Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  VMT: RBR Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rh
HV vaatleja
rh

sõnum 14.04.2005 22:40:30 vasta tsitaadiga

Juba jõuti ette icon_razz.gif . Arvatavasti vaatad kalendrit, seal ei näita. Vaata foorumist rallide alt.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 14.04.2005 23:08:56 vasta tsitaadiga

tra ma olen natuke närvis.... juba kolmas kord piixu kui ma lõppu ei jõua... seekord ei saanud startigi kuna see hüper super arvuti pani pange... oleks tahtnud monitorile augu sisse tekitada, käe läbi ekraani kuradi elektronkahurisse lüüa rsk...
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 14.04.2005 23:28:20 vasta tsitaadiga

Ma mõtlesin, et sa panid resetti jälle icon_smile.gif
Mul lõppes peale mõndsada meetrit tänane sõit icon_neutral.gif Pesumasin hakkas möllama mis pani kraanikausis nõud kolisema, jube lärm oli icon_smile.gif Polnud mootoritki kuulda
Finishi pilt http://www.zone.ee/mikkest/RBR/
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 15.04.2005 00:22:37 vasta tsitaadiga

oijah, eelviimasel katsel siis lõppes ka minu "võidukäik" (9 koht kõrgeim icon_razz1.gif )...
Miski elukas oli lumevallis vist ellu ärganud ja tõukas mind sellisesse hüppesse, kus maandumine juba kõrgemat pilotaaži nõudnuks icon_wink.gif
aga rahul ikkagi, hea ralli oli thumbs_up.gif

Rait on ikka kõva mees, võitis ka eelviimase katse ning suht heal positsioonil. Ja sõitis lõpuni thumbs_up.gif
Kahju muidugi, et meie mehed lõpuni ei vedanud. Tuleb itaallastele kord nende õige koht kätte näidata.

Edu järgmine kord!
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
rh
HV vaatleja
rh

sõnum 15.04.2005 00:24:05 vasta tsitaadiga

Mis jama on, ma jõuan viimasel ajal ainsana finišisse icon_razz1.gif .
Seekord tuli ainult enda masinaarvestuses 6. koht icon_razz.gif ja kokkuvõttes 7. Esimene rada oli vihmane ja valisin keskmised rehvid. Väga libe oli, sõitsin vaikselt lõpuni. Teine vihmane oli juba parem. Algul ei tahtnud sõit üldse minna, auto kogu aeg lappas. Käisin ka paar korda teepealt väljas, eriti USA radadel. Olek mõne koha peal ka küngas olnud oleks ka üle pea lennanud. Esimene luma rada siis võtsin oma elu esimese katse võidu RBR onlines SS7-s siis. Viimases kaotasin nats aga pole hullu hoidsin oma kohta. Täna peaks siis saama oma rooli ka järgi ühendada mis on mul juba aasta kapis seisnud icon_lol.gif . Rool vajab ka muidugi harjumist kuid eks näis.
Salvestasin ka sõidu videod. Esimene jäi salvestamatta. Need leiab siit: http://rhstudio.pri.ee/rbr/rbronline/2005.04.14

Head ööd siis
Järgmise korrani

svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 15.04.2005 00:48:10 vasta tsitaadiga

Njah, nagu juba tavaks on saanud siis mina langen oma lolluse ohvriks. Kõik juba teavad millest ma räägin. Kolmandal katsel kohe stardist sain esimese kurvi võetud laks viies käik sisse ja kus hakkas lappama icon_lol.gif Lasin siis gaasi lahti, aga juba oli hilja. Esimesest puust mööda, mõtlesin et nüüd pääsenud, aga siis hüppas nagu maa alt mingi teine puu otse kümpi. Selline oli siis minu suurepärane ralli jälle. No arvestades et mõned beer_yum.gif sees olid, ei olnudki kõige hullem icon_wink.gif
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 15.04.2005 12:15:23 vasta tsitaadiga

Tohoh, täna õhtul ka sõit icon_biggrin.gif
Ehk saab ka tulla, näis.
tagasi üles
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 15.04.2005 14:32:18 vasta tsitaadiga

Nordic Internet Rally Championship NIRC foorum on üleval, kõik palun regama thumbs_up.gif Meil seal juba käpp sees, Syld on moderaator icon_wink.gif
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 15.04.2005 14:37:39 vasta tsitaadiga

Palju neid põhjamaalasi võiks umbes kokku tulla?
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 15.04.2005 15:05:21 vasta tsitaadiga

Ei oska ennustada aga potentsiaalseid tulijaid oleks umbes 50-100 kui võtta RBR-onlinis põhjamaade registreerujate järgi 8)
Ametlikud sõidud hakkavad alles sügisel niiet ei või iial teada milline see lõplik number saab olema icon_rolleyes.gif
tagasi üles
svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 15.04.2005 20:09:04 vasta tsitaadiga

Serio kirjutas:
Meil seal juba käpp sees, Syld on moderaator icon_wink.gif

Mitte ainult moderaator icon_wink.gif Aga jah, kõik kiiresti regama, nii kui 20 sõitjat kokku saab, võib võistlustega pihta hakata. thumbs_up.gif
tagasi üles
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 15.04.2005 20:22:51 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif ma juba uurisin välja, kes see salapärane nimetu admin on seal, heh tuli välja et sina icon_razz1.gif Siis pool NIRC'i koosneb eestlastest praegu beer_yum.gif

EDIT: oot, kas sina oledki Syld? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 15.04.2005 22:23:41 vasta tsitaadiga

Täna hakkan ma ründama kohe esimesel kolmel katsel icon_biggrin.gif ... eks näis kuida täna läheb...
Rajad/parool - 181816
tagasi üles
svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 15.04.2005 22:53:05 vasta tsitaadiga

Serio kirjutas:
icon_biggrin.gif ma juba uurisin välja, kes see salapärane nimetu admin on seal, heh tuli välja et sina icon_razz1.gif Siis pool NIRC'i koosneb eestlastest praegu beer_yum.gif

EDIT: oot, kas sina oledki Syld? icon_rolleyes.gif

Mina see olen icon_wink.gif Soovin siis kõigile sõitjatele edu tänasel sõidul.
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 15.04.2005 23:53:50 vasta tsitaadiga

Minu tänane sõit oli siis masendav jällegi icon_biggrin.gif ... Kuradi dat-tooli probleem ikka, mai teadnud ju, et mul see probleem on, viskas soidu ajal, kui esimene rada oli ilusti läbitud, ette error... pean ikka selle uue versiooni tõmbama... Anyway, rajad olid sihukesed ning vaatasin, et oh, prantsusmaa on kohe esimesel kolmel katsel, et hakkan rebima, niih, kuid viimasel katsel oli vihma ja kuna enne 3le rajale pidi kummid valima 1 kord, sisi otsustasin intermediate kasuks, kuid ohsa vana tont, kulat, tunne oli nagu oleks vihmaga soitnud, kuid kuiv ilm oli... Okei sain igaljuhul kenasti lopuni isegi 15ndaks...hea seegi esimese katse tulemused_ei tea kas hiljem naitab neid, moningate juhustega, kus oleks võibolla ka raja äärde jäänud, pärast seda katset viskas juba errori dat. tooli jama... pärast poole raja läbimist oskasin ka autol ukse eest sõita, täiesti imestasin, et auto veel edasi käis, kuigi laks oli väike...
REPLAY tanane esimene ja viimane katse minu poolt kuival rajal intermediatega

(EDIT : IRF @Serio, vaadates live tulemusi, ma teadsin, et kuiva ilma rehvidega sa kolmandal katsel ei rebi icon_smile.gif )
tagasi üles
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 16.04.2005 01:13:38 vasta tsitaadiga

Huh icon_biggrin.gif üks raskeimaid sõite. Kõik algas suht roosiliselt, esimesed kaks katset jäin enamvähem rahule kuival asfaldil, siis algas kolmas katse asfaldil vihmase ilmaga ja mul kuiva ilma omad all icon_lol.gif Poleks arvanudki et nii libedaks läheb, panin kohe alguses väiksest nõlvast alla ja piisavalt kaugele, et toimus automaatne "call for help". Polnud hullu sain vähemalt edasi sõita ja nüüd siis juba super ettevaatlikult icon_razz1.gif auto ujus nii mis kole, mõtlesin kiirelt sõidutehnika ümber-nii kui hakkab kuskile libisema, tõmban kässarit ja võtan esimese laksu vastu tagaosaga. Asi toimis kuigi ma rammisin peaaegu igas kurvis kas siis mõnda piiret või puid icon_smile.gif Aga ellu jäin, ajast ei hakka rääkima icon_redface.gif kolmandalt kohalt langesin 29-ndaks icon_evil.gif Järgmistel katsetel hakkasin suruma ja sain ühe katsevõidu lumel 8) Kõik tundus sujuvat, vaid mõned näpukad kuni viimase katse inglismaa rajal, enne ojast läbisõitu suutsin autoga paar tiiru üle katuse käia. Õnneks maandusin ilusti ratastele ja lõhkise esiklaasiga sain sõitu jätkata, finishini oli jäänud umbes 1km aga õnnestus ikkagi lõppu jõuda.
10 koht tuli läbi häda. Mis peamine eestlane võitis beer_yum.gif beer_yum.gif
Bisanne replay märjal asfaldil ja viimane inglismaa katse üle katuse paar tiiru.
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 16.04.2005 01:53:45 vasta tsitaadiga

irf @ Serio jälle icon_biggrin.gif , vaatasin su replayd ära, oi kus ma naersin, su vihma katset slickidega irf... ma ütlesin sulle juba, siis seda, kui oleks saanud veel kumme vahetada, et kuidas sa kavatsed toda rada sõita slickidega,... nuud ma nägin ikka kindlalt, et võimatu on konkurentsivõimeline olla nõnda, ma mõtlesin ka ise, et paneks slickid, a ikka ei pannud...nu vahet ei ole, ei joudnud ikka ma sinnani, kuid tean, et jargm kord asfaldil vihm on, siis ei tasu slicke panna, elus ees mitte... kuid too bisanne oli väga extreemne rada ka eriti vihmaga... ea kild, panid vähemalt 3 korda välja ju nii, et pidid abi kutsuma... 1 kord veel rahva sekka just enne lõppujoont icon_biggrin.gif ...
tagasi üles
eckh
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.04.2005 02:51:49 vasta tsitaadiga

Kolmandal katsel õnnestus lõpuks kogu ralli läbi sõita, boonusena tuli isegi esikoht. Ei saandki aru mis selle poolakaga juhtus, eelviimasel katsel oli ta täiesti olemas aga viimasele justkui ei startinudki.

Lõpetamine tuli õnnega pooleks. Kohe esimesel Joux Verte katsel käisin raja keskosa kiirel lõigul päris pikalt teelt väljas, umbes 10 sekundit läks kaduma. Autiovaara katsel käisin päris põhjalikult üle katuse, õnneks maandus auto põhjaga vastu puud ja vajus siis ratastele tagasi. Vedrustus ja sillad kõik puruks, auto hakkas hullult paremale kiskuma koguaeg, aga sain kuidagi lõpuni, jällegi u 10-15 sekundit kaotust. Kaihuavaara II katsel sõitsin jälle päris suurel kiirusel rajalt välja, puusse põrkasin õnneks enne tagaosaga ja jäin kahe siis puu vahele kinni. Radikas läks katki ja mooteri temp. hakkas tõusma, võimsus kadus aga õnneks sain lõpuni. Kruusakatsetel eriti ei pingutanud, sõitsin juba kindla peale. Viimasel katsel tegin veel enne lõppu ühe spinni ja pidin tagurdama, ilma selleta oleks äkki isegi katsevõit tulnud.

Üldiselt annab see tunda, et ei mäleta enam radasid, välja arvatud mõnda üksikut nagu Chirdonhead ja Noiker, mille aegadega sai kunagi swedishsimracer-i tabelites kasutajate Mawrec-i ja Redenergy-ga lahinguid peetud. Ülejäänud radadest ei mäleta enam suurt midagi, kuigi championship sai vist oma neli või viis korda läbi tehtud.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
svenman
Kreisi kasutaja

sõnum 16.04.2005 10:29:57 vasta tsitaadiga

Eilne sõit algas minu jaoks mitte eriti hästi. Aga kuna olid asfaldi katsed, siis ei pingutanud ka. Peale kolme katset olin kuskil teises kümnes. Siis esimene lumekatse. Kiirusel 20 km/h suutsin auto üle katuse keerata ja mitte ühe tiiru vaid lausa 3 tiiru tegi. Blah sillad paigast ära, rattad loeprdamas sõitsin edasi. Kuna aga auto kiskus jubedalt, siis suutsin korra veel auto katusele keerata ja tuli veel abi ka kutsuda. Oh õudust, kaotust minut nelikümmend. Sealt edasi sõitsin juba omas tempos. Ajad kindalt esikümnes. Austraalia katsel kaotasin müstilisel kombel aega. Ei teadnudki, et teised seda nii kiiresti julgevad sõita onlines icon_rolleyes.gif Viimane katse siis tuli kõige paremini välja. Teine aeg ja kokkuvõttes tõusin kaheksandaks. Mina olen rahul, kuna üks ralli lõpp jälle olemas. Metio arvas, et täna sõitu ei ole, nii et kohtume vast pühapäeval või esmaspäeval. icon_wink.gif
tagasi üles
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 16.04.2005 14:30:45 vasta tsitaadiga

Tegin paar test sõitu asfaldil icon_lol.gif Kuival pinnasel on täitsa võimalik sõita märja kummiga või siis int. kummiga. Vastupidine valik on ülimalt välistatud edaspidi, isegi kui kuuest rajast üks on vihmaga thumbs_up.gif

Pühapäeva õhtul saab jälle kätt proovida, arvatavasti ise kohal beer_yum.gif
tagasi üles
Vananematu
HV veteran
Vananematu

sõnum 16.04.2005 15:16:54 vasta tsitaadiga

loomulikult on võimalik, slickidega on ka võimalik sõita vihmaga, aga ei ole kõige konkurentsivõimelisem enam, proovisin citroeni ning vahetan vist meeskonda icon_smile.gif , tegin oma isiklikud rekordid mitmel rajal sellega... peugeot on minu jaoks lihtsalt liiga lühike. muidu oli mugav selles mõttes, et ei pidanud käike vahetama nii tihit, anyway, ma sättisin peugeole korralikud setupid ka ära, lume, asfaldi ja kruusa jaoks, mingi 10 tundi vähemalt olen neid sättinud kokku...
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 16.04.2005 16:16:09 vasta tsitaadiga

keegi Škodaga ei tule homme rajale icon_razz.gif
kimab niisuguse lennuga, et meie tahavaatepeeglis nagu kärbsejunnid paistaksime icon_smile.gif
Aga endal oli ka plaanis vahepeal masinat vahetada, kuna EVO7 tundus kuidagi weak...siiski nüüd juba ära harjunud ja jätkab seniks kuniks lusti.
Xsara on väga hea WRC auto, aga miskipärast pole kunagi meeldinud... icon_confused.gif
tagasi üles
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 16.04.2005 18:05:01 vasta tsitaadiga

Palju oleneb rehvist, näiteks austraalia radadel on suht raske pirelli rehvidega head tulemust saada. Orig. mängus on subarul vist ainult pirelli ja ma ei saanud sellega kuidagi nii häid tulemusi kui xsaraga ja michelini rehviga. thumbs_up.gif
Hundaiga rekordeid vast ei löö aga onlinis sõitmisel ennast igati õigustanud beer_yum.gif
Škodaga minuarust seal sõita ei saa, ainult originaal autod on lubatud. Nad pidid tulevikus ka uusi autosid lisama peale katsetusi icon_razz.gif
tagasi üles
rh
HV vaatleja
rh

sõnum 16.04.2005 21:01:11 vasta tsitaadiga

Mul siis eile ei läinud kuidagi. Kuna seekord sõitsin esimest korda seda rooliga ja ma pole rooliga varem seda mängu mängins siis vajab see natuke harjutamist. Välja tuleb küll juba, isegi paremini kui klavatuuriga, kuid vead tulevad ka lihtsalt sisse. Kolm esimest rada olid siis prantsusmaal. Valisin keskmised rehvid, kuid setup jäi järjekordselt avamata ja pidin defauldiga sõitma. Kaks esimest rada elas üle kuid sõit üldse ei läinud, jäin kusagile lõpu poole (mingi neljakümnega vist). Ja vihmaga rajalt oli nii libe millegi pärast et pidin kogu aeg vaikselt veerema ainult. Natuke gaasi vajutasin hakkas kohe lappama. Ühe lume raja jõudsin ka veel lõpuni siis tuli juba parem aeg, mingi 10 sekki kaotust esimesele. Järgmine lume rada oli juba pikk ja küllaltki kiire. Vajutasin ka ikka rohkem gaasi et parem koht saada icon_razz.gif kuid kuskil käisin üle pea. rattad olid all kõik kõverad kuid sain jätkata. Auto ei püsinud enam nii hästi teel kuid sain päris hea hooga jätkata, oleks päris hea aeg veel tulnud kuid kuskil ei keeranud enam välja ja pidin nats lõikama kuid lume sees oli mingi väike puu ja käisgi laks ja oli toss väljas. Nii ma siis katkestasingi üle pika aja icon_razz1.gif . Reaalses elus ei oleks see puu küll midagi teinud aga noh vahet pole, mäng on mäng. Ma arvan, et neid katkestamisi tuleb veelgi kuna rooliga harjumine võtab ikka aega.
wa666ou
HV veteran

sõnum 16.04.2005 22:09:04 vasta tsitaadiga

Ma pole ise ausalt öeldes iialgi rooliga ühtegi automängu proovinud. IRL autoroolis muidu kipun ennast üle hindama ja olen "ebameeldiv" juht kaasliiklejatele icon_wink.gif Natuke autorallit on avalikel teedel ka tehtud icon_redface.gif Shame on me. A see selleks.
Aga võiks nüüd keegi mulle öelda, kui palju parem siis on rooliga sõita RBRi? Tasub üks korralik komplekt soetada...huvitav, kas siduriga ka müüakse (ehk siis 3 peadaaliga)?
Ega mind muidu ei huvitakski eriti, aga kuna asfaldil on suht jama suurtel kiirustel sõita (nii kui pöörad, libiseb täiesti kontrollimatult) ja häid aegu saada, siis äkki rooliga aitab paremaid aegu sõita. Asfaldil lihtsalt pole normaalne, et miski 3 käik sees, täiega keerad ja no ei hakka taguots libisema, et kurvi kiiremini võtta. Vaid pean pidurdama ja no jama ühesõnaga.
Et siis rooli-omanikud, pajatage/kiitke icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV üritused »  VMT: RBR Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.