Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Hajameelne nagu professor märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
gamzzz
HV kasutaja
gamzzz

sõnum 16.07.2005 00:43:30 vasta tsitaadiga

endal oli ka 2 aastat tagasi nii ,et kaotasin võtmed ära ja naine pidi tulema alles 2 nädala pärast icon_rolleyes.gif aga õnneks on sõber "luksepp" icon_lol.gif (aga ma ikka imestan ,et minul on suur raud uks 3 lukkuga ja tema tegi mõne mindiga lahti icon_eek.gif ei kuiuda ette kui ta varkaks hakkab)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tarantel
HV veteran
tarantel

sõnum 19.07.2005 17:37:41 vasta tsitaadiga

Loetud tunnid tagasi jätsin rahakoti 45 euroga Hamburgi lennujaama turvaväravasse icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 20.07.2005 02:37:49 vasta tsitaadiga

Okei nüüd. 3 aasta eest, käisin ma veel viiendast klassis. Olid jõulud ja jube m8ll, kõik olid kohustatud üksteisele kinke tegema(sõpradele ikka niisama ka icon_wink.gif ).. Mina tegin ühele tüdrukule kingi siis, ja kaardile kirjutas oma Runescape kasutaja nime. Nüüdsest peale suhtutakse minusse imelikult icon_biggrin.gif. Ja veel samal ajal, kui meie koolis Runescape hullus oli (andke andeks, tol ajal polnud paremat masinat) küsisin ma keset vestlust suvaliste inimestega, et mis nende mining on vms icon_wink.gif .
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.07.2005 05:35:23 vasta tsitaadiga

Äh, asjad kadunud, tuulan terve maja läbi, sügan kukkalt ning kui lähen tagasi mõne remonditava asja juurde, vaatan et kohe käe ulatuses vedeleb otsitav ese.

Sai päikeseprille taga otsitud, endal ees icon_lol.gif , hakkan vist pimedaks jääma 8)

tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 20.07.2005 05:40:23 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Äh, asjad kadunud, tuulan terve maja läbi, sügan kukkalt ning kui lähen tagasi mõne remonditava asja juurde, vaatan et kohe käe ulatuses vedeleb otsitav ese.

Sai päikeseprille taga otsitud, endal ees icon_lol.gif , hakkan vist pimedaks jääma 8)

tüüpiline juhtum ju.. icon_smile.gif

Aga mul oli paar tunnikest tagasi hädajuhus..
Nimelt WC asub väljaspool korterit.. icon_smile.gif
natukene trepist alla.. Trepikojas..
Ise teadsin rahulikult, et uks on lahti ja sammun WC poole, aga näe imet..
Ema kurivaim oli ära läinud ja kukse kinni keeranud. icon_biggrin.gif
Mina siis otsin võtit..
möödub minut.. teinegi.. 10 minutit möödas.. istun lootusetult ja mõtlen, kas kutsuda ema nüüd maalt koju tagasi ust avama kell 3 öösel?
Mõtlesin veel natukene kannatada, et pärast uuesti otsida..
Hakkasin taas ETd pelama ja liigutasin hiirt liiga palju vastu kõlarit.. Ja miski kolises..
Muidugi mitte kõlar vaid see saatuslik VÕTI! icon_evil.gif

Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 08.12.2005 17:56:59 vasta tsitaadiga

ok, vana thread aga ikkagi icon_smile.gif

Ise andsin paar nädalat tagasi bussijuhile raha pileti eest. Ise veel vaatasin palju pilet maksab ja kas mees mulle raha õigesti tagasi annab. Saan siis raha kätte juba ja siis pahase näoga küsin bussijuhilt kas raha ka tagasi saan või mitte. Mees ütleb, et just andis mulle icon_lol.gif Ma vaatan, et on jah hunnik raha käes, vabandan ja lähen edasi bussi...

Täiesti tüüpilised on olukorrad, kus otsid mingit asja ja see vahib otse nina all aga võta näpust, ei leia üles.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 08.12.2005 18:34:32 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Täiesti tüüpilised on olukorrad, kus otsid mingit asja ja see vahib otse nina all aga võta näpust, ei leia üles.

thumbs_up.gif
Eile hakkasin kodust minema, toavõtmed taskus, kott käes.
Jõuan välisukse juurde, võtan välisukse võtme taskust (panen ühele eendile), panen koti maha ja katsun ust - lukus.
Kus võti on ? Kindlasti unustasin tuppa. Otsin kogu toa läbi, pole kuskil. Keegi teine kindlasti ukse ees olnud võtmed kaasa võtnud, pidades neid enda omadeks.
Lähen siis esikust kotti tagasi tooma ja koti kõrval eendil võtmed - kogu tegevus tuleb tagantjärele meelde.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 08.12.2005 18:51:39 vasta tsitaadiga

Krt nägin praegust seda teemat ja tahtsin kirjutada.. Lugesin TanElofJi posti läbi ja enam ei mäleta.. icon_mad.gif
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 08.12.2005 18:58:46 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Krt nägin praegust seda teemat ja tahtsin kirjutada.. Lugesin TanElofJi posti läbi ja enam ei mäleta.. icon_mad.gif

icon_lol.gif Hea laks icon_lol.gif

tagasi üles
zpeedy
Kreisi kasutaja

sõnum 08.12.2005 19:01:25 vasta tsitaadiga

Mul on vahest selline asi ,et kui ilge põiekas on jooksen kööki ja teen külmkapi ukse lahti ja hakkan mõtlema ,et mida kuradit ma siint külmikust tahan.Selliseid juhtumeid on ka olnud ,et kui kooli lähen siis poole tee peal on selline tunne ,et korteri uks jäi lukku panemata ja jooksen koju tagasi ja tuleb välja,.et uks on ilusti lukus.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 08.12.2005 19:13:44 vasta tsitaadiga

zpeedy kirjutas:
Selliseid juhtumeid on ka olnud ,et kui kooli lähen siis poole tee peal on selline tunne ,et korteri uks jäi lukku panemata ja jooksen koju tagasi ja tuleb välja,.et uks on ilusti lukus.

Mul on alati kodust lahkudes 5 minuti jooksul selline tunne, et seekord jäi nüüd küll uks lukustamata. Hoolimata sellest, et ma alati kontrollin ukse üle icon_razz.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
vladimir
HV kasutaja
vladimir

sõnum 08.12.2005 21:10:35 vasta tsitaadiga

Mina suutsin ühel hommikul võileiva ära kaotada. Tegin kolm võilieiba, panin taldrikule. Juustud-vorstid panin külmikusse, võtsin taldriku kahe võileivaga ja jäin neid kahte juhmi näoga vahtima ja kukalt kratsima. Kolmandat võileiba lihtsalt polnud enam. Otsisin kümme minutit kogu kööki läbi, ei midagi. Lõpuks avastasin kadunukese külmikust vorstipakist. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
marttisiitsman
Kreisi kasutaja
marttisiitsman

sõnum 08.12.2005 21:29:59 vasta tsitaadiga

vladimir kirjutas:
Mina suutsin ühel hommikul võileiva ära kaotada. Tegin kolm võilieiba, panin taldrikule. Juustud-vorstid panin külmikusse, võtsin taldriku kahe võileivaga ja jäin neid kahte juhmi näoga vahtima ja kukalt kratsima. Kolmandat võileiba lihtsalt polnud enam. Otsisin kümme minutit kogu kööki läbi, ei midagi. Lõpuks avastasin kadunukese külmikust vorstipakist. thumbs_up.gif

OT: Mul ka vahest nii, teen hommikul võileivad, hüppan kiiresti tualetist läbi, võtan kohvi näppu ning lähen vaatama terevisiooni. siis mõtlen et kus võileivad? ning märkan, isa matsutab kõtval rõõmsa näoga ning koer vaatab ka seda ilastades pealt icon_lol.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 08.12.2005 21:40:15 vasta tsitaadiga

Mis te hommikul kõige eismesena selga panete?
Mul käivad sokid, siis vaatan kus see kuradi neetud pluus on icon_biggrin.gif

Vahest on hea kild:
Kõik värk söödud joodud kustud jms. Ootan aega kuna toast lahkuda... Ootan ootan kell 7:23 juba (25 pean lahkuma) aega on lalala kossid jalas nstuff ja siis ÄKKi piixu! hambad jäid pesemata no ffs! icon_biggrin.gif
Vot see ajab närvi.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
marttisiitsman
Kreisi kasutaja
marttisiitsman

sõnum 08.12.2005 21:56:05 vasta tsitaadiga

mulle on eriti vastukarva see kui tuleb mingi ülimalt hea mõte aga siis keegi kõnetab korraks, või pastakas kukub maha, või mida iganes mis hetkeks mõtte mujale viib ning plaksti mõte kadunud nagu poleks seda olnudki. veab kui mäletatab veel mida enne seda mõtles, saab vahest mõttekäiguga samale järjele.
või kuulen koolis mingist suuremat sorti kontrolltööst ning luban endale, et õpin kindlasti, siis saabub aeg ning õpetaja paneb töölehe lauale ning, ai raisk, tahaks pea põmst läbi laua lüüa icon_lol.gif

või arvestad, et 7.40 minek, et jõuab täpselt õigeks ajaks kohale, ning siis hakkad 7.40 riietuma, siis meenub, et asjad kokkupanemata, hambad pesemata ning veel sada asja tegemata icon_neutral.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 08.12.2005 22:04:46 vasta tsitaadiga

marttisiitsman kirjutas:
mulle on eriti vastukarva see kui tuleb mingi ülimalt hea mõte aga siis keegi kõnetab korraks, või pastakas kukub maha, või mida iganes mis hetkeks mõtte mujale viib ning plaksti mõte kadunud nagu poleks seda olnudki. veab kui mäletatab veel mida enne seda mõtles, saab vahest mõttekäiguga samale järjele.
või kuulen koolis mingist suuremat sorti kontrolltööst ning luban endale, et õpin kindlasti, siis saabub aeg ning õpetaja paneb töölehe lauale ning, ai raisk, tahaks pea põmst läbi laua lüüa icon_lol.gif

või arvestad, et 7.40 minek, et jõuab täpselt õigeks ajaks kohale, ning siis hakkad 7.40 riietuma, siis meenub, et asjad kokkupanemata, hambad pesemata ning veel sada asja tegemata icon_neutral.gif

tuleb ette icon_biggrin.gif Ise on nagu deja vu icon_biggrin.gif Näen et hetk tagasi lasin köögis tule ära ja uuesti vaadates see põleb ja jälle kustutan icon_biggrin.gif täna sama asi kardinatega icon_razz.gif
Damn thumbs_up.gif

blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 09.12.2005 10:30:37 vasta tsitaadiga

elasime 2-e teise tüübiga kalamajas, vets asus koridoris ja käis lukku. kamba peale oli meil 1 võti. balti jaamani on sealt umbes pool kilti kuni kilt. miks see fakt oluline on selgub hiljem:)
nädalavahetuseks maale minnes suutsin vähemalt kahel korral selle võtme enda taskusse unustada ja avastasin selle koletu fakti umbes poolel teel lõuna-eestisse.
nii nad siis 2 päeva käisid naabritelt võtit nuiamas või lidusid balta peldikusse, kui naabreid käepärast ei olnud:D
mõlemal korral oli mul linna tagasi tulles tõsine hirm oma elu pärast. päästsin end sellega, et kohale jõudes lükkasin ukse vahelt moonakoti sisse, ootasin hetke ja astusin ise järele.
tüüpilise rahahädas poolnälgiva tudengi võlub selle trikiga ära küll:D

rait
Kreisi kasutaja
rait

sõnum 09.12.2005 10:39:30 vasta tsitaadiga

mul oli selline juhtum, et sai just sõbra poolt pirniraksust tuldud ja auto tagaiste oli pirne täis. läksime siis tankalsse ja hakkasime müüjatega iba ajama. sõime pirne ja värki. keerasin siis auto uksed kah lukku, kuna mina elan kahtlases kandis icon_rolleyes.gif . siis kui pirnid hakkasid otsa saama taskutest läksin autost juurde tooma. võtsin taskust võtmed ja väikse juba hapnenud pirni. kõndisin prügikastist mööda, viskasin pirni sinna sisse ja kõndisin auto juurde. hakkan ust lahti tegema ja avastan et hoopis pirn on käes. hakkasin siis võtmeid otsima, aga mida pole seda pole. jõudsin siis järeldusele et prügikastis on.
noh, ostsin siis tanklast prügikoti ja pikad kummikindad ja hakkasin prügi ümber sorteerima, sest ainsad võtmed olin just ära visanud. õnneks pidin vähe prügi sorteerima. leidsin ülesse võtme küsisin tanklast sooja vett. pesin võtme ära ja sõime rõõmuga pirne edasi. icon_lol.gif 8)

ahjaa. umbes 4 minti peale sorteerimise lõppu tulid tanklasse mendid kah.

OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 09.12.2005 11:14:47 vasta tsitaadiga

See on vana hea trikk prygikastiga. Ma olen ka vahel hommikuti teinud seda liigutust, et tyhi kohupiimakreemitops hakkab minama kraanikaussi ja lusikas prygikasti... enamasti saan küll poolel teel pidama.

A.

zbx
Piiratud kasutaja
zbx

sõnum 09.12.2005 13:53:34 vasta tsitaadiga

kohupiimakreemitopsist niipalju, et tavaliselt tahab ta koos lusikaga käitlusse minna. siiamaani on õnneks me kõik 6 lusikat veel alles icon_smile.gif
Kommentaarid: 367 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 09.12.2005 18:53:33 vasta tsitaadiga

Veidi professoritest- noppeid ajakirja "Horisont" huumorikülgedelt
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 09.12.2005 19:28:59 vasta tsitaadiga

mäletan et läksin pärnus nüüdseks kadunud UUs Nova söögikohta, vaatasin menüüd, seal seisis "Ahjukana praad" vms, ja siis oma alati hajalioleva peaga küsisin "milles see ahjukana seisneb?" .
Kui veel 3ndal sai elatud, siis olin ikka päris totu, hakkan korterist lahkuma - sulgen ukse ning lukustan. jõuan esimesele, mõtlen - kurat kas ikka panin ukse lukku? :S. okei üles tagasi. katsun - uks lukus. jõudes jälle esimesele m'tlen uuesti - oot oli ikka lukus? aga siiski suudan RASKE südamega minema sammuda, lootes et uks jäi lukku icon_lol.gif
Ahjah, mul siuke wireless hiir, millel külje peal volüüm+ - nupud. Suures toas läppariga lebotades ning tv -d vahtides suht tihti krabasin hiire laualt selleks et tv häält reguleerida, ning siis kirusin tehnikat, et kurat miks kõik ei ole ühtse süsteemiga.
muidu ma vägagi hajameelne. enamus asjad mida luban teha või pean tegema, tulevad meelde alles viimasel hetkel või jäävad üldse tegemata. lihtsalt pea on pidevalt tühi.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 09.12.2005 19:41:16 vasta tsitaadiga

Kord malevõistlustele minnes suvel palava ilmaga, lühikesed püksid ja särk jõusin kohale panin nagu tavaliselt mobla välja paremale käele ja hakkasin vaikse peale panema. Kui armas oli oma telekapulti laual silmitseda.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 58
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 09.12.2005 19:57:13 vasta tsitaadiga

Muhvini jutt tuletab mulle meele, et ma olen ikka paar korda t88lt minema jalutanud, mobla asemel traadita toru taskus. 6nneks on see sihuke toru, et hakkab piuksuma, kui levist v2lja j6uab.

A.

tonu89
HV veteran
tonu89

sõnum 10.12.2005 17:25:57 vasta tsitaadiga

Vahest unise peaga saab hommikul kruusi tagurpidi laua peale pandud, kuid õnneks pole kohvi peale kallanud....
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Hajameelne nagu professor mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.