin pirni sinna sisse ja kõndisin auto juurde. hakkan ust lahti tegema ja avastan et hoopis pirn on käes. hakkasin siis võtmeid otsima, aga mida pole seda pole. jõudsin siis järeldusele et prügikastis on.
noh, ostsin siis tanklast prügikoti ja pikad kummikindad ja hakkasin prügi ümber sorteerima, sest ainsad võtmed olin just ära visanud. õnneks pidin vähe prügi sorteerima. leidsin ülesse võtme küsisin tanklast sooja vett. pesin võtme ära ja sõime rõõmuga pirne edasi. 8)
ahjaa. umbes 4 minti peale sorteerimise lõppu tulid tanklasse mendid kah.
_________________ raidi suu ei valeta! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
09.12.2005 11:14:47
|
|
|
See on vana hea trikk prygikastiga. Ma olen ka vahel hommikuti teinud seda liigutust, et tyhi kohupiimakreemitops hakkab minama kraanikaussi ja lusikas prygikasti... enamasti saan küll poolel teel pidama.
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
zbx
Piiratud kasutaja

|
09.12.2005 13:53:34
|
|
|
kohupiimakreemitopsist niipalju, et tavaliselt tahab ta koos lusikaga käitlusse minna. siiamaani on õnneks me kõik 6 lusikat veel alles
|
|
Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.12.2005 19:28:59
|
|
|
mäletan et läksin pärnus nüüdseks kadunud UUs Nova söögikohta, vaatasin menüüd, seal seisis "Ahjukana praad" vms, ja siis oma alati hajalioleva peaga küsisin "milles see ahjukana seisneb?" .
Kui veel 3ndal sai elatud, siis olin ikka päris totu, hakkan korterist lahkuma - sulgen ukse ning lukustan. jõuan esimesele, mõtlen - kurat kas ikka panin ukse lukku? :S. okei üles tagasi. katsun - uks lukus. jõudes jälle esimesele m'tlen uuesti - oot oli ikka lukus? aga siiski suudan RASKE südamega minema sammuda, lootes et uks jäi lukku
Ahjah, mul siuke wireless hiir, millel külje peal volüüm+ - nupud. Suures toas läppariga lebotades ning tv -d vahtides suht tihti krabasin hiire laualt selleks et tv häält reguleerida, ning siis kirusin tehnikat, et kurat miks kõik ei ole ühtse süsteemiga.
muidu ma vägagi hajameelne. enamus asjad mida luban teha või pean tegema, tulevad meelde alles viimasel hetkel või jäävad üldse tegemata. lihtsalt pea on pidevalt tühi.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhvn
Kreisi kasutaja

|
09.12.2005 19:41:16
|
|
|
Kord malevõistlustele minnes suvel palava ilmaga, lühikesed püksid ja särk jõusin kohale panin nagu tavaliselt mobla välja paremale käele ja hakkasin vaikse peale panema. Kui armas oli oma telekapulti laual silmitseda.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
09.12.2005 19:57:13
|
|
|
Muhvini jutt tuletab mulle meele, et ma olen ikka paar korda t88lt minema jalutanud, mobla asemel traadita toru taskus. 6nneks on see sihuke toru, et hakkab piuksuma, kui levist v2lja j6uab.
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonu89
HV veteran

|
10.12.2005 17:25:57
|
|
|
Vahest unise peaga saab hommikul kruusi tagurpidi laua peale pandud, kuid õnneks pole kohvi peale kallanud....
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|