Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.04.2005 20:41:00 vasta tsitaadiga

edit:

viimati muutis eShelobik 18.04.2005 14:45:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 16.04.2005 21:16:25 vasta tsitaadiga

tüüpiline nali on see, et cooler pannakse valetpidi peale ja nõnda annabki prose otsad... isegi mitme sellise arvutiga mässand...

Hmekki case:
Ma lugesin ka selle veakirjelduse läbi ja sain kõvasti naerda... jabur jutt icon_smile.gif
samas ainuke point nagu ongi see, et tegelik mõte on kujul: " Kuna prose radikas oli valetpidi peal(ilmselt jäi üks nurk õhku), siis prose läbi ja emaplaat terve" aga jah sellest tekstist ei loe isegi minusugune kirjaoskamatu sellist mõtet välja icon_biggrin.gif

PS! Garantiis ka ilmselt kevad mõnele pähe löönud icon_smile.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 16.04.2005 21:26:22 vasta tsitaadiga

Hahaa IRW ikkagist.Protsessoril pilt ees icon_lol.gif emaplaat pime icon_question.gif WTF? icon_lol.gif Viigu siis emme pimedate emaplaatide ühingusse icon_lol.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.04.2005 21:27:44 vasta tsitaadiga

Oh neid spetsialiste jälle icon_biggrin.gif Loomulikult on võimalik, et halva prosa jahutuse korral põleb esimeses järjekorras maha (või hakkab valesti käituma) "posa lähedal" asuv tavadetail emaplaadil - takisti, diood, transistror, mikroskeem - mis iganes 8) Sest prosat jahutav õhuvool on arvestatud ka lähikonnas asuvaid detaile jahutama (radika alla jäävad detailid näiteks) - kui prosa on a 100 kraadi kuum, saavad ka teised detailid "sama sauna", aint et nad ei pea selles kuumuses vastu pidama - juhul kui pole tegu sõjaväe või kosmosetehnikaga - seal nõutakse tõesti kuni 120 kraadini vastupidamist icon_eek.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Kober
HV vaatleja

sõnum 17.04.2005 00:20:26 vasta tsitaadiga

hmekki case on siis minust, ehk siis see minu mobo.ma võin nii palju öelda, et selle radika ma panin ise valet pidid epale alles siis kui see katki oli, kuna üritasin ise midgai teha ennem kui garaantiisse viia.ja prosel ega cooleril polnudki garanatiid.garantii kehtis ainult mobole.

P.S ja prose kuumus oli 50 stabiilselt.
Asi jutus lihtsalt kui avasin IE-d jäi seisma ja peale resa hakaks tööle ainult cd-rom ja ventid arvutis. Mitte ükski muu ais ei hakanud tööle. NÜüd vana moboga samas süsteem kõik töötab ideaalselt.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.04.2005 01:45:43 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
sevenhugs,

Samas täiesti mõistan olukorda kus hinnad on muutund ja pole jõutud veel vitriinis vahetada(mis on kah tegelt müüja lohakaus).Sellegipoolest on hea kui hindu vaadatakse hinnakirjast, sest vahel võib ka hind kukkuda ja jõle jama oleks küll hiljem teada saada, et vitriinis oli kaup ostmise hetkel 500 eeku kallim.Samuti tekiks huvitav küsimus vingujaile, et kui käisite poes, ostsiste jupi ja vingusite omale vitriinihinna(kuigi tegelt oli kallim ja tõusnud) ja siis teinekord poodi müües müüja müüb teile vitriinihinnaga kuigi tegelt hind on langend kas siis olete kah rahul või nõuate jälle õigust, et nüüd peab müüma hinnakirja põhjal icon_wink.gif

Tore küll,kuid poes ju pole väljas Hetkehinnakirja,ja internet mul ka mingil moel silmade taga kogu aeg ringi ei jookse.
Ja kuna läksin poodi ostma hoopiski midagi muud ja aega parajaks tehes silmasin vitriinis asja,mille hind nagu sobis mulle siis saigi müüjalt hoopiski mälukaarti küsitud.
Oh üllatust,vitriinis polnud hind veel jõudud tõusta(tehnikaajastu ju,pangu siis endale elektroonilised lipikud kaupade juurde,mis ise end hetkehinnakirja järgi muudavad kuvatavat infi).See selleks.
Kuigi see pole esimene kord,Ordis küll,kus letihind ei vasta tegelikkusele,ja kui kaupa ikka vaja ning hinnavahe pole suur siis
saab asi ostetud.Sest pole ju mõtet ka minna 30.-ühiku tõttu netipunkti teise poodide hinnakirju uurima. Enamusel kordadest,kui müüja ei soovi, või ei saa müüa mulle letihinnaga kaupa ja sul pole seda kiirelt,hädasti, vaja siis ka ei osta.Ega keegi sunni ju ostma.Ja kui saiapoes on sai hinnaga 2.50 ning sul on tulnud nädal aega mingil põhjusel,rahapuudusel näiteks, tühja kõhtu kannatada ,siis kassas saad sa üllatuse osaliseks,kuna müüja küsib sinult 3.50 ja sa valisid selle saiapätsi seetõttu,et sul on siiski 2.80 rahakotis.Ning müüja kehitab letihinna peale ainult õlgu.
Ära sa siis osta,kui ei taibanud eelnevalt netist hetkel kehtivat saiahinda vaadata.Oma viga.

icon_wink.gif
Võiks ju jätkata beer_yum.gif
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 127
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 17.04.2005 02:52:27 vasta tsitaadiga

vähemalt tondi ordis on küll värsked hinnakirjad koguaeg olemas, mujal pole käind kuna tondi kõige lähem
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.04.2005 06:39:41 vasta tsitaadiga

Kober kirjutas:
hmekki case on siis minust, ehk siis see minu mobo.ma võin nii palju öelda, et selle radika ma panin ise valet pidid epale alles siis kui see katki oli, kuna üritasin ise midgai teha enne kui garaantiisse viia.ja prosel ega cooleril polnudki garanatiid.garantii kehtis ainult mobole.

P.S ja prose kuumus oli 50 stabiilselt.
Asi jutus lihtsalt kui avasin IE-d jäi seisma ja peale resa hakaks tööle ainult cd-rom ja ventid arvutis. Mitte ükski muu ais ei hakanud tööle. NÜüd vana moboga samas süsteem kõik töötab ideaalselt.

aga miks sa siis aretasid... oleksid võinud ju ka niisama plaadi viia... icon_confused.gif Teed endal elu raskeks

Samas kui on tõesti nii, et prose on terve ja emaplaat kutu... ka neid Epoxi isendeid sureb lambist icon_wink.gif siis mina küll annaks sellele Ordi garantii vennikesele üle kospli - esiteks jabura kirjutise, teiseks noriva suhtumise pärast... miks ma ütlen noriva? - ainult Palomino prosega on mul kogemus, kus teatud olukorras võib vigane/kutu prose emaplaadi läbi lasta... t-bred, thorton enam seda ei suuda... olgu või läbipõlenud või lühises...

Muide mul on surnud neid Epoxi isendeid pea sama sündroomiga omal ajal 2 tükki... esimese lasin uue vastu vahetada teise puhul sain raha tagasi icon_smile.gif Ja enam Epoxit ei osta, mis sest et venna arvutis rügab üks juba üle aasta edukalt rabada icon_razz.gif

PS! Ma väga loodan, et see juhtum leiab miski mõistliku lahenduse või kasvõi parema selgituse tolle garantii lehe kohta (kahjuks vähemalt hetkel tundub see Ordi jutum üsnagi "kalane").
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.04.2005 11:46:47 vasta tsitaadiga

hmekk kirjutas:
http://hmekk.pri.ee/hv/WTF.JPG
sõber viis siis plate garantiise
peale resut ei võtnud pilti ette
aga ta pani ka prose kaasa

sellne lahe tehniliselt võimatu põhjendus
....
aidake mul seda siis mõista ...

prose finkab .. ja orjab teise emaplaadi peal ...

Sõber lasi kodus emaplaadil midagi lühisesse... vaatas, et pilti ette ei tule.. arvas, et prose ja pani mõlemad kaasa... kodematta kiiruga pani sul ehk radika valesti peale ja voilaa...

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kober
HV vaatleja

sõnum 17.04.2005 12:06:42 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
hmekk kirjutas:
sõber viis siis plate garantiise
peale resut ei võtnud pilti ette
aga ta pani ka prose kaasa

sellne lahe tehniliselt võimatu põhjendus
....
aidake mul seda siis mõista ...

prose finkab .. ja orjab teise emaplaadi peal ...

Sõber lasi kodus emaplaadil midagi lühisesse... vaatas, et pilti ette ei tule.. arvas, et prose ja pani mõlemad kaasa... kodematta kiiruga pani sul ehk radika valesti peale ja voilaa...

Mis mõttes lühisesse?
ma ei teinud moboga mitte piixugi. Panin jaanuaris sisse ja töötas mgingi 1kuu ja polnud kuni selleni arvutit lahti tienudki.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.04.2005 12:36:37 vasta tsitaadiga

Noh tolm vms ikka võis midagi seal sees teha icon_razz.gif või noh kes krt ütleb, et sa seda ei näppinud icon_razz1.gif Ma ka "ei näppinud" enda X850XT PE-d icon_biggrin.gif pilt läks lihtsalt mustaks mängides icon_biggrin.gif
tagasi üles
Kober
HV vaatleja

sõnum 17.04.2005 12:38:35 vasta tsitaadiga

tglt kah.Mis tolm?
praeguse vanamobo panin tagasi ja juba migngi 2 kuud sellega ajanud ei midgai..kõik korras. So see polnud minu viga raudselt.

P.S kui oleks minu viga olnud poleks ma seda asja edasi ajama hakanud.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.04.2005 12:43:32 vasta tsitaadiga

Noo aga tõestada ei saa midagi ju. Ma oleks niisama emme sinna viinud icon_razz1.gif oleks garantii alles jäänud irw icon_razz.gif
Võisid näiteks installida emaplaadi valest korpusesse.. thumbs_up.gif Keegi saa väita, et tegelt sa seda kas tegid või ei teinud. Kuna garantiis pilti ette ei tulnud ja sul oli jahuti valesti peal siis eks nad midagi võisid arvata küll, et olid asja läbi lasknud vms icon_razz1.gif

tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 17.04.2005 12:52:02 vasta tsitaadiga

Jep õigus, et see remontija ei tea mis sellega on tehtud, aga siis peaks ka põhjendus olema selline, et saab kasutaja veast aru.Nt.füüsiline kahjustus, rajad katki....see ja see osa läbi põlenud,plaadile tekitatud lühis icon_rolleyes.gif ..jne.
Aga antud kirjeldusest ei loe välja seost emaplaadi rikknemisest cooleri tõttu....nii ma vähemalt arvan

Edit:Tegelt on ehk rikutud küll garantii tingimusi, sest cooleri valesti tagasi panek võib põhjustada otsest füüsilist kahju kasutaja vea tõttu, mis ei ole kindlasti tootja süü ja see viitab ka selle, et seadet on püüdnud modifitseerida või parandada asja mitte tundev isik või firma.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
zsz
HV kasutaja

sõnum 17.04.2005 13:12:40 vasta tsitaadiga

hmekk kirjutas:

"protsessoril pilt ees, emaplaat pime" ei ole just kõige paremad tehnilised terminid, mis kirjeldaks nende seisukorda piisavalt täpselt. Mida need tähendavad üldse?
Ja seda, et emaplaat prose jahutuse vale paigaldamise tõttu (eeldan, et ei kasutatud meislit ja/või haamrit) läbi kärssaks, eriti arvestades, et prose töötab.

Soovitaks pöörduda sõltumatu eksperdi poole professionaalse hinnangu saamiseks.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.04.2005 13:18:45 vasta tsitaadiga

Vii plaat kasutaja Jaani juurde icon_smile.gif thumbs_up.gif teeb korda heal juhul
tagasi üles
Kober
HV vaatleja

sõnum 17.04.2005 17:14:51 vasta tsitaadiga

Ok, noh näeb mis hmekk temaga tartus teeb. Hetkel saatsin temale ja tema pani selle pildi ülesse. Nüüd tean, et ei tasu liikset kola panna asjale kaasa kui garantiissse viia.(sel juhul pnain prose+cooleri, mis andis neiel hea põhjuse..)
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 17.04.2005 18:29:31 vasta tsitaadiga

Tegelt ei oleks sellist asja ka siis juhtund kui poleks oma käbaraid külge ajand asjale ja samuti siis mitte kui kuuleri oleks õigesti peale pannud.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.04.2005 22:00:03 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Tegelt ei oleks sellist asja ka siis juhtund kui poleks oma käbaraid külge ajand asjale ja samuti siis mitte kui kuuleri oleks õigesti peale pannud.

täpselt... nagu maal sõber rikkus oma prose ja emaplaadi liigse tormakusega coolerit paigaldades - üks kärssas läbi valesti paigaldamisest ja teine sai nuga icon_smile.gif
Ei tasu kõike näputada icon_wink.gif
tagasi üles
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 18.04.2005 00:06:32 vasta tsitaadiga

Garantiiteemades ongi see kõige nõmedam, kui pole võimalik tõestada asja... , ütled, et kasutaja on valesti ümber käind... siis kisatakse igas HV teemas(isegi, kui see vastab tõele), kui jälle vahetad ringi, siis irnutakse, oi kui lollid tehnikud...
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.04.2005 08:32:53 vasta tsitaadiga

Su jutus on point DesertFox, aga antud juhul keerati asi tegelt kliendi kraesse.Vaadati, et ohh loll klient talle a'la ütleme, et kuna on piraatplaati cd-rom'i pannud siis põles emaplaat selletõttu errr...pimedaks ja oma süü.Selge on see, et kui kuulerit ei pane siis ei põle elusees sul emaplaat sellepärast läbi niiet prose terveks jääb.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 18.04.2005 09:39:53 vasta tsitaadiga

mnjaa... pigem ootaks, mis hmekk Tartu esinduses kuuleb... kuigi jah see Tallinna veakirjeldus peab tal kaasas olema, nii et tegelt ei pea teda ka jutule üldse võtma icon_wink.gif Kui ta suudab ära selgitada, kui jabur see veakirjeldus on siis ilmselt vaadatakse emaplaat uuesti üle...
eks ta peab rõhuma a la sarnasele juhtumile nagu seal Narva kandis oli olnud, et venelasest politseinik kirjutas protokolli, et "mees juhtis autot jopes olekus" (vat kui palju 1 sõna muudab icon_smile.gif ja kui mees politseisse jutule läks, siis saadeti ta samatargalt koju tagasi, sest trahvi teha ei saanud).
tagasi üles
raibs
HV vaatleja
raibs

sõnum 18.04.2005 13:11:01 vasta tsitaadiga

IMO käib kogu kära natuke vale asja ümber...

Kas keegi näitaks näpuga, kuskohas on garantii töölehel kirjas, et protsessori vale paigutus on põhjustanud emaplaadi rikke?
Mina saan asjast nii aru, et garantiist on (eeldatavlt) keeldutud tuginedes Ordi garantiitingimuste punktile 7.4 (sosinal: mitte et see just kõige asjalikum põhjendus oleks antud keisi puhul).
Täiesti ebapädev on siinkohal lällata stiilis: "See pole tehniliselt võimalik..." jne

See, et emaplaat on "pime" on tehniku diagnoos defektsele seadmele vabas vormis. Defekti põhjust pole ju kusagil kirjas...
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.04.2005 13:18:30 vasta tsitaadiga

Tagurpidi vent on ise juba piisav põhjus keelduda garantiireomondi tegmisest, kuna asi ei vastanud kehtestatud nõudele kuidas ventikas tuleb paigaldada icon_eek.gif Ja polegi vaja mingeid lisaselgitusi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 18.04.2005 14:49:38 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Tagurpidi vent on ise juba piisav põhjus keelduda garantiireomondi tegmisest, kuna asi ei vastanud kehtestatud nõudele kuidas ventikas tuleb paigaldada icon_eek.gif Ja polegi vaja mingeid lisaselgitusi icon_biggrin.gif

selle juhtumi puhul paistab lugu jah sedasi, et garantii alla ei lähe, kuna on garantii tingimusi rikutud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.