Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37, 38, 39  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mys
HV kasutaja
mys

sõnum 27.03.2005 19:27:12 vasta tsitaadiga

õige jah, minu viga samuti, valisin vaatlusest natuke kalli mälu, täpselt ei tea mis mälud ml masinastes aga päris noname vist ikka ei olnud, paneme siis:
PQI DDRAM PC-3200 400MHz 256MB CL 2,5 2x345,-

mis teeb komplekti hinnaks 13850,-

seega tuleb müügihinnaks ligikaudu sama hind mis tavakliendil eraldi juppidena ostes, ml kasum seisneb ilmselt hulgihinna soodukas.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mTim
HV Guru
mTim

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.04.2005 13:39:59 vasta tsitaadiga

enterist (tallinna kesklinnas internetikohviku vastas ja sekspood on ületee) sai ostetud 400W toiteplokk.
teenindus oli väga hää, mingi kõrgem ametnik tuli küsis et kas saab abiks olla ja kui selgus et 400W 120X120mm ventiga toitekat kohal ei olnud hüppas autosse ja tõi thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_biggrin.gif

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.04.2005 15:47:00 vasta tsitaadiga

Kas garantii ajal on oote- ja kiirtööd tasulised lisateenused või tasuta teenused. Kas keegi teab - garantiitingimustest ei seda kuidagi välja lugeda. See omamoodi must huumor 8) kui suur ja tuntud firma ei suuda korrektselt tingimusi kirja panna icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
mys
HV kasutaja
mys

sõnum 14.04.2005 22:35:35 vasta tsitaadiga

garantiil paistab olema maksimaalselt nädalane järjekord, võibla on asi muutunud, minuteada kiirtööd garantiikorras ei teostata, oled ju võrdne teiste klientidega kellel probleemid, arvatvasti paneb raha rattad käima icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.04.2005 22:44:45 vasta tsitaadiga

Ma lihtsalt tean, et sõbrad ML-Enter-lased käivad siin teemat lugemas ja kommenteerimas icon_biggrin.gif Nii, et loodan suht konkreetset vastust antud küsimusele thumbs_up.gif
tagasi üles
WerteX
HV Guru

sõnum 14.04.2005 22:55:08 vasta tsitaadiga

Hinnavaatluse kasutajatest on mõni isegi Microlinki palgal thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 306
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.04.2005 15:23:25 vasta tsitaadiga

On tunda, et kas streigitakse või puhatakse, aga reklaamitud lubadusest - kirjadele 24h jooksul vastata, nad küll kinni ei suuda pidada - ei sin ega maili teel esitatule - ehk siis täielik K-Salooni käitumise "kloon" icon_biggrin.gif

Ja ega enam vastust ei oota kah - tegin öö otsa uurimustööd probleemse masina kallal ja mul on praeguseks lahendus leitud - samast masinast kirjutangi - edu ja jõudu ja jaksu K-kontoriga konkureeriminel thumbs_up.gif
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 15.04.2005 20:07:03 vasta tsitaadiga

Praegu on nii ilusad ilmad kellel on aega kontoris istuda ja su kirjale vastata? icon_lol.gif 8) icon_lol.gif
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 20.04.2005 10:36:59 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
On tunda, et kas streigitakse või puhatakse, aga reklaamitud lubadusest - kirjadele 24h jooksul vastata, nad küll kinni ei suuda pidada - ei sin ega maili teel esitatule - ehk siis täielik K-Salooni käitumise "kloon" icon_biggrin.gif

Ja ega enam vastust ei oota kah - tegin öö otsa uurimustööd probleemse masina kallal ja mul on praeguseks lahendus leitud - samast masinast kirjutangi - edu ja jõudu ja jaksu K-kontoriga konkureeriminel thumbs_up.gif

Telefonile vastatakse meil küll kindlamalt kui K-saluunis...
See kui mailile vastata ei jõua, võib ju täitsa loomulik olla, eriti kui sa saadad enda meili näiteks laupäeva õhtul..
Nädalavahetusel on siiski lahti ainult poed, ülemine korrus (juhtkond jms.) on siiski kodus...
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.04.2005 11:03:39 vasta tsitaadiga

Eelmisel neljapäeval esitatud kirjale pole siiani vastust laekunud - ehk siis varsti juba kõigest nädal möödas icon_biggrin.gif Meenub reegel, et tavakirjale vastamise tähtaeg on 2 nädalat, aga minu kiri tuli kui maili kaudu 8) ,mitte ümbrikus icon_eek.gif
Eks edaspidi saab siis kiirfaks saadetud, sellele näevad viisakusreeglid ette vastamist 2-e tunni jooksul thumbs_up.gif
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 20.04.2005 14:53:55 vasta tsitaadiga

mis aadressile kirja saatsid?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.04.2005 15:08:43 vasta tsitaadiga

http://www.arvutid.ee/abi/default.asp

Sellelt lehelt sai saadetud 8) Aga hiljem on mulle mitmed tuttavad öelnud, et tegelt oleks pidanud mõne remondimehega otse suhtlema icon_wink.gif Eks edaspidi proovin seda varianti icon_exclaim.gif

Ja kui on kiri kadunud, siis PS-i kaudu võin uuesti vigu kirjeldada icon_biggrin.gif
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 21.04.2005 14:20:36 vasta tsitaadiga

njh
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.04.2005 14:30:05 vasta tsitaadiga

Aga siiani on ML-i spetsidel küll täiesti suva olnud, et mis viga või et kas on mingi lahendus leitud või et kuidas võiks viga välja otsida vms thumbs_up.gif Nii, et millal ML-spetsid oma streigi ära lõpetavad - ilm ka külm, et rannas sellise ilmaga päikest võtta icon_eek.gif
Meenub kunagine jaanipäeva eelne aeg aastaid tagsi, siis sain sõimata, et miks jaanipäeva ajal spetsialiste tüütan icon_biggrin.gif
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 21.04.2005 21:12:00 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Aga siiani on ML-i spetsidel küll täiesti suva olnud, et mis viga või et kas on mingi lahendus leitud või et kuidas võiks viga välja otsida vms thumbs_up.gif Nii, et millal ML-spetsid oma streigi ära lõpetavad - ilm ka külm, et rannas sellise ilmaga päikest võtta icon_eek.gif
Meenub kunagine jaanipäeva eelne aeg aastaid tagsi, siis sain sõimata, et miks jaanipäeva ajal spetsialiste tüütan icon_biggrin.gif

Kui sa sellele jutule miskit tõestust ei suuda lisada siis on see pulli kaka beer_yum.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.04.2005 21:33:45 vasta tsitaadiga

Kui firma on saanud läbi interneti (eelpool toodud link) kirje garantiiliste vigade kohta ja kui ma pole nädala jooksul mingit vastust saanud ei E-mailile ega telefonile, siis on mul õigus küsida, et mis toimub icon_biggrin.gif

Ja kuna siin liigub lp. ML-Enteri spetsialiste, siis sellepärast ma selle mittevastamise siin ka avalikustasin thumbs_up.gif Koos otsusega, et järgmine kord esitan probleemi kirjelduse (kiir)faksi teel lootuses, et siis see kiri registreeritakse sekretäri juures ja vastatakse 2 tunni jooksul icon_eek.gif

Tegelt hakkab juba ära tüütama, et iga pisiprobleem peab käima läbi sekretäride-direktorite, siis saab asi kiire-korrektse lahenduse. Tegelt võiks palgalised töötajad ka oma ülesannete kõrgusel olla, mitte niisama palka saamas käia icon_rolleyes.gif
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 03.05.2005 19:22:49 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Kui firma on saanud läbi interneti (eelpool toodud link) kirje garantiiliste vigade kohta ja kui ma pole nädala jooksul mingit vastust saanud ei E-mailile ega telefonile, siis on mul õigus küsida, et mis toimub icon_biggrin.gif

Ja kuna siin liigub lp. ML-Enteri spetsialiste, siis sellepärast ma selle mittevastamise siin ka avalikustasin thumbs_up.gif Koos otsusega, et järgmine kord esitan probleemi kirjelduse (kiir)faksi teel lootuses, et siis see kiri registreeritakse sekretäri juures ja vastatakse 2 tunni jooksul icon_eek.gif

Tegelt hakkab juba ära tüütama, et iga pisiprobleem peab käima läbi sekretäride-direktorite, siis saab asi kiire-korrektse lahenduse. Tegelt võiks palgalised töötajad ka oma ülesannete kõrgusel olla, mitte niisama palka saamas käia icon_rolleyes.gif

Näh .. nüüd veel pikem aeg kui nädal möödas ..
"Teie probleem on edastatud ML Arvutite teenindusosakonnale, kes vastab või esitab täpsustavad küsimused ühe tööpäeva jooksul. Kui teadmata tehnilistel põhjustel ei ole Te määratud aja jooksul vastust saanud, siis helistage palun telefonil 6504 911. Ebakorrektselt esitatud pöördumistele ei vastata. "
Oskad ehk probleemi viitenumbri öelda?
tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 10.05.2005 09:26:44 vasta tsitaadiga

ise olen millegipärast pidanud enterit kalliks, aga läksin tondi ordist ostma hiirt endale, ja enne käisin veel niisama enterist läbi ja vaatasin, et hiir mida läksin ordist osta seal olemas ja 20.- odavam icon_eek.gif ja ostsingi sealt. teenindus oli norm. positiivne kogemus oli.
Kommentaarid: 1306 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 920
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 10.05.2005 10:28:09 vasta tsitaadiga

Nagu juba kunagi ammu väitsin, et asi on minu jaoks juba ammu ammendanud icon_wink.gif Kulutasin tuttava juures mehiselt öötunde ja leidsin vea üles ning likvideerisin selle icon_exclaim.gif Olgugi, et antud nähtuste uurimine ja vigade otsimine oleks käinud garantiitingimuste kohapealt ML-garantiiteeninduse alla icon_eek.gif

Aga eks ma järgmine kord järgmise probleemiga kirjutan täiendavalt juurde, et "tahanteada" HV-foorumist tülitab ja tahab kiiret vastust saada icon_biggrin.gif
--------------------------------------------
Vilksatas mõte, et ehk esitasin vea kirjelduse liialt keerulises tehnilises keeles millele remondipoisid sugugi vastata ei osanud või ei julgenud icon_rolleyes.gif
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2005 16:51:29 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Nagu juba kunagi ammu väitsin, et asi on minu jaoks juba ammu ammendanud icon_wink.gif Kulutasin tuttava juures mehiselt öötunde ja leidsin vea üles ning likvideerisin selle icon_exclaim.gif Olgugi, et antud nähtuste uurimine ja vigade otsimine oleks käinud garantiitingimuste kohapealt ML-garantiiteeninduse alla icon_eek.gif

Aga eks ma järgmine kord järgmise probleemiga kirjutan täiendavalt juurde, et "tahanteada" HV-foorumist tülitab ja tahab kiiret vastust saada icon_biggrin.gif
--------------------------------------------
Vilksatas mõte, et ehk esitasin vea kirjelduse liialt keerulises tehnilises keeles millele remondipoisid sugugi vastata ei osanud või ei julgenud icon_rolleyes.gif

Äkki vilksataks ikka probleemi numbri .. praegu nagu käib mäng ühte väravasse ilma, et mul oleks midagi võimalik selgitada ka.
Pädevuse kohalt pole ilmselt mõistlik sõna võtta kui teiste inimeste teadmistest vähimatki aimu pole.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 13.05.2005 17:35:48 vasta tsitaadiga

To remi: Ütleks küll - PS-i teel, aga seda masinat pole vist enne sügist "minu vaateväljas" ja jääb praegu minust nii umbes 50 km kaugusele 8) Ja tegelikult lubas masina omanik endale ka masina ehituse selgeks teha, nii et ehk minul polegi vaja antud isendiga rohkem tegeleda icon_wink.gif
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2005 18:46:29 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
To remi: Ütleks küll - PS-i teel, aga seda masinat pole vist enne sügist "minu vaateväljas" ja jääb praegu minust nii umbes 50 km kaugusele 8) Ja tegelikult lubas masina omanik endale ka masina ehituse selgeks teha, nii et ehk minul polegi vaja antud isendiga rohkem tegeleda icon_wink.gif

No selge siis.
EluLahe(tm) on keegi poriga üle valada ja siis .. ah mis ma ikka targutan.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.05.2005 19:03:38 vasta tsitaadiga

To remi: Laekunud (e-)kirjadele vastamine või mittevastamine (kustutamine) on siiski Microlink-i probleem icon_exclaim.gif Ja ise vihjasin lihtsalt sellele, et eks edaspidi olen targem ja kasutan kirjavahetust millest jääb kindlasti kas originaal või koopia "Sissetulnud kirjade" kausta icon_biggrin.gif
Nii, et ei näe mossitamiseks mingit põhjust thumbs_up.gif
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 16.05.2005 19:20:32 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
To remi: Laekunud (e-)kirjadele vastamine või mittevastamine (kustutamine) on siiski Microlink-i probleem icon_exclaim.gif Ja ise vihjasin lihtsalt sellele, et eks edaspidi olen targem ja kasutan kirjavahetust millest jääb kindlasti kas originaal või koopia "Sissetulnud kirjade" kausta icon_biggrin.gif
Nii, et ei näe mossitamiseks mingit põhjust thumbs_up.gif

Ma ei mossita. Lihtsalt pisut nõme on lugeda kriitikat, millele kuidagi regeerida ei saa.
Oleks mingi konkreetne pidepunkt(probleemikirjelduse number, arvuti seerianumber vms.) siis saaks uurida, mille taha asi jäi.
Vajadusel kellelegi küpsisesse sõita ja teeninduse kvaliteeti tõsta. Hetkel paraku kvalifitseerub probleemikirjeldus "anonüümseks laimuks".

EDIT: Kirjasid kustutada ei saa. Need on veebis asuvast kliendibaasist loetavad algusaegadest saadik.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 16.05.2005 19:44:33 vasta tsitaadiga

Ainult positiivseid kommentaare. Hinnad küll metsikud suhteliselt aga kvaliteet on tasemel. Siiani ostnud läppari ja ühe vanema lauaarvuti siit thumbs_up.gif. Teenindus ja garantii on siiani aint positiivne ja kiire olnud 8) edu edasiseks

Ahja mis see microlingi 24h garantiiteenus on ka nädalavahetuseti? st siis see mis läpparitele mõeldud et järgmine päev saad kätte icon_rolleyes.gif Mul mure et läpaka sisemised kõlarid ei tööta enam
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 91
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37, 38, 39  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.