Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 17.03.2005 15:43:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ei pinguta

ahsoo, mul vist mingi vale arusaam siis, olen usast päris mitu korda tellinud ja sarnase kaaluga pakk mingi 22$ olnud enamasti
aga noh, ega vist ei kannata sellist võrdlust teha siinkohal
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
solution
HV Guru
solution

sõnum 17.03.2005 15:56:23 vasta tsitaadiga

tegelt pingutasid küll natuke...postitamine peaks u 12,90 € minema..
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
daff
HV kasutaja
daff

sõnum 17.03.2005 18:43:47 vasta tsitaadiga

Ebay -st muidu tüüpiline läpaka eest näiteks on ju 25 eur -i?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 18.03.2005 11:00:10 vasta tsitaadiga

Kuna endal oli eelmisel nädalal Ühispanga U-kaardiga maksmisel probleeme, nimelt tühistati täiesti korrektsed maksed, siis saatsin Ühispanka järelpärimise. Vastus tuli selline:
Lp :::::::::::
Oleme uurinud Pankade Kaardikeskusest, miks U-Kaardi maksed
internetis tasumisel tühistatakse ja saime vastuseks, et
tõepoolest on hetkel tehnilised probleemid VISA kaartidega
internetis maksmisel (ja seda kõikide pankade VISA kaartidega).
Osade internetikaupmeeste juures siiski toimib korrektselt kuid
väga paljudes on see häiritud. Probleemile otsitakse lahendust
ja eeldatavasti saab see lahendatud järgmise nädala lõpuks.
Palume Teil info saamiseks, kas U-Kaartide probleem on
lahendatud, pöörduda meie infotelefonil 6655100 (järgmise nädala
lõpu poole).

Vabandame tekkinud ebameeldivuste pärast.

Parimate soovidega
Ingrid Lepasson
Kliendiabi osakond
Eesti Ühispank
tagasi üles
killerimiku
HV vaatleja

sõnum 28.03.2005 16:53:04 vasta tsitaadiga

Saab keegi mulle kinnitada, et saksast tulevale kitarrile ei panda piiril mingeid makse juurde ja see saadetakse otse postkontorisse.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.03.2005 17:46:29 vasta tsitaadiga

Ma söön oma mütsi ära, kui sellele tollimaks lisandub.
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 29.03.2005 06:05:04 vasta tsitaadiga

killerimiku kirjutas:
Saab keegi mulle kinnitada, et saksast tulevale kitarrile ei panda piiril mingeid makse juurde ja see saadetakse otse postkontorisse.

mina saan.

sa elad euroliidus, kui sa pole sellest veel aru saand icon_razz.gif

euroliidu kandev idee on kaupade ja teenuste vaba liikumine. see tähendab et ei mingeid maksasid ega muid tollitõkkeid

solution kirjutas:
tegelt pingutasid küll natuke...postitamine peaks u 12,90 € minema..

oleneb täitsa firmast ja kelle/mille postiteenuseid ta kasutab ja kuidas ta saadab - tähitult, kindlustatult vms.

mul tuli iljuti kuuekilone pakk 19,9 euri eest. aga olen sarnase kasti postikuluks ka 26 euri maksnud.

üldiselt peaks saksast tuleva tavalise ilma kindlustamata dhl-paki kulu olema 12,9 euri esimese kilo eest + eur iga järgneva kilo eest.
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 30.03.2005 21:48:17 vasta tsitaadiga

Hehh..mul juba on õnne liiga hilja igalepoole nina toppida aga kui uue teema teeksin saaksin vist sõimata, niisiis ma ei tea sellest lehest peaaegu midagi...raffas müüb nokia n.gaget 14 dollariga või mis ta on, ja krt...oksjon saab paari min pärast läbi, ja keegi pole pakkumist teinmud...kui ise teeks oleks see minu oma???? icon_redface.gif uustulnuk, kuid huvitab (ebay)
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2005 01:29:26 vasta tsitaadiga

Tiiger15, loe oksjonikirjeldus uuesti ja seekord hoolikalt läbi, loe kohe kaks korda. liiga soodsana tunduvad diilid pole tavaliselt sugugi soodsad, sulle määritakse pähe oopis miskit muud. normaalne on saada asja kolmandiku või poole odavamalt kui eestis, aga mitte rohkem. seal on tegu oopis mingi muu äriga.
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 31.03.2005 11:00:21 vasta tsitaadiga

Hallvatt kirjutas:
Tiiger15, loe oksjonikirjeldus uuesti ja seekord hoolikalt läbi, loe kohe kaks korda. liiga soodsana tunduvad diilid pole tavaliselt sugugi soodsad, sulle määritakse pähe oopis miskit muud. normaalne on saada asja kolmandiku või poole odavamalt kui eestis, aga mitte rohkem. seal on tegu oopis mingi muu äriga.

Tihti on sellistel müüjatel ka kirves transakulu, lisaks ei soovita osta küll sellise müüja käest, kellel feedback zero on või paar positiivset kommi ainult. Ka varastatud kaupa pidi E-Bays ringi liikuma, olgu selleks siis kasvõi krediitkaardi pettustega poest ostetud kaup. Samuti tuleb enne enda pakkumise panemist vaadata, milliseid makevõimalusi müüja aktsepteerib, paljud USA müüjad aktsepteerivad ainult PayPal`i, mida meie kasutada ei saa paraku.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
killerimiku
HV vaatleja

sõnum 01.04.2005 21:26:11 vasta tsitaadiga

Kas Seiko kellade rahvusvaheline garantii kehtib Eestis? Igatahses müüa kirjutas, et on International Warrantycard.
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 29.04.2005 22:53:11 vasta tsitaadiga

Tervist, plaan osta paar asja eBay'st. Müüja asub Inglismaal. Kui õieti aru saan siis ei lisandu sellele tollimaks, ja see tähendab et kaup tuleb otse läbi?! Kaua kaup peaks tulema ja palju läheks maksma postikulud?

PayPal konto on olemas nii mul kui ta temal. Mida see sel kohal aitab?
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
janar
HV kasutaja
janar

sõnum 30.04.2005 15:48:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kui õieti aru saan siis ei lisandu sellele tollimaks, ja see tähendab et kaup tuleb otse läbi?!

EU piires eraldi tollimaksu ei ole

tsitaat:
Kaua kaup peaks tulema ja palju läheks maksma postikulud?

See on nüüd teievahelise kokkuleppe küsimus. Transa pakkujaid (ja pakette) on mitmeid erinevaid ning seega nii tähtajad, kui hinnad suuresti varieeruvad.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
borru
HV veteran
borru

sõnum 30.04.2005 20:27:08 vasta tsitaadiga

btw kellelgi UPS'i või näiteks TNT-ga on kogemusi?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
janar
HV kasutaja
janar

sõnum 01.05.2005 15:02:52 vasta tsitaadiga

Mõlemad tasemel ettevõtted. TNT-ga on kogemust suht palju, iga kuu Jaapanist mitu konteinerit - kõik ilus ja tähtaegadest peetakse kinni.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
E-ostja
HV vaatleja

sõnum 10.05.2005 14:40:41 vasta tsitaadiga

Tere
kas keegi oskab aidata. Mul selline probleem et tegin selle eBay Standard Purchase Protection Program aga nad ei vasta mulle juba kuu aega, kuid kirjas oli et 14 päeva jooksul vastavad. Mida mul teha tuleks, et seda raha tagasi saada?
tagasi üles
red evil
HV kasutaja

sõnum 11.05.2005 18:12:45 vasta tsitaadiga

Mulle tuli UPS-iga Saksast pakk, üks suht kerge (ca 300-400gr) autojubin oli 29.90 EUR postikuludena.
Ehmatas korra ära kuna see on kaks korda sama palju kui asi ise maksis, aga positiivse poole pealt tõi UPS kiirelt asja ära. Eesti Posti vahendusel on pakid nii mõnigi kord räsituna siia jõudnud, nii ca 7-10 päevaga Kesk Euroopast...

Üks negatiivne tähelepanek - üha enam esineb "shipping and handling" tasudega mängimist, need kes müüvad kaupa alla omahinna, küsivad "postikuludeks" kordades rohkem kui "USPS Standard" tegelikult maksab. Seda nii oma maa siseselt kui ka välisriiki saates. Nii et alati tasub lugeda väikest kirja oksjoni all. Siis ka veel need kes tuttuusi telefone "müüvad", tegelikult müües à la infot selle kohta kust sa saad telefoni nii soodsa hinnaga (mis tähendab lepingulist liitumist vms). Omaette teema on automüüjad kes enne paaridollarilisi marke, meeneid ostes oma feedback´i üles puhuvad ja üritavad siis Dodge Viperit sulle 7990 USD eest maha parseldada. Kui maksad kohustusliku first payment´i ära, on naiivsele ostjale jäänud vaid kibe mälestus pettusest. Pettuseid tuleb pidevalt ka juurde, kuna inimestel leidlikkust jagub ning kuni on ettevaatamatud ostjad on ka petjad.

Euroopa Liidus on euromakse suht mugav, sellegipoolest oleks hea asi paypal mis loodetavasti 2006 tuleb.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 17
tagasi üles
lamp
HV Guru
lamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.05.2005 18:15:39 vasta tsitaadiga

borru kirjutas:
btw kellelgi UPS'i või näiteks TNT-ga on kogemusi?

kui usaga suhtled, sis TNT unusta ära, nad pole seal eriti suurelt esindatud ja kasutavad alltöövõtjaid kes parajaid käkke kokku suudavad keerata..
UPSiga kogemused mul siin natuke imelikud.. kõik korrad on nad teate postkasti jätnud, et pakk kohal ja helistagu ma, millal kohale saavad tuua.
selle asemel, et kohe helistada ja yle anda..

Oskar
HV kasutaja

sõnum 13.05.2005 10:50:58 Kõrged postikulud vasta tsitaadiga

red evil kirjutas:
Mulle tuli UPS-iga Saksast pakk, üks suht kerge (ca 300-400gr) autojubin oli 29.90 EUR postikuludena.
Ehmatas korra ära kuna see on kaks korda sama palju kui asi ise maksis, aga positiivse poole pealt tõi UPS kiirelt asja ära. Eesti Posti vahendusel on pakid nii mõnigi kord räsituna siia jõudnud, nii ca 7-10 päevaga Kesk Euroopast...

Üks negatiivne tähelepanek - üha enam esineb "shipping and handling" tasudega mängimist, need kes müüvad kaupa alla omahinna, küsivad "postikuludeks" kordades rohkem kui "USPS Standard" tegelikult maksab. Seda nii oma maa siseselt kui ka välisriiki saates. Nii et alati tasub lugeda väikest kirja oksjoni all. Siis ka veel need kes tuttuusi telefone "müüvad", tegelikult müües à la infot selle kohta kust sa saad telefoni nii soodsa hinnaga (mis tähendab lepingulist liitumist vms). .

Aga mida sina siis teed, kui Ebay vahendustasu on nii kõrge?! Mida suurem alghind, seda suurem oksjoni avamistasu! On absurd maksta 4,8€ avamistasu. Müüjad näitavad küll oma postikulud ja panevad oma postikulud spetsiaalselt kõrgemale, et säästa postikulud ja Ebay võitleb nendega mitte tarbija pärast, kes nagu ei näeks postikulude kõrge hinna, vaid oma vahendustasu pärast.Kuna õiget alternatiivi pole, kasutavad kõik ebay.Kuna müüja sa ei ole , ei saa sa sellestvist ka aru!

Ja kui räägida postikuludest, siis tegemist5-7 Päevaga on mitte eesti posti, vaid selle saatja riigi postiga

NewDave
HV vaatleja

sõnum 18.05.2005 23:10:13 vasta tsitaadiga

seletage palun samm-sammult ära kuidas ma tavalise pangakaardiga seal üht asja müüa saan...oleks väga tänulik
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 18.05.2005 23:12:15 vasta tsitaadiga

ei saagi
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 20.05.2005 10:20:30 vasta tsitaadiga

NewDave kirjutas:
seletage palun samm-sammult ära kuidas ma tavalise pangakaardiga seal üht asja müüa saan...oleks väga tänulik

Tegin SEB virtuaalse krediitkaardi ja saingi müüa ebays. Aga mitte saksa omas vaid ebay.com'is. Aga vahet vist pole.
Mingit õpetust siia lisada oleks veidi naljakas, peab oskama eesti ja inglise keelt, mis siin pikalt seletada.
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 20.05.2005 11:34:09 vasta tsitaadiga

kalaluu kirjutas:
Tegin SEB virtuaalse krediitkaardi ja saingi müüa ebays. Aga mitte saksa omas vaid ebay.com'is. Aga vahet vist pole.
Mingit õpetust siia lisada oleks veidi naljakas, peab oskama eesti ja inglise keelt, mis siin pikalt seletada.

Kas see projekt on siis juba algselt väga lühiajaline või siis pettusele rajatud. See kaart kehtib ju ainult 40 päeva ja pikendada ei saa. Siis muutuvad ju mõttetuks ka positiivsed kommentaarid jm. Jääd ebayle võlgu, pannakse konto naksti kinni ju kohe.
Kaart kehtib 40 päeva ning vormistamisel saate kaardile määrata soovikohase limiidi kuni 50 000 kroonini. Kaart on kasutatav kohe peale selle vormistamist.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
JevgeniT
HV kasutaja
JevgeniT

sõnum 20.05.2005 12:57:15 vasta tsitaadiga

ebay teenustasu maksmiseks saab ju veel üks U-kaart avada, selleks ei pea vist sama kaart olema.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 74
tagasi üles
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 20.05.2005 14:05:02 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
kalaluu kirjutas:

Kas see projekt on siis juba algselt väga lühiajaline või siis pettusele rajatud. See kaart kehtib ju ainult 40 päeva ja pikendada ei saa. Siis muutuvad ju mõttetuks ka positiivsed kommentaarid jm. Jääd ebayle võlgu, pannakse konto naksti kinni ju kohe.
Kaart kehtib 40 päeva ning vormistamisel saate kaardile määrata soovikohase limiidi kuni 50 000 kroonini. Kaart on kasutatav kohe peale selle vormistamist.

Tõsi SEB U-kaarti ei saa pikendada, aga oma ebay account'i all on võimalik krediitkaarti muuta. Peale selle ei ürita ma mingit pettust korraldada! Ebay on päris kasulik asi ja juba kogunenud positiivne feedback liiga "kallis", et seda ruineerida.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.